Kako se ICO usklađuje što to znači za zračne kapi?

ICO se usklađuju i Airdrops će morati slijediti tužbu

Približavamo se polovici 2018. godine i do sada je preko 340 ICO-a poraslo gotovo 9 milijardi dolara između njih. Čak i usred zabrinutosti zbog propisa, prijevara i hakera, na te se brojeve ne smije njuškati. Zapravo, dok većina ljudi misli o prošloj godini kao o non-stop stranci za ICO-ove, 2017. ih je vidjelo samo 210 kako su prikupili manje od 4 milijarde dolara sredstava.

Što daje? Čini se da čak i s medvjedastim osjećajima na tržištu i američkim SEC-om koji udišu strah u srca blockchain startupa, ICO-ovi i dalje postaju snažni. Naravno, što će se dogoditi nakon što prikupe sredstva, ostaje za vidjeti – kao i u kojem će smjeru biti zakoni.

Dakle, dok su mnoge blockchain tvrtke još uvijek suočene s ICO-ovima, druge se griješe na strani opreza i procjenjuju svoje mogućnosti. I kao i sa svime što okružuje ovo izrazito sivo područje, postoji određena zabuna oko toga koje su to mogućnosti.

Koji su kompatibilni ICO-i?

Sukladnu ICO ili STO (ponuda sigurnosnih tokena), SEC regulira od samog početka. Postoje četiri glavna puta otvorena za američku blockchain tvrtku koja želi imati reguliranu ponudu i svaka ima svoje prednosti i nedostatke.

Na primjer, jedna od alternativa je korištenje postojećeg izuzeća od vrijednosnih papira koje se naziva Reg A +. Možete prikupiti do 50 milijuna dolara i otvoriti svoju ponudu svima starijima od 18 godina. Ulov? Potrebne su vam dvije godine revidiranih financija i značajno vrijeme i novac.

Reg CF je lakši i jeftiniji način prikupljanja sredstava, ali vi ste znatno ograničeni na to koliko možete prikupiti (manje od 2 milijuna USD).

Fintech trgovački računi pomaže blockchain tvrtkama da drže usklađene ICO-ove. Izvršni direktor Edward Corona kaže, “imajte na umu da oni [usklađeni ICO-ovi] još uvijek ne pružaju vlasnicima tvrtki slobodu i kontrolu nad nereguliranim ICO-om.”

Pravo. Ali onda, naravno, također ne pružaju vlasnicima tvrtki mogućnost da završe iza rešetaka.

Još jedna glavna prednost držanja usklađenog ICO-a je ta što možete zatražiti svoj posao i oglašavati ga bilo gdje, što olakšava podizanje svijesti o vašoj prodaji tokena. Uz Facebook, Twitter, Google i Bing koji zabranjuju ICO oglase, zauzimanje regulirane rute omogućit će vam upotrebu ovih kanala za veću izloženost.

Olakšat ćete i problematične umove mnogih potencijalnih ulagača zbunjenih nedavnim lošim tiskom.

Što ovo znači za zračne kapi?

Nekoliko genijalnih ICO timova krenulo je u kreativne načine marketinga svojih projekata koristeći airdrops. Učinkovito, distribucija besplatnih tokena zainteresiranim stranama i stvaranje vijesti za njihovu prodaju. Čak smo vidjeli i neke nevjerojatne fizičke zračne kapljice, sa žetonima koji su ispali iz balona.


U ovom herkulovskom naporu da se zaobiđu zakoni o vrijednosnim papirima, airdropi su dobili zamah. Tko ne voli besplatni novac, zar ne? Možete se čak i prijaviti na biti upozoren do nadolazećih zračnih kapi i uživajte u svom besplatnom novcu. Ali ako vam je mama ikad rekla da ništa u životu ne dolazi besplatno, oprostite što moram reći da je bila u pravu.

zračna uzbuna

Web stranice koje upozoravaju ljude na zračne kapi

Kao što ne postoji besplatan ručak, postoji nema takve stvari kao što su besplatne dionice. To ne govori samo mama, to je i Komisija za vrijednosne papire.

Dakle, ako mislite da su airdropi izvrstan način zaobilaženja zabrane oglašavanja ili marketinga vašeg ICO-a, vjerojatno biste trebali odložiti i tu ideju.

Ni zračne kapi nisu usklađene. I vjerojatno će se smatrati sigurnosnim transakcijama, što predstavlja prilično problematičan scenarij.

Darren Marble, izvršni direktor tvrtke CrowdfundX, marketinška tvrtka za STO-e ističe: „Ne možete ljudima samo slati dionice dionica. Problem zračne kapi je taj što je općenito u neskladu sa američkim zakonima o sigurnosti. ” Dakle, ta izvrsna marketinška taktika za stvaranje svijesti, pa čak i eskalaciju FOMO-a? Napokon nije tako dobra ideja.

„Moj opći savjet za izdavače STO-a,“ nastavlja, „stavio bih taj koncept airdropa na čekanje. Savjetovao bih bilo koga u SAD-u da to ne radi. Shvaćam, to je dobra marketinška taktika, ali previše je rizika i neizvjesnosti. “

Ovo više nije zabavno

Čini se da regulacija daje sumornu sliku. Samo izgovorite riječ i to će kripto tržište zadrhtati. No, čini se da je svrha regulacije dvojaka. Dati blockchain tvrtkama pravni okvir od kojeg će raditi i zaštititi ulagače od ICO prijevara.

Prema Marbleu, blockchain tvrtke ne bi trebale biti previše sramotne. Iako se čini kao da su im rezana krila, još uvijek postoji puno načina za dobivanje sredstava. On kaže:

“Mislim da prave ekipe ne bi trebale biti toliko zabrinute. Ako imate pravi blockchain koncept ili tim i imate neke vještine ili diferencijaciju ili nevjerojatnu viziju, činjenica da se ne možete oglašavati na Twitteru ne bi vas trebala odvratiti niti zaustaviti u prikupljanju novca. ”

Fondovi hedž fonda

Dakle, ne možete (ili ne želite) održati ICO, ne možete baciti besplatne dionice u novčanike investitora i ne možete oduševiti korisnike na društvenim mrežama. Ali još uvijek postoje drugi načini za prikupljanje novca i oni mogu sortirati pšenicu od kukolja.

“Ako pogledate što se događa u svemiru, očito je došlo do ogromne navale maloprodajnih ulagača na tržište 2017. godine i sada se to uvelike stišalo. Googleova pretraživanja Bitcoina dramatično su se smanjila. Razgovor o Bitcoinu za stolom bio je posljednji Dan zahvalnosti. Sada je navala kripto hedge fondova. “

Govorimo o malim hedge fondovima koji imaju negdje između 5 i 500 milijuna dolara za ulaganje. I čekaju da čuju za vaš projekt.

„Inovativne tvrtke“, kaže Marble, „čak i ako ste mali tim, možete izaći i pronaći stranicu na kojoj su navedena sva ta sredstva, a zatim kontaktirati te ljude. Najbolje ponude u svemiru financira mala skupina strastvenih kripto hedge fondova do kojih nije nužno nemoguće doći. “

Zatvaranje misli

Budućnost prikupljanja sredstava može izgledati puno drugačije, ali ne mora biti sumorna. Kako se ICO-ovi i zračni kapci počinju smirivati, tako bi se i potopi šitkoina i šupljih bijelih knjiga koji prodaju samo zrak.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map