Kit Permulaan Cryptocurrency_icon_shadow

KIT CUKAI CRYPTOCURRENCY

Jalan pintas anda untuk lebih bijak mengenai cukai cryptocurrency anda.

DAPATKANNYA SEKARANG HANYA $ 59.99

Screen Shot 2020-02-22 jam 3.13.29 PM

Hari-hari menuntut kejahilan cukai cryptocurrency sudah berakhir. Panduan ini adalah salah satu sumber terbaik dan terpantas untuk meningkatkan celik cukai cryptocurrency anda secepat mungkin.

IRS secara agresif menindak perdagangan yang tidak dilaporkan oleh peniaga cryptocurrency. Panduan kami direka untuk membantu anda menjimatkan wang dari cukai anda dan memastikan anda sentiasa berada dalam kedudukan yang baik dengan IRS.

Melalui perkongsian kami dengan Arbitus LLC, sebuah firma penasihat cukai yang hanya menumpukan pada cukai cryptocurrency, kami juga dapat menjadualkan perundingan peribadi dengan CPA berlesen dan profesional cukai.

Setelah mempelajari panduan ini, anda mungkin lebih berpengetahuan mengenai percukaian cryptocurrency daripada banyak CPA.

Screen Shot 2020-02-29 jam 2.23.36 PM

Jangan biarkan ketakutan, penundaan, atau kejahilan menjadi alasan anda mendapatkannya dengan “jumlah hutang yang besar oleh IRS.

Sebarang pelaburan, bahkan cryptocurrency, mempunyai tanggungjawab undang-undang untuk memfailkan cukai anda. Sekiranya anda berdagang cryptocurrency sejak beberapa tahun kebelakangan ini, anda mungkin telah mengumpulkan beratus-ratus atau ribuan perdagangan yang berbeza yang anda berhutang dengan beberapa.

Screen Shot 2020-02-22 jam 3.11.52 PM

Memperkenalkan: Kit Cukai Cryptocurrency CoinCentral

Terminologi

Kit Cukai Cryptocurrency ini adalah panduan pendidikan 60+ halaman yang dirancang untuk membuat anda pintar dan pintar mengenai cukai cryptocurrency anda dalam satu sesi.

Tetapi kami tidak berhenti di situ. Kami juga memasukkan banyak barang seperti masalah latihan, arahan memuat naik langkah demi langkah, hamparan penjejakan dan banyak lagi.

Penting untuk diperhatikan bahawa panduan ini adalah maklumat cukai pendidikan semata-mata. Tiada dalam panduan ini adalah nasihat cukai, atau jaminan. Oleh itu, semua perkara dalam kit cukai cryptocurrency kami telah ditulis oleh Akauntan Awam Bertauliah dan disemak oleh rakan sebaya lain oleh CPA lain.

Kit Cukai Cryptocurrency

$ 59.99

 • Panduan Cukai Cryptocurrency 60+ Halaman
 • Panduan Definisi Perakaunan
 • Hamparan Penjejakan Cryptocurrency
 • Demo Video Perisian Cukai Crypto (Percuma)
 • Masalah Amalan Cryptocurrency
 • Panduan Maklumat IRS Berguna
 • Arahan Muat turun Pertukaran Langkah-demi-Langkah
 • Akses (1) Cukai AMA

Pesan sekarang

Keperluan Cukai Cryptocurrency

$ 99.99

 • Panduan Cukai Cryptocurrency 60+ Halaman
 • Semua item Bonus Kit Cukai
 • ** Konsultasi 30 Minit 1-ke-1 dengan Tax Pro **
 • * Percuma * Kit Alat Permulaan Crypto

Bermula

Platinum "Pakej Tanpa Tekanan"

$ 599.99

 • Panduan Cukai Cryptocurrency 60+ Halaman
 • Semua Item Bonus Kit Cukai
 • ** Perundingan 30 Minit Dengan Tax Pro **
 • Mempunyai CPA Siapkan Laporan Keuntungan Modal Crypto Anda untuk Anda sehingga 5 Pertukaran cryptocurrency, sehingga 1,000+ Transaksi Sejarah
 • * Percuma * Kit Alat Permulaan Crypto
 • Akaun Pedagang Cointracking.info – Nilai $ 600

Bermula

Peniaga Frekuensi Tinggi Platinum

$ 1099.99

 • Panduan Cukai Cryptocurrency 60+ Halaman
 • Semua Item bonus Kit Cukai
 • ** Perundingan 30 Minit 1-ke-1 dengan Tax Pro
 • Mempunyai CPA Siapkan Laporan Keuntungan Modal Crypto Anda untuk Anda sehingga 10 Pertukaran Cryptocurrency, sehingga 5,000+ Transaksi Sejarah, Pendapatan Perlombongan, Perdagangan Margin, Pendapatan Cryptocurrency
 • * Percuma * Kit Alat Permulaan Crypto
 • Akaun Pedagang Cointracking.info – Nilai $ 600

