Karijera video igara

Karijera video igara tradicionalno uključuje područja poput programiranja, dizajniranja, testiranja i marketinga. Kriptoigre proširuju ove vidike uključivanjem igrača kao plaćenog dijela zajednice igara. Pogledajmo neke od ovih igara i kako pomažu u širenju karijere video igara u blockchainu.

BUFF, Gola istina kako to djeluje

Zamislite svijet u kojem vam igranje igara donosi novac. The BUFF projekt provodi upravo takav ekosustav.

Cilj koji BUFF želi postići je pružanje platforme za igre s ekonomskim ekosustavom koji koristi blockchain tehnologiju. Uspjeh u igrama stvara ekonomske koristi. Na ovoj platformi kopate novčiće u pozadini dok igrate. Ovi ekonomski poticaji povećavaju lojalnost markama igara i pružaju vam pomoćni način za započinjanje honorarne karijere u video igrama.

video igre karijera slika

BUFF vas nagrađuje za igranje video igara.

BUFF koristi protokol Delegirani dokaz uloga (DPoS) za umetanje novih blokova na blockchain. Ovaj algoritam pomaže ojačati cilj stvaranja zajednice izvan mreže korisnika. Osim toga, novčići koje zaradite igranjem jedne igre ispunjavaju uvjete za upotrebu u drugim igrama na mreži BUFF.

BUFF se udružio sa Nadvuljak kako bi dodali funkcionalnost svom sustavu. Softver Overwolf funkcionira kao prekrivač za dodavanje aplikacija u igre. Te aplikacije povećavaju mogućnosti igara i bilježe statistiku igrača.

video igre karijera slika

BUFF se udružio s Overwolfom kako bi prijavio statistiku o igračima.

Tehnologija

Inženjeri su programirali kako bi osnažili karijeru video igara BUFF kao projekt otvorenog koda s prebivalištem na GitHubu. Koristili su Javascript kao programski jezik i napajali sustav Arkom. Ekosustav Ark pokušava pojednostaviti razvoj blockchaina stvaranjem cjelovitih rješenja, dajući korisnicima moć stvaranja, prilagođavanja i skaliranja vlastitih blockchain mreža..

CryptoFights, zataškavanje

Slično BUFF-u, CryptoFights koristi blockchain tehnologiju za nagrađivanje igrača u kripto igrama. Radeći na igranju bez poslužitelja, CryptoFights koristi bočni lanac za skalabilnost visokih performansi, a imovinu igara osigurava radom na Ethereum blockchainu. Baš poput klasične igre Street Fighter, igrači CryptoFightsa pokušavaju pronaći strateške prednosti u stvarnom vremenu protiv protivnika koristeći se različitim oružjem i oklopom.

video igre karijera slika

CryptoFights implementira Enjin.

Token ERC-1155 zasnovan na Ethereum-u Enjin Coin pokreće ekonomski ekosustav CryptoFightsa. The Standard tokena ERC-1155 koristi minimalnu količinu podataka potrebnu za razlikovanje jednog jedinstvenog tokena od drugog i obavljanje transakcija.

Slijedom toga, Enjin Coins omogućavaju korisnicima kupnju predmeta unutar igre na decentraliziranoj platformi, a korisnici pohranjuju te novčiće u Enjin novčanik. Kao i kod BUFF-a, CryptoFights koristi protokol Delegirani dokaz uloga (DPoS).

Te proklete mačke

CryptoKitties je predstavio kripto zajednicu na novi način zarade s kripto igrama. Koristeći ERC-721 token standard, CryptoKitties nudi jedinstvene kolekcionarske predmete gdje kolekcionari mogu dokazati vlasništvo nad jedinstvenim sredstvima na Internetu.

Imovina stječe vrijednost zahvaljujući tome što je jedinstvena s poželjnijom imovinom koja povećava vrijednost tržišnom potražnjom.

Kartice za trgovanje

Uz to, digitalne igre na kartama još su jedna mogućnost kriptogame. Igre s gorivom nada se da će poslužiti ovom tržištu s Bogovi nevezani. Igra koristi ERC-721 tokene za pohranu trgovačkih karata na Ethereum blockchain i jamči da su igraće karte oskudne.

video igre karijera slika

Gods Unchained pohranjuje kartice za trgovanje na Ethereum blockchainu.

Karte predstavljaju bića, uroke i oružje. Karte ne koristite samo za igranje igre, već ako vrijednosti koje posjedujete povećavaju vrijednost, dobit ćete kad ih prodate. Gods Unchained donekle oponaša igranje Magic The Gathering i Hearthstone.

Fuel Games je prethodno stvorio blockchain igru ​​Etherbots i naučio neke zamke i prednosti programiranja blockchain igara. Iako decentralizirano vlasništvo nad imovinom pruža veliku korist, tvrtka je saznala da je postavljanje cjelokupnog igranja izravno na blockchain rezultiralo sporim igranjem i skupim transakcijskim troškovima.

Slijedom toga, dizajneri Gods Unchained uklonili su igranje izvan mreže. Na temelju iskustva Igara na gorivo uspjeli su privući rizični kapital iz brojnih snažnih organizacija poput Coinbasea.

Konačne misli o karijeri video igara

Tradicionalno, karijera video igara podrazumijevala je profesionalnost u industriji i dizajniranje igara, njihovo programiranje ili testiranje, no kriptovaluta pruža više načina za poboljšanje karijere video igara putem kriptoigra.

Pomoću paradigme BUFF korisnici zarađuju jednostavno igrajući igre. Drugi pristupi uključuju igrače koji posjeduju digitalnu imovinu i profitiraju od tog vlasništva. Otkako je pustolovina Colossal Cave programirana na PDP-11 1976. godine, igre i dalje zauzimaju prvo mjesto u tehnologiji. Kao tehnologija u nastajanju, očekujte da će blockchain nastaviti inovirati platforme za igre.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me