Novčić Vulcano (VULK) projekt je usmjeren na geotermalna istraživanja i razvoj. Primarna svrha novčića je olakšati prikupljanje sredstava za povećana istraživanja u tom sektoru. Pametno, programeri novčića odlučili su kripto ime nazvati po malom otoku u Tirenskom moru poznatom kao Otok Vulcano. Razvojni tim koji stoji iza ovog projekta vjeruje da je blockchain tehnologija ključ za pomicanje istraživanja u ovoj znanosti.

Programeri projekta izjavili su da namjeravaju stvoriti altcoin ekosustav u kojem korisnici dobivaju nagrade za svoj trud. Uzmimo trenutak da vidimo kako je ovaj novčić izbio u ovog tjedna najvećeg dobitnika.

Novčić Vulcano

Projekt kovanica Vulcano na tržište je ušao 24. rujna 2017., usred prošlogodišnje kripto ludosti. Kovanica je dosegnula nešto manje od 0,04 USD tijekom objavljivanja. Od tada, Vulcano ostaje uspavan do ovog najnovijeg skupa.

Karte Vulcano putem CoinMarketCap-a

Karte Vulcano putem CoinMarketCap-a

U početku Vulcano koristi hibridni mehanizam konsenzusa Proof-of-Work / Proof-of-Stake. Nedavno se projekt u potpunosti prebacio na mehanizam Proof-of-Stake. Programeri su promjenu uveli kao način da ostanu vjerni temeljnim vjerovanjima istraživanja okoline.

Erupcija vulkana

Sada se čini da je velik dio Vulcanovog rasta proizašao iz kombinacije čimbenika. Jedna važna činjenica koju treba uzeti u obzir je dodavanje novčića popularnoj altcoin platformi Coinexchange. U većini scenarija, svaki put kad se novčić doda na burzu, automatski se povećava volumen trgovanja. Trenutno korisnici Vulcanoa mogu trgovati svojim novčićima na Yobit, kovanice, i platforme Coinexchange.

Nadogradnje vulkana

Programeri Vulcano nedavno su se nadogradili na novu blockchain mrežu koja korisnicima pruža veću sigurnost i brže transakcije. Uz to, istraživači su odlučili smanjiti ukupnu količinu VULC-a i poboljšati operativni kod platforme. Svi su ti manevri dodali zamah koji je dobio ovaj opskurni altcoin.

Vulcano je dobio dodatnu brzinu od savršeno tempirane tvrde vilice planirane tijekom tjedna. Ova tvrda vilica prebacila je kriptovalutu na mehanizam konsenzusa Proof-of-Stake. Svi koji su držali Vulcano tijekom tvrde vilice dobili su jednaku količinu novog VULC novčića. Tvrde vilice obično daju pojačan volumen trgovanja novčićem jer investitori žele pozicionirati svoje posjede kako bi maksimizirali svoje besplatne primljene kovanice.

Ovaj dodatni opseg trgovanja rezultira i povećanom tržišnom vrijednošću kovanice. Uzimajući u obzir da novi mehanizam Proof-of-Stake isplaćuje 950 posto kamata onima koji sudjeluju, postoji puno razloga da se vidi zašto su investitori skočili na tvrdu rašlju..

Vulkanske masternode

Platforma Vulcano koristi Masternode za pružanje dodatne sigurnosti. Masternode operatori pružaju određene mrežne usluge u zamjenu za naknadu. Masternode se razlikuju od redovnih čvorova po tome što drže cijeli blockchain u stvarnom vremenu. Ovaj protokol punog čvora omogućuje glavnim čvorovima da izvode dodatne usluge za korisnike blockchaina, poput onih povezanih s privatnim transakcijama.

Masternode također stječu sposobnost glasanja o potrebnim mrežnim promjenama. Ti su čvorovi presudni za omogućavanje proračunskih sustava i sustava riznice unutar blockchaina. Za razliku od redovnih čvorova, Masternode se uvijek izvode. Da biste postali Masternode na platformi Vulcano, morate uložiti najmanje 50 000 VULC-a.

Medijski računi

Vulcano upravlja a Github stranicu na kojoj zainteresirane strane mogu pronaći korisne informacije poput skripti za preuzimanje Masternode. Izvorna stranica nema puno aktivnosti jer projekt prikazuje samo šest spremišta i nula ljudi. Prošli mjesec programeri novčića pokrenuli su novi Github i ažurirali ga Bijeli papir da pomogne u promicanju nekih nadogradnji sustava.

Vulcano Info putem CryptoSlatea

Vulcano Info putem CryptoSlatea

Vulcanova telegram račun ima puno više aktivnosti sa 165 aktivnih članova. Twitter novčića također nije pretjerano aktivan. Na računu je prikazano samo 847 sljedbenika s ukupno 55 tweetova. Iako niste previše zauzeti, ovdje možete početi vidjeti gdje se odvija jedan od ovotjednih zamaha kroz povijest promotivnih postova.

Novčanici

Novčanici Vulcano postoje za sve glavne operativne sustave, uključujući Windows, Mac OS i Linux. Trenutno platforma nema nijedan mobilni novčanik, ali programeri rade na tom cilju. Kao što je prethodno rečeno, Masternodes moraju svoje instalacijske datoteke preuzeti s Github veze.

VULC tim

Vođa razvojnog tima Vulcano je teoretičari blockchaina Jason Brink, zvani Bitbender. Ovaj otvoreni, samoprozvani distribuirani evanđelist glavne knjige može se naći promicanje projekt na brojnim azijskim događajima vezanim uz blockchain. Većina razvojnog tima projekta nepoznata je u kripto zajednici.

Vulcano tim putem početne stranice

Vulcano tim putem početne stranice

VULK STARI & NOVI

Stvorit će se 8,026,511,433 VULC (stari). U optjecaju je već 7.957.622.878 VULC-a. Danas se zamah novčića počeo usporavati s 24-satnim volumenom trgovanja koji je pao na 5.437 USD. Nedavno stvoreni novi VULC navodi ukupnu zalihu od 103.900.001. Ukupna cirkulirajuća ponuda još nije dostupna za ovaj novčić, ali novčić prikazuje 8.233 USD u 24-satnom obujmu trgovanja putem CoinMarketCap-a.

Kovanice povezane s istraživanjem

Vulcano je samo jedan od mnogih kovanica temeljenih na istraživanju koji su na tržište ušli u posljednjih godinu dana. Platforme poput ove potiču integraciju blockchaina u znanstvenu zajednicu i pomažu ljudima pokazati da se ova tehnologija uspješno odnosi na gotovo svaki sektor. Očekujte da će se sljedećih mjeseci razvijati više kovanica temeljenih na istraživanju, poput VULC-a, kako se bude vidjela uspješnost prethodnih projekata.

Ovoga tjedna Top Gainer

Nakon pregleda činjenica vezanih uz ovotjedni dobitnik najboljeg kriptomarketa, dobitak VULC-a nije rezultat trenutne sheme pumpanja i odbacivanja. Umjesto toga, odluka razvojnog tima da hard forkom izravno slijedi uvrštavanje na burzu može se smatrati primarnim čimbenikom dobitka novčića.