Bermula

Lingkaran Alex Moskov

Alex Moskov, Ketua Pengarang CoinCentral

“Pelabur cryptocurrency adalah beberapa pengambil risiko terbesar di dunia, dan pengambil risiko terbaik cenderung juga menjadi pengurus risiko yang fenomenal. Cryptocurrency tidak akan ke mana-mana dalam masa terdekat, dan IRS telah mengeluarkan beberapa garis panduan tegas. Sekiranya anda telah membuat puluhan atau ribuan perdagangan dalam beberapa tahun terakhir, anda perlu mengetahui bagaimana keuntungan dan kerugian anda akan ditangani. “

bulatan thabo

Thabo Abbate, BPA

“Saya telah bekerjasama dengan banyak pelabur dan peniaga cryptocurrency. Mereka semua mempunyai dua kebimbangan yang sama. Mereka bimbang kerana mereka belum melaporkan perdagangan cryptocurrency mereka tetapi mereka juga keliru tentang mana yang harus dimulakan. Kami membuat panduan ini untuk menyelesaikan masalah tersebut."

Cryptocurrency - pelabur yang berjaya

Kami membuat ini kerana kami memerlukannya. Sebagai penyokong cryptocurrency, kami ingin melakukan segala daya untuk mengesahkan industri aset digital. Kit Cukai Cryptocurrency kami ditulis oleh CPA berlesen yang kebetulan juga merupakan dork cryptocurrency utama.

CPA berpengalaman mengenakan bayaran kepada pelanggan mereka beratus-ratus dolar untuk memberikan maklumat berkualiti tinggi mengenai cukai cryptocurrency. Kami telah mengambil semua maklumat yang sama dan menyebarkannya ke dalam panduan ini.

DAPATKAN KIT SEKARANG

Inilah rupa kehidupan anda dengan Cryptocurrency Tax Kit

Seperti yang dibincangkan, kit ini merangkumi semua maklumat yang anda perlukan untuk mendapatkan literasi perakaunan cryptocurrency anda untuk menavigasi cukai cryptocurrency anda pada tahap yang jauh lebih tinggi daripada sebelumnya. Sebagai sebahagian daripada pakej kami, anda akan mendapat:

pertumbuhan diri

Ikuti perkembangan terkini

Semua pemain utama

Sumber

PANDUAN CUKAI CRYPTOCURRENCY

Panduan 60+ halaman kami direka untuk meningkatkan literasi cukai cryptocurrency anda dengan cepat dalam satu atau dua sesi. Semua bahan, tanpa bulu: Ia dipenuhi dengan semua yang anda perlukan dan apa-apa yang anda tidak perlukan, seperti:

Memahami tanggungjawab cukai anda, kaedah pengiraan, pengendalian yuran pertukaran, garpu keras, airdrops, kecurian & kerugian korban, pemberian dan sumbangan kripto, perlombongan, kemungkinan strategi mengelakkan cukai, dan banyak lagi.

PANDUAN DEFINISI PERAKAUNAN

Pecahan semua syarat utama yang perlu anda ketahui untuk bercakap, berbunyi, dan bercakap seperti akauntan. Kami mengungkap istilah yang digunakan oleh IRS sehingga anda merasa lebih yakin dalam memahami peraturan yang perlu anda ikuti.

Hamparan Penjejakan Cryptocurrency

Lembaran penjejakan yang sama yang digunakan oleh CPA yang juga serasi dengan perisian cukai cryptocurrency.

ARAHAN PERTUKARAN STEP-BY-STEP

Petunjuk langkah demi langkah untuk memuat turun transaksi anda dari semua bursa utama seperti Binance, Coinbase, Kraken, Gemini, dan banyak lagi.

MASALAH DAN ARAHAN AMALAN

Selesa dengan perakaunan cryptocurrency dan gunakan perisian cukai cryptocurrency dengan masalah amalan kami sebelum mencubanya dengan data anda sendiri

KONVERSI SATU-SATU DENGAN PROFESIONAL CUKAI

Ahli Essentials, Premium, dan Platinum menerima perbualan satu-satu secara percuma dengan profesional cukai untuk membincangkan keadaan individu anda. Kemukakan seberapa banyak soalan yang anda mahukan dalam jangka masa yang diperuntukkan.

PANDUAN MAKLUMAT IRS HANDY

Ringkasan pemberitahuan dan borang IRS yang berkaitan dengan cepat dan mudah kerana ia berkaitan dengan cryptocurrency.

3 tahun kerja keras

Mempunyai sumber daya terbaik tidak semestinya menelan lengan atau kaki (atau Bitcoin), dan juga kesalahan yang tidak dapat dielakkan dengan mudah.

Kami bekerja keras untuk menyusun kit ini untuk memastikan anda pergi dengan pemahaman yang lebih jelas dan dapat dilaksanakan mengenai cukai cryptocurrency.

DAPATKANNYA SEKARANG!