Silazni trend se nastavlja

Još jedan tjedan, još jedna runda gubitaka.

Tržište kriptovaluta izbacilo je kolektiv 17% tijekom ovog tjedna njegova tržišna kapitalizacija smanjila se s 339 milijardi na 280 milijardi dolara. Vijest da SEC ne vidi Ether kao vrijednosni papir u četvrtak je tržištu dala kratki odgodu, no čini se da današnje karte ukazuju na cijene koje se vraćaju prema dolje.

Vremena su teška, prijatelji, a mogla bi biti i grublja. Ako ne odskočimo prema gore i ne nađemo podršku u narednim danima i tjednu, mogli bismo biti u padu koji će se spustiti ispod naših prethodnih najnižih iz ove godine.

Bitcoin: S traženom cijenom od 6.540 dolara, king crypto je izgubio 13% njegove vrijednosti tijekom tjedna.

Ethereum: Čak i uz pozitivne vijesti američkih regulatora, Ethereum je u padu 17% u tjednu po cijeni od 492 dolara.

Mreškanje: Dolazeći do ponovnog brendiranja logotipa, Rippleova cijena od 0,54 dolara gubi 18% od prošlog tjedna.

tržnice 6_15_18

Domaće vijesti

Eter nije sigurnost, direktor DIP-a u govoru naznačuje: U govoru održanom na summitu Yahoo Finance All Market: Crypto, William Hinman, direktor korporativnih financija za SEC, pojasnio je stav agencije o Eteru ovog četvrtka. „[Na temelju] mog razumijevanja trenutnog stanja Etera, mreže Ethereum i njegove decentralizirane strukture, trenutne ponude i prodaja Etera nisu transakcije vrijednosnim papirima. I kao i kod Bitcoina, čini se da bi primjena režima otkrivanja saveznih zakona o vrijednosnim papirima na trenutne transakcije u Eteru dodala malu vrijednost ”, rekao je u svom govoru.

Ova odluka SEC-a postavlja nekoliko teških pitanja za igrače u industriji. Još mnogo toga za raspakirati, možda u dugoj formi, uključujući i razgovor nakon ovog tvita. https://t.co/IfbTrootcM

– Marco Santori (@msantoriESQ) 14. lipnja 2018

Coinbase Index Fund otvara svoja vrata akreditiranim američkim investitorima: Novčanik i dobavljač kriptovaluta ovaj je tjedan usmjerio svoj indeksni fond, otvorivši ga za prvi krug ulaganja. Fond Coinbase, najavljen početkom ove godine, prvi je akreditirani fond ove vrste za ovu industriju i otvoren je samo za ulaganja od 250.000 do 2 milijuna dolara. „Coinbase Index Fund pruža investitorima izloženost svoj imovini koja je navedena na našoj burzi, ponderiranoj tržišnom kapitalizacijom. Kao što smo jučer najavili, fond će se rebalansirati tako da uključuje Ethereum Classic i više imovine kada ih Coinbase ubuduće bude stavljao na listu “, navodi se u službenom blogu.

Kongres predstavlja Bill kojim se želi proučiti upotreba Cryptoa u trgovini seksom: Pranje novca i financiranje terorizma stare su vijesti. Kongres sada želi brojke o tome kako kriptovalute mijenjaju način na koji trgovci seksom posluju. Prema tom prijedlogu zakona, “Borba protiv ilegalnih mreža i otkrivanje trgovine ljudima” ili “PRONAĐI zakon o trgovini ljudima” zahtijevali bi od glavnog nadzornika Sjedinjenih Država da izvede studiju o tome kako se virtualne valute i internetska tržišta koriste za kupnju, prodaju, ili olakšati financiranje robe ili usluga povezanih sa seksualnom trgovinom ili trgovinom drogom i u druge svrhe. ” Ako bi zakon trebao stupiti na snagu, glavni kontrolor bi Kongresu izdao sveobuhvatno izvješće o nalazima studije za godinu dana.

