Kako ući u posao s bitcoinima koji djeluje

Blockchain tehnologija širi se zapanjujućom brzinom. Ova tehnologija stvara prosperitetno okruženje za poduzetnike koji žele pokrenuti Bitcoin posao. Bila je to uzbudljiva vožnja za BTC investitore, a tijekom posljednjih devet godina dogodio se značajan rast u kripto prostoru. Danas postoje brojne poslovne prilike za Bitcoin koje treba razmotriti.

Vrijeme domaće zadaće

Vaša potraga za savršenim BTC poslovanjem trebala bi započeti istraživanjem. Poslovne mogućnosti za bitcoin postoje posvuda, ali važno je zapamtiti da nisu sve zemlje pro-bitcoin. Kina je dozvolila samo jedan BTC bankomat će raditi do zabrane ICO-a u zemlji prošle godine. Danas taj BTC bankomat sjedi u predvorju sjedišta BTCC-a, ukrašen poput božićnog drvca, bez dostupnog BTC-a.

Vrijeme odvjetnika

Da biste izbjegli gubitak ulaganja, trebate se posavjetovati s lokalnim zakonodavstvom prije nego što odaberete određeni poslovni model. Zemlje se razlikuju po svojim kripto zakonitostima. Da biste izbjegli najgori scenarij, poput bacanja u zatvor i oduzimanja cjelokupne kriptografije, trebate se posavjetovati s lokalnom vladom. Odvjetnik može olakšati ovaj dio postupka.

Neki su se pravnici specijalizirali za manire povezane s kriptovalutom, poput Lee Schneider iz prestižne odvjetničke tvrtke McDermott Will & Šmirgl. Gospodin Schneider objasnio je kako je njegova praksa nedavno posvećena isključivo blockchain tehnologiji intervju s theinformation.com. Ni on nije sam. Sve je veći broj odvjetničkih društava koja se okreću pupi kripto tržištu u potrazi za novom klijentelom.

Razmotrite svoje financiranje

Dostupna financijska sredstva igrat će presudnu ulogu u određivanju koji poslovni model najbolje odgovara vašim kriterijima. Ne koštaju sve tvrtke s bitcoinima isto. Postoje razne jeftine BTC tvrtke, poput BTC bankomata i robe. Bilo koji od ovih poduzeća možete pokrenuti za manje od 20 000 USD.

Bitcoin ATM Business

Bitcoin ATM Business

Postoje i BTC tvrtke kojima su potrebna vrlo velika ulaganja. Trebat će vam značajan kapital ako razmišljate o otvaranju značajnog rudarskog zahvata. ASIC rudarske platforme skupo je kupiti i raditi. Vrlo biste mogli potrošiti značajan iznos svojih sredstava samo na rudarske platforme.

Na primjer, trenutni industrijski standard je Antminer s9. Te jedinice koštaju 698 dolara. Rudarska radnja velike veličine mogla bi se lako sastojati od stotinu Antminer s9s. Mnoge velike rudarske farme uključuju čak i tisuće rudarskih platformi. Rudarska farma ove veličine zahtijeva ulaganje od 700 000 USD prije bilo kakvih drugih troškova koji su povezani s poslovanjem, poput lokacije, osoblja i instalacije.

Usluge pozajmljivanja bitcoina

Bitcoin posudba specijalizirana je za pružanje početnog kapitala. Te usluge mogu značajno pojačati vaše financiranje ako se pravilno upotrebljavaju. Usluge pozajmljivanja bitcoina mogu biti sjajan način da započnete posao s bitcoinima bez trošenja svih svojih teško stečenih kripto. Jedan od primjera platforme za pozajmljivanje Bitcoina je Nevezani kapital.

Unchained Capital posudit će vam USD i omogućiti vam da svoj Bitcoin ili Ethereum koristite kao kolateral. Korisnici smiju posuditi do 50 posto vrijednosti svog kripto osiguranja. Zajmovi su dostupni na tromjesečni i dvogodišnji rok. Loša je strana što gledate na kamatnu stopu od deset do četrnaest posto na zajam. No, možda ćete otkriti da se vaše potencijalno poduzeće može prilagoditi tim kamatama i još uvijek donosi znatnu dobit.

