Ovaj tjedan u Crypto-u

Molim vas gospodine, možemo li pronaći pod?

Tržište traži podršku, narode. Otkako Bitcoin nije uspio slomiti 10 tisuća dolara, imovina diljem svijeta krvari, a cijene još nisu pronašle dno.

Da ste se nadali pumpi nakon Konsenzusa po povijesnom presedanu, ne bih zadržao dah. S ukupnom tržišnom kapitalizacijom od 366 milijardi dolara, Konsenzus je malo spasio tržište od 4,6% ispustite to tijekom tjedna. Svakako, gubitak nije katastrofalan, ali drugi smo tjedan zaredom vidjeli negativne cijene.

Dok gledamo kako Bitcoin koketira s 8 tisuća dolara, očekujte još niže cijene ako padnemo ispod ove razine podrške.

Bitcoin: Crypto’s # 1 je pao 6% u tjednu, držeći se malo iznad praga od 8 tisuća dolara na 8 080 dolara.

Ethereum: Ethereum se uopće nije previše pomaknuo o čemu bismo mogli govoriti. Sa 675 dolara gotovo je točno tamo gdje je bio prošli petak, samo je izgubio 0,4% preko tjedna.

Mreškanje: U istom čamcu kao i Ethereum, Ripple (gotovo) drži glavu iznad vode, kao što je i samo dolje 1,4% na 0,66 dolara.

kripto tržište 5_18_18

Domaće vijesti

Circle prikuplja 110 milijuna USD za financiranje serije E, partneri s Bitmainom, Stable Coin in Works: Kompanija za ravnopravno plaćanje Circle, koja je početkom ove godine kupila burzu Poloniex, upravo je prikupila 110 milijuna dolara u svom posljednjem krugu ulaganja rizičnog kapitala. U investicijskoj rundi serije E rastuća blockchain tvrtka procjenjuje se na 3 milijarde dolara, a Bitmain, jedan od najvećih svjetskih proizvođača rudarskog hardvera, u procesu je angažirao najviše sredstava i uspostavio partnerstvo s Circleom. Prema ovom partnerstvu i novoj strateškoj financijskoj kampanji Circlea, tvrtka planira razviti vlastiti stablecoin (USDC) zajedno s CENTEROM, mrežom otvorenog koda za pretvorbu fizičke i digitalne imovine u stablecoins.

Kao i njihova ključna podrška za CENTAR i USDC, @BITMAINtech također vodi strateško ulaganje serije E od 110 milijuna USD u Circle. Pregazili smo mjesec da bi se jedna od najvažnijih i naprednih tvrtki pridružila popisu naših investitora. Dobrodošli, @BITMAINtech pic.twitter.com/uP249k1ZLT

– Krug (@circlepay) 15. svibnja 2018

Izraelska burza eToro najavljuje proširenje na SAD: Nakon prikupljanja nekih 100 milijuna dolara u ožujku, eToro će uspostaviti sjedište u Sjedinjenim Državama. S uredima u Tel Avivu, Londonu i Limassolu, sjedište u Sjevernoj Americi bit će prvo uporište tvrtke na zapadnoj hemisferi, a tvrtka za trgovanje i posredovanje s više sredstava očekuje da će trgovanje kriptovalutama biti dostupno stanovnicima SAD-a kasnije ove godine. „Vjerujemo da ćemo vidjeti kako se milijarde dolara kreću u kripto i blockchain imovinu, a budući da smo jedan od najvećih igrača u Europi, a širimo se i na Aziju; čini se logičnim imati značajan otisak i u SAD-u ”, rekao je Yoni Assia, izvršni direktor i osnivač eToroa za Bitcoin Magazine.

Gemini Exchange najavljuje Fiatovu podršku za Zcash, prvu za kovanice privatnosti: Novčići za privatnost upravo su primili značajnu pohvalu za svoju legitimnost. Ovaj je tjedan burza Gemini u vlasništvu Winklevossa najavila da će na svojim platformama otvoriti tržišta Zcash, s budućim planovima za dodavanje Litecoina i Bitcoin Casha. Popis dolazi nakon što su Gemini, potpuno licencirana burza prema zakonu države New York, dobili odobrenje od Ministarstva financija SAD-a za popis privatnosti. Kao prvi fiat-par za kovanice za privatnost na glavnoj, reguliranoj burzi u SAD-u, razvoj je dokaz da kovanice s protokolima anonimnosti mogu “koegzistirati s poštivanjem propisa”, Josh Swihart, direktor marketinga Zcash-a prenio je za Bitcoin Magazine.