Žena iz LA-a dobila je oznaku da upravlja ilegalnom monetarnom razmjenom: U onome što je označeno kao slučaj bez presedana, stanovnik Los Angelesa suočen je sa saveznim tužiteljstvom zbog vođenja ilegalne akcije trgovine Bitcoinima. Pod pseudonimom Black Maven, Theresa Tetley zarađivala je oko 300.000 američkih dolara godišnje od 2014. do 2017. godine, upravljajući uslugom Bitcoin i gotovine putem unosa na localbitcoin.com. Sudski tužitelj smatra da je Tetley “poticao financijski sustav na crnom tržištu u središnjem okrugu Kalifornije koji je namjerno i namjerno postojao izvan regulirane bankarske industrije.” Suočena je s prijetnjom od 30 mjeseci u saveznom zatvoru zbog svojih navodnih zločina, kao i oduzimanje imovine za 40 Bitcoin-a, gotovo 300 000 USD u gotovini i 25 zlatnih poluga.

Wells Fargo svojim kreditnim karticama zabranjuje kupnju kriptoa: U potezu koji nije iznenađujuće u skladu s drugim velikim bankama i kompanijama s kreditnim karticama, Wells Fargo će svoje usluge kreditnih kartica zatvoriti za kupnju kriptovaluta. To stavlja treću najveću američku banku u tvrtku J. P. Morgana & Chase, Citibank i American Express. „Kupci više ne mogu koristiti svoje kreditne kartice Wells Fargo za kupnju kripto valute. To radimo kako bismo bili dosljedni u cijelom poduzeću Wells Fargo zbog višestrukih rizika povezanih s ovom hirovitom investicijom. Ova je odluka u skladu s cjelokupnom industrijom ”, rekao je glasnogovornik u izjavi za tvrtku.

U međuvremenu, Mastercard ima svoju tortu i jede je, odnosi se na patent za plaćanje putem blockchaina: Tvrtke s kreditnim karticama možda neće htjeti imati nikakve veze s kriptovalutama, ali na području odabira i odabira nemaju nikakvih nedoumica zbog toga što će iskoristiti njegovu tehnologiju, blockchain, u svoju korist. Čini se da Mastercard u najmanju ruku ukazuje na onoliko koliko je tvrtka s kreditnim karticama prijavila patent 7. lipnja s američkim patentom & Ured za zaštitne znakove za “metodu i sustav za provjeru platnih kartica putem blockchaina.” Patent traži prava na „provjeru vjerodajnica za plaćanje upotrebom blockchain-a ili drugih javno dostupnih izvora podataka, posebno korištenjem šifriranja i prijenosa podataka između računalnog uređaja i prodajnog mjesta radi prilagođavanja pretraživanju i korištenju provjerenih vjerodajnice za plaćanje bez upotrebe tradicionalnog platnog instrumenta. “

Mastercard blockchain patent

Guverner Connecticut potpisuje zakon kojim se predlaže Blockchain radna skupina za zakone: Guverner Connecticut-a, Dannel P. Malloy, potpisao je 6. lipnja zakon kojim se formalno uspostavlja Connecticut Blockchain Working Group. The račun, koji je usvojen u donjem i gornjem domu Connecticut-a jednoglasno, poziva državu “da razvije glavni plan za poticanje širenja blockchain industrije u državi i preporuči politike i državne investicije kako bi Connecticut postao lider u blockchain tehnologiji.”

Što je novo u CoinCentralu?

Što je Elastos (ELA)? | Vodič za početnike: Elastos je Internet putem blockchaina u kojem imate potpunu kontrolu nad svojim digitalnim sredstvima.

Huobi najavljuje planove za decentraliziranu autonomnu organizaciju: Kroz projekt lanca Huobi, tvrtka će izgraditi javni blockchain. To će im omogućiti da prijeđu iz centralizirane korporacije u decentraliziranu korporaciju kojom upravljaju zajednice.

Priručnik o kartiranju kriptovaluta u prikazu trgovanja: TradingViews nudi grafikone za pregršt kovanica, a dobro je znati ako planirate trgovati.

Stanje oštrenja: Kako ova tehnologija Blockchain može učiniti skalabilnijim: Sharding je vrsta particioniranja baze podataka koja veće baze podataka razdvaja na manje, brže i lakše upravljane dijelove koji se nazivaju krhotinama podataka.

