Postoji mnogo više od dnevnog trgovanja

Otkad je svijet prvi put predstavljen s Bitcoinom prije 9 godina, kriptomarket je doživio zapanjujući rast. Zajedno s ovom brzom ekspanzijom, rastao je i broj poslovnih prilika za Bitcoin.

Iako donekle popularno, dnevno trgovanje može biti stresno volatilnost tržišta može zbuniti čak i najiskusnije kripto ulagače. Srećom, čak i ako trgovanje kripto nije vaša šalica čaja, još uvijek postoji puno poslovnih prilika za Bitcoin s kojima se možete uključiti da biste sudjelovali u daljnjem usvajanju kripto i stavili neke dodatne satošije u džep.

bitcoin-poslovne-prilike-1

Volatilnost bitcoina putem Američkog instituta za ekonomska istraživanja

Ovisno o vašem proračunu, možda ćete otkriti da su neke od ovih poslovnih prilika savršeno prikladne za vas. BTC ide u mainstream i poduzetničke mogućnosti ne nedostaju. Ispod je samo nekoliko isplativih pothvata koje treba razmotriti.

Bitcoin poslovne mogućnosti – započnite rudarstvo

Da, rudarstvo BTC-a i dalje je isplativo u 2018. godini, ali morat ćete uložiti znatna ulaganja da biste pokrenuli svoje poduzeće.

Zbog konkurentske prirode rudarskog sektora, prije nego što započnete, poželjet ćete uložiti u neki kvalitetan rudarski hardver kao što su GPU ili ASIC rudarski čipovi. Obje ove opcije pružit će vam daleko bolje rezultate od izravnog pokušaja procesa s vašeg CPU-a, a pridruživanjem rudarskom spremištu možete iskoristiti svoje napore s ostalim članovima spremišta za podjelu dobiti.

Morat ćete uzeti u obzir troškove električne energije u vašem području jer većina rudarskih bušotina tijekom rada može potrošiti oko 1000 W ili više energije. To vam može pojesti profit i propasti cijeli pothvat. Izbjegnite ovaj scenarij odabirom mjesta s obnovljivom ili vrlo jeftinom električnom energijom.

BTC roba

Postoji ozbiljna potražnja za BTC-om roba. Sve što brendira sada poznati BTC logotip vruća je roba na tržištu i korisnici BTC-a nikada ne mogu dobiti dovoljno robe da svijetu pokažu svoju ljubav prema Satoshijevoj viziji. Izvođač može stvoriti košulje, plakate, zakrpe, čuvare zaslona itd. Povezane s BTC-om, a osim što mogu slobodno koristiti BTC logotip, mogu koristiti i jednu od mnogih platforma za sadržaj blockchaina kako bi sigurno nudili svoje proizvode..

Doznake

Usluge doznaka BTC-a postižu ogroman uspjeh na globalnom nivou. Zemlje poput Indija uvelike ovise o uplatama doznaka i ovisno o tome gdje živite, možda ćete ustanoviti da postoji ozbiljna potreba za ovom uslugom u vašem području. Industrija doznaka obrađuje milijarde dolara trgovine, a BTC je savršeno pogodan da pomogne ljudima da postignu višu razinu usluge u odnosu na trenutni poslovni model.

BTC bankomat

BTC bankomate mnogi smatraju karikom koja nedostaje u kripto prostoru. Te jedinice nisu pretjerano skupe i možete ozbiljno zaraditi nudeći ljudima mogućnost kupnje njihovih BTC-a izravno na kiosku. Najbolji dio je; većina država ne dopušta ovim bankomatima da vrše podizanje fiat valuta, tako da nikada ne morate brinuti o punjenju aparata gotovinom.

bitcoin-poslovne-prilike-bankomat

BTC bankomat

Procesori plaćanja

Bilo koji vlasnik tvrtke može se izravno uključiti u kripto prostor dodavanjem procesora za kripto plaćanje. Kripto obrada postala je vrlo popularna tijekom posljednjih godinu dana i većina procesora daje vam mogućnost prihvaćanja više vrsta kriptokripcija. Najbolji procesori plaćanja čak vam omogućuju da odlučite povući svoja sredstva u BTC ili fiat valuti. Ovo eliminira gubitak sredstava uslijed kolebanja BTC tržišta.

HODL

HODL ili Hold on for Dear Life, fraza je koja opisuje BTC investitora koji jednostavno kupi BTC i drži ga. Postoji ozbiljan smisao iza ove strategije. Iskopan će biti samo 21 milijun BTC, a u optjecaju je već preko 17 milijuna. To znači da su vrlo velike šanse da će cijena BTC-a i dalje rasti kako ova nestašica pogodi rudarski sektor.

BTC grupe

Ulaganje temeljeno na blockchainu grupe iskaču po cijelom svijetu. Ovdje se istomišljenici kripto-investitora mogu sastati i razgovarati o budućim projektima i razvoju na tržištu. Organiziranje blockchain grupe za okupljanje može biti vrlo jeftino, a ljudi koje upoznate mogli bi na kraju postati cjeloživotni poslovni partneri ako bilo koje vaše zajedničko ulaganje uspije. Većina blockchain grupa naplaćuje malu članarinu, što također može pridonijeti ukupnoj profitabilnosti ovog pothvata.

Postanite profesionalni trgovac

Ako ste jedna od onih osoba koje su zabilježile velik uspjeh u trgovanju na kriptomarketu, tada biste mogli razmisliti o tome da postanete upravitelj fonda. Na tržištu se pojavljuju brojne kripto platforme koje koriste blockchain tehnologiju kako bi bilo kome omogućile da postane upravitelj fondova. Korisnici mogu provjeriti razinu vještine svog menadžera putem blockchaina. Na taj način, ulagači mogu sa povjerenjem smjestiti svoja sredstva u portfelj menadžera.

Bitcoin poslovne mogućnosti su svugdje

Potreban je samo kreativan um i jednostavno razumijevanje kako kriptovalute rade kako bi pronašle profitabilne poslovne prilike za Bitcoin u vašem području. Decentralizirano tržište je tu da ostane i svi oni koji pametno pozicioniraju svoja ulaganja sigurno će ubrati plodove dok BTC nastavlja ići u glavni tok.