Što je Abra?

Abra je platforma za ulaganje u kriptovalute koja korisnicima omogućuje kupnju, prodaju, trgovinu i zaradu kamata na raznim kriptovalutama. Sa samo 5 dolara korisnici mogu zaraditi oko 10% kamata na stablecoins i 4,5% kamata na Bitcoin, složene dnevno.

Charlie Lee, tvorac Litecoina, odavno je zadirkivao “veliko neočekivano iznenađenje” za Litecoin. Iznenađenje je stiglo u obliku nove Abraine aplikacije. Aplikacija omogućuje ljudima da ulažu u 20 kripto valuta i 50 fiat valuta pomoću pametnih ugovora Bitcoin i Litecoin. Ne samo da možete uložiti u 70 različitih sredstava, već je trgovanje između njih beskorisno i gotovo trenutno.

2 dolje, 2 do kraja! &# 128640;

Processor Trgovački procesor @CommerceCB

&# 128306; Popularni internetski novčanik

&# 128306; Platforma za trgovinu robom

✅ Jedno ogromno neočekivano iznenađenje @AbraGlobal#PayWithLitecoin https://t.co/bYUPup67G0 https://t.co/bYUPup67G0

– Charlie Lee [LTC⚡] (@SatoshiLite) 15. ožujka 2018

Kako radi?

Evo primjera kako se koristi Abra. Zamislite da u aplikaciju položite 1000 USD LTC-a i želite zamijeniti izloženost Stellarovoj cijeni po cijeni od 0,25 USD. To stvara transakciju na mreži Litecoin koja zahtijeva više potpisa, poput one pametnog ugovora. Potpisujete prvu polovicu transakcije Abra-u i zaključavate svoj LTC po trgovačkoj cijeni. Ako se cijena Stellar udvostruči u odnosu na LTC, sada biste imali dvostruko veći LTC. Tada možete tražiti da Abra potpiše drugu polovicu transakcije. Ovo bi otključalo vaš LTC i poslalo vašu zaradu, što bi rezultiralo 2000 LTC-a u vašem novčaniku.

Aplikacija Abra

Ni u jednom trenutku ovog postupka ne biste nikada posjedovali nijedan Zvjezdani novčić. Ne bi bilo moguće poslati Stellar s Abre u Stellar novčanik. Jednostavno si osiguravate izloženost na tržištu promjenama cijena altcoina. Abra stvara sintetičku valutu koja prati cijenu Stellar, ali vi ste stvarno cijelo vrijeme angažirani u Litecoinu. Možete ulagati u 70 različitih valuta, ali nikada ih zapravo ne posjedujte. Posjedovali biste sintetičke valute koje prate njihovu cijenu putem pametnih ugovora na Litecoin blockchainu. “Na ovaj vam način Abra omogućuje investiranje u više kripto valuta bez stvaranja zasebnog novčanika, upravljanja odvojenim ključevima ili otkrivanja kako kupiti kripto valute na burzi.”

Sintetičke valute

Likvidnost sintetičkih valuta neće predstavljati problem. Abra je uspješno vodio ove multi-sig ugovore za “upravljanje rizikom fiat-a, bitcoina i etera druge ugovorne strane već više od godinu dana bez prekida usluge”. Uvijek možete trgovati za Bitcoin ili Litecoin i te kovanice poslati u bilo koji novčanik koji želite. U SAD-u također možete izvršiti likvidaciju u fiat valuti i poslati novac na svoj bankovni račun.

Abra može jamčiti ove pametne ugovore svojim korisnicima zaštićujući pozicije njihovih korisnika. Da bi zaštitio vaše trgovačke pozicije, Abra izvodi “kombinacija kupnje i prodaje kriptovaluta s različitim burzovnim partnerima.”Njihova zaštita ne predstavlja rizik za korisnike ili Abra. Njihova dobit ne dolazi od zaštite, već od razlike u cijeni kada obavljate svoje poslove.

Nadovezujući se na Litecoin mrežu

Sve donedavno Abra je stvarao pametne ugovore povezane sa sintetičkim valutama na mreži Bitcoin. Međutim, oni sada planiraju koristiti Litecoin blockchain za većinu transakcija.

“Abra je odabrao Litecoin kao primarnu klasu imovine za našu investicijsku platformu iako sada imamo mogućnost premještanja korisnika između ugovora s Bitcoinom i Litecoinom. Litecoin smo odabrali nakon dugog i temeljitog istraživačkog postupka kako bismo odredili klasu imovine koja je zadovoljila naš kriterij: sigurna, sigurna, skalabilna na lancu i izvan nje, niske naknade za rudarstvo i po mogućnosti uz poštivanje objavljenog osnovnog plana bitcoina. ”

Abra je odredio budućnost njihovog poslovanja može se u potpunosti osloniti na mrežu Litecoin. Za razliku od ostalih kovanica, Litecoin je bez drame hard forka, prekida rada mreže i skokova u transakcijskim naknadama.

Abra vjeruje da „Bitcoin će uvijek biti malo sigurnije nego Litecoin uglavnom zbog njegove manje veličine bloka – mnogi Litecoin nazivaju digitalnim srebrom u odnosu na Bitcoin digitalno zlato. Ali ovaj mali sigurnosni kompromis znači niže naknade za rudarstvo i više na lančanom skaliranju za naše korisnike. Vjerujemo da je Litecoin danas najbolji izbor za ove ugovore.

Ne samo da su naknade za Litecoin niže od onih za Bitcoin, već najnovije ažuriranje Litecoin Core još više snižava naknade. Prosječni transakcijski troškovi potencijalno bi mogli biti manji od 1 centa.

Što to znači za Litecoin?

Abra dramatično smanjuje složenost ulaganja u više kriptovaluta. Korisnici izvan SAD-a zainteresirani za investicijsku platformu mogu započeti prvo dobivanjem Litecoina. Ako je Abra u stanju privući značajnu količinu korisnika, to bi moglo potaknuti potražnju za Litecoinom. Na strani ponude, brojni pametni ugovori na Abrau zaključit će Litecoin smanjujući cirkulacijsku opskrbu LTC-a. Konačno, Abrain izbor dodaje vjerodostojnost Litecoinu. Od svih konkurenata kao što su Ripple, Ethereum ili Bitcoin Cash, Abraino istraživanje pokazalo je da je Litecoin najbolja opcija.

Abra je odabrao Litecoin umjesto Bitcoin Cash-a zbog bolje sigurnosti Litecoina i njegove poštivanja Bitcoinove mape skalabilnosti. &# 128020;&# 128640; #flappening https://t.co/ZtwLUfI1yx

– Charlie Lee [LTC⚡] (@SatoshiLite) 16. ožujka 2018

Kako koristiti Abra?

Za početak najprije preuzmite aplikaciju ovdje i zapišite svoje privatne ključeve. Abra je novčanik bez skrbništva, tako da u svakom trenutku imate pristup vlastitim sredstvima.

Zatim upotrijebite američki ili filipinski bankovni račun, American Express karticu, Bitcoin, Litecoin ili Ethereum, počnite financirati novčanik. Jednom kada dodate novčana sredstva u svoj Abra novčanik, spremni ste ulagati u bilo koju od 20 dostupnih kripto valuta.

Završne misli

Charliejevo ‘veliko iznenađenje’ u početku je moglo biti pomalo zbunjujuće, no nema sumnje da je Abra ništa drugo nego dobra vijest za budućnost Litecoina i njegovih aplikacija. Većina kovanica još uvijek želi biti dodana na nove razmjene. U slučaju Abra, nova razmjena dodaje se Litecoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me