Beste cryptocurrency-portefeuilles

Er zijn Bitcoin-portefeuilles en er zijn Ethereum-portefeuilles. Maar als u al uw munten en tokens veilig op één locatie wilt bewaren, moet u een allesomvattende cryptocurrency-portemonnee gebruiken.

Misschien vindt u het handig om uw geld op een beurs te houden; Aan dat gemak zijn echter kosten verbonden. Of het nu komt door hackers, een bevroren account of de beurs die met uw geld wegrent, u kunt op een dag wakker worden en merkt dat u met lege zak zit. Onthoud altijd het adagium: niet uw sleutels, niet uw crypto.

Positief is dat je tal van opties hebt waarin je je cryptocurrency kunt opslaan. Zoveel dat u er duizelig van wordt. Nou, we staan ​​voor je klaar. We splitsen de beste cryptocurrency-wallets (hardware en software), zodat u er gemakkelijker een kunt kiezen die bij u past.

Beste cryptocurrency-portefeuilles – Hardware

Als je het niet erg vindt om wat geld uit te geven, overweeg dan een cryptohardwareportefeuille. Ze zijn ronduit veiliger dan hun softwaretegenhangers. Zelfs als u begint met een gratis softwareportemonnee, raden we u aan zo snel mogelijk over te stappen op hardware.

Ledger Nano S ($ 99,99)

Full Ledger Nano S recensie | Officiële Ledger Nano S-website

grootboek nano s

De Ledger Nano S is momenteel een van de beste crypto-hardwareportefeuilles op de markt. Er zijn meer dan een miljoen portemonnees verkocht en klanten geven het consequent lovende recensies. U kunt ook een nieuwere versie krijgen Ledger Nano X.

De fysieke portemonnee heeft ongeveer de grootte van een USB-stick en wordt via een USB-kabel op uw computer aangesloten. Zelfs als u een beginner bent met cryptovaluta, zou u niet veel moeite moeten hebben om de Ledger Nano S in te stellen en te gebruiken..

U krijgt toegang tot uw geld in de portefeuille met een vier tot acht cijferige pincode die u instelt toen u deze voor het eerst instelde. Als u uw pincode vergeet of het fysieke apparaat kwijtraakt, beschikt u bovendien over een herstelzin van 24 woorden om opnieuw toegang te krijgen tot uw account.

De Ledger Nano S is zo veilig als ze komen, en het Ledger-team heeft snel en met succes elke opgedoken kwetsbaarheid verholpen.

De portemonnee ondersteunt momenteel meer dan 700 munten. Maar als die van jou niet op de lijst staat, hebben ze een up-to-date roadmap munten die ze willen toevoegen.

Trezor One (83,49 EUR)

Volledige Trezor One Review | Officiële Trezor One-website

trezor een

De Trezor One behoort tot dezelfde klasse als de Ledger Nano S.Hoewel gebruikers aangeven dat de portemonnee iets gecompliceerder is om in te stellen dan de Ledger, delen ze veel van dezelfde voordelen.

De Trezor One bevat een fysieke portemonnee ter grootte van een Tamagotchi en een USB om hem op een computer aan te sluiten. De USB-verbinding is beperkt, wat betekent dat zelfs als u communiceert met een geïnfecteerde computer of een computer met malware, uw cryptocurrency veilig blijft.

U heeft toegang tot uw geld via de Trezor-brug, een eenvoudige applicatie die uw portemonnee met uw internetbrowser verbindt. Het is beschikbaar op Windows-, Mac- en Linux-besturingssystemen.

Als beveiliging een prioriteit van u is, kunt u gerust zijn. Het Trezor-team heeft zoveel vertrouwen in de betrouwbaarheid van hun portemonnee dat ze dat hebben openbaar vermeld elk probleem dat hun portemonnee is tegengekomen, hoe ze het hebben opgelost en hoe lang het duurde.

De Trezor One kan vasthouden meer dan 500 verschillende munten, dus als u de eigenaar bent, is het waarschijnlijk dat u deze kunt opslaan.

KeepKey ($ 129,00)

Volledige KeepKey-beoordeling | Officiële KeepKey-website

KeepKey Hardware Portemonnee

Een niveau lager dan de Ledger Nano S en Trezor, hoewel nog steeds een goede optie, is KeepKey. In tegenstelling tot de kleine schermen van de Ledger Nano S en Trezor One, heeft deze portemonnee een groot, gemakkelijk te lezen display direct op het fysieke apparaat.

De KeepKey is niet zo opmerkelijk als de twee eerder genoemde portemonnees, maar dat zou je niet moeten afschrikken. De portemonnee is net zo veilig, en de firmware die hem aandrijft, is volledig open-source, zodat u het zelf kunt controleren.

KeepKey is beperkter in de crypto die u erop kunt opslaan met ondersteuning voor slechts 45 munten. Het heeft echter een ingebouwde ShapeShift-integratie, dus je kunt een van de crypto’s rechtstreeks in de portemonnee omwisselen met een andere..

Tweede plaats

Voor een iets hogere prijs heb je de Ledger Blue en Trezor Model T ook tot uw beschikking. Deze twee wallets zijn fysiek groter dan de Ledger Nano S en Trezor One en bevatten meer apps en cryptocurrencies.

Beste cryptocurrency-portefeuilles – software

Hoewel we ten zeerste aanbevelen uw cryptocurrency in een hardware wallet te beveiligen, begrijpen we dat dit op dit moment misschien niet de juiste keuze voor u is. Nou, je hebt ook een heleboel geweldige software-opties om uit te kiezen. En de meeste zijn gratis.

