Ovaj tjedan u Crypto-u: 26. srpnja 2018

Hej SEC: Ne kiši na mojoj paradi

Tržište je ovog tjedna marširalo zelenom povorkom, a cijene su izgledale za nekoliko dolara bez jasnog preokreta trenda. Tada je SEC dao uoči kišne provjere.

Doista, cijene su rasle i penjale se, a Bitcoin se prvi put od travnja probio iznad 8 tisuća dolara, ali tada je DIP objavio da je odbio najnoviji pokušaj Winklevosssa da navedu bitcoin ETF. Ukupna tržišna kapitalizacija Cryptoa brzo je reagirala padom s 302 milijarde na 288 milijardi dolara, što mu je dalo blještav 1,3% povećanje na tjedan.

Mnogi su najavili neizbježni Bitcoin ETF, podnijet Winklevoss ili na neki drugi način, kao okidač za sljedeću trku na tržištu. Ovotjedni događaji nedvojbeno stavljaju na kraj te nade u kratkom roku, ali SEC još uvijek ima niz Bitcoin ETF-ova koji će razmotriti prije nego što te nade umru.

Sve to rečeno, pripazite kako Bitcoin reagira na ovu vijest u sljedećem tjednu. Ako se popne gore i zadrži 8 tisuća dolara, tada tržište može pokazivati ​​znakove bikovskog raspoloženja odvojeno od odluke DIP-a. Ali ako nastavi padati – i ako padne tako nisko i pokvari 7 tisuća dolara – ovaj je skup možda bio prolazan i slab kao oni koji su došli u veljači i travnju.

Bitcoin: Na 7.880 dolara Bitcoin je zaradio 5% tijekom tjedna.

Ethereum: Crypto broj dva je izgubio 1% ovog tjedna, trenutno se trguje po cijeni od 460 dolara.

XRP: U istom duhu kao i Ethereum, XRP je također u padu ovaj tjedan, gubeći 2% na 0,44 dolara.

tržnica 7_27_18

Domaće vijesti

Delaware DOJ kontaktira korisnike Poloniexa i nudi pomoć za potencijalne “probleme”: Ministarstvo pravosuđa Delawarea pazi na Poloniex. Nedavna e-pošta glavnog specijalnog istražitelja odjela Craiga Weldona za odabir kupaca Poloniexa ukazuje na to da je DOJ saslušao njihove žalbe. “Ako imate bilo kakvih problema s vašim računom Poloniex, kontaktirajte me kad vam bude prigodno”, piše Weldon u sažetoj poruci, priznajući probleme s kojima korisnici Poloniexa imaju iskustva u posljednje vrijeme i nudeći stupanj zaštite i pomoći od takvih prepreka u budućnosti. Do sada su ove godine korisnici Poloniexa odlazili na Reddit kako bi žalili zbog zamrznutih sredstava, deaktivacije računa i problema s provjerom, a jedan je korisnik čak predložio podnošenje razredne tužbe protiv tvrtke da traži naknadu štete.

Unutarnje istrage tvrde da se ne poigrava s Coinbaseovim popisom bitcoina: U danima koji su prethodili Coinbaseovom nenajavljenom uvrštavanju Bitcoin Casha, valuta je napravila impresivan zalet, povećavajući cijenu za otprilike 25% u dva dana. Kritičari su brzo optužili zaposlenike Coinbasea za trgovinu iznutra, a tvrtka je pokrenula internu istragu. Rezultati istrage, koju su proteklih mjeseci provodile dvije neotkrivene odvjetničke tvrtke, objavljeni su ovog tjedna, a istražitelji nisu pronašli dokaze o obuci za insajdere. “Ne bismo se ustručavali otkazati zaposlenika ili dobavljača i / ili poduzeti odgovarajuće pravne radnje ako dokazi pokazuju da su naša pravila prekršena. Možemo izvijestiti da se dobrovoljna, neovisna interna istraga završila, a mi smo odlučili da ne poduzimamo disciplinske mjere ”, rekao je Coinbase u izjavi za Fortune.

