Cmon, učini nešto …

Imali smo relativno neuobičajen tjedan na tržištu, cjenovno gledano. Ukupna tržišna kapitalizacija pala je na najnižih oko 206 milijardi dolara sredinom tjedna prije nego što je danas porasla na 221,1 milijarde dolara – sveukupno gubitak od oko 2% tijekom tjedna.

Ovaj nedostatak kretanja cijena dogodio se gotovo bez značajnih vijesti. Dakle, ne bismo se trebali toliko čuditi. Iako bi u ovakvim tjednima bilo lijepo vidjeti da se cijene kreću u drugom smjeru. Provjerimo prva tri novčića.

Bitcoin imao najbolji tjedan, samo gubitak 1,01% njegove vrijednosti.

Ethereum nastavio sa svojim tjednim padovima cijena (iako mnogo podnošljivijim) s a 1,60% gubitka.

Nakon fenomenalne trke prošlog tjedna, XRP završio ovaj tjedan kao veliki gubitnik, objavivši Pad cijene od 3,83%.

Statistika tržišta kriptovaluta (28.9.18.)

Statistika tržišta kriptovaluta (28.9.18.)

Domaće vijesti o kriptovalutama

Bye Bye Blockchain Ban: Oh sretan dan! Google je ovog tjedna najavio da će njihova opća zabrana oglasa povezanih s kriptovalutom završiti u listopadu. Ažurirano pravilo ne znači da će oglašavanje biti besplatno za sve. Oglasi za ICO-ove, novčanike i savjete za trgovanje i dalje su na crnoj listi, a odobreni oglasi mogu se prikazivati ​​samo u Sjedinjenim Državama i Japanu. Slijedom Facebookova vodstva, kripto povezane tvrtke moraju ispuniti prijavu za oglašavanje svojih proizvoda ili usluga.

Walmart kaže dobavljačima, “Blockchain or Bust”: U ponedjeljak je Walmart obavijestio partnere da se dobavljači proizvoda sa sjedištem u Kaliforniji moraju pridružiti njihovom blockchain sustavu lanca opskrbe ili izgubiti posao. Prelazak na praćenje proizvoda blockchain trebao bi pomoći Walmartu da smanji opseg opoziva u slučajevima kontaminacije. Walmartov potpredsjednik za sigurnost hrane Frank Yiannas rekao je novinarima da Walmart već dvije godine pilotira blockchain tehnologiju, pa zahtjev “zapravo ne bi trebao biti iznenađenje”.

Vjerojatno se taj zahtjev neće zaustaviti samo s proizvodnjom jer su Walmartovi piloti išli dobro. Nadamo se da će i drugi opskrbni lanci na bazi hrane uskočiti. Gledam te, Chipotle.

Kripto čelnici sastali se s Capitol Hill Heavies: Više od pedeset sudionika pridružilo se u utorak okruglom stolu koji je vodio zastupnik Warren Davidson, R-Ohio, radi rasprave o budućnosti svijeta kriptovaluta. Ključna stavka bila je da će težina regulatorne nesigurnosti ugušiti inovacije jer će se tvrtke plašiti pretjeranog ulaganja sredstava za počinjenje zakonskih prekršaja zbog pogrešnog tumačenja zakona.

Uz to, sudionici su kritizirali primjenu “Howeyjeva testa”, 72-godišnjeg zakona o vrijednosnim papirima, na digitalne valute. Predsjedatelj SEC-a Jay Clayton prethodno je utvrdio čvrst stav da ne planira ažurirati “Howey-ov test” za kriptovalute. Mike Lempres, glavni direktor politike u Coinbaseu sa sjedištem u San Franciscu, primijetio je: „Svi želimo pošteno i uređeno tržište, želimo sve iste stvari koje rade i regulatori. To ne mora biti učinjeno na isti način kao u prošlosti, a mi moramo biti otvoreni za to. “

Circle pokreće Stablecoin (USDC): U možda jednom od neobičnih trendova u prostoru kriptovaluta, kompanija za plaćanja sa sjedištem u Bostonu lansirala je svoj stabilcoin koji je povezan s dolarom i koji se zove USDC. Ovo izdanje prati pokretanje berze kriptovaluta Gemini’s stablecoin (GUSD). Iako ovi stabilni novac nisu u izravnoj konkurenciji, jer će vjerojatno biti izvorni samo za svaku burzu (Circle = Poloniex), predviđa se da će odrezati dio tržišnog udjela od stabilcoincoin vođe Tether (USDT).