Exodus (gratis)

Volledige Exodus-recensie | Officiële Exodus-website

exodus portemonnee

Exodus is een van de mooiste portefeuilles met cryptocurrency in de branche. De interface is intuïtief en elk niveau van blockchain-liefhebber zou er geen probleem mee moeten hebben om ermee te werken. Zelfs als u problemen tegenkomt, is de ondersteuningssite heeft voldoende middelen om u bij elk probleem te helpen.

Exodus gaat verder dan de taken van een standaardportemonnee en bevat ook een portfolio tracker en een ShapeShift-aangedreven uitwisseling. Met deze functies kunt u uw activa beheren en uw portefeuille naadloos in evenwicht brengen.

Helaas is de Exodus-portemonnee is niet volledig open-source, dus je vertrouwt de ontwikkelaars tot op zekere hoogte om niet weg te rennen met je crypto. Dat gezegd hebbende, CTO JP Richardson is een gerespecteerd figuur in de ontwikkelingsgemeenschap en heeft meer dan 200 open source-bibliotheken gemaakt.

Exodus ondersteunt bijna 100 cryptocurrencies met voortdurend nieuwe aan de horizon. Het is beschikbaar op Windows-, Mac- en Linux-besturingssystemen – nog geen mobiele opties.

Jaxx Liberty (gratis)

Volledige Jaxx Liberty Review | Officiële Jaxx Liberty-website

jaxx liberty portemonnee

Jaxx, nu omgedoopt tot Jaxx Liberty, is een andere solide portemonnee voor cryptocurrency-software. Het heeft een schone interface en een hele reeks nieuwe functies. U kunt niet alleen uw portfolio volgen en marktgegevens volgen, maar u ontvangt ook blockchain-nieuws en hebt rechtstreeks toegang tot block explorers in uw portemonnee.

U hoeft geen informatie in te voeren of een account aan te maken om de portemonnee te beheren. Nadat u het heeft gedownload, krijgt u een wachtwoordzin van 12 woorden die u invoert om vanaf elk ondersteund apparaat toegang te krijgen tot uw geld. Je privésleutels worden rechtstreeks op je apparaat bewaard, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat malafide Jaxx-medewerkers je gegevens stelen.

Met een gemiddelde reactietijd van twee uur is de klantenondersteuning van Jaxx van topklasse.

Op dit moment ondersteunt Jaxx Liberty iets meer dan 70 verschillende digitale middelen en een ShapeShift-integratie om ze uit te wisselen. De portemonnee is beschikbaar op mobiele Android- en iOS-apparaten en -tablets, Mac- en Windows-besturingssystemen en als een Google Chrome-extensie.

Edge (gratis)

Volledige randbeoordeling | Officiële Edge-website

Edge portemonnee

Edge is een cryptocurrency-portemonnee voor alleen mobiel die gespecialiseerd is in beveiliging. Het vereenvoudigt het authenticatieproces van de portemonnee doordat u zich kunt aanmelden met een gebruikersnaam en wachtwoord. Deze methode is aanzienlijk minder omslachtig dan het onthouden / opslaan van een complexe wachtwoordzin. U kunt ook inloggen met een aanraak-ID of pincode die u zelf maakt.

Als extra beveiligingslaag versleutelt Edge uw gegevens voordat deze worden opgeslagen op redundante cloudservers. De voordelen van deze methode zijn tweeledig. Ten eerste voorkomt de versleuteling dat Edge-medewerkers uw persoonlijke gegevens inzien. Ten tweede zorgt redundante cloudopslag ervoor dat u toegang hebt tot uw cryptocurrency, zelfs als Edge verdwijnt.

In vergelijking met de andere wallets op deze lijst, ontbreekt Edge’s muntondersteuning met momenteel slechts 15 ondersteunde valuta’s. U kunt bepaalde crypto’s echter rechtstreeks in de portemonnee kopen / verkopen – een functie die uniek is voor Edge. Net als zowel Exodus als Jaxx is het uitwisselen tussen valuta’s ook mogelijk in de portemonnee.

De Edge-portemonnee is beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten.

Tweede plaats

In 2018 beginnen we een stijging te zien van het aantal portefeuilles voor cryptocurrency-software. Ethos heeft onlangs een mobiele cryptocurrency-portemonnee gelanceerd en Omisego biedt een SDK waarop elke ontwikkelaar kan voortbouwen om zijn eigen cryptocurrency-portemonnee te maken. Verwacht dat het aantal software cryptocurrency wallets zal blijven groeien.

Beste cryptocurrency-portefeuilles – welke u moet kiezen?

Gefeliciteerd. U neemt al de juiste stappen bij het uitvoeren van uw due diligence om de beste cryptocurrency-wallets te vinden in plaats van er blindelings een te selecteren. Je zou een geweldige ervaring moeten hebben met het werken met al deze cryptocurrency wallets.

Als beveiliging uw topprioriteit is, een aanzienlijk deel van uw nettowaarde in cryptocurrency zit, of als u van plan bent om ten minste een jaar vast te houden, raden we u ten zeerste aan om een ​​van de hardware wallet-opties te kiezen.

Zo niet, dan raden we alsnog een van de eerste drie wallets aan. Maar je zou in orde moeten zijn met een van onze aanbevolen software-opties als je het geld niet wilt poneren. Hoe dan ook, het opslaan van uw cryptocurrency in een portemonnee is nog steeds oneindig veel veiliger dan het achterlaten van uw munten op een exchange. Dus waar wacht je op? Haal er vandaag een op.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me