DAICO je ovdje – nudi li novi ICO model bolju sigurnost ?: Vitalikova ideja za DAO ICO postala je stvarnost, ali hoće li riješiti trenutne probleme prodaje žetona?

Trebaju li nam stvarno kriptovalute? Suvremeno istraživanje novca: Je li kriptovaluta zaista potrebna? Gledajući tradicionalni sustav, zasigurno tako mislimo.

Za Binance Fund ekosustav postoji svijetla budućnost: Fond ekosustava Binance najnoviji je projekt Binance Laba: inicijativa za poticanje razvoja i poticanje usvajanja.

Izvan CryptoKitties: Budućnost ERC-721 i vlasništvo nad jedinstvenom imovinom: Cryptokitties su najpoznatiji ERC-721 tokeni, ali u budućnosti tokenizacije oni mogu biti povezani s više sredstava od proslavljenih digitalnih beba beba.

Najbolji softver za rudarenje bitkoina 2018. godine: Želite li započeti rudarenje (ili vam treba samo osvježavanje)? Imamo te, fam.

Koji su Walmartovi planovi za Blockchain Tech: Znate da najveći svjetski trgovac ima planove za tehnologiju, ali što oni podrazumijevaju?

Prošlost i sadašnjost prijevare u rudarstvu bitcoina: Botneti, rudarenje zlonamjernog softvera, krađa energije – o moj!

Razlike između dionica i kriptovaluta: Članak o tome kada svom starom čovjeku trebate objasniti zašto / kako se kovanice razlikuju od tradicionalnih dionica.

Xeedin Kevin Maloney na novčaniku hardvera za kriptovalute: Kevin Maloney osnivač je i izvršni direktor Xeede, hardverskog novčanika za kriptovalute posebno dizajniranog za pametne telefone.

Odmak od ICO-a – pet stvari koje biste trebali znati: ICO-ovi postaju sve rjeđi, dok airdrops i financiranje VC-a sve više dolaze u obzir.

Prvi blokchain poslovnog modela je na čekanju: Plaćanja: Čini se očitim s obzirom na to da je Bitcoin stvoren kao alternativna valuta, ali bez obzira na to, vrijedi pogledati kako će blockchain promijeniti obradu plaćanja.

Binance najavljuje da će do kraja godine ponuditi euro trgovanje: Najveća svjetska burza ima bankovni račun na Malti, a ovom likvidnošću otvara trgovinske parove eura.

Sigloov Isaac Phillips o ulozi Blockchaina na tržištima u nastajanju: Isaac Phillips jedan je od osnivača Sigla, blockchain protokola sa sjedištem na Gibraltaru za decentralizirane aplikacije za sponzoriranje povezivanja na tržištima u razvoju.

Koji je utjecaj na bitcoin rudarstvo na okoliš: Neki bi mogli reći da je to katastrofalno, drugi su puno manje propali i sumorni. Je li istina negdje između?

Što je spojeno rudarstvo? Potencijalno rješenje za 51% napada: Jednostavno rečeno, stopljeno rudarenje (poznato i kao pomoćno dokazivanje rada) postupak je istodobnog rudarstva dviju različitih kripto valuta.

Blockchain u automobilsko-fragmentiranom sektoru kako bi se usredotočio na nove tehnologije: Blockchain i automobili? Kladite se, a industrija već istražuje tehnologiju.

Što je Web 3.0 ?: To je više nego samo modna riječ; aktivno se gradi oko nas.

Top 10 najaktivnijih političara – globalno izdanje: To su lica najangažiranijih političkih aktera pokreta.

Coinbase za dodavanje podrške za Ethereum Classic: Coinbase je ovog tjedna najavio da će u narednim mjesecima dodati Ethereum Classic u svoju ponudu.

Gnosis ’Stefan George o preprekama usvajanju za decentralizirane razmjene: Stefan George je osnivač i glavni tehnički direktor tvrtke Gnosis, platforme tržišta predviđanja sa sjedištem na Gibraltaru, izgrađene na Ethereumu. Gnosis je druga najveća platforma na tržištu predviđanja po tržišnoj kapitalizaciji iza samo Augura.

Što je Casper: Prijateljsko progonjenje Ethereuma: Casper je bliži materijalizaciji sa svakim danom razvoja, a nadogradnja PoS-a gotovo je spremna.