Američka SEC stvorila je lažnu ICO-u kako bi ulagače podučila lekciji o umjerenosti ulaganja: U svojoj najnovijoj kampanji protiv beskrupuloznih glumaca kriptografije, Američka komisija za vrijednosne papire i burze ugrađuje se u neprijatelja. Regulatorna agencija nedavno je pokrenula HoweyCoins, nadasve lažni ICO čija web stranica sadrži mnoge znakove upozorenja koji su postali obilježja lažnih projekata kojima se želi brzo zaraditi. Ako pokušate uložiti u ICO, bit ćete preusmjereni na web stranicu koja vas upozorava da ne kupujete u projektima poput HoweyCoins, zajedno s popisom rublja s crvenim zastavicama na koje morate paziti prilikom kupovine sljedećeg snimanja mjeseca..

sec ico

LedgerX uspostavlja prvi ikad Bitcoin štedni račun uz odobrenje CFTC-a iz Sjedinjenih Država: LedgerX, kripto platforma za upravljanje imovinom, ovog je tjedna predstavio novu opciju za svoje usluge Bitcoin. Značajka štednog računa omogućava korisnicima da zarade USD uz svoja Bitcoin posjeda, nudeći im mogućnost izvršenja prepisivanja poziva, ugovora koji korisnicima LedgerX-a omogućuje prodaju opcija poziva na njihovim gospodarstvima u razdobljima od tri ili šest mjeseci. LedgerX je u mogućnosti ponuditi neviđenu značajku štednog računa i prepisivanja poziva zahvaljujući registraciji u CFTC-u kao pogonu za zamjenu (SEF) i organizaciji za kliring derivata (DCO).

Amazon Web Services partneri s ConsenSys-om isporučuju Kaleido, cjelovitu mrežu blokova za poduzeća: Gigant web usluga i internetske maloprodaje Amazon službeno je u blockchain igri. Ovaj tjedan tvrtka je predstavila Kaleido, blockchain softver kao servisni komplet dostupan na Amazon Web Market Marketplace. Izgrađen uz pomoć Ethereum inkubatora ConsenSys, softver svojim korisnicima omogućuje upravljanje vlastitim privatnim lancem koji ostaje usidren i u skladu s Ethereumovim javnim lancem. Proizvod bi trebao biti „cjelovita blockchain platforma usmjerena na ubrzavanje i pojednostavljivanje korporativne tehnologije u poduzeću“.

J.P. Morgan predstavio je prototip za svoju Blockchain platformu tržišta kapitala: Na Konsenzusu ove godine, J. P. Morgan Chase & Tvrtka je predstavila prototip za svoju blockchain platformu. Platforma je izgrađena kako bi se pojednostavile i pojednostavile transakcije s vrijednosnim papirima, koje trenutno moraju prolaziti kroz više putova prije nego što promijene ruku jedne stranke u drugu. Christine Moy, izvršna direktorica Blockchain centra izvrsnosti J.P. Morgan, rekla je za Wall Street Journal da je “[obećanje da će se izdavati financijski instrumenti na blockchainu izvorno da možete dijeliti tu infrastrukturu.”

Što je novo u CoinCentralu?

Izvršni direktor Cryptopije Alan Booth na području razmjene kriptovaluta: Pogledajte što CEO Cryptopije kaže o stanju kripto burzi u našem ekskluzivnom intervjuu.

Kako Blockchain može popuniti prazninu u cyber sigurnosti i AI: Može li blockchain vezati labave krajeve u tim industrijama? Svakako tako mislimo.

Ethereum Futures Ugovori su službeno stigli: Prvi ikada potpuno licencirani derivati ​​Ethereuma koji su pokrenuti na burzi Crypto Facilities sa sjedištem u Velikoj Britaniji ovog tjedna.

Što je Bytom (BTM)? | Vodič za početnike: Saznajte više o Bytomu s našim praktičnim vodičem za početnike.

Kako platiti račune Bitcoin-om: Opcija je tu ako znate gdje potražiti.

Usporedba razmjene Bittrex i Bitfinex: Pogledajte kako se dva najteža udarca u prostoru slažu jedan protiv drugog.

Kripto zločini: ICO prevare, pljačka i pranje novca: Na digitalnom divljem zapadu najbolje je da sve osjetljive informacije držite blizu prsa.

Tko je Brock Pierce? Blockchain Capital, EOS i uklanjanje Johna Olivera: Živi u Portoriku, ne plaća niti lipe poreza za svoje kripto dobitke, a tijekom svoje karijere postao je jedna od kontroverznijih figura u kripto prostoru.

Zašto će Blockchain tehnologija biti presudna za ekonomiju povjerenja: “Povjerenje” i “nepovjerenje” se puno bacaju u ovoj industriji, pa što blockchain znači za ekonomiju povjerenja?

