Ovaj tjedan u kriptovaluti – 5. siječnja 2018

Bitcoin: Glavni kriptovalut ušao je u 2018. godinu relativno tihim tempom, ali počeo se podizati oko kraja ovog tjedna. U vrijeme pisanja ovog članka, Bitcoin je istekao 14,55% za tjedan dana.

Ethereum: Iako je izgubio drugo mjesto s tržišnom kapitalizacijom od Rippleovog eksplozivnog napada, Ethereum je probio cjenovnu barijeru od 1.000 američkih dolara blizu 1.075 američkih dolara s dobitkom od 31,82% za tjedan dana.

Pomešajte sada drugu najvrjedniju valutu: Ovo je bila divlja i uzbudljiva vožnja za Ripple investitore ovog tjedna. Valuta je dosegla ATH od 3,81 USD, a 1424% povećati u odnosu na 30 dana prije. Dramatičan porast dolazi kako globalni interes za kriptovalutom i dalje raste i daje valovitu praktičnu upotrebu (s financijskim partnerstvima velikih imena) za prekogranična plaćanja..

Altcoins pomažu kripto tržištu da dosegne ATH od 700 milijardi dolara: Prosinac možda nije bio najbolji mjesec za Bitcoin i druge glavne kriptovalute, međutim “čini se da je predbožićna rasprodaja sada već dosta iza nas”, navodi analitičar eToro Mati Greenspan. Prema CoinMarketCap-u 4. siječnja u vrijeme pisanja ovog članka, ukupna tržišna kapitalizacija bila je gotovo 762 milijarde USD.

Tron ulazi u deset najboljih Arena: Samo u posljednjih 7 dana službena valuta Tron (TRX) gotovo je porasla 444% da dosegne oko .28 dolara. Tron se trenutno nalazi na 6. mjestu po veličini tržišne kapitalizacije. Tron je nedavno objavio naslove za svoj zapanjujući rast, kao i partnerstva velikih imena i poslovni tim.

Zvjezdani vinuti u nove visine: Tehnologija koja stoji iza tvrtke Stellar (ranije poznate kao Stellar Lumens) gotovo je identična Rippleu, što mnogim investitorima daje snažan argument da projekt Stellar vide kao vjerodostojan novčić sa svijetlom budućnošću. Kad je John McCaleb napustio Ripple kako bi pokrenuo Stellar, može se pretpostaviti da čak ni McCaleb nije mogao predvidjeti da će Stellar tako brzo dostići ATH od 0,91 USD. Procjena je gotovo deset puta veća u odnosu na njegovu procjenu od 0,09 dolara, viđenu početkom prosinca. Zvijezda je rasla 127% za tjedan dana.

CMC siječanj

Tvrtka rizičnog kapitala iz Silicijske doline Petera Thiela polaže velike uloge na bitcoin: Sredinom 2017. godine, Osnivački fond potrošio je između 15 i 20 milijuna dolara na Bitcoin. U to je vrijeme cijena Bitcoina bila oko 2500 dolara. Thiel Bitcoin smatra zlatom kriptovalute, pretpostavljajući da je po svojoj trenutnoj vrijednosti visoko podcijenjen.

Crypto’s New Billionaire Mile: Pazite na Billa Gatesa, Warrena Buffeta i Jeffa Bezosa, u gradu je novi set milijardera. U ponedjeljak, 1. siječnja 2018., s tržišnom kapitalizacijom od 88 900 000 000 USD, izvršni direktor / osnivači Ripple vrijedili su kako slijedi: Chris Larsen (37,3 milijarde dolara), Brad Garlinghouse (9,5 milijardi dolara) i Jed McCaleb (5,3 milijarde XRP). Međutim, s obzirom na nestabilnu prirodu kriptoa, ne postoji jamstvo da će dugo ostati u ovoj kategoriji.

Kriminalci & Kripto: Iako je Bitcoin postao poznat po tome što olakšava transakcije na crnom tržištu, nedavni trend prema upotrebi više privatnih kovanica, poput Monera, alarmirao je dužnosnike. Prema Europolu, Agenciji za provedbu zakona Europske unije, Monero, zajedno s “Ethereumom i Zcashom, stječu popularnost u digitalnom podzemlju.” Iako su ovi novčići naizgled neizvodljivi, tvrtke poput Chainalysis-a pojačavaju mjere za borbu protiv tih kriminalaca, što uključuje zločine poput pranja novca i iznude.

