Kako povećati svoj kripto portfelj poput profesionalaca

Kripto trgovanje može biti nezgodno zbog naglih fluktuacija koje se javljaju na tržištu. Dakle, vaš kripto portfelj treba odabrati s velikom pažnjom. Naučiti kako povećati svoj kripto portfelj kao profesionalac može vam pomoći da umanjite svoje gubitke u vrijeme padova na tržištu. Jači kovanice imaju manje rizika od opskurnih kovanica. Prilikom razmatranja koje nove kovanice dodajte u svoj portfelj kao dugoročne, poželjet ćete slijediti strogi režim.

Bitcoin protiv Altcoina

Mnogi kripto trgovci odlučuju ulagati samo u Bitcoin. Bitcoin ima mnogo jedinstvenih aspekata. Bila je to prva uspješna kriptovaluta na svijetu, a čini 42,2 posto kripto tržišta. Mnogo je kolebanja tržišta usko povezano s aktivnošću BTC-a zbog velike veličine tržišta. Ovaj značajan tržišni udio čini BTC jednom od najsigurnijih kripto krila za investiranje. Većina analitičara slaže se da je vjerojatnost kolapsa Bitcoina manja od vjerojatnosti altcoina.

Grafikon koji prikazuje eksponencijalni rast Cryptomarketa putem MIT-a

Grafikon koji prikazuje eksponencijalni rast Cryptomarketa putem MIT-a

Altcoins su bilo koji novčići koji nisu BTC. Altcoins mogu biti snažni alati za ulaganje ako se pravilno koriste. Eksplozivni rast kripto tržišta može se u velikoj mjeri pripisati uspjehu glavnih altcoina kao što su Ethereum, Ripple i Litecoin. Sada možete izabrati tisuće altcoina. Iako vam ovo daje neograničenu slobodu na tržištu, odabir pravog altcoina također može učiniti neodoljivim.

Loše upravljane kriptovalute mogu se srušiti i izgorjeti u trenu, kao kod Bitconnecta. To je razlog zašto ćete poželjeti obaviti svoju dubinsku provjeru prije nego što odaberete. Upoznajmo se s nekim tržišnim osnovama koje će vam pomoći da povećate svoj kripto portfelj.

Ukupna ponuda u odnosu na cirkulacijsku

Morate shvatiti kako ukupna ponuda novčića u odnosu na njegovu cirkulirajuću ponudu može utjecati na tržišnu vrijednost novčića ako želite povećati svoj kripto portfelj kao profesionalac. Jednostavna je ponuda i potražnja. Što je veća potražnja za artiklom, to je veća cijena. Ako je potražnja veća od ponude, cijena će se uvijek povećavati.

Na primjer, BTC ima ukupnu zalihu od 21 000 000 BTC. Neće više biti bitcoina stvorenih nakon što se iskopa 21 000 000. BTC. U optjecaju je već 17.136.912 BTC-a. To znači da je preostalo manje od 4.000.000 BTC-a. Budući da se cirkulirajuća ponuda približava ukupnoj ponudi, bilo bi sigurno pretpostaviti da će cijena BTC-a rasti s oskudicom.

Ovo načelo možete primijeniti i na altcoin ulaganja. Manje je vjerojatno da će projekt zabilježiti znatno kretanje cijena s jakom potražnjom kada je njegova ponuda velika. To je stari izraz, “to je poput pokušaja prodaje leda Eskimima.” Ako treba izraditi milijarde kovanica, tada se taj porast potražnje lako zadovoljava, a da dugoročno ne povisuje cijenu novčića.

Decentralizirane platforme

Postoje neke izrazite razlike i u sektoru upravljanja projektima. Decentralizirani projekti nemaju izvršnog direktora i vode ih zajednica. Njihove baze kodova su otvorenog koda i većina će ih aktivirati GitHub kamo možete otići i sami procijeniti kod.


