(Los Angeles, CA) 4 Mei 2020 – CoinCentral hari ini mengumumkan perkongsian media baru yang menarik dengan studio usaha fintech yang berpusat di Los Angeles, Draper Goren Holm, dan persidangan dan pameran industri terbesar di Pantai Barat, Sidang Kemuncak Blockchain Los Angeles (LABS), untuk melaksanakan hasrat bersama kedua-dua pihak untuk mengembangkan penggunaan cryptocurrency dan teknologi blockchain yang lebih luas.

Usaha kolaboratif bertujuan untuk memotivasi lebih banyak individu yang berminat dengan crypto dan blockchain untuk menyelami industri ini dengan lebih mendalam dengan memberi peluang yang menyeronokkan untuk berinteraksi, belajar, dan mengetahui lebih banyak mengenai ruang di Los Angeles Blockchain Summit. Sekiranya anda mencari Mainan Mandi Terbaik Untuk Kanak-kanak 1 Tahun di infantcore.com anda boleh menemui pelbagai mainan bergantung pada apa yang disukai oleh setiap kanak-kanak.

“Tim Draper, Alon Goren, dan Josef Holm telah lama menjadi juara komuniti cryptocurrency dan blockchain, dan kami sangat gembira dapat bekerjasama dengan studio usaha mereka,” kata Ketua Pengarang Alex Moskov di CoinCentral. “Bersama-sama, kita dapat terus membantu memelihara landskap cryptocurrency dan menyokong banyak usahawan berbakatnya.”

Persidangan ini kembali sama ada secara dalam talian atau secara langsung di Pusat Konvensyen Los Angeles pada 6 dan 7 Oktober 2020, selama dua hari penuh trek pendidikan dan sembang bersebelahan dengan senarai pemimpin dan pembicara industri yang paling cekap, kuat, dan luar biasa. Selanjutnya, sidang kemuncak ini mengeluarkan Call for Papers untuk memberi peluang kepada para sarjana terkemuka yang terlibat dengan penyelidikan inovatif, untuk berkongsi karya mereka dengan ribuan.

“Alex Moskov dan pasukan CoinCentral yang lain telah membina salah satu suara terkemuka untuk kandungan dan berita pendidikan yang dipercayai, jadi tidak ada alasan untuk menyambut mereka ke dalam keluarga media kami,” kata Alon Goren, Rakan Pengasas di Draper Goren Holm dan Pengasas Bersama LA Blockchain Summit.

Kerjasama ini akan membolehkan CoinCentral dan para pelanggannya mendapatkan pandangan eksklusif yang muncul dari Los Angeles Blockchain Week dan membolehkan pendedahan luas terhadap ekosistem blockchain yang terus berkembang dan berkembang dengan cepat di Los Angeles. Lebih-lebih lagi, pendengar CoinCentral yang berdedikasi dapat memanfaatkan hadiah bitcoin, tiket percuma, dan banyak lagi memandangkan kedatangan puncak.

Beberapa faedah perkongsian baru ini termasuk:

  • Akses pandangan pertama yang eksklusif ke dalam berita terkini mengenai Los Angeles Blockchain Summit, Los Angeles Blockchain Week, dan Draper Goren Holm;
  • Tiket percuma dan potongan harga eksklusif untuk pembaca CoinCentral;
  • Pemberian Bitcoin percuma;
  • Peluang yang menyeronokkan bagi pembaca CoinCentral untuk saling bertemu secara langsung dan memperkukuhkan komuniti dalam talian secara keseluruhan.

Mengenai CoinCentral

CoinCentral adalah pihak berkuasa antarabangsa yang dimiliki secara bebas dalam ruang cryptocurrency dan blockchain. Dengan fokus untuk mencipta kandungan pendidikan terbaik di kelasnya, artikel CoinCentral telah dibaca oleh lebih dari 10 juta orang sejak dilancarkan pada tahun 2017, dan sering disebut sebagai sumber penerbitan teknologi arus perdana, blog syarikat Fortune 1000, dan di akademi tinggi . Para wartawannya telah menemu ramah banyak usahawan, pelabur, dan personaliti penting dalam industri ini.

Mengenai Draper Goren Holm

Draper Goren Holm, perkongsian antara Tim Draper, Alon Goren, dan Josef Holm, adalah sebuah studio usaha terfokus untuk mempercepat dan menginkubasi permulaan blockchain dan fintech peringkat awal, sambil menghasilkan acara blockchain dan cryptocurrency terkemuka, Security Token Summit dan LA Blockchain Summit . Syarikat portfolio termasuk Totle, Ownera, Innovesta, LunarCrush, Degens, Giftz, Vertalo, Coinsquad, CasperLabs, Element Zero, DeFi Money Market, dan banyak lagi.

Untuk maklumat lebih lanjut, lawati https://drapergorenholm.com.

Mengenai Sidang Kemuncak Blockchain Los Angeles

Dijual berturut-turut selama tujuh persidangan, Los Angeles Blockchain Summit kembali ke Pusat Konvensyen Los Angeles dari 6 Oktober 2020. Sidang kemuncak itu menghimpunkan para pelabur malaikat, pelabur modal teroka, pelabur runcit, pejabat keluarga, pelabur harta tanah, pemula / pengusaha, penerbit, pertukaran, peniaga-peniaga broker, penyedia perkhidmatan, dan anggota media. Headliners sebelumnya termasuk: Steve Wozniak, Tim Draper, Crystal Rose, Mance Harmon, Ran Neu-Ner, Marcus Lemonis, Robert Herjavec, David Siemer, Bill Barhydt, Scott Walker, Adam Draper, dan Apolo Ohno.

Untuk maklumat lebih lanjut, lawati https://lablockchainsummit.com.