Rudarstvo u oblaku u 2018. godini nije za one slabijeg srca. Rudarstvo bitcoina u oblacima vrvi prevarama ili se obično smatra neisplativim. Je li Litecoin cloud mining vrijedna alternativa u 2018. godini? Učinili smo sva istraživanja kako bismo vam pokušali dati najbolji i najiskreniji odgovor na ovo pitanje.

Sve u svemu, rudarstvo u oblaku sada ima prilično lošu reputaciju, što je možda i opravdano. Svijet kriptografije i dalje je prepun prijevara, a ni oblak se ne razlikuje. Nažalost, postoji veliki broj operatora prevara koji su previše spremni uzeti vaš novac kao mjesečni povrat koji čine apsolutno dizalicom.

Kako uočiti prijevaru u oblaku

Srećom, postoje neki signali koji će podariti prevaru. Prije nego što se upustite u rudarstvo u oblaku, provjerite jeste li temeljito provjerili davatelja usluga i provjerili jesu li izvorni. Sljedeći savjeti trebali bi vam pomoći:

  • Provjerite je li ime domene web mjesta registrirano. Da, mi kripto narod cijenimo našu privatnost, ali ne biste trebali slati podatke o svojoj kartici na neregistriranu domenu
  • Provjerite postoji li dokaz o opremi koju koriste. Neke će rudarske tvrtke na poslu prikazivati ​​video snimke svojih bušotina; drugi će moći pružiti dokaz o kupnji kompleta kojim se kopaju novčići.
  • Također provjerite je li oprema prava vrsta ASIC-a za rudarstvo odabranog kripto žetona. Bitcoin ASIC-ovi se kopaju na temelju SHA-256, dok će operacije kopanja u oblaku Litecoin morati upotrebljavati Scrypt ASIC-ove
  • Pogledajte koliko dugo rade. Što dulje tvrtka posluje, to je manja vjerojatnost da će pobjeći s vašim teško stečenim

Prevare u oblaku

Ruka koja daje profitabilno Litecoin cloud mining, mogla bi biti ruka koja vam oduzme fiat. Izvor slike: Pixabay

  • Ne vjerujte uvijek web lokacijama za usporedbu. Njihova mišljenja i preporuke često se temelje na tome koliko im je rudarska tvrtka platila za dobar pregled
  • Provjerite registraciju tvrtke i detalje o registriranim direktorima. Ako su vlasnici tvrtke u istoj zemlji kao i tvrtka, to znači da je vjerojatnije da su podvrgnuti rigoroznim postupcima provjere
  • Možete sigurno zanemariti glasne promocije uz obećanja profitabilnosti. Ne vjerujte hypeu, vjerujte vlastitim zadaćama
  • Potražite recenzije tvrtke koje su korisnici objavili izvan web lokacija za usporedbu. Reddit, BitcoinTalk i YouTube mogu biti korisni izvori informacija u potrazi za istinskim korisničkim iskustvom.

Isplativost Litecoin Cloud Mininga

Nemojmo to dotjerivati ​​- u medvjeđoj smo zemlji već dosta mjeseci. Međutim, možda ste uvjereni da s horizonta možete čuti zvuk kopita bikova kako tapkaju prema nama. Tada, možda, unatoč razmnožavanju prevaranata, Litecoin cloud mining je nešto o čemu još uvijek razmišljate.

Medvjeđe tržište

Osluškuje zvuk bikovih kopita. Izvor slike: Pixabay

Od legitimnih ugovora za unos oblaka Litecoin koji su danas dostupni na tržištu, provjerili smo nekoliko da bismo utvrdili nudi li netko trenutno šapat profitabilnosti. Sve se izjave daju na temelju vrijednosti Litecoina u trenutku pisanja ovog članka.

Ugovori o rudarstvu u oblaku Litecoin

Geneza i Hashflare dva su najpopularnija i preporučena dobavljača ugovora o rudarstvu u oblaku. Genesis ima vidljiv tim koji je aktivan u zajednici. Hashflare postoji otprilike nekoliko godina i našao se na udaru početkom ove godine zbog zatvaranja njihovih SHA-256 rudarskih operacija zbog nedostatka profitabilnosti u Bitcoinu.

Ne kažemo da preporučujemo bilo koju od ovih tvrtki, ali vjerujemo da niti jedna od njih nije odjeća za prevare.

Njihov ugovorni model je da vam omogućuju kupnju stope raspršivanja od vlastitih rudarskih platformi, na temelju fiksnog plaćanja za određeno razdoblje. Niti jedan od njih trenutno ne nudi pristup svojim ugovorima o oblaku Litecoin u oblaku. To je najvjerojatnije zbog trenutne razine profitabilnosti, premda ih web stranice navode kao da ih nema na zalihi.

Hashflare Litecoin Cloud Mining

Trenutni snimak zaslona sa stranice cijena cijena ugovora s Hashflareom

Vrijedno je istaknuti da ugovori o rudarskom radu u oblaku obično sadrže klauzule koje im omogućuju zaustavljanje rudarskih radova ako troškovi održavanja premašuju vrijednost rudarskog ugovora koji plaćate.

Ako se to dogodi, ne možete vratiti bilo koju izgubljenu uplatu, čak i ako rudarstvo prestane na dulje vrijeme. To je slučaj čak i za one Litecoin ugovore za rudarstvo u oblaku koje smo ovdje naveli. Hashflare je to činio u prošlosti, na urlike ogorčenja svojih korisnika.

Hostirano Litecoin rudarstvo

Hashnest (u vlasništvu Bitmaina) nudi vam priliku da kupite svoj vlastiti Scrypt ASIC, nad kojim će zatim preuzeti skrbništvo i pokrenuti ga u jednom od vlastitih data centara.

Trenutno također ne nudi tu uslugu. Opet, ovo je najvjerojatnije potaknuto trenutnom vrijednošću Litecoina. Troškovi održavanja / napajanja pokretanja vašeg Scrypt ASIC-a trenutno će ih koštati više nego što ga naplaćuju.

Završna riječ

Na temelju širenja prijevara i razine profitabilnosti, trenutno ne možemo savjesno preporučiti Litecoin cloud mining. Ako se tržište promijeni i vrijednost Litecoina poraste kao na kraju 2017. godine, to bi se moglo promijeniti.

Kako stvari stoje, bolji povratak postigli biste ubacivanjem sredstava na svakodnevni bankovni štedni račun. Vjerojatnije je da će mu inflatorni interes pomoći da raste, nego da ćete zarađivati ​​od Litecoin rudarstva u oblaku u 2018. godini.

Istaknuta slika ljubaznošću tvrtke Pixabay

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me