Prodano! CryptoKitty izlazi na dražbu za 140.000 USD na aukciji Codex Art: Mislili su da to neće ići za više od nekoliko deset tisuća dolara – dječak je to bila konzervativna procjena.

Izvršni direktor Proxeusa Antoine Verdon o tome kako Blockchain učiniti dostupnim svima: Antoine Verdon ima sjajan uvid u to kako decentralizirane mreže možemo učiniti još dostupnijima onima kojima su njihove usluge najpotrebnije.

Autonomni transport i blokchain tehnologija: Unaprjeđenje nadzora nad lancem opskrbe: Blockchain i autonomne teretne linije; jesmo li ušli u budućnost? Možda još ne, ali stižemo tamo.

Što je Libra Credit: Digitalna imovina kao budućnost međunarodnog kredita: Libra Credit nudi decentralizirani ekosustav zajma koji se temelji na Ethereumu koji pomaže korisnicima da dobiju otvoren pristup kreditima bilo gdje i bilo kada.

Koje su potencijalne blagodati i utjecaji donacija bitcoina na dobrotvorne svrhe: Filantropija bez potrebe da se oslanjamo na središnjeg posrednika – prijavite nas.

Kako će Blockchain usluge transformirati globalnu ekonomiju: Već počinjemo vidjeti kako se događaju učinci, ali ovo je tek početak.

U suradnji s ConsenSys, Amazon Web Services pokreće platformu Kaleido Blockchain: Kaleido je protokol zasnovan na Ethereumu kojem je cilj pojednostaviti integraciju blockchaina za poduzeća.

Bitcoin Cash na tvrdu vilicu: Veličina bloka od 32 MB i pametni ugovori: Pripremajući se za BCH-ov hard fork, intervjuirali smo Alejandra de la Torrea, potpredsjednika poslovnog poslovanja na BTC.com.

Doug Polk Podcast Značajke: Halsey Minor CNET-a i VideoCoin: Jedan od osnivača naše web stranice, Doug Polk, na svom je podcastu predstavio poduzetnika Halsey Minor.

Suosnivač Ledgera Thomas France o podršci za kovanice i ostanku ispred hakera: Poslušajte što suosnivač najpopularnijeg hardverskog novčanika na svijetu kaže o budućnosti projekta i njegovoj predanosti sigurnosti.

Zašto više vlada zaustavljaju rudarstvo bitcoina ?: S kriptografijom na radaru međunarodne političke scene, vlade guše rudarske farme.

Sada postoje i kriptovalute za umirovljenike: Ne možemo ovo izmisliti, narode. Članak govori sam za sebe.

Što je Elix / Elixir (ELX)? | Vodič za početnike: Saznajte sve o Elixir-u uz naš detaljni vodič za početnike.

Američka SEC stvorila je ICO prevare kao upozorenje investitorima: HoweyCoins je najnoviji pokušaj SEC-a koji vas još uvijek sprječava da se prijavite za najnoviji manje legitimni ICO.

Kineska vlada. Objavljuje Crypto Ratings, Ethereum je na prvom mjestu dok Bitcoin zaostaje: Ocjene dijela kineske vlade javna su nadopuna Weissovim privatnim ocjenama na temelju pretplate.

Jihan Wu: Priča o Bitmainu, Vulgarnost na Twitteru, & BCH evangelizacija: Plodno i sporno, ime Jihan Wu vjerojatno ste bacali u prostor kriptovaluta – ali u kojem kontekstu, točno?

Top 5 nadolazećih matičnih mreža planiranih za II kvartal 2018: Budite u toku s najiščekivanijim mrežama ovog kvartala.

Vijesti o kriptovalutama iz cijelog svijeta

Ugovori Ethereum Futures pogodili su trgovinsku scenu Ujedinjenog Kraljevstva: Britanska berza kriptovaluta Crypto Facilities otvorila je trgovanje za futures Ethereum ovog tjedna. Prvijencem 11. svibnja futures su postali prvi potpuno regulirani derivati ​​Ethereuma na svijetu. “Eter je druga najlikvidnija kripto valuta nakon Bitcoina, dnevno se trguje milijardama dolara, a mi smo uzbuđeni što pokrećemo ETH futures. Mreža Ethereum najistaknutiji je blockchain za pametne ugovore i vjerujemo da će ovaj novi instrument trgovanja privući više investitora i donijeti veću likvidnost na tržište ”, rekao je osnivač Crypto Facilities Timo Schlaefer u vezi s razvojem događaja.

Naši ETH / USD terminski ugovori su uživo!

