Stalno kako ide

Tržište je naše zeleno od petka do petka zatvorilo. Oporavak od pada tržišta koji je prošli tjedan uslijedio, valute oko ploče su na 7-dnevnim kartama. Ukupna tržišna kapitalizacija Cryptoa tijekom tjedna porasla je za zdravih 11%, popevši se na 284 milijarde dolara u vrijeme pisanja ovog članka.

Kao i uvijek, vrijeme će pokazati ima li ovaj miting noge. Ako i kada se nastavimo penjati, pripazite na ključne razine otpora Bitcoina (7600, 7800, 8000, itd.), Da vidimo može li tržište nadmašiti i ostati ispred ovih brojki. Zasad je iznad 7000 američkih dolara blagoslov i pol; za budućnost ćemo morati vidjeti može li opseg kupovine pratiti ovaj pozdravljeni rast.

Bitcoin: Na 7470 dolara Bitcoin je zaradio 17% u tjednu, najveći tjedni dobitak koji smo vidjeli u posljednje vrijeme za bilo koju od naša tri glavna sredstva.

Ethereum: Ethereumu je išlo bolje sredinom tjedna kada je zabio glavu iznad 500 dolara. Ipak, to je gore 6% ovaj tjedan s cijenom od 462 USD.

XRP: Pozitivan, ali gotovo beznačajan, XRP je porastao 2% u tjednu na 0,45 dolara

tržište7_20_18

Statistika tržišta kriptovaluta (20.7.18.)

Domaće vijesti

Izvještaj: Sjedinjene Države rangirane su kao najprikladnije za svijet ICO-a na svijetu: Američka vlada bila je relativno tiha u pogledu kripto propisa, a prijeteća prijetnja sigurnosnom klasifikacijom strah je mnogih ICO-a i pokretanja kriptovaluta. Unatoč tome, istraživanje koje su provodili analitičari u savezu s Crypto Finance Conference pokazalo je da su SAD najprikladnije za ICO od bilo koje nacije na svijetu. Izvješće je pregledalo 100 do sada najviše financiranih ICO-a, otkrivši da je njih 30 pokrenuto u Sjedinjenim Državama, a Švicarska (15) i Singapur (11) došle su na drugo, odnosno treće mjesto.

Odjel za financijske usluge New Yorka dodjeljuje BitLicense BitPayu: Procesor za plaćanje kriptovaluta Bitpay primio je željenu BitLicense od regulatora države New York. Licenca će tvrtki omogućiti pružanje usluga tvrtkama i pojedincima unutar države, a također će pravnim propisima omogućiti tvrtkama da koriste BitPayovu platformu za prihvaćanje kriptovaluta od svojih kupaca. “Država New York ima jednu od najstrožih politika oko tvrtki koje se bave kriptovalutom, a rad kroz postupke odobravanja za dobivanje licence bio je važan za BitPay. Vjerujemo da će se ovaj naporan rad isplatiti jer New York predstavlja značajne poslovne prilike za BitPay, ”rekao je izvršni direktor BitPaya Stephen Pair u izjavi.

Američki kongres održava još jedno kripto saslušanje, čelnici industrije odmjeravaju svjedočenja: Zastupnički dom Sjedinjenih Država održao je još jedno saslušanje o kriptografiji, ovaj put birajući mozak nekim od vodećih stručnjaka i poduzetnika u industriji. Održao ga je Odbor za poljoprivredu kuće, a sadržavali su svjedočenja Joshua Fairfielda, profesora prava obitelji William Donald Bain, Pravnog fakulteta u Washingtonu i Leeja; Amber Baldet, suosnivač i izvršni direktor, Clovyr; Scott Kupor, upravni partner, Andreessen Horowitz; Daniel Gorfine, direktor, LabCFTC i glavni direktor za inovacije, CFTC; bivši predsjedatelj CFTC-a Gary Gensler, viši predavač, MIT Sloan School of Management; i Lowell Ness, upravni partner, Perkins Coie LLP. Činilo se da svako svjedočenje predstavlja konsenzus da trenutni propisi ne pružaju dovoljan okvir za novu industriju.

Propustili ste raspravu u Kongresu o tome kako kriptovalute utječu na SAD? Evo popisa onoga što trebate znati: https://t.co/9yv4V4cEDI po @RossowEsq pic.twitter.com/9MH4xj6kYo

– Forbesov kripto (@ForbesCrypto) 19. srpnja 2018

Steve Bannon želi lansirati žeton – bez šale: Trumpov bivši viši savjetnik i suosnivač Breitbart News, Steve Bannon, ušao je u kripto. Toliko da desničarska politička figura radi na vlastitom novcu. U nedavnom intervjuu za CNBC otkrio je da posjeduje neotkrivenu količinu bitcoina i radi na izgradnji kriptovalute za populističke pokrete. “Trenutno radimo na nekim žetonima, uslužnim žetonima, potencijalno za populistički pokret na svjetskoj osnovi. Ali oni moraju biti kvalitetni ”, izjavio je u intervjuu.