Pregled medija

Ove priče ne ilustriraju prijelomno usvajanje, ali pokazuju male načine na koje Bitcoin (i blockchain) nastavlja ulaziti u mainstream.

Želio bih nazvati prijatelja: Bitcoin i blockchain pojavili su se u australskoj verziji popularne igračke emisije Tko želi biti milijunaš.

blockchain bitcoin na tome tko želi biti milijunaš

Brickstring ima lijep prsten. Slika ljubaznošću korisnika Reddita MyPlanetpage.

Kolekcionarski kriptoblokovi: Los Angeles Dodgers uveli su ovaj tjedan preko dvadeset tisuća obožavatelja u Ethereum s digitalnim kolekcionarskim bobbleheovima na svom meču protiv Padresa.

B.I.T.C.O.I.N (11 bodova): Škrabači se raduju. Bitcoin je sada službeno u rječniku Scrabble.

što je novo u coincentralu

Elkrem omogućuje stvaranje Blockchain IoT uređaja: Elkrem okuplja svjetove IoT-a i kriptovaluta. Ovdje saznajte kako.

Karijere video igara ubrzavaju se do hiperpogonja s kripto igrama: sada možete zaraditi nešto pomoćnog novca sa svog kauča u svojim PJ-ima zahvaljujući kripto igrama.

NSA alati koji se koriste za oslobađanje zlonamjernog softvera za rudarenje kriptoa od strane hakera: Ups! Procurila eksploatacija NSA-e omogućuje hakerima da vade kripto koristeći vaše računalo. Netko dobiva otkaz …

Prednosti Blockchaina izvan nagađanja: Da, kada mjesec? memovi su cool. No jeste li ikad razmišljali o svim ostalim vrstama vrijednosti koje blockchain donosi?

Vodič za burzu kriptovaluta Indacoin sa sjedištem u Velikoj Britaniji: Indacoin je Indahouse. Dajemo vam najniže cijene na ovoj razmjeni sa sjedištem u Velikoj Britaniji s fiat konverzijama.

Osnivač Ikigai Travis Kling za hedge fondove za kriptovalute, ICO-ove i još mnogo toga: Komplicirano ime. Jednostavna misija – bolja ulaganja u kripto imovinu.

Kako funkcionira venezuelska nacionalna kriptovaluta: Šest mjeseci nakon pokretanja, pogledamo kako se Petro drži. Upozorenje spojlera: Ne dobro.

Vodič za početnike za Stellite: Uronite u sitne sitnice manje poznatog novca za privatnost, Stellite.

Bitmainova IPO: Prijetnje i uvidi s medvjeđeg tržišta: Drži li Bitmain IPO još uvijek vode usred medvjeđeg tržišta? Hajde da vidimo.

Vijesti o kriptovalutama iz cijelog svijeta

Austrija ovjerava obveznice s Blockchainom: Recite “Auf Wiedersehen” tradicionalnim bazama podataka. Sljedećeg utorka austrijska vlada planira na dražbi izdati obveznice u vrijednosti od 1,15 milijardi EUR. Nakon izdavanja, vlada će ovjeriti podatke s dražbe obveznica na Ethereum blockchain. Čini se da ovo neće biti posljednje što vidimo u blockchainu ni u Austriji.

Ministar financija Hartwig Löger proglasio je tijekom najave da je „tehnologija blockchaina za nas fokus ekonomske politike, a uspostavljanjem Savjetodavnog vijeća FinTech u Ministarstvu financija, razvijamo strategije kako bismo pomogli Austriji da najbolje iskoristi ovaj razvoj događaja . ” Hvala, Google prevoditelju!

Bitmain IPO uzima malo fleka: Bitmain za rudarstvo bitcoina i ASIC rudar Bitmain objavio je svoj IPO prospekt na burzi u Hong Kongu i pokazao snažan, ali sve slabiji rast. Zabrinutost je počela nastajati zbog prijetećih prijetnji medvjeđeg tržišta i Bitmainovih amortiziranih udjela u kriptovalutama.

Švicarska kripto banka prikupila hladnih stotinu milijuna: Seba Crypto AG sa sjedištem u Zugu tvrdila je da je od privatnih i institucionalnih ulagača prikupila 100 milijuna švicarskih franaka (104 milijuna dolara) kako bi postala jedna od prvih svjetski reguliranih banaka koja je omogućila jednostavnu zamjenu dolara i eura u kriptovalute. Švicarsku tvrtku za financijske usluge vode bivši bankari UBS Group AG. Pokretanje pothvata ovisi o odobrenju bankarske dozvole od švicarskog financijskog regulatora Finma, a tim planira predati zahtjev za licencu do kraja listopada.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me