Gore i dolje i Svestrano

Nakon pozitivnog početka tjedna, tržište je povuklo klasičan obrazac grafikona Bart Simpsona, ostavljajući nas sveukupno na dolje. U nedjelju je ukupno tržište u dva sata skočilo gotovo pet posto da bi doseglo najviši tjedan od nešto više od 138,5 milijardi dolara.

Reli je, međutim, kratko trajao, jer je tržište u četvrtak palo na najniži tjedan od 121,7 milijarde dolara i od tada se nije puno oporavilo. Trenutno imamo tržišnu granicu od 123,2 milijarde dolara, što je pad od 4,5 posto u odnosu na tjedan.

Statistika tržišta kriptovaluta (11.1.19.)

Statistika tržišta kriptovaluta (11.1.19.)

Većina najboljih kriptovaluta i ovog je tjedna vidjela crvenu boju. Iznimka je bio Tron (TRX) koji je zapravo porastao za 23,71 posto. Što se tiče velikih pasa:

Bitcoin pala je za 3,04% uz trenutnu cijenu od nešto manje od 3700 američkih dolara.

XRP izgubio je 6,04% tijekom tjedna, ali vratio se na drugo mjesto.

Ethereum dobio je batine, propustivši 15,52% svoje cijene.

Domaće vijesti o kriptovalutama

Nevada testira Blockchain rodne listove: Nevada. U njemu se nalazi Grad greha, najveći mali grad na svijetu, a sada nekoliko područja u državi zaslužuje i nadimak Blockchain City. Pa, možda je to malo natezanje.

Nekoliko županija Nevade počelo je digitalizirati državne certifikate i pohranjivati ​​ih pomoću blockchain tehnologije. Primjerice, županija Washoe u travnju 2018. pokrenula je program koji pohranjuje vjenčane listove na mreži Ethereum. Od prosinca obradili su 950 digitalnih svatova. Druga županija, Elko, testira tehnologiju s rodnim listovima.

Okrug Washoe planira krenuti naprijed s digitalizacijom ostalih državnih zapisa. Jedan je projekt posebno usmjeren na to kao sredstvo oporavka od katastrofe ako (ili kada) fizički zapisi budu uništeni.

NASA predlaže Blockchain podatke o letu: U četvrtak je američka Nacionalna uprava za aeronautiku i svemir (NASA) objavila prijedlog za „otvoreni izvor ovlaštenog blockchain okvira kako bi se omogućila privatnost i anonimnost zrakoplova, istovremeno pružajući sigurnu i učinkovitu metodu za komunikaciju sa službama zračnog prometa, operativnom podrškom ili drugim ovlaštenim osobama. entiteta. ” Ili, jednostavnijim riječima, blockchain za podatke o zračnom prometu.

Blockchain platforma koristila bi privatne kanale na Hyperledger Fabric. Prijedlog je odgovor na očigledni problem uskraćivanja usluge, lažnog predstavljanja i drugih rizika koji se pojavljuju u automatskom ovisnom nadzornom programu (ADS-B). Počevši od 2020. godine, FAA nalaže nacionalno usvajanje ADS-B, pa se tim pitanjima mora odmah pristupiti. NASA vjeruje da bi blockchain mogao biti rješenje.

Ljudi koji govore stvari

Szabova propovijed: Jedan od najranijih programera Bitcoina (i za kojeg se govorilo da je Satoshi), Nick Szabo, govorio je ovog izraelskog summita na vrhu u utorak. Tijekom svog izlaganja iznio je hrabru tvrdnju, “Bit će nekih situacija u kojima središnja banka ne može povjeriti stranoj središnjoj banci ili vladi svoje obveznice … rješenje s više povjerenja minimizirano je kriptovaluta.” Iako neki težaci Bitcoin vide kao način da se oslobode bankarskih okova, čini se da bi u svijetu moglo biti mjesta za oboje.

što je novo u coincentralu

Bitcoin u odnosu na tehnološke dionice: Usporedba relativne snage: usporedna usporedba dviju najtoplijih klasa imovine u posljednjih pet godina.

