NEO Globalni kapital na pejzažu ulaganja u kriptovalute

Ako ovo čitate, velika je vjerojatnost da imate iskustva ili ste zainteresirani za trgovanje ili ulaganje u kriptovalutu.

Prilike su prilično velike da je većina naših čitatelja uložila broj negdje između 100 i 10.000 USD u mješavinu imovine kao što su Bitcoin, Ethereum, Ripple i NEO. Tu je i tanka manjina koja je prošetala divljom stranom i uložila u ICO-ove – nekima se posreći, a glavnina izgori.

Vaše su odluke vjerojatno potaknule vijesti i impulsi, a budući da je vaš rizik bio relativno nizak, nije bilo potrebno puno uvjerljivosti za postavljanje narudžbi

Ali što se događa kada se ta brojka od 100 do 10 000 dolara pomnoži sa 100x do 1000x, u nekim slučajevima 10 000x. I to je vaš posao s punim radnim vremenom. I to nije vaš novac. Krajolik se malo mijenja.

Pred kriptovalutnim fondovima je jedinstveni zadatak koji uključuje navigaciju kroz bučno i gromoglasno okruženje kako bi se dobio pristup visokokvalitetnim tokovima transakcija i ciljevima ulaganja. Ulog je mnogo veći i reputacija počinje biti bitna.

CoinCentral povezao se s timom iza jedne od vodećih svjetskih blockchain investicijskih tvrtki, NEO Global Capital, na njihovom nastupnom sastanku u Bostonu. Događaj je imao velike udarne brojke iz organizacija poput Arrington XRP Capital, Pantera Capital, Block72 i, naravno, NGC.

NGC Fund I ima visokooktanski raznolik portfelj blockchain projekata kao što su Ontology, Bluzelle, Zilliqa, Trinity, Mainframe i Top.

Sljedeći intervju pruža nekoliko ozbiljnih uvida u mehaniku upravljanja međunarodnim blockchain fondom, posebno na tržištu medvjeda 2018. godine, od osnivača NGC Rogera Lima.

Uživati!

Možete li nam reći nešto više o tome što vam daje osjećaj dobre mogućnosti za ulaganje? Koje specifične osobine tražite u timu, u ideji, u tehnologiji?

Osnivački tim NGC-a uključen je u blockchain industriju od svojih ranih dana, tako da imamo sreću da smo surađivali s nekim od ranih usvojitelja tehnologije. S vremenom dolazi i bolje razumijevanje koje su industrije najpotrebnije digitalne prepravke, kao i gdje će decentralizirane tehnologije imati najveći utjecaj, tako da je naše iskustvo zasigurno išlo u našu korist.

Kao takvi, razvili smo snažan osjećaj koji će sektori imati najviše koristi od blockchaina; što se ističe u smislu tima koji osniva projekte; i je li ideja inovativna i remetilačka u odnosu na onu koja je slična nečemu što već postoji i koja zaista može ponuditi samo postupno poboljšanje.

Uz to, NGC ima dobro zaokružen portfelj ulaganja i nadamo se da ćemo i dalje podržavati razne industrije, uključujući rješenja za identitet; igranje; mrežni streaming sadržaja; industrija financijskih usluga (tj. bankarstvo, financiranje, plaćanja i razmjene); i tako dalje.

Također ćemo nastaviti ulagati u javne lance, kao i u projekte privatnosti i sigurnosti jer ih vidimo kao snažne primjere rješavanja određenog problema. Sve u svemu, važno je pogledati koliko je tržište konkurentno za sve što taj projekt pokušava riješiti.

Možda najvažnije, veliki naglasak stavljamo na snagu tima u srž projekta: Ima li ovaj projekt snažno vodstvo? Kakvo je njihovo iskustvo? Imaju li visoke stope uspješnosti iz prethodnih projekata? Jaka momčad često je najbolji pokazatelj hoće li projekt uspjeti ili ne.

Možete li nam reći nešto o odnosu fonda s NEO-om?

Naša povezanost s NEO-om strateška je koja omogućuje NGC-u da ispuni svoju poziciju vodeće investicijske tvrtke. Iako je NGC potpuno neovisna cjelina, mi smo dugogodišnji vjernici NEO-a i stvorili smo namjenski fond usmjeren na poticanje rasta ekosustava pametne ekonomije NEO. Kroz strateško uvođenje kapitala, inkubaciju projekata i korištenje svih naših dostupnih resursa, vjerujemo da možemo pomoći ubrzati rast cjelokupnog kripto tržišta, pa je zanimljivo ako ste zainteresirani za ulaganje, a trgovanje možete naučiti i koristeći resurse s web lokacija kao https://day-traders.net/.

