Od mnoštva različitih industrija, blockchain tehnologija može imati značajan utjecaj, svijet grafičkog prikazivanja upravo je u prvom planu.

Ako ste ikada pohađali tečaj za montažu video zapisa ili ste se bavili videoprodukcijom, osjetili ste borbu povezanu s trenutnim tehnološkim ograničenjima prikazivanja videozapisa. Ako je ovo vaša prva izloženost svijetu prikazivanja, samo zamislite da morate čekati između 30 sekundi i više od 10 minuta da bi se svako uređivanje spremilo u vaš projekt. Projekt koji bi mogao potrajati sat vremena može potrajati od 3 do 4, pri čemu većinu vremena trošite palčevima gledajući učitavajući kotačić u boji.

Video prikazivanje trenutno zauzima značajnu računalnu snagu i može biti prilično skupo.

Kako se druge video tehnologije poput CGI, 3D, VR / AR, itd. Nastavljaju razvijati u smjeru više kvalitete, tehnologije prikazivanja video zapisa znatno su zaostale.

Blockchain i njegovi različiti programi pružaju mogućnost potpunog liftinga video prikaza. Bilo da se radi o olakšavanju pristupa jeftinijoj računalnoj moći i stvaranju tržišta za nju, projekti poput Leonarda Rendera žele korisnicima pružiti brže i isplativije iskustvo prikazivanja video zapisa.

Dobili smo priliku odabrati mozak momčadi Leonardo Render. Uživati!

Što je zapravo grafičko prikazivanje u korist nekoga tko nije upoznat s tim pojmom? Gdje se koristi i kakve tvrtke ili ljudi?

Grafičko prikazivanje završna je faza u procesu stvaranja računalno generiranih slika (CGI). Proces je to koji digitalni žičani okvir pretvara u fotorealističnu sliku. Renderiranje koristi nevjerojatno širok spektar industrija, uključujući filmsku i zabavnu industriju, arhitekturu i nekretnine, te dizajn i proizvodnju proizvoda. Svatko tko koristi CGI u svom radu koristi prikaz.

Koji su izazovi s kojima se danas suočavaju oni u industriji grafičkih prikaza? Kako će se Leonardo Render pozabaviti tim izazovima i kakve će razlike to učiniti onima koji rade u industriji?

Tradicionalno je grafičko prikazivanje izuzetno spor, glomazan i skup postupak. Leonardo uvelike povećava brzinu procesa prikazivanja tako što računarsku snagu putem oblaka isporučuje s GPU farmi. Pristupajući ovoj moći putem oblaka, potrošači pružanja usluga moći će višestruko povećati brzinu svog radnog procesa po pristupačnoj cijeni.

Leonardo Render

Kako će kreativci koji već rade u CGI-u moći koristiti Leonardo Render? Kakav će im novi softver ili know-how biti potreban?

Leonardo nudi jednostavan za korištenje besplatnog softvera za virtualizaciju GPU-a. Ovaj softver omogućuje kreativcima pristup računalnoj snazi ​​Leonardove GPU mreže i dovršavanje njihovih prikaza u djeliću vremena koje bi bilo potrebno korištenjem internih GPU-a njihovih računala.

Već imate partnerstvo s GigaWattom – možete li nam reći nešto više o tome kako se to razvilo i kako djeluje?

Marka GigaWatt ima velik stupanj vidljivosti u svijetu superračunarstva i predstavlja prirodno usklađivanje za Leonardo. Iako je Leonardo u procesu ukrcavanja dodatnih GPU farmi, GigaWatt-ovo 23.000 GPU postrojenje trenutno pruža infrastrukturnu okosnicu Leonardove mreže.

Koji su zahtjevi i mogućnosti za pojedine rudare koji se žele uključiti?

Rudari su dužni uložiti LEOS tokene kako bi se pridružili mreži Leonardo i radili s najmanje 50 GPU-a.

Leonardo Render ima tim s raznolikim porijeklom. Na primjer, izvršni direktor Marco Iodice prethodno je osvojio nekoliko nagrada za kreativnu produkciju zvuka na projektu nazvanom “Život spašavajući točka” koji pomaže ženama u ruralnim dijelovima Indije. Recite nam više o osnovnom timu i kako su se okupili oko ideje Leonarda Rendera.

Leonardov glavni tim prikazuje širok raspon kreativnih skupova vještina. Marco je iskusni dizajner s brojnim priznanjima dobro poznate organizacije, uključujući Cannes Film Festival, a Adrien Song također je dizajner na visokoj razini s dugim uspjehom na tom polju.

Tehnički direktor tvrtke Marin Gucki već četiri godine radi na softveru za virtualizaciju GPU-a i ideja je iza sposobnosti tvrtke, Delon de Metz donosi snažnu pozadinu u poslovnoj strategiji i razvoju, a Taylor Milova voditeljica je as projekata.

Koje su nadolazeće prekretnice za Leonarda Rendera koji ulazi u ICO i šire?

Osim ICO-a, Leonardo je u procesu optimizacije softvera, širenja mreže GPU farmi i jačanja partnerske mreže. Leonardo želi objaviti punu javnu verziju svog softvera do kraja ljeta i započeti jesen najbržom platformom za renderiranje koju je svijet ikad vidio.

Leonardo Render

Hvala vam!

Ako želite saznati više o Leonardu Renderu, pogledajte njihov web stranica i bijeli papir.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me