Najpopularnija partnerstva za kriptovalute u 2018

Partnerstva projekta igraju veliku ulogu u njegovim izgledima za rast i tehničkom razvoju. Ažuriranja o partnerstvu objavljuju se danonoćno i vrlo ih je lako propustiti.

Započinjemo svoj tjedni segment o kriptovalutnim partnerstvima s nekim od najvećih partnerstava koja se trenutno očekuju, kao i potencijalnim partnerstvima koja dolaze iz mlinice za glasine.

Ovo nije investicijski savjet. Istražite i donosite odluke o ulaganju pod vlastitim uvjetima.

Trenutna partnerstva:

Tron (TRX): Tron je 3. siječnja najavio partnerstvo s vodećom igraćom platformom Game.com, gdje korisnici mogu kupiti virtualne kućne ljubimce putem TRX-a. Tjedan dana prije, oBicikl, tvrtka s dijeljenim gospodarstvom od 10 milijuna korisnika koja posluje u 20 zemalja udružila se s Tronom. Ako ste zainteresirani za kupnju prve ruke, izvršni direktor Justin Sun obično zadirkuje svoje sljedbenike putem glavnih budućih partnerstava Cvrkut. Ispod možete vidjeti jednu od prvih Suninih važnih najava u vezi sa savezima tvrtki.

Just Sun Partnership Twitter

Mreškanje (XRP): Čini se da je rješenje za prekogranična plaćanja XRP trenutno glavna zvijezda u partnerskoj igri velikih imena. Financijski divovi poput Santandera i American Expressa pokušat će koristiti blockchain kako bi zamijenili zastarjeli SWIFT sustav iz 1970. godine. Nedavno je japanska tvrtka SBI Holdings objavila svoj plan da ponudi Ripple kao rješenje za plaćanje banke širom azijskih zemalja, uključujući Kinu, Japan i Tajvan.Ripple partnerstva

Raiden mreža (RDN): Prema Merkle.com, RDN je stvorio ključne saveze u energetskom i računalnom igranju. Oni u energetskom sektoru uključuju Grid + (simbol: GRID) i Zaklada Energy Web (EWF). Trenutno EWF nastoji primijeniti blockchain rješenja u energetskom sektoru, s popisom klijenata, uključujući jednu od deset najvećih svjetskih tvrtki, Royal Dutch Shell. U industriji igara na sreću, Raiden Network udružio se s Enjinom koji ima 18 milijuna korisnika i trenutno je “najveća platforma za stvaranje igraćih zajednica na svijetu”.

Crtica (Crtica): U Cvrkut 4. siječnja Dash je najavio partnerstvo s Bitnovim, španjolskim startupom za koji se navodi da će kriptovalutu učiniti dostupnom za preko 12 000 trgovaca u Španjolskoj. Potrošači će DASH moći kupiti “s kuponom u tisućama trgovina i u odabranim prodajnim mjestima Carrefoura i Media Markta kupnjom poklon kartica.” Da bismo ovo partnerstvo stavili u perspektivu, MediaMarkt je trenutno najveći europski prodavač potrošačke elektronike. Iako količina trgovaca zasigurno zvuči impresivno, Bitnovo se planira proširiti na druge zemlje poput Velike Britanije, Portugala i Italije, zauzvrat povećavajući vjerojatnost uspjeha DASH-a dramatičnim novim ulaskom na tržište u trgovinama ciglama i minobacačima.

Dash Twitter partnerstva

Qtum (QTUM): Uz podršku mrežnih usluga audio i video zabave mamut Baofeng (procijenjen na preko milijardu USD), tim u Qtumu nada se da će nadmašiti Ethereum i Bitcoin i izgraditi najveću i prvu Blockchain Consensus Network (BCN). S planom za olakšavanje 50.000 mrežnih čvorova, bit će 5 puta veći od 10.000 čvornih mreža Bitcoina i 2,5 puta veći od 20.000 čvornih mreža Ethereuma. Kao što je izjavio izvršni direktor Baofenga Reccon Cui, “Baofeng Group upravlja najvećom svjetskom P2P mrežom, tako da smo impresionirani sigurnošću i vrhunskom fleksibilnošću Qtum-ove blockchain arhitekture”.

Zvjezdani (XLM): Iako su tehnički aspekti Zvjezdane gotovo (ako ne u potpunosti) identični Rippleovim, dvije sile do sada općenito napadaju različite entitete. Zvjezdani pokušaji onima koji su u siromaštvu donijeti pristupačne financijske usluge, dok su Rippleova partnerstva više usmjerena na financijske divove i velike banke. U suradnji s tehnološkim gigantom IBM-om i konzultantskom kućom Deloitte, najave službe o stalnom partnerstvu možete pronaći na službenim tvrtkama Cvrkut, pronaći i opsežni popis trenutnih partnerstava ovdje.

Zvjezdana partnerstva

Cardano (ADA): Iako se ne radi o partnerstvu velikog imena, Cardano je službeno prihvaćen kao oblik plaćanja u Španjolskoj Hotel Ginebra. Prema web mjestu hotela, “prihvaćanjem ADA kao plaćanja, smještaj u cijelom svijetu moći će uštedjeti na velikim iznosima provizija što će na kraju rezultirati boljim cijenama za vas, kupca.” Ako sve uspije, smisleno priznanje moglo bi ADA-i dati kredibilitet da nastavi svoj rast.

