Kontrolni popis aplikacija za kriptovalute za 2018. godinu: Podignite svoju igru ​​na sljedeću razinu

U ovom pregledu aplikacije za kriptovalute vodimo vas na putovanje informacijskim platformama držeći trgovce, entuzijaste, programere, špekulante i slučajne promatrače uvijenima u svijet virtualnih valuta. Iako je većina ovih alata dostupna za postavljanje stolnih i prijenosnih računala, želimo se usredotočiti na mobilne verzije za profesionalce i amatere uvijek u pokretu.

Decentralizacija se ne događa samo unutar tehnologije kriptovaluta, već i u različitim sektorima svjetske ekonomije. Bitcoin i drugi projekti kriptovaluta pokreću decentralizirane revolucije u obnovljivim izvorima energije, telekomunikacijama i radnom okruženju, da nabrojimo samo neke. S rekordnim brojem ljudi koji rade na daljinu, možda nikada nije bilo važnije vrijeme da vam na raspolaganju budu pravi virtualni alati..

Kartiranje aplikacija

TradingView

iOS

Tvrtka koja stoji iza nevjerojatne web aplikacije sada ima mobilnu verziju. Prije nego što je postao aplikacija za kriptovalute, TradingView (TV) započeo je kao crtanje i ideja platforma za tradicionalna tržišta. Na ovoj platformi još uvijek možete pronaći gotovo sve dionice, obveznice ili valutni par na svijetu.

Naravno, ne želeći propustiti najnoviju klasu imovine, u kombinaciju su dodali i čitavu gomilu parova kriptovaluta. TradingView ima dogovorene ugovore s većinom tamošnjih burzi, uključujući Binance, Kraken i Coinbase. Tako nikada nećete zapeti bez najnovijih feedova cijena.

Tri zaslona aplikacije TradingView. Prva je trenutna stopa kovanica, druga grafikon ETH-USD, a treća su relevantne vijesti.

Pogled iznutra na aplikaciju TradingView

Najbolji dio TV-a je taj što je u osnovi besplatan. A besplatna verzija sadrži hrpu dodataka. Napredni trgovac željet će provjeriti dodatne značajke koje dolaze s verzijom koja se plaća.

Ako tražite nešto nešto mesnije, pogledajte naš TradingView Primer za detaljnu raspravu na platformi. TradingView je trenutno dostupan samo na iOS-u, ali Android verzija je u razvoju za nepoznat datum 2018. godine.

Coinigy

iOS | Android

Coinigy je novo dijete u bloku. Fokusirani su isključivo na kriptovalute i pružaju feed cijene s preko 40 različitih burzi. Budući da je specijalizacija njihova igra, Coinigy ima bolje alate za upravljanje portfeljem od TradingViewa. Osim toga, oni nude (API) alate za povezivanje vaših računa kriptovaluta izravno s vašim grafikonima, tako da možete trgovati klikom na gumb izravno s grafikona.


Tri snimke zaslona aplikacije za kriptovalute, Coinigy. Prvi je početni zaslon, drugi prikazuje BTC / USD grafikon, a treći prikazuje opcije nadzorne ploče.

Pogledajte aplikaciju za trgovanje Coinigy.

Sve to, međutim, ima svoju cijenu. Ponuda tvrtke Coinigy nije besplatna, osim 30-dnevne probne opcije. Naravno, ovo je dovoljno vremena da odlučite hoće li vam takav pristup uspjeti ili ne.

Portfolio Trackers

Sljedeće aplikacije također pružaju neke mogućnosti mapiranja, ali su općenito više usmjerene na pružanje specijaliziranih usluga portfelja.

Blockfolio

iOS | Android

Blockfolio je sveobuhvatna aplikacija za upravljanje portfeljem koja pomaže investitorima i trgovcima da prate svoja omiljena ulaganja u kriptovalute. Aplikacija je dobro poznata među mnogima u kripto zajednici. Toliko dobro, zapravo, da su neki poznati korisnici poput Ian Balina poznati su po objavljivanju svojih cjelokupnih portfelja portfelja na twitteru!

Tri snimke zaslona iz Blockfolio, aplikacije za kriptovalute. Prvi prikazuje alat za praćenje izvedbe, drugi prikazuje ažurirane cijene i analize, a treći prikazuje ažuriranja.

Jedan od načina za praćenje vašeg kripto portfelja je Blockfolio.

Neke lijepe dodatne značajke uključuju upozorenja o ciljanoj cijeni i razvojna ažuriranja projektnih timova za kriptovalute.

Praćenje novčića

iOS | Android

CoinTracking je vjerojatno najsveobuhvatnija aplikacija za praćenje portfelja. Aplikacija analizira vaše trgovine i stvara izvješća u stvarnom vremenu. Ako želite koristiti brojne razmjene i pohranjivati ​​svoje novčiće na nekoliko lokacija, upotreba ove aplikacije za kriptovalute učinit će pristup svim tim informacijama apsolutnim povjetarcem. CoinTracking se preporučuje za naprednog korisnika kriptovaluta, ali nije osobito težak za upotrebu.

