Cloud of Seven Stars osigurao je ugovor o nadogradnji kineske autobusne flote na 24 milijarde dolara

Ovo tromjesečje iz Kine izlaze veliki blockchain događaji jer je blockchain tvrtka Seven Stars Cloud Group osigurala glavni ugovor o prikupljanju sredstava s National Transport Capacity Co. Ltd. (NTS). NTS je najveći dobavljač električnih vozila u zemlji.

Kineski dužnosnici žele nadograditi sve svoje javne autobuse na električna vozila u sljedeće tri godine. Grupa Seven Stars Cloud prikuplja ukupno 24 milijarde dolara investicijskog kapitala kako bi ispunila ovaj zadatak.

Vijesti o strateškom partnerstvu prvi su se put pojavile u kolovozu priopćenje za javnost. Priopćenje je otkrilo mnoge bitne aspekte ekskluzivnog sporazuma. Prema izdanju, Seven Stars Cloud Group izdavat će proizvode za financiranje zakupa izravno putem blockchain mreže tvrtke. Tvrtka koristi blockchain protokol koji je u skladu s regulativom, što ga čini idealnim za takav zadatak.

U početku će Seven Stars Cloud Group nuditi ove proizvode na kineskom tržištu. Programeri su izjavili da će u narednim mjesecima proširiti svoje proizvode kako bi uključili globalnu publiku. Programeri platforme nadaju se da će u budućnosti pokrivati ​​i proizvode s fiksnim prihodom i digitalizaciju imovine.

Kineski dužnosnici morat će prikupiti oko 145 milijardi dolara investicijskog kapitala kako bi postigli svoj cilj potpuno električnog javnog autobusnog sustava. Potez bi pomogao Kini da smanji ovisnost o stranoj nafti i smanji štetne emisije u zemlji. Oba pokreta predstavljaju kritični napredak u razvoju Kine.

Grupa oblaka sedam zvijezda

Seven Stars Cloud Group prikupit će približno 8,75 milijardi dolara investicijskog kapitala prodajom proizvoda s fiksnim dohotkom na kinesko tržište. Predsjednik i izvršni direktor tvrtke Bruno Wu nazvao je sporazum “revolucionarnim” u javnoj izjavi.

Kineski električni autobusni kolodvor preko Caixinglobala

Kineski električni autobusni kolodvor preko Caixinglobala

U drugom intervjuu, gospodin WU objasnio je da je ugovor jedan od najvećih te vrste. Rijetko vidite tako velik ugovor s imovinom potpomognut raspravom o blockchain tvrtkama. Dogovor prikazuje prednosti uvođenja financijskih proizvoda temeljenih na imovinu u digitalno doba. Kombinacija regulirane financijske infrastrukture, proizvoda zaštićenih imovinom i naprednog upravljanja rizikom AI mogla bi se pokazati savršenim primjerom za buduću veliku integraciju blockchaina.

Kineska Seven Stars Cloud Group trguje na NASDAQ-u pod simbolom SSC i među je sve većim brojem blockchain platformi koje su u skladu s SEC-om. Seven Stars pruža tvrtkama pristup AI protokolima, sustavima digitalnog financiranja i platformama temeljenim na blockchainu.


NTS

NTS je vlasnik i upravlja najvećom flotom električnih autobusa na svijetu. Tvrtka je uspjela osigurati ovu poziciju kombinacijom čimbenika.

Politički poticaji imali su značajnu ulogu u omogućavanju rasta tvrtke bez presedana. Električni autobusi mogu koštati i do četiri puta više od tradicionalnih vozila na dizelski pogon. Ali, NTS primio brojne državne potpore za nadoknađivanje troškova nadogradnje.

Uz to, NTS je pokrenuo program najma koji je kineskim gradovima omogućio nabavu autobusa nakon što su uplatili relativno malu kaparu. U većini slučajeva gradovi su svoje autobuse kupili za oko 90 000 – 120 000 USD po vozilu. Ovi smanjeni troškovi omogućili su općinama bez novca da nadograde svoj javni prijevoz za mnogo jeftinije od prethodnih procjena.

NTS također nudi doživotno jamstvo na sve baterije njihovih autobusa – jedan od najskupljih dijelova električnih vozila. NTS autobusi koriste posebno izrađene baterije koje autobusima omogućuju cjelodnevni rad bez punjenja.

Predsjednik National Transportation Capacity Co Ltd, Jihong Huang, izjavio je da je njegova tvrtka “oduševljena” što je sklopila ovaj posao. Objasnio je da je sporazum povijesni zbog veličine potrebne digitalizacije s fiksnim dohotkom. Korištenje blockchain tehnologije omogućit će tvrtki da nadogradi svoj tradicionalni sustav financiranja najma, istovremeno smanjujući ukupne troškove platforme.

Kinesko zagađenje zraka

Kina se u posljednje desetljeće borila sa sve većim problemima zagađenja zraka. Prema kineskom ministarstvu zdravstva, rak je vodeći uzrok smrti u zemlji. Isto izvješće pokazalo je da stotine tisuća ljudi godišnje umre zbog bolesti povezanih sa zagađenjem zraka. Izvještaj je također naglasio činjenicu da 500 milijuna kineskih građana nema pristup čistom zraku.

Iako većina prijavljenog onečišćenja zraka potječe od kineske uporabe ugljena, koja je veća od one u svim ostalim zemljama zajedno, velik postotak onečišćujućih tvari dolazi s kineskih cesta. Ove su statistike natjerale kineske dužnosnike da brzo razmotre prelazak na električna vozila.

Grad Shenzhen već ima u pogonu više električnih autobusa nego bilo koji veći američki grad, prema nedavnom izvješću koje je objavio CleanTechnica. Prema gradskoj komisiji za promet, Shenzhen je samo u posljednjih godinu dana prebacio 16.359 autobusa na električna vozila. Uz to, 63 posto taksija u zemlji vozi na struju.

Usvajanje električnog autobusa Shenzen putem WRI KINE

Usvajanje električnog autobusa u Shenzhenu putem WRI KINE

Razmjeri ovog sporazuma zasigurno će postaviti digitalne ponude podržane imovinom na kartu prema riječima gospodina Huanga. Tvrtka će se osloniti na digitalnu proizvodnju imovine i uslužni ekosustav tvrtke Seven Stars Cloud Group kako bi ispunila potrebne zadatke.

Svijet postaje električan

Kina nije sama u svojim težnjama za električnim vozilima. Danas se mnoge zemlje okreću električnim vozilima kako bi pomogle smanjiti štetno zagađenje zraka u svojim regijama. Nedavno izvješće u izdanju Reutersa prikazuje da SAD, Njemačka, Tajvan, Izrael, Australija, Belfast i Velika Britanija imaju sve inicijative za električne automobile.

Kina se priprema za budućnost

Kineski dužnosnici ovim se posljednjim manevrom okreću energetskoj neovisnosti. Zemlja nastavlja bilježiti rast u svim gospodarskim sektorima, a prelaskom na električna vozila Kina preuzima vodstvo na ovom sve rastućem tržištu. Uzimajući u obzir da je Kina najveće automobilsko tržište na svijetu, ovdje napravljene promjene neizbježno će proizvesti efekt mreškanja u cijeloj automobilskoj industriji.

Kombinacija blockchain tehnologije, umjetne inteligencije i električnih vozila čini se kao utakmica napravljena u raju. Bit će zanimljivo vidjeti kako ova događanja oblikuju globalna tržišta nafte i kako proizvođači automobila prilagođavaju svoju strategiju kako bi se prilagodili toj novoj strategiji.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map