Blockchain telekomunikacije: nova era kriptofona

Korisnici Cryptoa uskoro bi mogli uživati ​​u više izbora hardvera. Više proizvođača pametnih telefona najavilo je planove za integraciju blockchain tehnologije u svoje proizvode u narednim mjesecima. Blockchain telekomunikacije podižu kripto korisnike na sljedeću razinu s integriranim decentraliziranim aplikacijama (Dapps) i mnogo više. Pripremite se za kripto telefone.

Blockchain telekomunikacije

Telekomunikacijska industrija prolazi kroz početak blockchain revolucije koja potencijalno može preoblikovati tržište u godinama koje dolaze. Analitičari već dugo predviđaju integraciju ovih tehnologija. Jedno je istraživanje postavilo razinu budućeg blockchaina ulaganje od strane proizvođača telekomunikacija na oko milijardu dolara u sljedećih pet godina. Većina ovih budućih investicijskih fondova usmjerena je na razvoj tvrtke Dapps. Dapps su srž ove blockchain telekom infuzije.

Uz to, proizvođači telefona sada tehnologiju blockchain traže kao odgovor na svoje stare infrastrukture. Blockchain tehnologija pruža korisnicima veću sigurnost od tradicionalnih metoda koje koriste svjetski telekom divovi. Nakon što su prepoznale mogućnost poboljšanja, tvrtke sada gledaju prema ovoj tehnologiji u nastajanju kako bi pozicionirale svoje proizvode u digitalnoj ekonomiji.

Telefoni s kriptovalutom: Budućnost je sada

Mobiteli s kriptovalutom mogu izgledati poput običnih pametnih telefona, ali pažljiviji pregled otkriva mnoštvo jedinstvenih značajki koje će vaše razgovore i kripto sigurnost učiniti sigurnijima. Te su jedinice posebno dizajnirane da udovolje zahtjevima rastuće kripto zajednice. Spajanje ovih tehnologija omogućit će kripto entuzijastima pristup većoj sigurnosti među ostalim uzbudljivim značajkama.

Utrka u blockchain telekomunikacijama

Utrka će biti prvi proizvođač koji je uspješno objavio telefon zasnovan na blockchainu. Kako ćete tek naučiti, konkurencija raste sa svakim mjesecom. Uzmimo trenutak da istražimo neke od najiščekivanijih projekata koji su do sada izneseni na vidjelo.

Sirin Labs Finney: 1000,00 dolara

Jedan od najiščekivanijih projekata na ovom prostoru je Sirin Labs Platforma Finney. Ovaj jedinstveni projekt omogućen je kroz zajedničko ulaganje s gigantom za proizvodnju pametnih telefona Foxconn. Uređaj već ima preko 25.000 jedinica koje su unaprijed naručene.

Finney uključuje ugrađeni tvrdi novčanik, koji korisnicima omogućuje pohranjivanje njihove kriptografije izravno na uređaj. Nećete trebati ni razmjenu da biste zamijenili kripto, jer uređaj koristi integriranu kripto razmjenu. Telefonska centrala također dolazi s nula naknada.

Siren Labs Finney putem Engadgeta

Siren Labs Finney putem Engadgeta

Programeri telefona i dalje objavljuju male detalje o projektu. Njihova najnovija nadogradnja funkcionalnosti uključuje mogućnost unovčavanja vaše žarišne točke. To znači da pojedincima možete naplatiti kriptovalutu u zamjenu za podatke o žarišnim točkama.


Projekt Finney pokrenuo se u prosincu prošle godine nakon uspješnog završetka početne ponude kovanica od 158 milijuna dolara (ICO). Sirin Labs nada se da će dobiti dodatni zamah tijekom ostatka godine, a programeri predviđaju milijune prodanih jedinica ubrzo nakon javnog objavljivanja.

HTC Exodus: 1000,00 USD

Izlazak HTC-a projekt predstavlja vrhunac višegodišnjeg istraživanja koje je proveo div za proizvodnju pametnih telefona. Projekt Exodus nedavno je dospio na naslovnice s objavom da se kreator Litecoina Charlie Lee pridružio projektu kao savjetnik. HTC želi shvatiti Leejevo dubinsko razumijevanje kripto zajednice i primijeniti ga na svoje godine istraživanja i razvoja projekta.

Pojedinosti ostaju ograničene, ali HTC je javnosti objavio nekoliko bitnih značajki u vezi s ovim uređajem. Kao i većina kripto telefona, Exodus ima ugrađeni novčanik za hladnjake kako bi vaš kripto zaštitio. Uživat ćete i u šifriranim pozivima i tekstovima. Uz to, telefon dolazi s izuzetno popularnom igrom Cryptokitties koja se temelji na Ethereumu.

HTC Exodus putem Digital Trends

HTC Exodus putem Digital Trends

HTC Exodus je jedini telefon zasnovan na blockchainu koji do danas podržava mrežu munje. Lightning Network rješenje je za skaliranje izvan lanca koje koristi privatne kanale plaćanja za smanjenje zagušenja Bitcoin blockchaina. Iako su još uvijek u fazi beta testiranja, programeri su prihvatili protokol stalnim tokom Lightning Network aplikacija koje su na tržište ulazile tijekom prošle godine.

Motiv blakture: 395 dolara

Projekt Motif izbio je na kripto scenu uz pomoć svjetski poznatog umjetnika snimanja Pras Michel. Telefon je dio zvijezde Blaktura projekt koji nastoji pružiti futurističku tehnologiju crnačkim zajednicama sa nadom u poticanje renesanse crnaca.

Projekt Motif uključuje brojne telekomunikacijske stručnjake na visokoj razini, kao što je bivši programer Nokia mobilnih OS-a, Alpesh H. Patel. Korisnici motiva dobit će tokene za upotrebu putem telefona. Kao što se i očekivalo, uređaj uključuje ugrađeni tvrdi novčanik za pohranu vaše kriptografije.

Motiv blakture putem vodiča za razmjenu bitcoina

Motiv blakture putem vodiča za razmjenu bitcoina

Jedinstveno, kupnjom dobivate povezanu debitnu karticu koja omogućuje i dnevne transakcije. Kartica također pomaže u olakšavanju plaćanja doznaka. Isplate doznaka predstavljaju međunarodna sredstva koja se šalju natrag u zemlju podrijetla imigranta. Blockchain tehnologija rješava ove zadatke učinkovitije, a integracija ove funkcije u Motif platformu zasigurno će ispuniti prijeko potrebnu nišu na tržištu.

Za razliku od mnogih konkurenata, Motif koristi novi operativni sustav zasnovan na blockchainu poznat kao Zippie OS. Sučelje nagrađuje korisnike putem tokena. Motiv uključuje jednostavnu registraciju i potpuno digitalno šifriranje. Programeri telefona očekuju jesenski datum izlaska. S obzirom na njegove jedinstvene značajke i činjenicu da je cijena upola niža od najbližeg konkurenta, stručnjaci očekuju snažan odgovor zajednice.

Blockchain telekomunikacije: telefoni s kriptovalutom

Ovi projekti ističu trenutni pomak prema telekomunikacijskim projektima temeljenim na blockchainu. Trebali biste očekivati ​​kontinuirani potisak u ovom smjeru izravno nakon izlaska ovih dugo očekivanih uređaja. U budućnosti biste mogli vidjeti da značajke poput tvrdih novčanika postaju norma jer kriptovalute i dalje stječu popularnost. Za sada se blockchain telekomunikacijska utrka samo zahuktava.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map