Brza statistika rudarstva bytecoina

Brza statistika rudarstva bytecoina

Bytecoin, navodno sjenovit blockchain od kojeg se Monero račvao, možda je i dalje dobra opcija za ulaganje vaše hash moći. Međutim, kao i bilo koja druga razmatranja prije rudarenja, rudarstvo Bytecoina svodi se na brojke.

Brzi pregled

Bytecoin je bio prvi blockchain na sceni s kojim je izvorno pokrenut Kriptonota, stup Bytecoinove anonimne tehnologije. Pokrenut 2012. godine, Bytecoin koristi prstenaste potpise kako bi stvorio nepovezane transakcije između skrivenih adresa, njegujući ekosustav anonimnosti unutar svog blockchaina. Većina slučajeva korištenja Bytecoina preklapa se s Bitcoinima i ostalim kriptovalutama za obradu plaćanja. Međutim, faktor razlikovanja Bytecoina dijeli se između njegove potpune anonimnosti blockchaina i njegove prve prisutnosti na tržištu.

Za cjelovitu priču o Bytecoinu, otvorite naš detaljniji objašnjenje, koje pokriva kako Bytecoin djeluje i gdje kupiti i prodati.

Može li rudarstvo Bytecoin biti isplativo?

Prije skoka u svijet rudarstva potrebno je neko bitno planiranje kako biste sebi postavili put i definirali ciljeve. Isplativost rudarstva Bytecoin, kao i većina ostalih kovanica koje se mogu iskopati, može se svesti na nekoliko ključnih čimbenika s vašom snagom raspršivanja koja je najvažnija za sve ostale elemente. Jednostavno rečeno, što više vaša oprema može hashirati u sekundi i što manje košta dnevno pokretanje te opreme, to ćete više dobiti.

Što treba rudariti Bytecoin rudarski kalkulator

Kalkulator profitabilnosti rudarstva Bytecoin

Srećom, ove je brojke relativno lako predvidjeti i uhvatiti ih u ruci kalkulator profitabilnosti. Uz malo uvida u svoje početne troškove i operativne troškove, možete steći dojam koliko rudarstva možete očekivati ​​i kada ćete vidjeti točku rentabilnosti svojih hardverskih troškova.

Isprobavanjem nekoliko različitih scenarija sa snagom raspršivanja različitih hardverskih opcija CPU-a, GPU-a ili ASIC-a, možete početi dobivati ​​sliku da što više snage raspršivanja možete baciti na svoju operaciju, brže ćete doći do svog gubitka i stvoriti prostor za nova ulaganja ili uzimanje dobiti.

Odluka je li profitabilno rudarenje Bytecoina pokriva mnoga ista pitanja koja okružuju isplativost bilo kog novca koji se može minalizirati. Ova pitanja počinju s vašom snagom raspršivanja i proširuju se na druga područja razmatranja, koja mogu smanjiti ili proširiti margine vaše rudarske opreme. Neki se čimbenici, poput troška vaše energije po kilovatu ili snage koja će biti potrebna vašoj platformi, lako odražavaju u kalkulatoru isplativosti, ali ne daju cjelovitu sliku potencijalnih izazova vašem dnu. Politički pomaci ili ekonomski vjetrovi mogu promijeniti troškove energije ili vaš pristup dobrim izvorima energije. Softver i hardver mogu propasti, što dovodi do neočekivanih propadanja koja se uklapaju u vaše projekcije dobiti. Nadalje, i to bi trebalo biti prilično očito, cijene kripto krila jako variraju.

Zaštitite svoj rizik od ovih manje kontroliranih čimbenika koji mogu utjecati na vašu profitabilnost stvaranjem nekih visokih i niskih scenarija. Na primjer, koliki je prijelom vašeg poslovanja ako Bytecoin prepolovi cijenu? Kakav je vaš prijelaz ako se cijena udvostruči? Krenite dalje i istražite alternativne mogućnosti u izvorima energije. Diverzifikacija vašeg izvora energije zaštitit će vaše napore u rudarstvu ako se ekonomske snage promijene tijekom životnog vijeka vašeg rada.

Ukratko, isplati li se rudarstvo Bytecoin? Vjerojatno, ali postoji rizik. Istražite, koristite raspoložive resurse i gradite u okviru svog proračuna. Male platforme rijetko će iskopati veću vrijednost od cijene električne energije, ali tko zna, cijene kripto podataka jako variraju.

Kad smo već kod kolebanja

Kriptovalute su nestabilne, nisu šokantne, a Bytecoin nije izuzet. Provjeri grafikoni cijena datira iz 2014. za Bytecoin.

Cijena bytecoina nakon vijesti o Binanceu

Skokovi cijena bytecoina nakon usvajanja Binancea

Bytecoin je tijekom povijesti cijena imao nekoliko značajnih skokova. Najnoviji skok pripisan je vijestima i naknadnom usvajanju BCN-a na najvećem svjetskom kripto razmjena, Binance, 8. svibnja 2018. Međutim, cjelokupni trend cijene Bytecoina u velikoj je mjeri povezan s kretanjima kripto tržišta u cjelini i naravno tržištem koji dominira Bitcoinom.

Usvajanje korisnika i rast slučajeva upotrebe vjerojatno će pomoći poticanju rasta mreže Bytecoin i špekulativno tržišne cijene. Međutim, profitabilnost rudarstva ovisit će o tome može li Bytecoin doživjeti dugoročni rast cijena unatoč kratkoročnim skokovima cijena ili će barem proizvesti veće procjene cijena od vaših ukupnih operativnih troškova rudarstva.

Što je u trgovini

U pripremi je Bytecoin, na njihovom nedavno ažurirani putokaz od 28. lipnja, 2018., određeni datumi imenovani su u bliskoj budućnosti. To uključuje planiranu tvrdu viljušku 31. kolovoza. Idealno bi bilo da bi ovi dugoročni ciljevi, uključujući širenje na afričko tržište u trećem kvartalu 2018, mogli dovesti do izgradnje bolje cjenovne baze unutar Bytecoina.

Mapa puta bytecoin

Mapa puta Bytecoin – sljedeći korak na nova tržišta i nadolazeći hard fork

Zamotaj ga

Profitabilnost rudarstva bytecoina sigurno je moguća u kratkom roku. No, velike se dobitke očekuju kako se budućnost bude razvijala, a tim otvorenog koda ispunjavao svoje planove. Rudarska zajednica je jaka i čini se da je Bytecoin prikladan za ASIC, barem do kraja 2018. godine, ostavljajući ekosustav otvoren za velike kopove iz Cryptonote ASIC čipseta.

Sveukupno, profitabilnost će biti izravni ishod pristupa operacijskoj mreži brzinom raspršivanja, jeftine i predvidljive snage i stabilnog rasta cijene Bytecoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me