Patent-palooza I krug: Datoteka glavnih banaka za tehnološke patente Blockchain: Američka banka, JPMorgan & Chase Co., i Wells Fargo svi su ovog tjedna prijavili patente povezane s blockchainom. Obilježavajući svoj gotovo pedeseti patent, Bank of America želi osigurati prava za sustav zasnovan na blockchainu za provjeru vanjskih podataka. JPMorganov vlastiti pogled usmjeren je prema blockchainu za pohranu i transakciju digitalnih računa koji su vezani za obveznice i drugu imovinu, dok Wells Fargo želi koristiti tehnologiju za zaštitu i pohranu osjetljivih podataka.

Patent-palooza II krug: Barclays i Mastercard traže svoje vlastite blockchain patente: Banka sa sjedištem u Velikoj Britaniji Barclays je podnio tri patenta Uredu za patente i žigove Sjedinjenih Država. Čini se da tri srodna patenta stvaraju okvir za uključivanje kriptovaluta u tradicionalnu bankarsku praksu, a također bi mogli utrti put stabilnom valuti. U međuvremenu, MasterCard podnio vlastiti patent za blockchain mrežu koja ima dvoslojno rješenje za korisnike za pohranu i kripto valute i fiat-a i zamjenu između imovine s lakoćom.

Što je novo u CoinCentralu?

Coinbase s obzirom na dodavanje Cardano-a, BAT-a, Zvjezdanih lumena, Zcash-a i 0x: Burza je objavljena u blogu i otkrila da se gleda na tehničke standarde za pet kovanica.

Blockchain logistika – promjena svijeta ili samo marketinška promidžba ?: Pogled na to kako bi blockchain mogao redefinirati kako radimo logistiku i lanac opskrbe.

Pobijedi ili izgubi: Kocka koju neki žele postati Bitcoin milijarderi: Od poduzimanja druge hipoteke do povećanja studentskog duga, ljudi su riskirali bogatstvo pokušavajući ga “ostvariti”.

Industrija zabave i Blockchain stvaraju nove mogućnosti: Prodaja ulaznica, unovčavanje sadržaja, umjetničko licenciranje – blockchain otvara sve vrste mogućnosti industriji zabave.

Blockchain i bitka protiv korupcije & Prijevara: U jednoj od naših najnovijih značajki ispitujemo kako se blockchain može boriti protiv prijevare, kako u virtualnom tako i u stvarnom svijetu.

Angažiranje talenta programera za blockchain novi je izazov u industriji: Kako potražnja raste, programeri su deficitarni.

Što je DECENT (DCT)? | Vodič za početnike: DECENT je ekosustav decentralizirane aplikacije (DApp) koji se sastoji od bloka DCore i DCT altcoina.

Kako tržnice mogu profitirati od Blockchaina ?: Znamo za kripto tržište, ali što tehnologija industrije može učiniti za tradicionalna tržišta svakodnevne robe?

EOS Developer Block.One privlači ulaganja Petera Thiela i Jihana Wua: Block.One sada ima još više kapitala za rad nakon kruga izdašnih donacija dva vodeća glasa u svemiru.

IBM i Stronghold Partner objavit će stabilne valute vezane uz USD: Stronghold USD koristit će Stellarovu mrežu za rad, a sam Stronghold djeluje kao sidro na mreži.

Izvan kripto doline – saznajte zašto je Švicarska Blockchain prijestolnica svijeta: Zemlja je brzo postala dio mladih i veteranskih kripto tvrtki zbog svog nenametljivog zakonodavstva.

Internet stvari (IoT) i Blockchain – koje su mogućnosti ?: Jesu li dva sustava dužna koristiti se jednoglasno?

Kodak Bitcoin Mining Rig Kashminer Zaustavio SEC: Nedavno otkrivena kao prevara, DIP je ugasio rudarsku platformu Kodak

Kako ući u posao s bitcoinima koji djeluje: Želite pokrenuti posao u industriji? Evo odakle početi.

Rudarstvo kriptovaluta Zcash četiri je puta isplativije od bitcoina: Spremni ste ponovno ciljati svoje rudare na nešto profitabilnije?

Hongkonški bankarski sektor do rujna će dobiti Blockchain platformu: Hongkong monetarno tijelo, valutni odbor i središnja banka regije, u rujnu bi trebalo pokrenuti platformu za trgovanje temeljenu na blockchainu..

Kontrolni popis aplikacija za kriptovalute za 2018. godinu: Podignite svoju igru ​​na sljedeću razinu: U ovom pregledu aplikacije za kriptovalute vodimo vas na putovanje informacijskim platformama držeći trgovce, entuzijaste, programere, špekulante i slučajne promatrače podjednako uvijenima u svijet virtualnih valuta.