Datoteke u bitovima za indeks kriptovaluta ETF: Svi se trude pokrenuti prvi svjetski fond za trgovinu bitcoinima (ETF), a SEC je preplavljen prijavama. Ali Bitwise Asset Management želi ponuditi više od samog Bitcoina; želi pokrenuti ETF sa stražnje strane svog Bitwise HOLD 10 indeksnog fonda. “Novi ETF zvat će se Bitwise HOLD 10 Cryptocurrency Index Fund. Cilj mu je pratiti povrat od Bitwiseov indeks HOLD 10, indeks ponderiran tržišnom kapitalizacijom od 10 najvećih kriptovaluta, koji se ponovno uravnotežuje mjesečno. Indeks HOLD 10 bilježi približno 80% ukupne tržišne kapitalizacije tržišta kriptovaluta. Koristi petogodišnju razrijeđenu tržišnu granicu i druge kriterije prihvatljivosti namijenjene rješavanju izazova kripto prostora kao što su kontinuirano promjenjiva opskrba, likvidnost, koncentracija obujma trgovine i ograničenja skrbništva ”, navodi se u priopćenju za javnost.

Vrlo impresioniran okupljenom ekipom @BitwiseInvest. Kripto indeksni fond ETF promijenio bi igru. https://t.co/f1BfIpL0n1

– Adam Nash (@adamnash) 26. srpnja 2018

Govoreći o ETF-ovima: SEC je stavio odobrenje za Direxionov paket ETF-a do rujna: Američko SEC zadržava pregršt prijava za Bitcoin ETF-ove. Evidencije ETF-a podnijela je tvrtka za upravljanje fondovima Direxion, a uključuju dionice Direxion Daily Bitcoin Bear 1X, Direxion Daily Bitcoin 1,25X Bull dionice, Direxion Daily Bitcoin 1,5X dionice Bull, Direxion Daily Bitcoin 2X Bull dionice i Direxion dnevne bitcoin 2X dionice medvjeda. „Komisija smatra prikladnim odrediti dulje razdoblje u kojem će izdati naredbu kojom se odobrava ili ne odobrava predložena promjena pravila kako bi imala dovoljno vremena za razmatranje ove predložene promjene pravila. U skladu s tim, Komisija, u skladu s člankom 19. stavkom (b) (2) Zakona, \ 10 \ određuje 21. rujna 2018. kao datum do kojeg će Komisija odobriti ili odbiti predloženu promjenu pravila “, navodi se u službenoj naredbi.

Coinbase stječe 20 milijardi dolara zaštitnog fonda, stručnjaci pozivaju na oprez: Coinbase je upravo dodao čudovište od akvizicije, otkupivši neotkriveni hedge fond od 20 milijardi dolara kako bi se integrirao u svoje skrbničke usluge, Coinbase Custody. Prema izvorima koji su dali napojnice za Business Insider, posao je posredovan i Coinbase želi pribaviti druge hedge fondove kako bi ponudio financiranje marže institucionalnim investitorima. Profesor prava sa sveučilišta Cornell Robert Hockett naznačio je za Business Insider da bi ova akvizicija i ona koja slijede mogla Coinbase staviti na rad DIP-a zbog sukoba interesa: „To izaziva zabrinutost zbog sukoba, s obzirom na to da Coinbase također vodi razmjenu kovanica, što podsjeća na one za koje je Komisija utvrdila kada su tvrtke s vrijednosnim papirima pokušale kombinirati ove dvije uloge. “