Decentralizirane platforme okosnica su kripto tržišta i mnogi decentralizaciju smatraju temeljnim uvjerenjem kripto prostora. Ne postoji ured BTC-a. BTC je jednostavno matematička formula koja postoji na kripto prostoru. To čini BTC uistinu “peer-to-peer elektroničkim sustavom gotovine” kako je opisano u Satoshi Nakamoto bijeli papir.

Postoje i neki nedostaci decentraliziranih projekata koje biste trebali uzeti u obzir ako želite povećati svoj kripto portfelj na najsigurniji mogući način. Prvenstveno, nema pribjegavanja ako ste prevareni ili slučajno pogrešno pošaljete kripto. Ne postoji ured u koji biste mogli poslati vaše žalbe, a povrat novca nije osiguran. Pogreške u blockchainu mogu biti skupe kada se radi o decentraliziranim kriptoima, poput BTC-a.

Centralizirane platforme

Centralizirane kriptovalute vode se poput tradicionalnih poduzeća. Obično postoji izvršni direktor i glavni ured koji možete kontaktirati. Centralizirane kriptovalute nastoje se uklopiti u regulatorne standarde. NEO i Ripple dva su primjera centraliziranih kripto valuta koje su stvorene da se pridržavaju mogućih budućih propisa.

Rippleov ured putem Homepolish-a

Rippleov ured putem Homepolish-a

Postoje i neki nedostaci centralizirane kriptografije, uglavnom da programeri imaju potpunu kontrolu nad stvaranjem i odredištem vaših kovanica. Bilo je slučajeva kada su mreže bile hakirane i umjesto da pretrpe velike gubitke, programeri su odlučili kripto rastaviti u novu valutu kako bi poništili staru valutu. Upravo se to dogodilo ETH-u Lipnja 2016. To je dovelo do stvaranja Ethereuma (ETH) i Ethereuma Classic (ETC).

Procijenite projekt

Pročitajte bijelu knjigu o svojoj potencijalnoj investiciji. Nikada ne biste trebali ulagati u projekt koji nije jasno i kratko sažet u svom bijelom papiru. Nikad ne ulažite u projekt koji nema bijelu knjigu. Ovo je ozbiljna crvena zastava i najrizičniji način da povećate svoj kripto portfelj.

Bijela knjiga dat će vam kratku procjenu tržišta koja će obuhvatiti zašto postoji istinska potreba za platformom. Također bi trebao postojati odjeljak o tehničkim specifikacijama koji opisuje protok i logističke funkcionalnosti platforme. Iskusni investitori znaju se držati projekata koji imaju kod otvorenog koda. To znači da je zajednica slobodna procijeniti i doprinijeti stvaranju koda učinkovitijim i sigurnijim.

Dobar bi bijeli papir trebao sadržavati putokaz koji objašnjava raspored tvrtke za razvoj. Tu će biti i timski odjeljak u kojem ćete pronaći aspekte vođenja i razvoja projekta. Obratite se članovima tima na društvenim mrežama sa svojim pitanjima. Ako reagiraju, dobar je znak da se projekt aktivno razvija.

Budite informirani o novostima na tržištu

Izvještavanje o kripto medijima može snažno utjecati na cijenu određenog novčića. Najbolji novčići održat će snažnu prisutnost u medijima aktivnim objavljivanjem priča oko razvoja njihovih projekata. Uvijek provjerite sve vijesti koje bi se mogle pokazati profitabilnima. To može uključivati ​​dodavanje određenog novčića glavnoj burzi.

Povećajte svoj kripto portfelj s povjerenjem

Blockchain tehnologija potiče tehnološku renesansu u svim sektorima. Postoji znatan prostor za rast u narednim mjesecima jer kriptovalute i dalje stječu popularnost. Slijedite korake u ovom vodiču i možete odgovorno povećati svoj kripto portfelj, uz šanse u svoju korist.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map