ICO pregled: Riješi.Nega

Solve.Care nudi globalno blockchain rješenje za koordinaciju, administraciju i sustave plaćanja u zdravstvu.

Platforma Solve.Care želi olakšati izravnu interakciju između potrošača, osiguravatelja i pružatelja usluga kako bi smanjila troškove, pojednostavila plaćanja i u konačnici poboljšala pristup zdravstvenoj zaštiti. Svatko, od pacijenata i poslodavaca do osiguravatelja i državnih agencija, može platiti zdravstvenu zaštitu putem platformi.

Projekt će koristiti blockchain za uklanjanje većine troškova zdravstvene zaštite uklanjanjem dupliciranja, neučinkovitosti, rasipanja, zlouporabe i prijevare iz sustava.

Priručnik Solve.Care prilično je temeljit i preporučuje se da ga dobro pročitate ako razmišljate o ulaganju ili ste na neki drugi način znatiželjni kako se može riješiti značajan problem u zdravstvenoj industriji. Ovaj će se pregled proširiti na samo nekoliko temeljnih komponenata projekta.

Prilika

Ovdje nema nista za vidjeti. Zdravstvena industrija je savršena i s njom NIŠTA nije u redu. Svatko i svi na svijetu mogu dobiti pristup pristupačnoj zdravstvenoj zaštiti s nula problema ili lomnim policama osiguranja.

Nažalost, znamo da je to lažno. Solve.Care nastoji riješiti ogroman problem u ogromnoj industriji.

Bijela knjiga Solve.Care procjenjuje da se troškovi administracije zdravstvene zaštite kreću od 7% do 30% ukupne zdravstvene potrošnje, od čega je većina rezultat neučinkovitih procesa, dupliciranja napora i silosa podatkovnih sustava.

Ovi neučinkoviti procesi nastaju iz loše komunikacije i koordinacije između sve tri strane (potrošača, pružatelja usluga i osiguravajućeg društva). Gotovo 15-25% cjelokupnog novca potrošenog na beneficije završava trošenjem na IT, administrativne procese i dupliciranje napora. Budući da je tako teško pratiti ove sustave, nevjerojatno je teško pratiti i otpad i zlostavljanje, kao i sprečavanje prijevara.

Solve.Care navodi da trenutne zadatke zdravstvene uprave može izvršavati s 3% ukupne potrošnje putem blockchaina. Učinkovitije izvršavanje trenutnih administrativnih zadataka nije iznenađenje, pogotovo kada se gleda složeni linearni postupak pronalaska liječnika radi namirenja šteta iz osiguranja.

Platforma Solve.Care povezala bi sve u puno učinkovitiju mrežu. Ako uspije izvršiti zastrašujući zadatak učinkovitog pojednostavljenja trenutnog postupka osiguranja i zdravstvene zaštite, Solve.Care će pružiti ogromnu uslugu krajnjim potrošačima.

S adresnom veličinom tržišta od preko 100 milijardi dolara samo u Sjedinjenim Državama, zdravstvena je industrija zrela za preuzimanje blockchain projekata poput Solve.Care.

Proizvodi

Solve.Care nudi paket proizvoda i integracija koji pokreću sustav. Najuspješnija komponenta je Care.Wallet, koja je user-friendly aplikacija zasnovana na blockchainu koja pružateljima usluga i pacijentima pomaže u komunikaciji i upravljanju pružanjem njege.

Fokusna točka platforme je Care.Wallet, koji omogućuje, pruža posebne pogodnosti za sve strane (gore navedeno).

Portal Patient omogućuje korisnicima da odmah dogovore sastanke s liječnicima, što u najmanju ruku rješava glavnu bolnu točku.

Kako ću riješiti. Briga Zaradite novac?

Zajednička tema koja čini temelj mnogih ICO-a je neka altruistična komponenta “ljudima donosimo moć putem blockchaina”. U teoriji ovo zvuči sjajno, ali pruža vrlo malo poticaja matičnoj tvrtki da stvarno ispuni svoju misiju.