Aplikacija za kriptovalute, Cointracking. Prva ploča prikazuje nadzornu ploču aplikacije, druga podatke o novčićima, a treća upozorenje o promjeni cijene.

CoinTracking omogućuje vam jednostavno praćenje digitalnih sredstava.

Izvješća u stvarnom vremenu vrlo su korisna za trgovce kojima je potreban pristup ostvarenoj i nerealiziranoj dobiti u kratkom roku. Izvješća također uključuju izvrstan kalkulator poreza na kapitalnu dobit za one koji trebaju pratiti svoj IOU.

Vijesti

Opcije aplikacije za kriptovalute za vijesti nisu posebno prepune značajki. Međutim, što se tiče vijesti, zasigurno ćete htjeti kvalitetan sadržaj nad značajkama. Također, svakako nam se obratite u CoinCentral u budućnosti jer se nadamo da ćemo kad-tad predstaviti vlastitu aplikaciju.

Kointelegraf

iOS | Android

Cointelegraph je osnovan 2013. godine i pruža kvalitetne vijesti zajedno s ilustracijama sličnim zaštitnim znakovima poput crtića. Aplikacija ima neke pretvorbe cijena kriptovaluta za glavne fiat parove poput američkog dolara ($), Eura () i britanska funta (£). Međutim, funkcionalnost nije toliko sjajna. Opet, snaga ove aplikacije za kriptovalute leži manje u samoj aplikaciji, a više u brzom pristupu najnovijim vijestima o kriptovalutama.

Tri ekrana za aplikaciju za kriptovalute, CoinTelegraph. Prvi zaslon prikazuje vijesti, drugi prikazuje određeni članak vijesti, a treći indeks cijena bitcoina.

Budite u toku s vijestima o Cointelegraphu.

CoinDesk

iOS | Android

Opet, ne najsofisticiranija aplikacija. Unatoč nekim izvješćima korisnika u vezi s padovima i kvarovima u radu, Coindesk se preporučuje korisnicima koji oštro prate vijesti CoinDesk.

Cryptocurrency App, Coindesk, je aplikacija za kripto vijesti. Prva snimka zaslona prikazuje promjenu cijene Ethereuma, druga prikazuje najnovije vijesti, a treća određeni članak.

Primjeri zaslona iz aplikacije za kripto vijesti, Coindesk.

Osobni novčanici

Glavna prednost posjedovanja osobnog novčanika u odnosu na novčanik za zamjenu je ta što uistinu posjedujete svoj privatni ključevi. Kao rezultat toga, ovo vam omogućuje da budete vlastita banka. Sljedeća dva osobna novčanika prihvaćaju ovu filozofiju i preporučuju ih mnogi u kripto zajednici.

Blockchain novčanik

iOS | Android

Blockchain novčanik donosi vam ista tvrtka koja vodi jednu od najpopularnijih istraživači blokova širom svijeta. Sučelje je jednostavno i intuitivno za upotrebu. Trenutno novčanik podržava samo Bitcoin, Ether i Bitcoin Cash, ali očekuje se da će se u narednim mjesecima dodavati više jer konkurentski novčanici ulaze na tržište nudeći više kovanica.

Novčanik Blockchain aplikacije za kriptovalute. Prva slika prikazuje grafikon cijena i saldo vaše digitalne imovine. Drugi prikazuje prijenos, a treći je QR kôd za primanje sredstava.

Svatko treba osobnu aplikaciju novčanika. Ovdje možete vidjeti pristup Blockchain novčanika.

Blockchain novčanik također polako dodaje fiat-to-crypto razmjene u brojnim odabranim zemljama. Nadam se, vidjet ćemo većinu zemalja navedenih u budućem razvoju događaja.

Novčanik za kruh

iOS | Android

Novčanik Bread postoji već par godina i čak su ga preporučili takvi bitcoin gurui kao što je Andreas Antonopolous. Tim Bread podržava duh kriptovalute čineći kôd novčanika otvorenim. Nadalje, vaše privatne ključeve ne drže njihovi poslužitelji već vi sami. Sve se transakcije događaju izravno s odgovarajućim blockchainom.

Aplikacija za kriptovalute, novčanik za kruh. Ovaj osobni novčanik izložen je s tri ploče. Prva prikazuje vašu imovinu, druga prikazuje povijest transakcija za Bitcoin, a treća vam omogućuje dodavanje novčanika.

Novčanik za kruh

Dodatna prednost kruha je što vam omogućuje kupnju kriptovaluta pomoću vaše debitne i kreditne kartice, a čak nude i Bitcoin bankomat, ako je dostupan.

Mjenjačnice

Aplikacije za razmjenu uglavnom ovise o vašim osobnim željama i pristupu u vašoj zemlji. Ključna razlika kod aplikacija za razmjenu je ta što većina burzi drži vaše privatne ključeve. Drugim riječima, oni pohranjuju vaše kriptovalute umjesto vas. Ako vam je sigurnost najvažnija, razmislite o upotrebi hardverskog novčanika.

