Pogodili smo visinu za krstarenje

Nakon impresivnog skupa koji smo morali završiti prethodnog tjedna, ovaj je tjedan bio prilično dosadan. Tržišna kapitalizacija kriptovaluta kretala se između 120 i 122 milijarde dolara i na kraju izgubila oko jedan posto u tjednu.

Statistika tržišta kriptovaluta (15.2.19.)

Statistika tržišta kriptovaluta (15.2.19.)

Dash (12,38%), Maker (24,19%) i NEO (10,02%) ovog su tjedna zabilježili dvoznamenkastu dobit, dok je malo kovanica bilo u minusu. Prva tri bila su pomalo mješovita torba tijekom posljednjih sedam dana.

Bitcoin porasla za 2,15% da bi njegova cijena prešla 3.600 USD.

Ethereum imao čudovišni tjedan s rastom cijene od 8,13%. Sada je točno iznad 120 dolara.

XRP nije imao toliko sreće. Vijest o novoj kriptografiji J. P. Morgana možda je bila uzrok klizanja novčića od 1,13%.

Domaće vijesti o kriptovalutama

Virus se širi: Morgan Creek Digital hedge fond pokrenuo je ovog tjedna Blockchain Opportunities Fund koji se fokusira na ulaganja u digitalnu imovinu. Novi fond vrijedan 40 milijuna dolara uključuje ulaganja iz policije okruga Fairfax i mirovinskih planova zaposlenika okruga Fairfax. Ovo je ulaganje prvi put u povijesti SAD-a da je javni mirovinski fond uložio u kriptovalute.

Osnivač Morgan Creek Digital Anthony Pompliano već je dugo zagovornik kriptovaluta na Twitteru i njegovom podcastu, Izvan lanca. U nedavnoj niti na Twitteru, izložio je dodatne detalje o fondu, uključujući njihovu investicijsku strategiju i više informacija o dionicima izvan mirovinskih fondova.

0 / Fond koji smo danas najavili u tvrtki Morgan Creek Digital plod je velikog rada.

Vrijeme je za nit &# 128071;&# 127997;&# 128071;&# 127997;&# 128071;&# 127997;

– Pomp &# 127786; (@APompliano) 13. veljače 2019

Jamie Dimon, ti lukava lisica: Samo nekoliko godina nakon što je Bitcoin nazvao prevarom, čini se da izvršni direktor J.P. Morgana Jamie Dimon mijenja svoju melodiju, premda samo malo. Ovog je tjedna multinacionalna banka najavila JPM Coin, digitalni token za trenutno podmirivanje plaćanja između klijenata J.P. Morgana. Valuta je vezana za američki dolar 1: 1 slično kao i mnoge druge stabilne kovanice na tržištu.

Banka je već pripremila tri različita slučaja upotrebe za JPM Coin: međunarodna plaćanja za korporativne klijente, transakcije vrijednosnim papirima i zamjene riznice. Ovaj potez iznenađuje neke u blockchain industriji; međutim, Dimon je ranije tvrdio da je, iako je anti-bitcoin, neprekidno pro-blockchain.

što je novo u coincentralu

Istraživanje Blockchain etike: Token s dvije strane: U svakoj su priči dvije strane, dobra / loša ili ispravna / pogrešna, a blockchain nije iznimka.

Bitcoin turizam | Koliko smo daleko od istinskih plaćanja bez granica?: Bitcoin se smatra istinskom, globalnom valutom. Ali možda smo udaljeniji od te stvarnosti nego što bi neki željeli vjerovati.

Blockchain reosiguranja | Pojednostavljivanje industrije složenih osiguranja: stavljanje osiguranja za vaše osiguranje na blockchain. Ne možemo vjerovati da se to ne naziva osiguranjem.

Izgradnja boljeg blockchain okruženja: Devet od 10 (vjerojatno više) znanstvenika slaže se: klimatske promjene su stvarne. Srećom, čini se da bi blockchain možda mogao pomoći u borbi protiv njega.

Brock Pierce na Crypto, Blockchain Gaming, ponovno pokretanje Mt. Gox i više: EOS, Mt. Gox oživljavanje, blockchain za Portoriko – ne želite propustiti našu raspravu s legendarnom figurom.

Kako Blockchain startupi ometaju nekretnine ?: Blockchain startupi donose puno vrijednosti u industriju nekretnina. Pogledajmo kako to rade.

Vijesti o kriptovalutama iz cijelog svijeta

Rast aktivnosti venecuelanskih bitcoina: Tjedni obujam LocalBitcoins u Venezueli dosegao je novi vrhunac svih vremena ovog tjedna i nastavlja rasti. Preko 2,4 tisuće BTC-a iznosi gotovo 9 milijuna američkih dolara u tjednom trgovanju.

Kako se venezuelsko gospodarstvo i dalje okreće prema dolje, čini se kao da građani zemlje gledaju na bitcoin kao alternativno skladište vrijednosti. Očekuje se da će hiperinflacija u zemlji ove godine doseći 10 milijuna posto, a kriptovaluta Petro koju je stvorila vlada vjerojatno neće pomoći. Tri milijuna Venezuelaca pobjeglo je iz zemlje u posljednjih pet godina zbog ekonomskog pada.

Veličina Venezuele LocalBitcoins

Lokalni bitcoin Venezuele (putem Ples novčića)

Još kanadskih shenanigana: Samo tjedan dana nakon prethodnog debakla, QuadrigaCX se ponovno vratio u vijesti. Za nepoznate su se prošlog tjedna pojavile vijesti da je izvršni direktor kanadske burze preminuo ostavljajući 145 milijuna dolara korisničkih sredstava nedostupnima. Budući da je on bio jedina osoba koja je znala privatne ključeve hladnih novčanika QuadrigaCX-a, ta se sredstva zaključavaju na neodređeno vrijeme.

Prema izvješću Ernsta i Younga (EY) Vrhovnom sudu Nove Škotske, čini se da je razmjena još jednom zabrljala. Revizori navode: “Quadriga je 6. veljače 2019. nehotice prebacio 103 bitcoina u vrijednosti od približno 468.675 dolara u hladne novčanike Quadriga kojima Tvrtka trenutno ne može pristupiti.” Nejasno je kako se ta pogreška mogla dogoditi. Ali, hej, koliko je ionako još pola milijuna povrh gotovo 150 milijuna?