Vijesti o kriptovalutama iz cijelog svijeta

Ruski rudari i investitori vjerojatno će podlijegati postojećim zakonima: Prema lokalnim izvještajima, ruska vlada približila se konsenzusu o reguliranju aspekata industrije kriptovaluta. Nacrt zakona, koji zakonodavci očekuju da će proći kroz rusko zakonodavstvo ove jeseni, podvrgava rudare i investitore postojećim poreznim zakonima utvrđenim ruskim Zakonom o unutarnjim prihodima. Anatolij Aksakov, predsjednik Odbora Dume za financijska tržišta, u intervjuu je naznačio da će pravne osobe biti oporezovane prema svojim poslovima i da će, ako to situacija bude zahtijevala, vlada možda razmotriti zasebne porezne zakone za industriju.

Na sirokom tržištu kripto-dizanje i rudarenje zlonamjernih programa slijedi odijelo: Izvješće koje je ovaj tjedan objavila zaštitarska tvrtka Malwarebytes otkrilo je da je rudarenje zlonamjernim softverom sve rjeđe i da je za to vjerojatno krivo tržište. Studija je otkrila da su se napadi malware-a za rudarstvo smanjili za 40% od prvog kvartala 2018. do drugog tromjesečja, a tvrtka nagađa da će se ovaj trend i dalje stabilizirati ili stagnirati u skladu s vlastitim kretanjima na kripto tržištu. “U gotovo svakoj kategoriji zlonamjernog softvera kako za otkrivanje poslovanja tako i za potrošače, zabilježili smo pad količine podataka, što potvrđuje naše općenite osjećaje” Dang, ovdje je malo pretiho “od početka nove godine”, navodi se u izvješću.

Kina će voditi novu međunarodnu koaliciju za istraživanje blockchaina i IoT tehnologije: Kina se polako udaljava prema poziciji globalnog vođe blockchaina, a ovog tjedna još se više približila. Odbor koji su zajedno činili Međunarodna organizacija za standardizaciju (ISO) i Međunarodno elektrotehničko povjerenstvo (IEC) odobrili su istraživačku skupinu ovog tjedna. Pod vodstvom predsjedatelja dr. Shen Jiea, istraživačka skupina također uključuje profesionalce i stručnjake iz SAD-a, Velike Britanije, Francuske i Njemačke, između ostalih.

Novo izvješće otkriva da većina ICO-a ne ispunjava obećanja i ostaje centralizirana nakon pokretanja: Studija koju su proveli istraživači sa Pravnog fakulteta Sveučilišta Pennsylvania možda će vas navesti da dvaput razmislite o onim uzvišenim obećanjima iznesenim u ICO-ovim dokumentima. Izvještaj, čiji su autori Shaanan Cohney, David A. Hoffman, Jeremy Skarloff i David A. Wishnick, otkriva da velika većina ICO-a ne ispunjava očekivanja svojih bijelih knjiga; štoviše, izvještaj tvrdi da čak ni ne ostaju decentralizirani ili bez povjerenja. “Naše istraživanje otkriva da mnogi ICO-i nisu uspjeli obećati ni da će zaštititi investitore od unutarnje trgovine. Manje je takvih ugovora još uvijek očitovalo u kodu. Iznenađujuće, u zajednici poznatoj po tome što zagovara tehnolibertarijansko vjerovanje u snagu “nepovjerljivog povjerenja” izgrađenog pažljivo dizajniranim kodom, značajan dio izdavatelja zadržao je centraliziranu kontrolu putem prethodno neotkrivenog koda koji je dopuštao izmjene upravljačkih struktura entiteta “, navodi se u izvješću..

Studija pokazuje da mnogi ICO protokoli nisu u skladu s obećanjima iz bijele knjige https://t.co/LggmzJx5Z6 # Bitcoin pic.twitter.com/z3F1ZFzWvO

– Bitcoin vijesti (@BTCTN) 19. srpnja 2018

Malteška burza, OKEx partner za izgradnju platforme sigurnosnih žetona: Malteška burza (MSE) udružuje se s tvrtkom OKEx, koja ima sjedište na Malti, kako bi na tržište iznijela sigurnosne tokene. MSE je nedavno pokrenuo MSX PLC, investicijski ogranak burze za ulazak u zajednička ulaganja s drugim tvrtkama. Za svoje prvo zajedničko ulaganje koje koristi MSX PLC, MSE i OKEx potpisali su memorandum o razumijevanju kako bi radili na izgradnji platforme sigurnosnih tokena u prvom tromjesečju 2019. MSE također surađuje s Neufundom, kripto uslužnom platformom sa sjedištem u Njemačkoj, radi tokenizacije dionica, također.

Velika četiri revizorska društva surađuju s tajvanskim bankama kako bi pilotirala blokchain platforme: Deloitte, Ernst & Young, KPMG i PwC udružuju se s 20 tajvanskih banaka kako bi isprobali blockchain revizijske platforme. Piloti će nastojati pojednostaviti vrijeme potvrde revizije za financijska izvješća. Umjesto ručnog prikupljanja i provjere transakcija tvrtke s drugim entitetima, pilot će omogućiti revizorima referenciranje povijesti transakcija pomoću distribuirane knjige blockchaina. Surađujući s tajvanskim Financial Services Services Co., koalicija banaka vjeruje da bi pilot mogao smanjiti vrijeme potvrde revizije s nekoliko tjedana na jedan dan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me