Svijet je preplavljen informacijama. Ovo je i ljepota i ružnoća Interneta, paradoks u stvarnom životu. Gotovo svatko, bilo gdje može objaviti vlastiti sadržaj, a to ponekad čini težak zadatak dohvatiti najrelevantnije i najzanimljivije vijesti o kriptovalutama.

Ali bez brige, CoinCentral smo vas pokrili! Dakle, sastavili smo vlastiti pregled izvora vijesti o kriptovalutama kako bismo osigurali da nikada ne propustite nijedan ritam. Osim toga, neki od tih izvora imaju vlastite aplikacije za vijesti o kriptovalutama. Ako ste često u pokretu, tada će vam dobro doći dobar izvor prstiju za one WiFi trenutke u zračnoj luci i pansionu..

Pozivamo vas da nam se pridružite u davanju savjeta kolegama s medijima i izvorima vijesti koji sjajno pomažu u uspostavljanju industrije kriptovaluta.

CoinDesk

https://www.coindesk.com/

CoinDesk je dugotrajna publikacija (za relativno mladi prostor vijesti o kriptovalutama) i prvi je put osnovan 2013. Trenutno primaju preko 10 milijuna jedinstvenih posjetitelja putem svoje web publikacije i različitih kanala na društvenim mrežama. Web stranica pruža opsežnu pokrivenost kripto, vijestima i događajima koji se događaju u prostoru kriptovaluta i blockchaina.

CoinDesk ima brojne izvrsne značajke web stranica, uključujući State of Blockchain, koja pokriva ključne trendove, podatke i događaje u industriji za prethodnu godinu. Drugi je njihov indeks cijena bitcoina iz širokog izvora koji su koristili poput Wall Street Journal-a i Financial Timesa.

Vijesti o kriptovalutama

Coindesk, lider u vijestima o kriptovalutama

Također su domaćini godišnjeg summita Konsenzusa koji se održava u New Yorku. Mnogi entuzijasti smatraju da je konsenzus jedna od idućih konferencija o krugu kripto svijeta.

CoinTelegraph

https://cointelegraph.com/

I CoinTelegraph je osnovan 2013. godine u jeku jednog od mnogih mjehurića Bitcoina. CT je neovisna publikacija koja pokriva sve stvari o kriptovalutama, blockchainu, decentraliziranim aplikacijama i budućnosti financija. Imaju velik tim međunarodnih pisaca i svakodnevno proizvode redovite sadržaje.

Stranica je poznata po jedinstvenom ilustracije u stilu crtića posvećen svakom postu.

Vijesti o kriptovalutama

Uzorak ilustracija sličnih crtićima Cointelegraphsa

BitcoinTalk

https://bitcointalk.org/

Unatoč tome što su se brojne starije web stranice nadogradile na seksi sučelje, BitcoinTalk je zadržao korijene. To je još uvijek izvor stare škole i uglavnom je zadržao svoj izvorni format oglasne ploče koji je bio toliko raširen u kasnim 90-ima i ranim nulama.

Vijesti o kriptovalutama

Bitcointalk – stara škola!

BitcoinTalk osnovao je Satoshi Nakamoto 2009. godine kao mjesto za entuzijaste kako bi razgovarali o tehničkim detaljima Bitcoina. Naravno, od tada je evoluirao u potpuno novu zvijer s tehničkim raspravama u svim područjima sfere kriptovaluta. To je također vrlo cijenjeni izvor za ICO-ove da se plasiraju na tržište.

Reddit

https://www.reddit.com/

Reddit se godinama neprestano nalazi na vrhu 20 najpopularnijih web stranica na svijetu. To je jedan od vodećih izvora vijesti koje uređuje zajednica. Kripto zajednica pohrlila je na Reddit upravo zbog svoje decentralizirane prirode.

Iako redovite publikacije nastavljaju s objavljivanjem vlastitih programa na mreži, mjesta poput Reddita omogućuju bilo kome da objavi vlastiti sadržaj. Ne čudi stoga što ICO projekti nastavljaju ulijevati resurse u marketing na ovoj platformi.

Vijesti o kriptovalutama

Reddit nikad ne uspije zabaviti!

Očiti nedostatak za korisnike Reddita jest da doista morate sami napraviti domaću zadaću ako želite pronaći kvalitetan sadržaj. Međutim, malo smo vam olakšali to. Neki od popularnih podredita (ili foruma posvećenih određenom cilju na Redditu) uključuju:

Cvrkut

https://twitter.com/

Twitter ostaje ključni resurs za svakog ozbiljnog zaljubljenika u kriptovalute. Platformu za mikroblogiranje koriste stručnjaci širom svijeta za brze dijelove informacija dok se odvijaju tijekom radnog dana, a zapravo svaki dan.