Solve.Care ima za cilj prikupljanje prihoda iz četiri različita područja:

  1. Prihodi klijenta: naknade za pretplate, licence, transakcije i obradu te naknade za usluge za konfiguraciju, proširenje i integraciju.
  2. Prihod od pretplatnika: Naknade za pretplatu na novčanike i kartice koje izravno plaćaju pretplatnici ili sponzori i naknade za transakcije za plaćanja i druge radnje temeljene na naknadama.
  3. Prihod od tržišta: prihod od ponuda zajednica na tržištu dijeli se s izdavačima i zakladom Solve.Care. Parovi, krajnje točke, kartice i aplikacije objavljeni u zajednici generiraju stalni prihod.
  4. Prihod partnera: određena tržišta zahtijevat će upotrebu rješenja Solve.Care unutar postojećeg ekosustava. Prilagođene konfiguracije i modeli podjele dobiti s primjenjivim partnerima iz ekosustava.

Tim

Tim koji ima više od 50 članova ima duboku stručnost na području zdravstva i ljudskih usluga, koordinacije skrbi, upravljanja davanjima i razvoja. Početkom 2017. godine Solve.Care kupio je tvrtku za razvoj softvera sa sjedištem u Ukrajini pod nazivom Ukrsoft. Riješi.Nega

Pradeep Goel (izvršni direktor) ima duboko iskustvo u zdravstvu i ljudskim uslugama, financijama i tehnologiji. Nosio je mnogo šešira, uključujući izvršnog direktora, izvršnog direktora, direktora informacijskih tehnologija i tehničkog direktora u nekoliko tehnoloških tvrtki, a njegova iskustva traju 25 godina. Pradeep pomaže u dizajniranju i izgradnji nekoliko javnih programa kao što su Medicaid, Dječje zdravstveno osiguranje, Medicare, SNAP, TANF, mentalno zdravlje i mnogi drugi.

Vadym Vorobiov (CTO) proveo je više od deset godina u sektoru zdravstva i socijalnih usluga pomažući u izgradnji i primjeni poslovnih sustava za komercijalne organizacije i vlade.

Dr. David Randall, dr. Sc. (Viši savjetnik za politike) stalni je znanstvenik pri Američkom institutu za istraživanje i politiku u Washingtonu, DC. Njegova iskustva uključuju bivšeg najboljeg regulatora osiguranja, zdravstvenog lobista, člana zakonodavnog osoblja i izvršnog direktora s nekolicinom osiguravajućih društava. Napisao je više od dva desetina recenziranih članaka u časopisima, komentara i poglavlja u knjigama o pravima na zdravstvenu zaštitu, sustavima financiranja zdravstvene zaštite i zdravstvenoj informacijskoj tehnologiji..

Distribucija tokena

CAN token potreban je za sve, od pretplata na novčanik i pretplata na kartice do upotrebe Care.Coin (stabilizirani token vezan za određenu valutnu rezervu) za plaćanja.

CAN dolazi u ograničenoj količini, a ikad će biti samo 1 milijarda CAN tokena. Pretprodaja i prodaja tokena ponudit će samo 350 milijuna CAN tokena, a 650 milijuna CAN tokena rezervirano je za tim, zakladu i zajednicu. Svi neprodani tokeni bit će spaljeni.

Tokeni će se prodavati po cijeni od 0,10 USD / CAN.

Prodaja žetona završava 30.4.2018.

Dakle, s oko 35% tokena na otvorenom tržištu i 65% koji idu prema timu, dobili ste zanimljivu dinamiku za rast projekta. Za uzgoj projekta ove veličine bit će potrebno vrijeme i novac, tako da u osnovi ima smisla rezervirati glavninu tokena za financiranje Solve.Care-ovih napora.

Bijela knjiga ima za cilj riješiti bilo kakve zabrinutosti za rukovoditelje, članove tima ili savjetnike zbog odbacivanja njihovih tokena stvaranjem rezerviranog rasporeda dodjeljivanja tokena. Time se izbjegava nepravedno plaćanje unaprijed i održavaju usklađeni poticaji timova radi određivanja mjerila rasporeda dodjeljivanja.

Projekt će dodijeliti veći dio njihovih tokena razvoju, pretplatnicima i akvizicijama.

Završne misli

Kao i kod gotovo svih ostalih ICO-a, morat ćemo vidjeti napredak u razvoju, rast korisnika i prihod prije nego što budemo mogli prosuditi uspjeh projekta.

Prostor zdravstvene zaštite zreo je za poremećaje. Nebrojeni blockchain projekti koji se pokušavaju uspostaviti potencijalno će optimizirati sustav koji je prijeko potreban.

Prodaja tokena Solve.Care završava 30. travnja 2018.

Da biste pročitali više o projektu Solve.Care, pogledajte njihovu tehničku dokumentaciju i web mjesto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me