Do sljedeće godine …

Svaki tjedan ne može biti dobar tjedan. Nakon što je pokazao rane znakove skupa sredinom / krajem prosinca, tržište je padalo od Badnjaka. Otkako je u ponedjeljak dosegao tjedni maksimum od oko 146,5 milijardi američkih dolara, ukupna tržišna kapitalizacija pala je za 17 posto i trenutno iznosi nešto više od 121,5 milijardi američkih dolara.

Statistika tržišta kriptovaluta (28.12.2018.)

Statistika tržišta kriptovaluta (28.12.2018.)

Nekoliko je altcoina ovaj tjedan zakucalo, uključujući Bitcoin Cash (-26,61%), Bitcoin SV (-27,88%), Dash (-14,83%) i EOS (-12,40%). Ethereum Classic (6,20%) i Decred (11,66%) bili su dio pregršt novčića koji su postigli pozitivne pomake. Provjerimo naša tri najbolja novčića:

Bitcoin bacio 9,15% popusta na cijenu, smanjujući se na 3600 američkih dolara.

XRP pao je za 6,76%, sada po cijeni od 0,345 USD.

Ethereum je ovotjedni pobjednik. Kripto je smanjio svoj trend pada, koji je zapravo porastao za 2,86% tijekom zadnjih sedam dana. Nije puno, ali s ostatkom tržišta u crvenoj boji to znači respektabilan tjedan.

Domaće vijesti o kriptovalutama

Litecoin ulazi u prsten: Ove subote Litecoin će biti prednji i središnji u UFC-ovoj borbi u poluteškoj kategoriji između Jona Jonesa i Alexandera Gustafssona. Ovaj događaj označava prvu pojavu službenog kriptovalutnog partnera za UFC.

Borba bi trebala doseći milijune gledatelja, što zauzvrat znači da bi preko milijun očnih jabučica trebalo primijetiti i Litecoin. Čitajući izjavu zaklade Litecoin po tom pitanju, izgleda kao da će ova kampanja podizanja svijesti biti prvi korak u dubljem partnerstvu s MMA organizacijom.

Uzbuđen što ću najaviti da će se logotip Litecoin naći na platnu kao službeni kriptovaluta @UFC 232 12. 12. u Inglewoodu, CA! Čitaj više: https://t.co/y4yvPWb6rj pic.twitter.com/ddML54j5GH

– Charlie Lee [LTC⚡] (@SatoshiLite) 26. prosinca 2018

DoD razmatra blockchain za pomoć u katastrofama: Agencija za obrambenu logistiku (DLA), podskupina američkog Ministarstva obrane (DoD), objavila je prošlog petka izjavu u kojoj objašnjava interes agencije za korištenje blockchain tehnologije za ublažavanje katastrofa. Članovi DLA raspravljali su o toj temi tijekom dvodnevne prezentacije koju je početkom mjeseca organizirao ured za kontinuirano poboljšanje procesa (CPI)..

Oni navode nekoliko potencijalnih upotreba nove tehnologije “poput obrade transakcija i vidljivosti pošiljki u tranzitu za procjenu poboljšanja procesa.” Iako DLA još nije implementirao nijedno blockchain rješenje, čini se da su te akcije na pomolu. Analitičar CPI menadžmenta Elijah Londo naglasio je, „[Postajemo] pametniji što možemo o tome što je to, što industrija govori o tome, kako može izgledati budućnost, kako se odnosi na opskrbne lance i kako druge industrije koriste to. Obavljamo našu dubinsku skrb. “

što je novo u coincentralu

Upravljanje kvalitetom lanca opskrbe – Budućnost trgovine: Logistika može biti složena noćna mora, ali blockchain je tu da pomogne.

Trgujte kripto kao posao putem statusa trgovca: Trgovanje kao posao putem statusa trgovca IRS-a ima lijepe porezne implikacije. Evo kako to iskoristiti.

Pad za 80 posto, je li vrijeme za kupnju Bitcoin Dip-a?: Tržište je ove godine pobijedilo. Međutim, možda signalizira savršeno vrijeme za kupnju.

Zašto se kripto tržište srušilo?: FUD, kitovi, neizbježni balon? Što je doista dovelo do pada tržišta?