Previše je razmjena koje bismo ovdje mogli pokriti, pa ćemo se u svrhu jasnih i kratkih stvari usredotočiti na dvije glavne aplikacije za razmjenu, jednu iz SAD-a i Aziju.

Coinbase

iOS | Android

Coinbase se tradicionalno fokusirao samo na nekoliko kovanica, onih temeljnih: Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash i Litecoin. I premda trenutno ne nude široku paletu kovanica i značajki, ono što rade je pružiti čvrstu razmjenu kriptovaluta. Coinbase se vjerojatno smatra najsigurnijom razmjenom na svijetu s pohranom kovanica s osiguranjem i regulatornim okruženjem.

Aplikacija za kriptovalute Coinbase omogućuje vam da budete na vrhu tržišta i osigurate svoju imovinu. Ova slika prikazuje zaslone tržišta i imovine Coinbasea.

Brzi pogled na aplikaciju Coinbase.

Mnogi investitori jednostavno nisu zainteresirani za prikupljanje najrazličitijih kripto valuta i više vole jednostavno korisničko iskustvo. Coinbase to čini i to dobro, što je vjerojatno jedan od razloga zašto aplikacija ima nadasve pozitivne kritike. Ako imate račun na Coinbaseu, ova je aplikacija neophodna za vašu kolekciju.

Binance

Android

Binance je najveća svjetska burza kriptovaluta s tržišnom kapitalizacijom od 1,3 milijarde dolara. Trenutno pružaju samo kripto-kripto-razmjenu. Uglađeno sučelje i široka paleta novčića pružaju korisnicima puno prilika za ulaganje u manje tokene projekata. Samo iz tih razloga, Binance je i dalje omiljeni među ljubiteljima kriptovaluta širom svijeta.

Ostavljanje novčića na bilo kojoj burzi rizičniji je pristup. Međutim, ako to radije radite, ova aplikacija za kriptovalute izvrsno radi na tome da vas redovito informira o svom portfelju.

Cryptocurrency App Binance omogućuje vam da ostanete na vrhu tržišta. Ovdje vidimo tri zaslona. Jedno je nadzorna ploča, jedno je zaslon za trgovanje, a treće je pregled tržišta.

Aplikacija Binance pomaže vam da idete u korak s tržištima i trgujete.

Korisnici bi trebali biti svjesni da trenutno ne postoji aplikacija za iOS aplikacije za trgovinu unatoč nekoliko internetskih verzija koje se mogu ručno preuzeti. Ovo je potencijalni sigurnosni rizik. Korisnicima iOS-a za sada preporučujemo da koriste web-aplikaciju.

Sigurnost

Google autentifikator

iOS | Android

Svaki investitor koji se ozbiljno bavi sigurnošću poželjet će ovu aplikaciju za kriptovalute u svojoj kolekciji. Nije tajna da su prevare uobičajene u svijetu kriptovaluta. 2 faktorska autentifikacija (2FA) je relativno nova sigurnosna značajka koja dodaje drugi nivo zaštite osjetljivim računima. 2FA se najčešće koristi prilikom prijave na burze kriptovaluta i prilikom odobravanja prijenosa. Međutim, može se koristiti i sa standardnim Gmail računom ili možda čak i s WordPress web stranicom.

Google 2FA provjera autentičnosti dodaje još jednu razinu sigurnosti. Ova slika prikazuje postupak postavljanja, prijave i provjere autentičnosti za Google 2FA.

Google 2FA provjera autentičnosti dodaje još jednu razinu sigurnosti.

Aplikacija za provjeru autentičnosti pružit će vam kombinaciju brojeva od 6 znamenki koja će biti potrebna prije nego što nastavite sa sljedećim korakom u procesu prijave ili prijenosa. Ovaj se broj ažurira svakih 20 sekundi ili tako nešto. To znači da će napadaču trebati i lozinka i telefon kako bi provalio u vaš račun. Poznato je da hakeri kradu / otkrivaju lozinke s pola svijeta. No, doći do vašeg osobnog telefona puno je teži zadatak!

Googleova 2FA se toplo preporučuje. Tu temu detaljno obrađujemo.

U završnici: Kontrolni popis aplikacija za kriptovalute za 2018. godinu

Kako se industrija kriptovaluta nastavlja razvijati, mnoge podindustrije počinju rasti zajedno s njom. To prirodno pruža priliku inovativnim igračima da uđu u prostor i na tržište uvedu vlastitu jedinstvenu aplikaciju za kriptovalute.

Mnogi ljudi pogriješe preuzimajući aplikacije koje su usredotočene isključivo na praćenje cijene. Kao što smo pokazali, očito postoji niz aplikacija specijaliziranih za vijesti do crtanje do skladište, sigurnost i dalje. Možda ćete trebati samo pratiti cijenu. No, dok se upuštate dalje prema zečjoj rupi kriptovaluta, vjerojatno ćete se naći u nekoliko različitih aplikacija kako biste ostali u toku.

Jesmo li propustili neke zanimljive alternative? Koje su vaše preporuke za aplikaciju za kriptovalute kako prelazimo u drugu polovicu godine? Biti siguran u cvrkuti nam vaše omiljene aplikacije za 2018!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map