IOTA (MIOTA): U post na blogu od 4. siječnja 2018., suosnivač IOTA-e Dominik Schiener najavio je da je tim “službeno udružio Međunarodni centar za inovacije u prometu (ITIC) kako bi s njima surađivao u radu na autonomnim ispitnim stanicama za vozila.” Značaj ovog partnerstva je u tome što unapređuje testiranje inovacija u okruženjima „pametnih gradova“, poput projekata pametne mobilnosti. Demonstracije uživo održat će se 2018. godine, a javnosti će pružiti uvid u to što IOTA / ITIC postiže, a uključivat će „veću skupinu zajedničkih partnerskih tvrtki“.

Pundi X (PXS): Prema njegovom web stranica, Pundi X osnažit će maloprodajne prodavaonice da “kupuju prodaju i prihvaćaju kriptovalute”. S manje od 1% stanovništva koje drži valutu, Pundi X planira ubrzati proces rasta kripto zajednice nudeći više od 100 tisuća maloprodajnih trgovina u tri kratke godine priliku da “digitaliziraju” svoju trgovinu. Iako su već najavili datum početka svog ICO-a, trgovine koje sudjeluju moći će izvršavati transakcije s gotovo bilo kojom digitalnom valutom, uključujući Ethereum, Stellar, Qtum i druge. Partnerstva uključuju Stellar, Fintech Indonezija i Švicarsko udruženje za financije i tehnologiju.

Pundi (PXS) partnerstva

Monero (XMR): Svi znamo da umjetnici vole svoju privatnost kad im se pruži prilika. S Projekt Koraljni greben, zaljubljenici u kriptovalute i glazbu da kombiniraju svoje strasti omogućavajući vam kupnju glazbe i robe ultra privatnim novčićem Monero. Prema G-Eazyju, „Kako kriptovalute postaju popularnije, važno je da moji obožavatelji imaju mogućnost izbora kad kupuju moje pjesme i robu … s obzirom da je Monero jedna od najsigurnijih, najsigurnijih i najprivatnijih kripto valuta, to je jedna od najboljih opcija za moje obožavatelje u ovo blagdansko vrijeme. ” Među umjetnicima od kojih možete kupiti proizvode putem Monera su SIA, Kaskade, Weezer i Mariah Carey.

Mlin za glasine:

Western Union za korištenje XRP-a: Prema Tržišta iznutra, Vrijednost Western Uniona i Ripplesa povećavala se kako su kružile glasine da će Western Union implementirati XRP u svoje sustave. Čini se da je glasina započela kada je službeni Twitter Ripplea objavio da se udružio s tri tvrtke za prijenos novca koje se svrstavaju među pet najvećih. Western Union trenutno je na prvom mjestu i vjerojatno je najpoznatiji. Zauzimanje mjesta broj dva je Moneygram, nakon čega slijede TransferWise, WorldRemit, pa PayPal, što znači da bi potencijalno bilo koji od njih mogao biti dio saveza.

Brad Garlinghouse Twitter XRP

Coinbase za dodavanje XRP-a: A nedavna najava by Coinbase izgnječio mnoge ulagače Ripplea koji se nadaju da će biti integriran u razmjenu. Zbog jasnoće, Coinbase nije rekao da nikada neće dodati #XRP, međutim, kažu da za sada ne planiraju dodavati nove kovanice u svoju razmjenu. Dakle, još uvijek postoji mogućnost da će biti dodan u budućnosti, zajedno s ostalim kovanicama.

Najava dodavanja kovanica na blogu Coinbase

Mark Zuckerberg gleda u kripto: Žao mi je, Mark, ali zaostaješ za blizancima Winklevoss. U osobnom FB pošta od strane samog izvršnog direktora, Zuckerberg aludira na činjenicu da želi riješiti probleme koji okružuju njegovu tvrtku, uzimajući u obzir činjenicu da mnogi ljudi vjeruju da je FB centralizirani sustav koji donekle djeluje kao “veliki brat”. Prema objavi, rješenja mogu i ne moraju uključivati ​​kriptovalutu. Trebamo li i dalje pratiti „Zuckcoin“ u 2018. godini?

Mark Zuckerberg novčić

TRX i javne tvrtke: Izvršni direktor Justin Sun objavio je u videu uživo da su ga prošlog tjedna kontaktirale velike javne tvrtke koje su trenutno navedene pod NASDAQ i NYSE. Prema Suncu, partnerstva su stvorena, a integracija s TRX-om trenutno je u tijeku. Ukrcalo se najmanje 5 javnih poduzeća. Zbog propisa, Sun kaže da ne može dijeliti imena dok tvrtke same ne najave partnerstvo. Međutim, mladi izvršni direktor obećava svojim sljedbenicima i investitorima da će ove tvrtke dovesti Tron na “sasvim novu razinu”, dovodeći najmanje 100 milijuna novih korisnika.

Završne misli

Važno je da obratimo pažnju i na tome na čemu rade ovi inovativni timovi Who planiraju raditi u budućnosti. Ova partnerstva mogla bi igrati značajnu ulogu u načinu na koji projekt razvija svoju tehnologiju i korisničku bazu.

Obavezno se pretplatite na naš popis e-pošte za buduće najave o partnerstvu i ostale relevantne vijesti o kriptovalutama.