Koji je najbolji Litecoin rudarski hardver u 2018. godini?

Iskopavanje glavnih kriptovaluta pomoću hardvera danas može ozbiljno uložiti. Ne samo da uključuje financijske troškove za postavljanje rudarstva, već biste također trebali razumjeti igru ​​dovoljno da biste ostali dovoljno konkurentni. Ako mislite da ste spremni ulagati u Litecoin rudarski hardver, tada ste na pravom mjestu, jer naš vodič zaokružuje najbolje opcije dostupne u 2018..

Riječ upozorenja

Dugotrajno tržište medvjeda otežalo je rudarima 2018. Troškovi energije u mnogim zemljama znače da troškovi upravljanja opremom mogu premašiti dostupnu dobit. To može biti slučaj kod rudarstva Bitcoina, Litecoina ili bilo koje druge kriptovalute.

Prije ulaganja u bilo koji rudarski hardver, budite svjesni rizika. Ako cijena novčića koji vadite opada, možda ćete na kraju platiti više za energiju za upravljanje rudarskom opremom nego što ćete dobiti od dobiti koju generira. Uz to, želite osigurati da zarada koju zaradite pokrije troškove ulaganja u vašu opremu. Označite a kalkulator profitabilnosti i budite sigurni da znate u što ulazite.

Zašto Mine Litecoin?

Iako je vrijednost Bitcoina znatno veća od Litecoina, može se činiti da je Bitcoin privlačnija opcija. Međutim, rudarstvo Litecoina ima neke razlike koje bi mogle biti korisne. Važno je napomenuti da su operacije rudarenja Litecoina nešto manje zasićene od Bitcoina.

Rudarstvo Litecoin blokova događa se svake dvije i pol minute za razliku od Bitcoina gdje se blok minira svakih deset minuta. Stoga je četiri puta više mogućnosti za kopanje Litecoin bloka od Bitcoin bloka. Nagrade za blokove za rudarenje Litecoina trenutno su 25 LTC po bloku.

Poput Bitcoina, Litecoin prolazi kroz prepolovljenje povremeno, što pomaže novčiću da zadrži vrijednost. Sljedeće prepolovljenje nagrada za blokove Litecoin bit će 7. kolovoza 2019.

Litecoin rudarski hardver djeluje na algoritmu rudarstva Scrypt. To znači da biste također mogli staviti Scrypt ASIC da koristi rudarstvo drugih kripto valuta koje koriste algoritam Scrypt, na primjer, Dogecoin.

Opcije za Litecoin Rudarstvo u 2018


Čak i 2017. godine još uvijek je bilo moguće iskopati Litecoin pomoću CPU-a ili GPU-a. Budući da je upotreba ASIC-a postala toliko dominantna u rudarstvu kriptovaluta, nažalost više nije dovoljno konkurentna za iskopavanje Litecoina u 2018. pomoću CPU-a ili GPU-a.

Iz tog razloga, svi koji gledaju najbolji hardver za rudarenje Litecoina za 2018. godinu moraju kupiti Scrypt ASIC rudar. Naravno, ovo je skuplja opcija nego što je prije bila dostupna kad je bilo moguće GPU rudarstvo. Međutim, u 2018. godini to je jedini mogući način na koji se rudar može realno natjecati za blok nagrade.

Litecoin Rudarski hardver

Antminer L3++

Postoji mnogo manje mogućnosti za Litecoin rudarski hardver u odnosu na ono što je dostupno za rudarstvo bitcoina. Među dostupnim opcijama konsenzus je da je najbolji Litecoin rudarski hardver dostupan na tržištu danas Antminer L3++ ASIC.

Balansirajući vrijednost za novac i potrošnju energije i brzinu raspršivanja (brzinom kojom rudar može iskopati sljedeći blok), Antminer L3 ++ svakako vrijedi razmotriti – posebno za one novije u rudarskoj igri.

