Tržište daje i tržište odlazi

Tržište kriptovaluta ovaj je tjedan imalo ozbiljnu krizu identiteta. Nakon što je početkom tjedna pao gotovo 17 posto, počeo je pokazivati ​​znakove oporavka koji su vodili u vikend. Međutim, u samo posljednjih nekoliko sati kripto tržište je ponovno odlučilo pasti, ovaj put oko sedam posto. To nam ostavlja ukupni pad od oko 6,66% tijekom tjedna i tržišna kapitalizacija od 130,4 milijarde dolara.

Statistika tržišta kriptovaluta (30.11.18.)

Statistika tržišta kriptovaluta (30.11.18.)

Ni naši vrhunski novčići nisu prošli tako dobro:

The Bitcoin cijena je ovaj tjedan pala za 6,79% i sada se kreće malo iznad 4.000 USD.

XRP i dalje drži mjesto na drugom mjestu, ali najveći je pad ovog tjedna – 11,71%. Trenutno iznosi oko 0,36 dolara

Ethereum pala je za 7,42% od prošlog tjedna, sada po cijeni od 113,46 USD.

Domaće vijesti o kriptovalutama

Porezi u Ohiju postaju kripto-prihvatljivi: Blagajnik iz Ohaja Josh Mandel najavio je ovaj tjedan da država sada prihvaća kriptovalute za poreze povezane s poslovanjem. Nova inicijativa trebala bi oslikati Ohio kao zagovornika kriptovaluta, kao i pružiti vlasnicima tvrtki alternativni, a u određenim slučajevima i jeftiniji način plaćanja poreza.

Država se udružila s BitPayom kako bi pružila ovu uslugu. Iako tvrtke putem poreza plaćaju Bitcoin OhioCrypto, ured riznice je uporan da ta plaćanja odmah pretvaraju u američke dolare. Izgleda da ih netko još nije naučio vrijednosti hodanja.

Nasdaq najavljuje podršku za bitcoin futures: Nalazimo se na jednom od najgorih medvjeđih tržišta u povijesti Bitcoina, ali Nasdaq-a nije briga. Prema izvještaju Bloomberga, Nasdaq, Inc. još uvijek kreće punom parom kako bi pokrenuo svoje bitcoin fjučerse u prvom tromjesečju 2019..

Odvajajući se od konkurencije, CME-a i Cboe-a, Nasdaq planira zasnivati ​​fjučerse prema cijeni na nekoliko spot burzi koje je sastavio Van Eck Associates Corp. Kako bi to stavio u perspektivu, CME promatra četiri tržišta, dok Cboe samo koristi jedno.

Izvršni direktor Overstock-a rekao je “Bye” maloprodaji: I ‘zdravo’ za blockchain. Patrick Byrne, osnivač i izvršni direktor Overstocka, industriji blockchaina nije stran. Njegova platforma za e-trgovinu bila je jedna od prvih koja je prihvatila plaćanje kriptovalutama, a sudjelovao je u nekoliko blockchain projekata, uključujući Ravencoin i tZero.

Sad izgleda kao da se kladi u kuću na tehnologiju. Tijekom sljedećih nekoliko mjeseci, Overstock će prodavati maloprodaju kako bi napravio prostor za Medici Ventures, podružnicu koja se fokusira na pokretanje blockchaina. Vijesti o rasprodaji i pomicanju fokusa prethodile su skoku cijene dionice za 26 posto.

što je novo u coincentralu

Što je računalstvo u oblaku? | Osnove digitalnog outsourcinga: Razotkrivamo tajnu okoline oblak na način koji je mogao razumjeti i špiljski čovjek.

Haasbot – isplati li se automatizirano trgovanje kriptovalutama?: Automatizacije su sjajan način da se emocije izbjegnu iz trgovanja. Ali hoće li Haasbot pomoći?

HashFlare pregled | Cloud Mining ponovno pogađa reputaciju: Dun dun dun. Drugi (rudarstvo u oblaku) grize prašinu.

Virtualni novac | Povijest prethodnika Bitcoina: Bitcoin nije bio prvi digitalni novčić u bloku. Evo nekoliko drugih koji su otvorili put.

Izvršni direktor ShapeShift-a Erik Voorhees kaže da svijet ne možete promijeniti u glatkoj, predvidljivoj krivulji: Crypto all-star Voorhees razgovarao je s nama o propisima i budućnosti razmjene ShapeShift.

Obelisk Miner SC1: Imaju li ASIC-ovi s otvorenim kodom budućnost: ASIC-ovi s otvorenim kodom – dobro na papiru. Zapravo, ostaje za vidjeti.

Kako je USI Tech izvukao jednu od najvećih kripto prevara: Mogli biste pomisliti da bi ulagači naučili lekciju iz Bitconnecta.

Izvršni direktor Elixxira David Chaum: “Blockchainima nedostaje sposobnost privatnosti na veliko”: korijeni kriptovaluta? Ček. Višestrani izumitelj? Ček. Badass brada? Provjeri i provjeri.

11 Bitcoin meme-a koji će vas razveseliti na Dan lošeg medvjeda: Tržište je u padu, ali ovi meme će vas razveseliti.

Budućnost računalstva u oblaku | Blockchain će imati svoj dan: Blockchain omotava svoje korisne pipke oko svake industrije, a računarstvo u oblaku nije iznimka.

Kako kupiti Bitcoin gotovinom: Ponekad jednostavno želite biti jednostavni i potrošiti Benjaminove.

0chain Team Talks AWS partnerstvo i decentralizirani Enterprise Blockchains: Sjeli smo s 0chain-om kako bismo saznali više o poslovnom blockchain protokolu.

Hoće li Zaklada za operativnost internog novčanika (FIO) pomoći u skaliranju kriptografije?: Dakle, ShapeShift, KeepKey i Edge Wallet ulaze u bar …

Kako iskopati Ethereum na Macu | Što trebate znati: Možda nećete zaraditi puno novca, ali barem ćete naučiti stvar ili dvije.

BitInstant razmjena: Lekcije naučene nakon isključivanja: BitInstant je jednom bio the idite na razmjenu za kripto. Doznajte o njegovom padu iz milosti.

Bitcoin i vaš 401k: dva različita puta: Počnite štedjeti sada i nadat ćemo se da ćete kasnije u životu sjediti na lijepom gnijezdu.

Pastir na najhlapljem tržištu desetljećima: Iskorištavanje mentaliteta stada više nije samo za uzgajivače ovaca.

Vijesti o kriptovalutama iz cijelog svijeta

UAE započinje planove za DLT: U srijedu je Abu Dhabi bio domaćin Drugog godišnjeg sastanka vlade UAE. I, pogađate, blockchain je bio na dnevnom redu. Zajednička radna skupina za AI i Blockchain raspravljala je o načinima kako dobiti više stranih ulaganja, poticati poduzetništvo i stvoriti odgovarajuću infrastrukturu za dvije industrije.

Ostale značajne najave uključivale su pokretanje inicijative AI i Blockchain Guide i stvaranje Nacionalnog programa za AI i Blockchain kapacitet. Međutim, najistaknutiji je prijenos cilj imati 50 posto državnih transakcija na blockchain platformi do 2021. godine.