Kako rudariti Ethereum pomoću NiceHash-a: Naučite kako sada rudariti Ethereum jer to nećete moći dugo.

Crypto Bill Pay Services: kupujte pametno i pazite: nitko ne voli plaćati račune. Ali, korištenje kriptografije moglo bi djelo učiniti malo manje nepodnošljivim.

Altcoin utrka za kralja zahuktava: XRP zajednica optužuje CoinMarketCap: Ethereum je još jednom pretekao XRP na drugom mjestu. Međutim, XRP šilingi su dvojbeni.

Bitcoin u odnosu na nekretnine: koja klasa imovine ima bolju izvedbu?: Koja je razlika između Bitcoina i kuće? Nismo svu životnu ušteđevinu stavili u kuću.

Craig Wright suočen s pravnim zastojem, teškom situacijom u Bitcoin Cash Wats-u: Čini se da je Faketoshi konačno mogao doći do svog okupljanja.

Bitcoin i psihologija trgovanja: Ne dopustite da vas um zavede u donošenje loših trgovačkih odluka. Logika svaki put nadvlada emocije.

Što je uopće u bloku? | Uvod u istraživače blokova: Čak i prije blockchaina, bilo je blokova. Saznajte o ovom temeljnom dijelu blockchain tehnologije.

Arhitektura distribuiranog sustava: kako je Blockchain revolucionirao peer-to-peer mreže: od P2P do DLT, distribuirani sustavi bili su ključni u revoluciji decentralizacije.

Bitcoin naspram dionica na tržištima u nastajanju | Koja je imovina za vas bolja ?: Bitka dviju visoko rizičnih imovina s visokom nagradom. Znate što kažu, “Morate riskirati da uzmete biskvit.”

Pet savjeta kako izbjeći pad za početnu prevaru s kovanicama: Skoro da je to postao obred ulaganja u kriptovalute, iako ne bi trebao biti. Ovdje smo da vam pomognemo izbjeći prevare.

Glatkija vožnja: Ograničavajući pretjeranu koncentraciju portfelja: Dosadio vam je rollercoaster na kripto tržištu? Diverzifikacija imovine vaša je karta za spas.

Blockchain Automotive: Činiti ponosnim Knight Rider: Iako vjerojatno nećemo imati KITT u neposrednoj budućnosti, prilično se približavamo.

Mnogo vrsta računalstva u oblaku: IaaS, PaaS, SaaS – pročitajte sve o njima ovdje.

Što je Coinvest Token (COIN)?: Saznajte više o automatiziranoj platformi za trgovanje koja sve to radi.

Bitcoin Trading Bots: Strojevi koji preuzimaju vodeću ulogu: To je poput BattleBotsa, ali sa znatno manje listova pile i gelera.

Pregled razmjene Gate.io | Je li sigurno ?: Dajemo vam popust na ovoj manje poznatoj burzi.

Vijesti o kriptovalutama iz cijelog svijeta

EBA traži Pan-EU kripto pravila: Europsko bankarsko tijelo (EBA) objavilo je u srijedu izvješće u kojem traži da Europska komisija riješi probleme koje kriptovaluta uzrokuje trenutnim propisima. Organizacija tvrdi da „kripto-imovina spada u opseg propisa EU-a o financijskim uslugama, a posebne usluge koje se odnose na pružanje skrbničkog novčanika kripto-imovine i platforme za trgovanje kripto-imovinom ne predstavljaju regulirane aktivnosti prema zakonu EU-a o financijskim uslugama.” Ovim nedostatkom jasne regulative postaje teško zaštititi najbolje interese potrošača.

Stoga EBA poduzima korake u 2019. godini kako bi poboljšao nadzor nad kripto financijskim institucijama, posebno u vezi s aktivnostima usmjerenim prema potrošačima. Nadamo se da će se Europskoj komisiji pridružiti vlak i pružiti više jasnoće o načinu postupanja s kriptovalutama.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me