BitConnect ošamario prekidom i odbijanjem: Zloglasna platforma za posudbu bitcoina BitConnect nalazi se u vrućoj vodi nakon što je teksaški povjerenik za vrijednosne papire izdao nalog za hitni prestanak i odbijanje. Kontroverzna platforma ima tržišnu granicu od 4,1 milijarde USD i obavijena je tajnom.

Bitconnect prestaje i odustaje

Što je novo u CoinCentralu?

Sretna Nova godina svima! Toliko je obećavajućih projekata i ideja koje ćemo istražiti u 2018. godini, ne bismo mogli biti uzbuđeniji. Članci ovog tjedna uključuju:

  • Što je Supstrat: Ova decentralizirana platforma ima za cilj oslobađanje centraliziranih veza koje povezuju web hosting i pristup sadržaju.
  • Što je Bodhi: Saznajte više o autoru na svijetu platforme za predviđanje tržišta.
  • Što je ICON (ICX): ICON želi povezati svijet izgradnjom gigantskog međusobnog povezivanja decentralizirane mreže.
  • Što je Bytecoin? : Ovaj je token stvoren 2012. godine i jedna je od najranije razvijenih kriptovaluta.
  • Komadići & Bajtovi 101: Uvod u kriptografiju: Shvatite kako su bajtovi temeljni dio znanja potrebnog za potpuno razumijevanje pokretačkih sila kriptovaluta.

    Je li 2018. godina Alta ?: Budući da Bitcoin gubi dominaciju na tržištu, 2018. godina se možda oblikuje kao godina za masovni rast altcoina.

  • Vlade koje žele zaobići vladine sankcije s kriptovalutama: Neke zemlje gledaju prema kriptovalutama kako bi se kretale oko sankcija koje je nametnula vlada.
  • Vrijedi li rudarstvo bitcoina ?: Otkrijte vrijedi li ulaganje u operaciju Bitcoin rudarstva vremena, truda i novca.

Da biste vidjeli kako utječu utjecaji svjetskih kriptovaluta poput Tima Drapera, Brada Garlinhhousea (izvršnog direktora tvrtke Ripple) i Charliea Leeja (osnivača Litecoina) Blockchain Connect u San Franciscu 26. siječnja 2018. Naši čitatelji dobit će 30% popusta s kodom “coincentral” &# 128578;

Vijesti o kriptovalutama iz cijelog svijeta

Japanski financija Mamut tvrdi da Bitcoin povećava BDP za 0,3%: Prema dvojici analitičara iz Nomure, “razmjeri ovog povećanja imovine teško se mogu zanemariti.” S „efektom bogatstva“, ulagači kripto valuta koji se osjećaju bogatijima uzimaju svoju novu sreću i pretvaraju ih u potrošnju u „stvarnom svijetu“. Trenutno milijun japanskih građana drži približno 3,7 milijuna bitcoina.

Veliko muftija Egipta tvrdi da je bitcoin “neislamski”: Nakon savjetovanja s raznim ekonomskim stručnjacima, veliki muftija Shawki Allam izjavio je da kriptovaluta sama po sebi ide protiv islamske vjere. Uspoređujući kriptovalutu s kockanjem (što je zabranjeno u islamu), Veliki muftija izjavio je da virtualna valuta ide ruku pod ruku s “Izravna odgovornost u financijskoj propasti za pojedince.” Slično tome, u studenom 2017., glavna vjerska vlast u Turskoj primijetila je podudarne izjave, pozivajući se da su digitalne valute kriminalne naravi i prema tome protiv islama.

Egipatski muftija

Prethodni ured ravnatelja uprave predsjednika Reagana misli da smo svi mi „glupi špekulanti“: David Stockman očito nije ljubitelj kriptovaluta. Zapravo je Stockman u intervjuu za CNBC-ovu emisiju “Budućnosti sada” izjavio “To je u stvari klasa stvarno glupih špekulanata koji su se uvjerili da drveće raste do neba. Izgorjet će u spektakularnom padu. ” Valja napomenuti da Stockman često ima medvjeđi pogled u financijskom svijetu.

Iako Bitcoin raste, USD odbija: S gubitkom od 10%, američki je dolar doživio najveći godišnji pad u usporedbi s drugim glavnim valutama od 2003. Iako su fiat valute, kao što su euro i funta, ojačale u odnosu na dolar, nijedna nije bila toliko moćna kao digitalne valute, uključujući rast Bitcoina za 1.341 posto u vrijednosti od početka do kraja 2017. godine.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me