Pogled u UPS Blockchain: UPS i blockchain – to jednostavno ima smisla.

Pohranjivanje dokumenata na blockchainu: zašto, kako i gdje: Nakon prijenosa novca, pohrana podataka bila je jedan od najranijih slučajeva upotrebe blockchaina. Saznajte sve o tome.

Što je Dropil Coin (DROP)? | Alati za automatizaciju za kripto: sve što trebate znati o platformi za kripto automatizaciju.

Kako kupiti Zcash (ZEC) | Vodič za početnike: Bilo je vrijeme da naučite kako se dočepati Zcash-a.

Najčešći slučajevi i projekti korištenja distribuiranih aplikacija za 2019 .: 2018. je zabilježeno puno novih blockchain aplikacija, ali to je ništa u usporedbi s onim što 2019. sprema.

Što je uopće blockchain transakcija?: Razbijamo sitne i nesigurne vjerojatno najvažnije značajke blockchaina.

Bitmain rudarska tvrtka Bitcoin suočava se s regulatornim pitanjima za IPO: Nakon onoga što se činilo kao obećavajuća prijava za IPO, sada izgleda da je Bitmain možda odgrizao više nego što može prožvakati.

Izvršni direktor Allianza poziva na zabranu bitcoina, evo zašto se to neće dogoditi: kada će ljudi razumjeti? Vas. Ne mogu. Zabrana. Bitcoin.

Facebook cilja indijsko tržište novčanih transfera koristeći kripto: sljedeći korak Facebooka na putu ka svjetskoj dominaciji – indijske doznake.

Što je Bitwage? Poslovi i kripto plaćanja za udaljene radnike: Primite plaću u kriptovaluti? Prijavite nas!

Ima li Bitcoin budućnost?: Ma, čarobna osmica. Molimo odgovorite: “Da!”

Analiza velike slike kripto ciklusa i razina ključa: Ponekad trebate pogledati veliku sliku da biste uistinu dobili osjećaj za tržište.

Grupe pumpi i odlagališta | Navigacija kripto vodama: Na otvorenom moru kriptovaluta skupine za pumpanje i izbacivanje su pirati. Ni zabavna vrsta.

Što je novčić za Odiseju (OCN)? | Vodič za početnike: Vodič za decentraliziranu ekonomiju dijeljenja koja se želi nadmetati s Airbnbom i Uberom.

Tržišta medvjeda Bitcoina: Vodič za padove i povratke Bitcoina: Srušeni smo. Ali opet ustajemo. Nikad nas neće zadržati!

Vijesti o kriptovalutama iz cijelog svijeta

Kripto na putu ka legalizaciji u Indiji: Kako trenutno stoji, posjedovanje kriptovalute u Indiji moglo bi vas dovesti iza rešetaka. Međutim, prema izvješću Novi Indian Express, ovo se uskoro može promijeniti. Visoki dužnosnik rekao je novinama da se vladin odbor sastao dva puta kako bi razgovarao o legalnosti digitalne valute, došavši do drugačijeg zaključka nego što je to bio slučaj prije.

“Postoji opći konsenzus da se kriptovaluta ne može odbaciti kao potpuno ilegalna. Treba ga legalizirati s jakim jahačima. Vijeća su u tijeku. Uskoro ćemo imati više jasnoće ”, izjavio je dužnosnik. Prošlo je više od godinu dana otkako je indijska vlada kriptovalutu proglasila ilegalnom. Napokon ćemo možda vidjeti da se ta odluka poništava nakon sljedećeg sastanka odbora u siječnju 2019.

Tajvanski čovjek ukrao električnu energiju vrijednu milijuna: Čovjek s prezimenom Yang uhićen je ovog tjedna na Tajlandu pod optužbama da je ukrao više od tri milijuna dolara električne energije kako bi iskopao preko 14 milijuna dolara kriptovalute. Yang je navodno otvorio 17 izloga, maskirajući ih u trgovine s lutkama i internetske kafiće, u svrhu zaobilaženja brojila električne energije kako bi besplatno iskopao kriptovalute.

Yang je svoje ilegalne rudarske operacije koristio za dobivanje Bitcoina i Ethereuma.