Člancima treba vremena za izradu i dobivanje odobrenja prije nego što se pojave na vašoj omiljenoj web lokaciji s vijestima o kriptovalutama. Twitter preskače ovaj postupak dopuštajući vam da pratite svoje omiljene osobe i primate njihova ažuriranja u stvarnom vremenu.

Nijedna platforma nije savršena, a Twitter je zloglasan po svojoj trolovi i ICO prevare. Unatoč tim problemima, praćenje brojnih stručnjaka za kriptovalute i dalje ima ogromnu vrijednost. Vrijedno je provjeriti sljedeće:

  • Andreas Antonopolous – Najprodavaniji autor, govornik, edukator i jedan od najistaknutijih svjetskih stručnjaka za bitcoin i open blockchain
  • Vitalik Buterin – Javni govornik, pisac, programer i suosnivač Bitcoin Magazina i Ethereum blockchaina
  • Jameson Lopp – Inženjer infrastrukture u Casa, tvorac statoshi.info i osnivač bitcoinsig.com
  • Traga Mayera – Poduzetnik, investitor, novinar, monetarni znanstvenik i gorljivi branitelj slobode govora
  • Jimmy Song – Bitcoin programer & maksimalist, učitelj i poduhvatni partner u Blockchain Capitalu
  • Ari Paul – CIO & suosnivač Blocktower Capital, vodeće investicijske tvrtke za kriptovalute
  • Chris Burniske – Suosnivač Placeholder Ventures, tvrtke iz New Yorka koja se specijalizirala za kripto imovinu

Ima ih naravno puno, puno više. Međutim, vjerojatno bi nam trebalo nekoliko članaka samo da pokrijemo rastuću listu utjecajnih osoba koje se uspostavljaju na Twitteru.

CoinCentral

https://coincentral.com/

I na kraju, nijedan popis ne bi bio potpun bez ozbiljnog spominjanja zapaženog i nadolazećeg web mjesta s vijestima o kriptovalutama: CoinCentral naravno! Unatoč tome što je svoje osnivanje osnovao tek u listopadu prošle godine (2017.), CoinCentral je mjesečno ostvario čitateljstvo od 1.000.000 do 2.000.000 čitatelja (ovisno o izvoru) i neprestano raste.

Za razliku od nekolicine drugih poznatih konkurenata, CoinCentral vam ne šalje neželjene oglase ili pridružene linkove. Usredotočeni smo prije svega na pružanje vrhunskog sadržaja u svim područjima polja kriptovaluta. Iako se većina našeg sadržaja usredotočuje na temeljne projektne vodiče, tehničku analizu i druge novinarske napore, mi također objavljujemo povremene dijelove vijesti s visokokvalitetnim uvidima.

Vijesti o kriptovalutama

CoinCentral, praveći valove u prostoru kriptovaluta

Nedavno smo lansirali i našu cijenu uživo koja trenutno prati preko 290 kripto valuta. CoinCentral nudi tjedne preglede, brzo dopiruće vijesti i mnoštvo detaljnih članaka koji pokrivaju sve aspekte kriptovaluta i blockchaina.

Pružamo vam puno vodiča za početnike ako tek započinjete:

  • Što je Bitcoin
  • Što je Ethereum
  • Općeniti pregled svih naših vodiča

A odjeljak naših članaka pokriva širok spektar tema za one koji žele dublje razumjeti kako kripto potresa stvari. Naš tjedni serijal e-pošte This Week in Crypto izlazi svakog petka i bilježi najvažnije vijesti koje trebate znati. Napokon, mnogi od vas željet će biti u toku s najnovijim vijestima i priopćenjima za tisak koji oblikuju ovo zaista uzbudljivo područje. Obavezno označite i pratite nas!

Konačne misli: Pregled vijesti o kriptovalutama

Najbolja web stranica s vijestima o kriptovalutama nesumnjivo će biti stvar osobnog mišljenja. Očito je da znate tko će dobiti naš glas. Ali možda je još važnije da je ključ informiranja u prostoru kriptovaluta dobiti širok izbor izvora. Ovdje smo pružili niz korisnih koje ljudi iz zajednice kriptovaluta izuzetno cijene.

Internet je demokratizirao protok informacija. I zbog toga, sada imamo prekrasan novi svijet decentraliziranih vijesti uz tradicionalne igrače. Tko dobiva vaš glas? Biti siguran u cvrkuti nam neki od vaših omiljenih izvora vijesti o kriptovalutama.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me