Suosnivačica tvrtke Elix Melanie Plaza razgovara o natječajima za grupno financiranje, upotrebljivost blockchaina i piletinu: Melanie Plaza, suosnivačica tvrtke Elix, biologinja je okrenuta računalnom programeru u misiji poboljšanja pristupačnosti blockchain tehnologije.

IDEX-ov izvršni direktor Alex Wearn o napretku Aurore: Alex Wearn je izvršni direktor i suosnivač Aurore, tvrtke koja stoji iza IDEX-a. Trenutno radi na mnogim različitim inicijativama, uključujući rebrendiranje poznate decentralizirane burze i financijske platforme.

Kriptografija: kratka povijest od simetrije do bitcoina: Zaronite u tehnologiju koja je pustila korijene za revoluciju.

Blockchain Connect to Host Conference u kongresnom centru San Jose: Blockchain Connect (Silicijska dolina) domaćin je svoje druge konferencije u Sjedinjenim Državama 26. i 27. lipnja u kongresnom centru San Jose u Kaliforniji. Oh, a naši čitatelji dobivaju 40% popusta s ovim kodom: CoinCentral40.

Što je Cobinhood Coin (COB)? Vodič za početnike: Pozdravite Cobinhood, burzu kriptovaluta koja za trgovanje ne naplaćuje nikakve naknade. Da, dobro ste čuli, nula! Uz drski pristup temi Robinhood, Cobinhood je odlučio prijeći na igru ​​kripto razmjene bez naknade..

Blockchain Affiliate Marketing: Povećavanje dobiti za izdavače: Blockchain pridružene marketinške platforme neke su od najnovijih u iskorištavanju nove tehnologije za rješavanje starih problema.

Ether nije sigurnost, SEC direktor korporativnih financija na Crypto Summitu: William Hinman dao je jedan od najistaknutijih komentara godine u industriji na kripto summitu Yahoo Finance-a ovog tjedna: Eter nije sigurnost.

Slave Rubin iz Indiegoga o grupnom financiranju i ICO-ima: Što se tiče crowdfundinga, malo je ljudi imalo uvida ukorijenjeno u duboko iskustvo kao osnivačica Indiegoga, Slava Rubin.

Poboljšanje tehnologije obrambene industrije pomoću Blockchaina: Pa, koji su do sada najveći dosadašnji najveći istraživački projekti blockchaina za obrambenu industriju? I kako blockchain može preoblikovati budućnost vojne tehnologije?

Vijesti o kriptovalutama iz cijelog svijeta

Binance postavlja pogled na nuđenje euro parova do kraja godine: Binance se neprestano svrstava u vodeće svjetske burze po dnevnom obujmu trgovanja i nastoji svoj uspjeh napraviti korak dalje integrirajući trgovačke parove eura u svoje usluge. Izvršni direktor burze najavio je ovaj tjedan da će do kraja godine vidjeti dodavanje trgovačkih parova eura, zadirkujući da će na putu biti više fiat parova. Zasad će se, međutim, euro trgovati neodređenim kriptovalutama do ovog trenutka, što je rezultat koji je nedvojbeno omogućio Binance koji je prošli tjedan otvorio bankovni račun na Malti.

Rudarska tvrtka Agro Blockchain bit će prva kripto tvrtka na Londonskoj burzi: IPO će vjerojatno cementirati Agro Blockchain kao prvu ponudu na Londonskoj burzi (LSE). Rudarska tvrtka objavila je ovog tjedna da planira održati javnu ponudu na burzi. To bi uslijedilo nakon 2,5 milijuna dolara koje je tvrtka već prikupila u krugu privatnog ulaganja početkom ove godine, a najava je stigla istog dana da je Agro pretplatio na ugovore o rudarstvu otvorene za javnost.

Coinbase dodaje Ethereum Classic svom paketu ponuda: Kupci Coinbase sada će imati na raspolaganju dva Ethereuma uz dva Bitcoina – i jedan nekako-Bitcoin – koji nudi platforma. Najveći svjetski dobavljač kriptovaluta najavio je ovog tjedna da će početi integrirati Ethereum Classic u svoje usluge tijekom sljedećih nekoliko mjeseci. Jednom kada tim obavi sve dizanje teških problema na pozadini, ETC će biti dostupan na Coinbase Pro burzi (bivši GDAX) i dodan u Coinbase Index Fund, ali neće biti odmah dodan Coinbaseu, glavnom mjestu tvrtke za kupnje kriptovaluta.