Kandidat za guvernera Wisconsina prihvaća Bitcoin za kampanju usprkos nejasnim propisima: Ovog proljeća, Wisconsin Libertarian Party pitao je Etičko povjerenstvo svoje države može li prihvatiti kriptovalute kao doprinos kampanji. Pitanje je predano zakonodavnom tijelu Wisconsina jer je postavilo “ozbiljan izazov sposobnosti komisije da osigura poštivanje državnog zakona”. Bez obzira na to, Phil Anderson, predsjednik stranke i kandidat za guvernera Wisconsina, nastavlja sa svojim planovima da prihvati kripto doprinose za predstojeće izbore. „Nećemo dopustiti da nedostatak odgovarajućeg tumačenja važećeg statuta [utječe] na prava prvog amandmana onima koji žele pokazati podršku i dati svoj doprinos. Nemam vjere u Skupštinu da se to pošteno i ekspeditivno riješi ”, rekao je u izjavi.

Što je novo u CoinCentralu?

Zašto posao s Bitcoin bankomatima može biti savršen za vas: Bitcoin bankomati izvrstan su način da kripto dostupnost učine, a njihova prisutnost raste.

Nvidia Chip Maker smanjuje prognozne brojke usred promjena trendova kripto rudarstva: Kako se tržište srušilo, tako je rasla i prodaja grafičkih kartica.

Što je Siglo? | Blockchain protokol za razmjenu podataka za mobilnu povezanost: Siglo je blockchain protokol u kojem razmjenjujete osobne podatke i svoju pažnju za mobilni pristup Internetu.

Kratka povijest BTC-a i BCH-a: Zgrabite kokice, mališani – vrijeme je za priču.

Što je ION (ION)? | Vodič za početnike: ION je kriptovaluta gaming zajednice Economy. Cilj im je uspostaviti “uspješan ekosustav” koji je usredotočen na igre i digitalnu robu plaćenu ION-om.

Kako internetska bitcoin kasina podižu ljestvicu u razvoju softverskih algoritama: Dok programeri nastavljaju razvijati nove algoritme koji testiraju pravednost igara, vidimo nove mogućnosti koje pogoduju stvaranju novih kasino tvrtki, a istovremeno privlače nove igrače iz cijelog svijeta.

Analiza rudarstva bytecoin-a: je li to još uvijek isplativo: Bytecoin, navodno sjenoviti blockchain od kojeg se Monero rastavio, možda bi i dalje mogao biti dobra opcija za ulaganje vaše hash moći. Međutim, kao i bilo koja druga razmatranja prije rudarenja, rudarstvo Bytecoina svodi se na brojke.

Švicarsko tržište kriptovaluta suočava se s izazovima bankarskog sektora: Sve je jasnije tvrtkama povezanim s kriptovalutom i blockchainom koje žele uspostaviti bazu u zemlji da se bankarski sektor još uvijek ne zagrijava za njih.

Blockchain i njegovo preuzimanje video industrije za prikazivanje. Podvig. Leonardo Render: Od mnoštva različitih industrija, blockchain tehnologija može imati značajan utjecaj, svijet grafičkog prikazivanja upravo je u prvom planu.

Najbolji izvori vijesti o kriptovalutama | Budite u toku s najnovijim trendovima: Želite li biti u toku s vijestima? To su web stranice koje biste trebali često posjećivati.

Kako pronaći najbolji ICO za investiranje: Ne morate imati kristalnu kuglu da biste odabrali dobru investiciju (ali pomoglo bi).

Kako povećati svoj kripto portfelj poput profesionalaca: Naučiti kako povećati svoj kripto portfelj kao profesionalac može vam pomoći da umanjite svoje gubitke u vrijeme padova na tržištu.

Intervju s Andyjem Levineom na Steemu danas i sutra: Ovo je prvi dio u 3 dijela serije o Steemu i svijetu blokova, razgovor s direktorom sadržaja Steemita Andrewom Levineom.

Izvršni direktor Celsius Network Alex Mashinsky prelazi s VoIP-a na MoIP: Možda ne prepoznajete ime, ali Alex Mashinsky najvjerojatnije je na neki način, oblik ili oblik utjecao na vaš život, a da vi to niste znali.

