Ovaj tjedan u kriptovalutama: 23. studenog 2018

I mi smo slobodni, padamo slobodno

Nije dobar tjedan za tržište kriptovaluta, uopće nije dobar tjedan. Ukupna tržišna kapitalizacija pala je s nešto manje od 185 milijardi dolara na oko 140 milijardi dolara. Gotovo 25 posto pada svodi nas na najnižu vrijednost koju smo vidjeli u 2018. Ali, u duhu Dana zahvalnosti, uzmimo trenutak da razmislimo o stvarima na kojima bismo i dalje trebali biti zahvalni. Čak i u ovom ekonomskom padu, Bitcoin nastavlja ostvarivati ​​tehnološke iskorake, Ethereum je jedan od najbrže rastućih Github projekata, a tradicionalne industrije nastavljaju primjenjivati ​​novu blockchain tehnologiju.

Statistika tržišta kriptovaluta (23.11.18.)

Statistika tržišta kriptovaluta (23.11.18.)

Pogledajmo naše vrhunske kriptore (Upozorenje – nije lijepo):

Bitcoin dosegao je 22,45%, znatno ispod donje granice tržišne kapitalizacije od 100 milijardi dolara koja mu je prethodno pružala podršku.

XRP zadržao je svoje drugo mjesto, ali je ipak pao 12,49% tijekom tjedna.

Ethereum nastavlja se zabijati, gubeći 30,89% vrijednosti od prošlog petka.

Domaće vijesti

Christie’s Records milione umjetničkih prodaja na Blockchainu: Ide jednom. Ići dva puta. Prodano! Christie’s u New Yorku nedavno je održao događaj na kojem je aukcijska kuća prodala umjetnička djela vrijedna gotovo 318 milijuna dolara. Jedno umjetničko djelo, Edwarda Hoppera Pileće meso s rižom, kupljen je za više od 90 milijuna američkih dolara.

Christie’s je surađivala s tehnološkim partnerom Artoryjem kako bi zabilježila porijeklo svakog djela. Artory koristi privatnu implementaciju Ethereum blockchaina za praćenje informacija i vlasništva tijekom životnog ciklusa djela. Izgleda da će Artory’s i u budućnosti nastaviti partnerstvo s aukcijskom kućom na više događaja.


Ljudi koji govore stvari

Paul Ankete: Libertarijanski zločesti dječak Ron Paul ovog je tjedna otišao na Twittersphere kako bi pitao svoje sljedbenike o tome što smatraju najboljim zalihom bogatstva u sljedećih deset godina. Pobjednik: jedan i jedini Bitcoin. Uzmi to, bilješke Federalne rezerve!

Bogata osoba daruje vam 10.000 američkih dolara. Možete odabrati u kojem ćete obliku prihvatiti poklon. Ali tu je kvaka: dar morate držati u obliku koji odaberete 10 godina, a da ga ne dodirujete. U kojem biste obliku prihvatili poklon?

– Ron Paul (@RonPaul) 15. studenog 2018

Snowden govori: Ovaj tjedan Ben Wizner, odvjetnik Edwarda Snowdena, objavio je raspravu koju je nedavno vodio sa svojim kontroverznim klijentom o blockchainu. Rezimirajući, uzeli su vremena da definiraju blockchain, objasne kako to funkcionira i razgovaraju o prednostima i nedostacima tehnologije.

Što je novo u CoinCentralu?

Kako dobiti zajam u BTC-u: Ponekad jednostavno želite podići zajam bez da imate posla s tim dosadnim fiat stvarima.

Izvršni direktor Binancea CZ predviđa trčanje bikova na kripto tržištu: gotovo je kao da pitate brijača trebate li se ošišati …

Iran je blizu sankcija prebacivanju rijala na digitalnu valutu: Prvo Venezuela, sada možda i Iran. Crypto postaje novi način za izbjegavanje stranih sankcija.

Najbolji novčanik za Ripple u 2018. godini: Ako držite značajnu količinu XRP-a, želite biti sigurni da spremate u najbolji mogući novčanik. Evo nekoliko.

Bitcoin Rudarska tvrtka koristi zelenu energiju za ostvarivanje impresivne dobiti: Kako se tržište srušava, sve više rudarskih farmi može početi gledati prema zelenoj energiji.

Što su X11 kovanice? Specijalizirano rudarstvo i Blockchain Battlefield: Otkrijte zašto neke zajednice preferiraju X11 nad SHA256 i druge popularne hash funkcije.

Stavljanje inicijative Q na probu | Sljedeća velika stvar ili potpuna prijevara?: Vidjeli ste nepreglednu količinu Facebook neželjene pošte. No, drže li tvrdnje malo vode?

Kovanice SegWit spremaju se za reviziju privatnosti: Uskoro će možda doći do veće privatnosti u javnoj knjizi Bitcoina (i ostalih kovanica SegWit).

Što smo naučili iz prijevare s kovanicama s CTR-om: Oni koji ne uče iz povijesti, osuđeni su je ponoviti.

Kako kupiti kriptovalute putem PayPal-a: Vodič korak po korak: iako nije nemoguć, postoje bolji načini za dobivanje vaše kripto valute.

3Commas pregled: Detaljni uvid u uslugu trgovanja botovima: saznajte je li ova usluga trgovačkog bota dobila robu koja vas uvodi u klub s tri zareza.

Vijesti o kriptovalutama iz cijelog svijeta

Švicarska najavljuje prvi kripto ETP na svijetu: Oni švicarski bankari opet su na tome. Švicarska burza ŠEST uskoro će navesti prvi svjetski proizvod s kriptovalutom (ETP), nazvan Anum. Jednostavno rečeno, Anum ETP je poput indeksnog fonda za tržište kriptovaluta. Prati vrhunske kovanice prema tržišnoj kapitalizaciji i raspoređuje imovinu prema tržišnom udjelu. Dakle, trenutno bi ETP imao najveći udio u Bitcoinu, zatim XRP, zatim Ethereum itd.

Slično ETF-u, ovaj vas ETP izlaže povećanju vrijednosti (ili smanjenju) određene kriptovalute bez potrebe za kupnjom temeljne imovine. Budući da je Švicarska jedna od naprednijih država u pogledu kriptovaluta, ne bi bilo iznenađujuće kad bi tvrtke u drugim zemljama uskoro pokrenule vlastite ETP-ove..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map