Čini se da je NGC Fund I noviji fond u odnosu na NEO Eco Fund. Možete li objasniti koje su razlike između dva fonda u smislu ciljeva i potencijalnih ciljeva ulaganja?

NGC Fund I naš je profitni fond u kojem ulažemo u najperspektivnije i najinovativnije projekte povezane s blockchainom. Naš je širi interes za unapređenje industrije, tako da ulažemo u projekte koji imaju jake slučajeve korištenja i koji mogu pomoći u usvajanju uobičajenog usvajanja blockchaina.

Naš drugi fond je NEO Eco Fund i naš je cilj ovdje promovirati rast NEO ekosustava pametne ekonomije. U skladu s našim vjerovanjem u NEO, povremeno ulažemo u projekte koji bi posebno imali koristi od NEO-ove infrastrukture.

Sveukupno, cilj oba fonda je pomoći startupovima da stvore trajne konkurentske prednosti u industriji koja je postala vrlo krcata, vrlo brzo.

Koje se kratkoročne ciljeve obično slažete sa startup tvrtkom nakon što odlučite investirati? Kako se slažete oko tih ciljeva?

Ciljevi i zadaci razlikuju se ovisno o vrsti projekata koje podržavamo. Ako je, na primjer, javni lanac, zajedno s projektom bismo utvrdili nedostatke u tehničkom timu, planu puta i prekretnicama prije pokretanja glavne mreže. Darežljivi smo s našim vremenom za svakoga u koji ulažemo; želimo da uspiju, a ako žele iskoristiti iskustvo bilo kojeg od naših partnera ili se obratiti našoj mreži, imaju potpunu potporu i podršku tvrtke.

Obično je tipično da rizični fondovi od osnivačkog tima traže dugoročniji cilj da se tvrtka proda u određenom vremenskom razdoblju. Je li drugačije s NGC-om? Na kojem vremenskom okviru radite za dugoročne ciljeve i kako definirate dugoročne ciljeve?

Općenito, token ulaganja postižu likvidnost puno brže na burzama od ulaganja u kapital (mjeseci, a ne godine). Unatoč tome, u NGC-u želimo da svi naši subjekti u koje investiramo uspiju bez obzira na to ulažemo li token ili kapital. I dalje posjedujemo znakove mnogih naših ulaganja i nastavljamo raditi s njima i očekujemo da nastave svoj rast, razvoj i postignu ključne poslovne ciljeve tijekom sljedećih godina.

Postoje li kakve prednosti upravljanja fondom za kriptovalute na medvjeđem tržištu?

Na neki način, dramatični uspon bitcoina prošle godine učvrstio je blockchain industriju: sada postoji interes za blockchain i kriptovalute koji ranije nisu postojali. Kako se odmičemo od kriptomanije koja je nastala, korist upravljanja našim kripto fondom na medvjeđem tržištu je u tome što većina projekata sada dolazi s dobrom namjerom.

To ne znači da smo potpuno eliminirali loše glumce, ali sigurno je bilo više projekata i igrača koji su se pojavili na tržištu na vrhuncu kada je postojala veća prilika za brze pobjede. Isto tako, trenutno tržište omogućuje investitorima da troše vrijeme na istraživanje, razumijevanje nove tehnologije ili problema koji projekt može riješiti – na bikovskom tržištu investitori mogu djelovati iz straha da će propustiti.

Uz dobre procjene, trenutno tržište stvorilo je jače projekte s iskusnim voditeljskim timovima, primamljivim primjerima korištenja i vrhunskom tehnologijom. Vjerujemo da se konkurentnost tržišta ni na koji način nije smanjila.

Što razdvaja visokokvalitetni investicijski fond od niskokvalitetnog?

Kvalitetni investicijski fond je onaj koji donosi obrazovane i promišljene odluke o ulaganju. Jedna stvar na koju smo vrlo ponosni u NGC-u je da naš osnivački tim dolazi iz različitih pozadina kripto ulaganja, tradicionalnih financijskih tržišta, novih tehnologija i spajanja i preuzimanja.

Rekli bismo da su najbolji investicijski fondovi oni koji se mogu oženiti svojim kripto specifičnim znanjem s iskustvom iz tradicionalnijih vertikala, uzimajući tako zaokruženiji i promišljeniji pristup ulaganju.