Vrijedi li Huobi Token (HT)? Dubinski vodič: Tokeni za razmjenu postaju sve popularniji. Pogledajte naš vodič da biste provjerili isplati li se Huobijeva investicija.

Što je BitTube ?: Da, decentralizirani Youtube.

Ethereum vs Cardano | Usporedba dviju dominantnih Dapp platformi: Pogledajte kako se dvije najvažnije platforme Dapp slažu jedna protiv druge.

Zašto je popularna platforma za zamjenu Listia ušla u Blockchain Tech ?: U klasičnom stilu “ometaj se prije ometača”, Listia već neko vrijeme koristi vlastitu kriptovalutu.

Sve što trebate znati o P2P trgovanju energijom temeljenom na blockchainu: Zamislite svijet u kojem biste mogli izravno zamijeniti vlast sa svojim susjedom. Pa, blockchain bi uskoro mogao ostvariti ovu budućnost.

Blockchain u HR-u olakšat će zapošljavanje ljudi za tvrtke: HR je jedno od mnogih područja u poslovanju koje će blockchain usmjeriti.

Blockchain Connect 26. lipnja 2018. Pregled konferencije: Imali smo zadovoljstvo biti medijski pokrovitelj na Silicon Valley Blockchain Connect – evo što se dogodilo na konferenciji.

Pristup ekonomista o tome zašto je (ili nije) vrijedno ulagati nakon pada Bitcoin-a: Uravnotežen pogled na obje strane medalje za post-dip ulaganje.

Jeste li se ikad zapitali što zapravo ulazi u KYC / AML ?: Što stvarno ulazi u KYC / AML? Koji je smisao toga i – što je još važnije – koliko burzi kriptovaluta zapravo igra po pravilima?

Digitalne valute: Spasitelj Irana i Venezuele usred sankcija i inflacije ?: Međunarodne vlade okreću se kripto-u kako bi poduprle propale ekonomije i izbjegle američke sankcije, ali hoće li kriptovalute pružiti izlaz koji te vlade žele?

Blockchain pametni telefoni: Istraživanje nekoliko tržišnih ponuda: U ovom ćemo članku pobliže pogledati neke od blockchain ponuda pametnih telefona koje se oglašavaju na tržištu.

Vijesti o kriptovalutama iz cijelog svijeta

Coinbase izbacuje kripto e-poklon kartice u EU i Australiji: U partnerstvu s WeGiftom, Coinbase svojim europskim i australskim kupcima nudi izravno podizanje novca na e-poklon kartice. Ti „kupci sada mogu trošiti kripto s svim svojim omiljenim trgovcima, poput Nikea, Tesca, Ubera, Google Playa, Ticketmastera, Zalanda i mnogih drugih. Kupci koji kupuju e-poklon karticu uživat će nula naknada za podizanje Coinbasea i bonuse na odabranim e-poklonima. Od pretvorbe bitcoina u Uber kredite ili etera u Nike-ov šoping, kupci će imati veću fleksibilnost i kontrolu nad načinom na koji koriste svoju kripto “, navodi se u objavi putem bloga. Izvan Australije, opcija je dostupna u Velikoj Britaniji, Španjolskoj, Francuskoj, Italiji, Nizozemskoj, a tvrtka se nada da će se ukrcati na više tvrtki i proširiti je na druge zemlje tijekom sljedećih mjeseci.