Radi na 942w snage brzinom raspršivanja od 580mH u sekundi. Iako drugi model hardvera za rudarstvo Litecoin radi s većom stopom raspršivanja (vidi dolje), Antminer L3 ++ trenutno se na Amazonu prodaje po nižoj cijeni ispod 400 dolara. To ga čini izvrsnom vrijednosti za novac među Scrypt ASIC-ima. Bitmain je dobavljač koji proizvodi i prodaje Antminer hardver.

Antminer L3 ++ najnovija je verzija Antminer Scrypt ASIC-a. Međutim, postoje starije verzije i dalje u prodaji. Postoje dva modela prethodne verzije, Antminer L3+, koji rade na 850w brzinom raspršivanja od 600Mh / s ili 800w za 504Mh / s.

Antminer L3 +

Antminer L3 + putem Bitmain web stranice

Važno je provjeriti je li napajanje uključeno ili ne prilikom kupnje Antminer L3 + ili L3 ++. Modeli isporučeni izravno iz Bitmaina nemaju napajanje pa ga morate kupiti zasebno. Ako kupujete na Amazonu, možda je moguće dobiti paket s uključenim napajanjem.

Innosilikon A4

The Innosilicon A4 LTCMaster je hardver za rudarenje Litecoin samo za najtvrđe rudare. Radi na 1500w snage s brzinom raspršivanja od 1230Mh / s. Međutim, ono što će vjerojatno odgoditi sve, osim najdublje uloženih rudara, jest činjenica da je ovaj rudar Scrypt moguće naručiti samo u skupinama od tri odjednom. Uz cijenu od 3000 dolara po stroju, ovo je pozamašan početni izdatak, posebno na medvjeđem tržištu.

Innosilikon A6

Innosilicon A6 rudar putem web stranice Innosilicon

Innosilocon čini se da ima lošu reputaciju za korisničku uslugu, s tim što neki kupci prijavljuju probleme s komunikacijom s tvrtkom. Na web mjestu je izričito da se vlasništvo prenosi na kupca nakon što Innosilicon pošalje paket paketima za dostavu. Ako vaša rudarska oprema u vrijednosti od 9000 dolara stigne u oštećenom stanju, očito je to vaš vidikovac. Iz tog razloga, Innosilicon A4 dolazi zadnji na našem popisu.

Treba izbjegavati – Bittech L1 (Upozorenje o prevari!)

The Bittech L1 trebao je biti potpuno novi Scrypt ASIC objavljen u kolovozu 2018. Reklamiran je kao sofisticiraniji komad hardvera za rudarstvo Litecoin, iako po daleko višoj cijeni od Antminer ASIC-a.

U opisu proizvoda stoji da bi za pokretanje brzine raspršivanja od 2600Mh / s koristilo 2600 W snage. To bi je učinilo profitabilnijom opcijom od Antminer hardvera tijekom duljeg vremenskog razdoblja. Proizvod je na tržištu bio gotovo 1.000 američkih dolara.

Međutim, oni koji su naručili Bittech L1 nikad nisu primili svoje pošiljke, navodi a podugačka nit na Bitcointalku. Činjenica da je i web stranica tvrtke u padu ukazuje na prevaru.

U sažetku

Rudarstvo kriptovaluta može biti vrlo isplativo tijekom bikova tržišta. Čak i dalje može donositi dobit čak i na medvjeđim tržištima; ako su troškovi energije dovoljno niski, a brzina raspršivanja dovoljno visoka. Da biste razumjeli trenutne razine profitabilnosti bilo kojeg od ovdje preporučenih hardvera Litecoin, prvo pogledajte kalkulator profitabilnosti. Coinwarz kalkulatori pristojna su opcija za procjenu profitabilnosti hardvera za rudarstvo Litecoin. To utječe na trenutnu razinu poteškoća u rudarenju, brzinu raspršivanja svakog uređaja i troškove energije u vašem području.

Iznad svega, kao i svaka investicija, prije kupnje bilo kojeg rudarskog hardvera svakako shvatite rizike i isplate. Konkretno, pobrinite se da detaljno provjerite tvrtku, posebno ako se ne radi o poznatom proizvođaču ASIC-a poput Bitmaina.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map