Zamislite da vam se plaća dok kupujete putem interneta. Još bolje, zamislite da tijekom kupovine na mreži budete plaćeni u kriptovalutama. Zvuči dobro? Nova platforma za nagrađivanje kupaca pod nazivom Lolli tako misli i utire put novom modelu povrata novca u kriptovaluti. Ili bi to možda trebalo smisliti novo #bitcoinback model? U svakom slučaju, korisnici usluge dobit će nagrade u Bitcoinu prilikom kupnje u jednom od online trgovaca koji sudjeluju u tvrtki Lolli. Trgovac također ima platformu za usluge kupcima s kojom je ugovorio ugovor LGNetworksinc.com, tako da ih možete i nazvati kako biste razriješili sumnje.

Osnivači nisu nepoznati u svijetu maloprodaje i ranije uspostavljenoj Cosmic Cart, takozvanoj “univerzalnoj košarici”. Cosmic je omogućio tvrtkama da prodaju svoju robu na mreži bilo gdje i postigao je velik uspjeh. Toliko da ih je na kraju otkupio drugi konkurent.

Stvoritelji Alex Adelman i Matt Senter odlučili su da im to, međutim, neće biti kraj puta. Samo ovaj put, trebali bi izgraditi posao s najnovijom tehnologijom na umu. I to, kao što možda sumnjate, čvrsto pada u krilo blockchaina.

Odakle ime? Lizalica

Alex objašnjava da je njegov otac kao dječaka često vodio njega i sestru u banku. Uvijek je mrzio bankarstvo, ali veselio se toj maloj nagradi na kraju svakog putovanja – lizalici. Alex čvrsto vjeruje da je Bitcoin budućnost bankarstva i da sve što nedostaje u jednadžbi je Lolli.

Kako radi

Programi nagrađivanja vjernosti postoje već godinama. Tko ne voli dar za malo internetske kupovine? I dok se model nije toliko promijenio, osnivači se nadaju da će sve veća popularnost kriptovaluta i dalje privlačiti nove kupce.

Tržište > prodavati > zaraditi proviziju. Formula je ista, osim što svaki put kad kupujete na nekoj od partnerskih web lokacija tvrtke Lolli, oni uzmu dio od trgovca i podijele s vama proviziju. Plaća se izravno na vaš Lolli novčanik u Bitcoin-u.

Proširenje Lolli preglednika & Novčanik

Najlakši način interakcije s njihovim programom nagrađivanja vjerojatno je putem proširenja preglednika koje je dostupno i za Chrome i za Safari. Proširenje će vas automatski upozoriti kada posjetite partnersku stranicu i iznijeti potencijalni povrat bitcoin-a za koji ćete ispunjavati uvjete:

Lolli nagrađuje u jednoj od najpoznatijih američkih trgovina

Lolli nagrađuje u jednoj od najpoznatijih američkih trgovina

Nakon što instalirate proširenje, jednostavno kupujte kao i obično. Zatim aktivirajte nagradu (kao što je vidljivo gore) u vašoj omiljenoj trgovini. Napokon, nakon što izvršite kupnju, Bitcoin će se poslati u vaš novčanik. To je tako lako.

Novčanik preglednika omogućuje vam da podižete ušteđevinu na svoj bankovni račun nakon što stanje dosegne minimalno 15 USD. Programeri su u procesu lansiranja 2 nove značajke koje će vam omogućiti da svoj teško stečeni (teško kupljeni?) Bitcoin prebacite u drugi novčanik kriptovaluta po vašem izboru. Ovo je važan razvoj događaja budući da mrežni novčanici ili vruće novčanike (kao što su i poznati) skloniji su hakiranju.

Trgovci na malo

Potrošači već nekoliko godina kupuju putem interneta Bitcoin. Problem je, međutim, u tome što je pohranjivanje i transakcija virtualne valute uglavnom bila domena tehničara. Kad se tome doda stalni problem krađe kriptovaluta, vidjet ćete zašto je usvajanje spor, ali stalan proces.

Bez obzira na to, broj web stranica na kojima možete koristiti Bitcoin i dalje raste. I glavne robne marke poput Bloomingdales, Office Depot, Barnes & Noble, Hotels.com i Macy’s, da nabrojimo neke, već su povezani s platformom. Lolli već podržava sjeverno od 500 trgovaca, a za dodatne se mogu uputiti izravno s timom.

Blagodati Crypto nagrada

Do sada bi blagodati online kupovine i programa nagrađivanja kriptovaluta trebale biti očite. No da pojasnimo, pogledajmo nekoliko značajnih razloga.

1. Lolli rješava sva plaćanja kriptovalutama s njihovog kraja. Na ovaj način trgovci mogu ponuditi kripto nagrade, a da se sami ne moraju baviti tehničkim detaljima. Korisnici se također na jednostavan način mogu povezati sa svojim omiljenim markama putem mrežnog novčanika. Alex se nada da će ovo stvoriti win-win-win situacija na kojoj gradi tvrtku.

2. Zabilježen je trend ispadi usluga od dobavljača kreditnih kartica poput Visa u novije vrijeme. Ovo je malo zabrinjavajuće s obzirom na to da se neke zemlje poput Švedske i SAD-a uvelike oslanjaju na usluge temeljene na karticama. Mnogi potrošači jednostavno ne nose gotovinu i nisu to radili već duže vrijeme.

Ako ovi problemi eskaliraju, gotovo sigurno ćemo vidjeti skok u kupnji kriptovaluta jer kupci traže pouzdaniji način da poprave kupnju. Vremensko vrijeme rada Bitcoina je navodno vrlo stabilna na oko 99,99% otkako je stvorena 2009. godine.

3. Napokon, trebali bismo uzeti u obzir i pristup potrošača internetskoj kupnji. Ogromni val svjetske populacije uopće nema ni pristup bankovnom računu, nema veze s platnim karticama.

Svatko s telefonom i internetskom vezom sada može kupovati putem interneta i primati nagrade putem prodavača širom svijeta bez da se brinete o otkupnim tečajevima. I ne trebate kreditnu ocjenu ili tijelo koje će vas odobriti prije nego što dobijete pristup ovoj privilegiji. Sve dok imate dovoljno sredstava, spremni ste za polazak!

Lolli – pametna inicijativa

Takva inicijativa može biti znak sve većeg usvajanja kriptovaluta. Ako programi lojalnosti počnu, gotovo će se sigurno pokazati kao blagodat za uspostavljene mreže poput Bitcoina i Ethereuma. Platforme za nagrađivanje i trgovci na malo redovito će morati kupovati Bitcoin kako se više korisnika uskače. To se može ispostaviti nezgodnim zadatkom s obzirom na nestabilnu prirodu tečaja kripto-fiat.

To je rečeno, mnogi će se korisnici najvjerojatnije nahrliti na ove platforme jer postaje lakše doći do neke kriptografije (bez obzira koliko malo). Registracija, provjera i navigacija na razmjenama zastrašujuće su iskustvo za mnoge potrošače koji vole tehnologiju, ali jednostavno ne žele zapinjati u detaljima. Alex i Matt izgledaju prilično odlučni u premošćivanju te praznine. Jednostavno korisničko iskustvo očito je jedno od najvećih problema u kriptovaluti u ovom trenutku.

Sigurno je reći da Lolli neće biti posljednji igrač na ovom polju. Očekujte da ćete u bliskoj budućnosti vidjeti kako će druge startupe iskoristiti fenomen nagrade za kriptovalute.