Bitmain preuređuje pravila transparentnosti za rudarstvo i otpremu: U kampanji za jačanje povjerenja zajednice, proizvođač ASIC-a i rudarski div Bitmain objavio je post na blogu koji daje jasnu raščlambu za nekoliko operativnih politika tvrtke. Četiri načela njihove nove politike transparentnosti uključuju “[politiku otkrivanja] o samostalnom rudarstvu”, politiku [nulte] tolerancije prema “tajnom rudarstvu”, obvezu da “nikada ne traže miniranje” praznih blokova “” i “Obećanje pružiti javnosti informacije o otpremi i količini novih rudara.” Te će se mjere nadovezati na prethodne mjere koje je tvrtka nedavno poduzela kako bi povećala transparentnost, uključujući “ograničavanje količina narudžbi, osiguravanje narudžbe s prvim plaćanjem prvog isporuke, blokiranje IP-ova za koje sumnjamo da ih čuvaju i otvoreno objavljivanje detaljnih ažuriranja o otpremi. “, Stoji u postu.

TRON potvrđuje kupnju BitTorrenta: Službeno je: TRON je otkupio BitTorrent. Justin Sun, izvršni direktor TRON-a, otvorio je Medium blog kriptovalute kako bi najavio i potvrdio akviziciju. „Kroz ovu akviziciju BitTorrent i TRON udružit će snage, dok će se američki tim TRON spojiti s timom BitTorrent. BitTorrent posjeduje tehničku nadarenost svjetske klase i solidno iskustvo u decentraliziranoj tehnologiji protokola. Kombinacija robusnih mogućnosti dvaju timova podići će tehnologiju koja stoji iza TRON ekosustava na potpuno novu razinu ”, piše Sun u priopćenju.

Fortune objavljuje Crypto 40 Under 40: Kriptoindustrija sada ima svoju vlastitu verziju Fortune’s 40 Under 40. Predstavljajući malo preklapanja s glavnim popisom časopisa, The Ledger 40 Under 40 “okupio je dopunsku počastnicu najupečatljivijih, mladih superzvijezda koje transformiraju posao kod vodećih rub financija i tehnologije ”, tvrdi časopis. Brian Armstrong (Coinbase), Vitalik Buterin (Ethereum) i Jihan Wu (Bitmain) osigurali su prva tri mjesta.

Tko je napravio The @FortuneLedger 40 Manje od 40? Najsjajnije zvijezde u fintehu i kripto-eto tko je. https://t.co/UXtQBwBkyA pic.twitter.com/MBZMo8w7Vd

– Knjiga (@FortuneLedger) 23. srpnja 2018

Venezuela će lansirati novu nacionalnu valutu potpomognutu Petro, njenim nacionalnim novcem: Mnogo se vlada poigravalo s idejom da nacionalnu kriptovalutu podrže sa svojim postojećim fiat valutama, ali Venezuela je prva država koja je to okrenula sebi i pokušala podržati nacionalnu valutu kriptovalutom. Petro, venezuelska nacionalna kriptovaluta, koja je i sama poduprta robnim rezervama poput nafte i zlata, podržat će Bolívar Soberano (suvereni bolivar), prema venezuelskoj vladi. Inicijativa je posljednji pokušaj uprave Madura da spasi gospodarstvo razoreno hiperinflacijom, jer će suvereni bolivar zamijeniti bolivar fuerte, trenutnu valutu zemlje.

Više o nacionalnim kovanicama: Iran priprema svoje: Iranski dužnosnici potvrdili su svoj plan da ovog tjedna izdaju kriptovalutu koju podržava država domaćim medijima. “Pokušavamo pripremiti osnove za upotrebu domaće digitalne valute u zemlji”, rekla je javna službenica Alireza Daliri za vijesti ISNA. “Ova bi valuta olakšala prijenos novca (u i iz) bilo gdje u svijetu. Osim toga, može nam pomoći u vrijeme sankcija. ” Iran već nekoliko mjeseci vaga vlastiti nacionalni novčić dok Trumpova administracija i dalje prijeti ponovnim uvođenjem američkih sankcija prema bliskoistočnoj zemlji. Ako Iran nastavi sa svojim planovima, bit će u društvu Venezuele čiji je petro lansiran, makar i implicitno, u sličnu svrhu početkom ove godine.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me