Popularne bitcoin tvrtke koje treba razmotriti

Postoji niz popularnih vrsta BTC poduzeća koja cvjetaju širom svijeta. Otkrit ćete da neke od njih više odgovaraju vašem mjestu nego druge. Ne postoji jedinstvena prilagodba svima kada se raspravlja o bitcoin poslovima. Samo će vam istraživanje pomoći da odredite najbolje mogućnosti ulaganja. Uzmimo trenutak da pogledamo nekoliko najpopularnijih BTC poslovnih modela viđenih danas.

BTC bankomat

Bitcoin bankomati počinju postajati sve popularniji. Ovi uređaji omogućuju korisnicima kupnju, slanje i prodaju BTC-a anonimno. Cijena ove anonimnosti dolazi u obliku naknada za transakcije koje su puno veće od mrežnih alternativa poput Coinbasea. BTC bankomat može vam pružiti značajan prihod ako ga postavite na pravo mjesto. Morat ćete provjeriti njihovu zakonitost u vašoj zemlji prije kupnje jedinice.

Prednost BTC bankomata je u tome što je to automatizirani poslovni sustav, koji samo zahtijeva da strojevi budu vrući na zalihi s BTC-om. Loša je strana što kolebanje cijena može utjecati na vrijednost BTC-a u vašem vrućem novčaniku. U mnogim zemljama, poput SAD-a, vaš BTC bankomat smije prodavati BTC samo korisnicima. Prodaja BTC-a izravno za fiat bez pridržavanja KYC-a u SAD-u je nezakonita zbog zakona o fiat valuti. Kupci mogu kupiti sve BTC-ove koje žele od vaših strojeva, ali morat će otići negdje drugdje da bi ih prodali.

BTC doznaka

Tvrtke za doznake bitcoina cvjetaju širom svijeta. Novčane doznake šalju novac međunarodno. Nacije poput Indija a Južna Afrika se u velikoj mjeri oslanja na isplate doznaka. BTC tvrtke za doznake mogu pružiti tim klijentima isplativu alternativu tradicionalnom procesu međunarodnog slanja novca. Usluge kripto doznaka pružaju klijentima trenutne transakcije i snižene stope. Tvrtka za kripto doznake može biti pametno bitcoin poslovanje koje treba razmotriti ako živite u području u kojem su plaćanja doznakama ključna komponenta lokalnog gospodarstva.

Globalna doznaka putem Svjetske banke

Globalna doznaka putem Svjetske banke

Rudarske operacije

BTC rudarstvo je i dalje isplativo zahvaljujući razvoju snažnih rudarskih bušotina i rudarskih bazena. Bazeni za rudarstvo kombiniraju procesorsku snagu svakog korisnika na mreži. Dodana hash snaga s utjecajem daje rudarskim bazenima mogućnost povećanja učinkovitosti svih uključenih rudara. Rudari svoju zaradu podijele prema svojim hash doprinosima.

Danas su rudarske platforme specifičnih za integrirane čipove (ASIC) najbolja opcija za rudarenje BTC-a. Ovi su čipovi tisuće puta učinkovitiji u izračunavanju BTC-ovog algoritma Hash-256 od GPU-a ili CPU-a. Međutim, ASIC-ove platforme zauzet će znatan iznos vašeg ulaganja.

Također ćete morati uzeti u obzir svoje operativne troškove. Regije s jeftinim ili obnovljivim izvorima energije prikladnije su za rudarske operacije. Možda ćete otkriti da ne ostvarujete dobit ako rudarsku operaciju postavite u područje s visokim troškovima električne energije. Iskopan je manje od četiri milijuna BTC-a. Ta bi oskudica trebala pomoći u povećanju potražnje za BTC-om i njegova bi se cijena trebala povećati u skladu s tim. Procjenjuje se da će zadnji BTC biti miniran do 2140. godine.

Bitcoin poslovne mogućnosti

Uzbudljivo je vidjeti kako blockchain tehnologija pruža svijetu mnoštvo novih poslovnih prilika. Mnogi ljudi u kripto prostoru vjeruju da će decentralizirano tržište nastaviti bilježiti rast još dugi niz godina. Otvaranjem bitcoin poslovanja sada se mudro pozicionirate u ovoj digitalnoj ekonomskoj revoluciji.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map