Neke misli o tome zašto bi Coinbase nabrajao $ ETC.

TLDR:

Povijest otpora cenzuri, aktivni razvoj, učinkovito upravljanje, ostvariv planhttps://t.co/3a35E3TUMq

– ETC zadruga (@ETCCooperative) 13. lipnja 2018

Južnokorejska bankarska grupa planira objaviti Blockchain sustav provjere ID-a: Korejska federacija banaka najavila je ovog tjedna da će do srpnja ove godine uvesti novi sustav provjere ID-a zasnovan na blockchainu. BankSign, kako se naziva, nastojat će zamijeniti zastarjeli sustav koji se koristi posljednja dva desetljeća, a banke će primijeniti ID tehnologiju na svoje mobilne i mrežne platforme za bankarstvo.

Kanadska vlada objavila prvi nacrt prijedloga kripto propisa za razmjene i procesore plaćanja: Kanada je ovog tjedna objavila nacrt predloženih propisa o kriptovalutama. Propisi imaju za cilj mjere KYC / AML, posebno dodjeljujući kripto burzama i procesorima plaćanja klasifikaciju poduzeća za pružanje novčanih usluga prema kanadskom zakonu. „Predložene izmjene propisa ojačale bi kanadski režim AML / ATF ažuriranjem zahtjeva za dubinskom analizom kupaca i zahtjeva za izvještavanjem o stvarnom vlasništvu; reguliranje poslova koji se bave virtualnom valutom; ažuriranje rasporeda prema propisima; uključujući poduzeća za pružanje stranih novčanih usluga (MSB) u kanadskom režimu AML / ATF; razjašnjavanje niza postojećih zahtjeva; i unošenje manjih tehničkih izmjena i dopuna ”, navodi se u nacrtu.

Britanski regulatorni organi izdali su bankama savjet o tome kako upravljati rizicima kripto imovine: Potpisali izvršni direktori nadzora Jonathan Davidson i Megan Butler, Uprava za financijsko ponašanje Ujedinjenog Kraljevstva poslala je pisma domaćim bankama u nastojanju da ih savjetuje o načinu upravljanja rizicima povezanim s kriptovalutama. Pismo se dotiče tema koje se kreću od kripto veza do operacija na crnom tržištu do špekulativne prirode vlastitog tržišta. “Mnogo je nekriminalnih motiva za upotrebu kriptoaseta. To uključuje njihovu upotrebu kao visoko rizična špekulativna ulaganja ili kao sredstvo financiranja inovativnog tehnološkog razvoja. Međutim, ovu klasu proizvoda također se može zloupotrijebiti jer nudi potencijalnu anonimnost i mogućnost prijenosa novca između zemalja. Trebali biste poduzeti razumne i proporcionalne mjere kako biste smanjili rizik da vaša tvrtka olakšava financijski kriminal koji omogućavaju kriptoaseti “, navodi se u pismu.

5% od svih Monero danas u optjecaju iskopano je zlonamjernim softverom, prijavite tvrdnje: Izvještaj istraživačkog centra Palo Alto Network otkriva da je 1/20 svih Monera u optjecaju iskovan pomoću rudarskog zlonamjernog softvera. Autor Josh Gunzweig, izvještaj je otkrio da je Monero nadmoćan izbor hakera, koji čine otprilike 85% sve zarade od rudarskog zlonamjernog softvera. “Jasno je da su takve aktivnosti nevjerojatno profitabilne za pojedince ili skupine koji su vadili kriptovalute zlonamjernim tehnikama tijekom dugog vremenskog razdoblja. Otkriveno je da je ukupno 175 milijuna američkih dolara povijesno iskopano kroz valutu Monero, što predstavlja otprilike 5% ukupnog Monera koji je trenutno u optjecaju “, piše Gunzweig u zaključku izvještaja.

monero rudarenje zlonamjernog softvera

Izvor: Palo Alto Network

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me