Pa, izgledao je sjajan tjedan dok državno odvjetništvo države New York (NYSAG) nije pokrenulo tužbu protiv Bitfinexa. ALI, to nije puno važno jer se čini da se industrija kripto valuta povećava iz tjedna u tjedan, bez osjećaja neizbježnog krvoprolića koje je proželo medvjeđe tržište 2018. godine..

Bitcoin je narastao na oko 5637 dolara, da bi kasnije pao na 5277 dolara nakon vijesti o državnom odvjetništvu New Yorka (NYSAG) koji je pokrenuo tužbu protiv Bitfinexa. Međutim, Bitcoin je izgubio samo oko .2% za tjedan dana.

Ostatak tržišta kriptovaluta doživio je malo drastičnije puštanje krvi: Ethereum (10,26%), XRP (11,44%), Bitcoin Cash (12,15%)

Nekoliko dragulja u Top 100 ruševina uključivalo je CasinoCoin (56%) i MonaCoin (43%).

tržište kovanica kriptovaluta

Vijesti o kriptovalutama u tjednu

Just Blockchain It: Nikeovi zaštitni znakovi “Cryptokicks”: Nike je napravio valove u kriptosvijetu vijestima o kultnoj marki sportske odjeće koja zaštićuje izraz “Cryptokicks”. Nikeov potez nagovještava tvrtku vrijednu 110 milijardi dolara više koja ulazi u nišu kriptovaluta i digitalnih kolekcionarstava kako bi svoju internetsku marku unaprijedila oko svog imena. S toliko kolekcionarskih predmeta pod Nikeovim kišobranom (koji uključuje Jordan i Converse), vjerojatno će Nike pokušati iskoristiti svoju duboku stručnost u stvaranju kolekcionarskih proizvoda u digitalnu sferu. Zaštitni znak bilježi „Pružanje internetskih blogova u području kripto-kolekcionarstva; Zabavne usluge, naime pružanje mrežnih računalnih igara … kurirani lov na smeće, tečajevi prepreka ili potraga za blagom; Zabavne usluge, naime pružanje interaktivnih internetskih aplikacija za igre na sreću; pružanje internetskih informacija u vezi s kripto-naplativom prilagodbom za hobi ili zabavu “

Nike je podnio prijavu za zaštitni znak za CRYPTOKICKS.

Prijava podrazumijeva da Nike namjerava lansirati kriptovalutu nazvanu CRYPTOKICKS.

Ispod je moja analiza podnošenja i njegovih implikacija &# 128071;#nike#cryptocurrency pic.twitter.com/82gAPlzrXy

– Josh Gerben (@JoshGerben) 24. travnja 2019

Ooooo Bitfinex je u Troubleeeeju (ponovno): Državno odvjetništvo u New Yorku (NYSAG) podnijelo je tužbu protiv stabilne valute Tether povezane burze kriptovaluta Bitfinex 24. travnja. U dokumentu se primjećuju sumnje NYSAG-a da Bitfinex još uvijek dopušta trgovcima iz New Yorka da koriste platformu, unatoč tome što Bitfinex tvrdi da neće pružiti uslugu klijentima u New Yorku u 2018. Dokument dalje tvrdi da istražuje „tekuću prijevaru koja se provodi koju su izdali Bitfinex i Tether “i da su Bitfinex i Tether sudjelovali u„ neotkrivenim, sukobljenim transakcijama radi pokrivanja gubitaka Bitfinexa prijenosom novca iz pričuvnih fondova. ” Državno odvjetništvo procjenjuje da je najmanje 700 milijuna dolara premješteno iz Tetherovih rezervi. Optužbe su također uključivale da je Bitfinex pokušao prikriti gubitak od 850 milijuna dolara korištenjem Tethera (USDT). Umjesto vijesti, tržišta kriptovaluta pogodila su oko 10 milijardi dolara.

Najvažniji dijelovi CoinCentral

Zašto je Binance Coin bio najbolje izveden kripto 2019: Od početka 2019. godine, Binance Coin (BNB) predvodio je paket kriptovaluta, koji je u tri kratka mjeseca narastao preko 200 posto. Rušio je izvedbu Bitcoina (38,9%), Ethereuma (30,7%), Litecoina (187,8%) i gotovo svake druge kriptovalute do sada ove godine.

Kako Blockchain može spasiti našu privatnost prije nego što nestane: Mnogi zagovornici osobne privatnosti poduzeli su blockchain i kriptovalutno poduzetništvo kako bi stvorili rješenja koja rješavaju zabrinutost našeg sve manjeg prava na privatnost u digitalnom svijetu.

Blockchain sigurnosna pitanja i zakonodavni izazovi: Blockchain programeri suočavaju se sa širokim nizom sigurnosnih izazova. Oni se također moraju pridržavati nove blockchain regulacije uspostavljene vladinim zakonodavstvom. Ispitajmo nekoliko izazova s ​​kojima se treba pozabaviti u 2019. godini i kasnije.

Stogije na blockchainu: Duhanski behemot Philip Morris otkrio je planove za korištenje blockchaina za praćenje poreznih markica u kutijama cigareta na “široko dostupnom” javnom blockchainu. Izvršni direktor Philipa Morrisa Nitin Manoharan primjećuje da sitni komadići papira na kutijama cigareta vrijede oko 5,50 američkih dolara po paklici, a izuzetno ih je lako krivotvoriti (jednostavno poput fotokopirnog stroja visoke rezolucije), što duhansku industriju i vlade širom svijeta košta oko 100 američkih dolara godina. Morris je također procijenio da bi Philip Morris uspio uštedjeti 20 milijuna dolara zahvaljujući sposobnosti blockchaina da smanji prijevare i automatizira procese na sljediv i transparentan način.

Ulaganje Ethereuma u pretvaranje u industriju od 160 milijuna dolara godišnje: Tvorac Ethereuma Vitalik Buterin predložio je veće nagrade za validatore kako bi osigurao budućnost Ethereuma 2.0, što bi omogućilo entitetima koji ulože oko 32 milijuna ETH da zarade oko 160 milijuna USD u ETH ciljano godišnje. Prelazak na Ethereum 2.0 uključuje prijelaz s protokola konsenzusa o dokazima o radu u dokaz o udjelu kako bi se popravila uska grla u protoku transakcija i smanjili mrežni troškovi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me