Specifikacije ugovora – https://t.co/vDr9Cj4ZKo

Počnite trgovati odmah – https://t.co/dSN7CWqpPr#ETH #ethereum # Budućnosti pic.twitter.com/fIfle36sql

– Crypto Facilities (@CryptoFLtd) 11. svibnja 2018

Rusija vaga zakonodavstvo da uključi standarde digitalne ekonomije u građanske zakonike: Donji zakonodavni dom Rusije, Državna duma, održat će prvo čitanje zakona koji predlaže uključivanje standarda za digitalnu ekonomiju u nastajanju kriptoa u Građanske zakone Ruske Federacije. Pod nadzorom Odbora za zakonodavni rad, prijedlog zakona mogao bi „umanjiti postojeće rizike korištenja digitalnih objekata za prijenos imovine u neuređeno digitalno okruženje“. Iako bi, ako bi bio potpisan u zakonu, zakon značio da se pametni ugovori tretiraju kao pisani pristanak za pravne postupke, on ne daje kriptovalutama status zakonskog sredstva plaćanja prema ruskom zakonu.

Ethereum Alliance izbacuje tehničke standarde za poduzeća, prve univerzalne specifikacije: Na ovogodišnjoj konferenciji Consensus, Ethereum Alliance objavio je da je ispunio obećanje dato na Blockchain Expo World Series u Londonu prošlog mjeseca. Radna skupina ima pušten klijent koji će “tvrtkama i programerima pružiti sveobuhvatan, odmah dostupan pristup poslovnom okruženju pomoću Ethereuma”, tvrdi grupa. „EEA-ova specifikacija Enterprise Ethereum rezultat je 18 mjeseci intenzivne suradnje između vodećih članova poduzeća, tehnologije i platforme unutar našeg tehničkog odbora. Ovaj ESP-ov višestruki platforma s otvorenim kodom omogućit će masovno usvajanje u dubinu i širinu, koja je inače nedostižna u pojedinačnim korporativnim silosima ”, nastavila je grupa.

Druga najveća burza u Njemačkoj planira besplatnu aplikaciju za kripto trgovanje: U nadi da će pokrenuti jednostavnu i praktičnu aplikaciju za trgovanje, Stuttgart Börse, jedna od vodećih njemačkih burzi, ovaj je tjedan predstavio planove za vlastitu uslugu trgovine kriptovalutama. Razvijena uz pomoć Sowa Labs, aplikacija nazvana Bison sadržavat će nula naknada i tržišta za Bitcoin, Ethereum, Ripple i Litecoin, a očekuje se da će u rukama potrošača biti do jeseni 2018. Aplikacija također dolazi s vlastiti AI servis, Cryptoradar, koji će navodno pružati svakodnevnu analizu kripto tržišta u stvarnom vremenu s podacima prikupljenim iz preko 250 000 izvora tweetova.

bison app

Japanska financijska grupa Mitsubishi UFJ, peta najveća banka na svijetu, koja se zabavlja vlastitom Ciptovalutom: Bankarska grana japanske financijske grupe Mitsubishi UFJ (MUFG) planira razviti vlastitu kriptovalutu. Nazvana MUFG Coin, banka očekuje pokretanje probnog razdoblja za tu valutu do 2019. godine, što ukazuje na to da bi njezino probno pokretanje moglo uključivati ​​oko 100 000 vlasnika računa. Očekuje se da će valuta poprimiti oblik stabilnog valuta vezanog za japanski jen.

Tajvanska banka Fubon Commercial lansira Blockchain sustav plaćanja: Prva za Tajvan, komercijalna banka Fubon sa sjedištem u Tajpeju razmjestila je sustav plaćanja koji koristi Ethereumov blockchain. Pokretanje je vrhunac partnerstva banke s tajvanskim nacionalnim sveučilištem Chengchi, a sustav plaćanja uključuje usluge za trgovce i restorane u blizini sveučilišta. To je ujedno i najnoviji korak koji je Taipei poduzeo prema tome da postane “pametni grad” kojim upravlja blockchain, inicijativa koju je glavni grad države najavio početkom ove godine.

Svjetsko financijsko repozitorij, Švicarska, baca pogled na nacionalnu kriptovalutu: Švicarsko Savezno vijeće vlade uputilo je službeni zakonodavni zahtjev za izvješćem o potencijalnim koristima i rizicima od lansiranja vlastitog novca, e-franc, uz potporu države. „Savezno vijeće svjesno je glavnih izazova, kako pravnih, tako i monetarnih, koji bi bili popraćeni upotrebom e-franka … Traži da se usvoji prijedlog za ispitivanje rizika i mogućnosti e-franka te za pojašnjenje pravni, ekonomski i financijski aspekt e-franka “, izjavilo je Vijeće u vezi sa zahtjevom.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me