Glavna komponenta svakog ulagača u ICO prostor je pristup tijeku dogovora. Što ovdje daje prednost NGC-u? Imate li savjet za manje maloprodaje?

Snažna reputacija pomaganja projekata nakon ulaganja važna je i također mami više osnivača i poduzetnika da žele surađivati ​​s nama. Ne samo da usko surađujemo, već pozdravljamo i druge fondove koji će s nama surađivati ​​kako bi dijelili ponude, uvide i stručnost. Snažno vjerujemo u suradnju i da raznolikost među blockchain investitorima (geografska stručnost, pozadina i mreže) donosi raznoliko iskustvo i neizmjerne koristi projektu.

Što se tiče maloprodajnih ulagača, kao što je Warren Buffet jednom rekao, “nikad ne ulažite u nešto što ne razumijete”, zato svakako istražite, razumijejte u što ulažete; a diverzifikacija je važna. Kripto su vrlo hlapljive i stoga rizične, odvažite rizike prije nego što zaronite.

Gledajući na šire tržište koje postaje vrlo pretrpano. Od ICO-a koji su do sada dovršeni u 2018., koji vam se ističu kao jedinstvene ili na neki drugi način zanimljive mogućnosti?

Mislimo da svi projekti u koje smo uložili imaju inovativne timove i jedinstvena rješenja za današnje probleme u industriji. Ontologija, na primjer, nudi rješenje za digitalni identitet; Certik rješava sigurnosne probleme u blockchainu formalnom provjerom; Hadron pomaže poduzećima poput NASA-e da izvrše svoje računske zadatke s velikom populacijom korisnika i uređaja, tako da se ti zadaci obavljaju učinkovito i pravodobno. Svi izuzetno ambiciozni projekti koji neizmjerno napreduju i radujemo se što ćemo ih podržati u budućnosti.

Kako se NGC tim postiže dogovor oko toga u koje projekte ulagati ili ne?

Iako ne postoje čvrsta pravila, snažni proizvod, učinkovit poslovni plan i ambiciozan, ciljano usmjeren osnivački tim zasigurno bi bili kamen temeljac onoga što smatramo perspektivnim pothvatom. Svaki od NGC-ovih partnera razumije da su investitori zainteresirani za gledanje i ulaganje u projekte koji su i jedinstveni i utjecajni, pa se često slažemo kada treba ulagati ili ne.

Po vašem mišljenju, kakvi su izgledi za ukupnu cijenu Bitcoina i kriptovaluta tijekom sljedećih 12 mjeseci? Koje su ključne točke koje na kraju mogu okrenuti tržište u jednom ili drugom smjeru?

Da moram nagađati – rekao bih da bi bitcoin mogao zabilježiti nove maksimume u sljedećih 12-18 mjeseci. Kako propisi, standardi i infrastruktura postaju zreliji, očekujem da će tržište pozitivno reagirati.

Koji bi bio vaš najbolji savjet za sve osnivače ICO-a ili blockchain pokretanja?

Kako blockchain prostor postaje sve bučniji, preporuka koju uvijek dajemo osnivačima i poduzetnicima je da razmisle trebaju li im blockchain ili ne. Usredotočite se na problem koji pokušavate riješiti i odlučite je li blockchain uistinu rješenje.

Kakvi su izgledi za NGC kako prelazimo na kraj 2018. i kasnije?

Naš primarni interes leži u unapređivanju industrije blockchaina prema uobičajenom usvajanju, pa ćemo se, kako se krećemo prema kraju 2018. godine, i dalje težiti tom cilju ulaganjem u najinovativnije projekte; sponzoriranje inicijativa za visoko obrazovanje; i olakšavanje razgovora između čelnika u industriji i poslovnih profesionalaca koji će se baviti onim što industriji treba, gdje točno stoji tržište i koji se koraci mogu poduzeti u Novoj godini za unapređenje industrije u cjelini.

U skladu s tim, nedavno smo uložili u nekoliko ključnih inicijativa usmjerenih na blockchain u visokom obrazovanju: nedavno u Berkeleyu i Nacionalnom sveučilištu u Singapuru. Također smo održali naš nastupni sastanak u Bostonu kako bismo razgovarali o financiranju i razvoju projekata, najboljim investicijskim praksama i novonastalim industrijskim trendovima. Planiramo to učiniti više kako završimo godinu, a nadamo se i 2019. godinu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map