Najbolja mjesta za razmjenu bytecoina za kripto investitore

Web mjesta za razmjenu bytecoina postaju sve brojnija kako kriptocoin usmjeren na privatnost i dalje sazrijeva. Međutim, postoji jasan predvodnik što se tiče volumena i često može biti najbolje trgovati tamo gdje je akcija.

Bytecoin (BCN) jedinstvena je kriptovaluta koja je povisila težnju za potpunom privatnošću i anonimnošću od svog ranog početka 2012. godine. Geneza Monero vilice, Bytecoin je prvi usvojio tehnologiju Cryptonote kao temeljni stup projekta. Primjenjujući Cryptonote i pridružene Ring Ring potpise, Bytecoin stvara ekosustav privatnih i neprocjenjivih transakcija koji režu zube u mračnoj mreži tijekom njegovih ranih dana.

Danas Bytecoin želi pronaći svoj prostor u većoj areni, s posebnim naglaskom na narušavanje trenutnog financijskog sustava u cjelini i pružanje rješenja za novi model “učinkovitiji od postojećih“.

Razmjene Bytecoin – Gdje kupiti, prodati i trgovati Bytecoin

Trenutno postoji niz internetskih razmjena koje će vam pomoći promijeniti vaše dolare ili kripto za Bytecoin. No, kako biste suzili izbor i malo očistili vodu, možda je učinkovitije pratiti glasnoću.

Tržišta razmjene bytecoin prema volumenu

Procentualna distribucija volumena putem Bytecoin Exchange na CoinMarketCap

Razmjene koje se bave velik opseg kripto trgovanja često će svojim korisnicima moći pružiti najviše likvidnosti i uparivanja. Međutim, najaktivnija razmjena u cjelini nije nužno akcija za Bytecoin. Uzmimo za primjer razmjenu kriptovaluta OKEx. OKEx je razmjena broj pet prema ukupnom obujmu trgovine i ima je Bytecoin kao popis. Međutim, OKEx čini samo manje od jedan posto ukupnog volumena kojim se trguje Bytecoin.

Razmjena Bytecoin koja vlada u vrijeme pisanja ovog članka, daleko je HitBTC. Ali držite se čvrsto, postoji pregršt drugih razmjena koje bi trebalo razmotriti. Možda već trgujete s Binanceom ili ste čuli dobre stvari o Poloniexu i želite isprobati njihove usluge. Unatoč tome što se najveći dio volumena događa na HitBTC-u, postoje i druge Bytecoin burze o kojima biste trebali znati.

Razmjene za trgovanje vašim kriptovalutama za Bytecoin

Primarna metoda trgovanja na burzi Bytecoin bit će kupnja i prodaja Bytecoina s drugim kriptovalutama. BCN / BTC koji omogućava trgovinu Bytecoina i Bitcoina vjerojatno će biti najbolji izbor za dobivanje vašeg Bytecoina, pogotovo ako već držite neki Bitcoin.


Proces upotrebe Bitcoina za kupnju Bytecoina prilično je jednostavan. Nakon registracije na burzi po vašem izboru, prenesite Bitcoin koji namjeravate koristiti novčanikom koji ste dobili uz zamjenu. Jednom, kada je vaš depozit spreman za trgovanje, zamijenite BCN / BTC uparivanje po cijeni koju tražite.

Kao i kod bilo koje druge burze trenutno, dobro razmislite o premještanju novo kupljenog Bytecoina iz novčanika za razmjenu u svoj vlastiti. Ako ne želite često trgovati, uvijek je najbolje držati svoje kriptovalute u vlastitim novčanicima s privatnim ključevima kojima se sigurno upravlja. Novčanici za razmjenu i dalje su glavna meta i iako su razmjene prethodno povratile ili nadoknadile sredstva, najbolja je praksa čuvati vlastiti kripto.

Razmjena bytecoina Binance

Kupujte i prodajte Bytecoin na Binanceu

Binance – Relativno kasno do popis Bytecoin, Binance je vrhunska razmjena kriptovaluta s gotovo 400 kripto parova u vrijeme pisanja ovog članka. Binance je popularan zbog dobrih rezultata profesionalnosti i sigurnosti unutar zajednice kriptovaluta. Trenutno Binance čini oko 11% ako ukupni volumen Bytecoina s njihovim BCN / BTC i BCN / ETH čini gotovo svu tu aktivnost.

Razmjena bytecoina OKEx

Trgovanje bytecoinima na OKExu

OKEx – OKEx ima prilično mali dio aktivnosti Bytecoin, ali tek nedavno uvrstili na svoju razmjenu. Ova je razmjena trenutno peta po veličini na svijetu i ima ogroman raspon od preko 500 uparivanja, uključujući BCN / BTC, BCN / USDT i BCN / OKB. Razmjena OKEx-a je malo naprednija kada ste spremni za to, uključujući pristup terminskim ugovorima i trgovanju maržama – ali još uvijek nije s Bytecoinom.

Razmjena bytecoina Poloniex

Bytecoin kupnja i prodaja na Poloniexu

Poloniex – Također manji igrač u količini Bytecoin, Poloniex se nalazi izvan Bostona i ima oko 100 uparivanja. Za Bytecoin, razmjena ima dva para: Bytecoin i Bitcoin zajedno s Bytecoin i Monero. Budući da je općenito manja razmjena u odnosu na prvih pet, Poloniex-ov dio Bytecoina možda je velikim dijelom posljedica jedinstvenog BCN / XMR uparivanja.

Razmjena bytecoina HitBTC

Trgujte Bytecoinom na HitBTC-u

HitBTC – Teško pogađanje ukupnog volumena razmjene Bytecoin. HitBTC polaže pravo na više od 85% burzovnih aktivnosti Bytecoin trgujući prvenstveno BCN / BTC i BCN / USDT. HitBTC djeluje od 2013. godine i ima najviše uparivanja u industriji s preko 700 kako bi udovoljili vašim potrebama za trgovanjem.

Završavati

HitBTC, Binance, Poloniex i OKEx pokrivaju gotovo sve trgovačke aktivnosti s Bytecoin do danas. Svaka od ovih trgovačkih platformi nudi svoje različite mogućnosti i usluge koje odgovaraju našim individualnim potrebama. Da biste pronašli koja je razmjena najprikladnija za vas, ne mora se nužno oslanjati na njihov volumen ili likvidnost.

Prije spomenute razmjene Bytecoin relativno su jednostavne za upotrebu. Oni bi trebali biti dobar poligon za početnike i više da bi se izložili Bytecoinu i drugim kriptovalutama u profesionalnom okruženju.

Osim razmjena, postoje i drugi načini za ulaganje i sudjelovanje u Bytecoinu. Rudarstvo bytecoina pokazuje mogućnosti, r / BytecoinBCN je uvijek žedan još memova, a za ove projekte otvorenog koda uvijek se traže snažni programeri.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map