Tržište daje i tržište odlazi

Tržište kriptovaluta ovaj je tjedan imalo ozbiljnu krizu identiteta. Nakon što je početkom tjedna pao gotovo 17 posto, počeo je pokazivati ​​znakove oporavka koji su vodili u vikend. Međutim, u samo posljednjih nekoliko sati kripto tržište je ponovno odlučilo pasti, ovaj put oko sedam posto. To nam ostavlja ukupni pad od oko 6,66% tijekom tjedna i tržišna kapitalizacija od 130,4 milijarde dolara.

Statistika tržišta kriptovaluta (30.11.18.)

Statistika tržišta kriptovaluta (30.11.18.)

Ni naši vrhunski novčići nisu prošli tako dobro:

The Bitcoin cijena je ovaj tjedan pala za 6,79% i sada se kreće malo iznad 4.000 USD.

XRP i dalje drži mjesto na drugom mjestu, ali najveći je pad ovog tjedna – 11,71%. Trenutno iznosi oko 0,36 dolara

Ethereum pala je za 7,42% od prošlog tjedna, sada po cijeni od 113,46 USD.

Domaće vijesti o kriptovalutama

Porezi u Ohiju postaju kripto-prihvatljivi: Blagajnik iz Ohaja Josh Mandel najavio je ovaj tjedan da država sada prihvaća kriptovalute za poreze povezane s poslovanjem. Nova inicijativa trebala bi oslikati Ohio kao zagovornika kriptovaluta, kao i pružiti vlasnicima tvrtki alternativni, a u određenim slučajevima i jeftiniji način plaćanja poreza.

Država se udružila s BitPayom kako bi pružila ovu uslugu. Iako tvrtke putem poreza plaćaju Bitcoin OhioCrypto, ured riznice je uporan da ta plaćanja odmah pretvaraju u američke dolare. Izgleda da ih netko još nije naučio vrijednosti hodanja.

Nasdaq najavljuje podršku za bitcoin futures: Nalazimo se na jednom od najgorih medvjeđih tržišta u povijesti Bitcoina, ali Nasdaq-a nije briga. Prema izvještaju Bloomberga, Nasdaq, Inc. još uvijek kreće punom parom kako bi pokrenuo svoje bitcoin fjučerse u prvom tromjesečju 2019..

Odvajajući se od konkurencije, CME-a i Cboe-a, Nasdaq planira zasnivati ​​fjučerse prema cijeni na nekoliko spot burzi koje je sastavio Van Eck Associates Corp. Kako bi to stavio u perspektivu, CME promatra četiri tržišta, dok Cboe samo koristi jedno.

Izvršni direktor Overstock-a rekao je “Bye” maloprodaji: I ‘zdravo’ za blockchain. Patrick Byrne, osnivač i izvršni direktor Overstocka, industriji blockchaina nije stran. Njegova platforma za e-trgovinu bila je jedna od prvih koja je prihvatila plaćanje kriptovalutama, a sudjelovao je u nekoliko blockchain projekata, uključujući Ravencoin i tZero.

Sad izgleda kao da se kladi u kuću na tehnologiju. Tijekom sljedećih nekoliko mjeseci, Overstock će prodavati maloprodaju kako bi napravio prostor za Medici Ventures, podružnicu koja se fokusira na pokretanje blockchaina. Vijesti o rasprodaji i pomicanju fokusa prethodile su skoku cijene dionice za 26 posto.

što je novo u coincentralu

Što je računalstvo u oblaku? | Osnove digitalnog outsourcinga: Razotkrivamo tajnu okoline oblak na način koji je mogao razumjeti i špiljski čovjek.

Haasbot – isplati li se automatizirano trgovanje kriptovalutama?: Automatizacije su sjajan način da se emocije izbjegnu iz trgovanja. Ali hoće li Haasbot pomoći?

HashFlare pregled | Cloud Mining ponovno pogađa reputaciju: Dun dun dun. Drugi (rudarstvo u oblaku) grize prašinu.

Virtualni novac | Povijest prethodnika Bitcoina: Bitcoin nije bio prvi digitalni novčić u bloku. Evo nekoliko drugih koji su otvorili put.

Izvršni direktor ShapeShift-a Erik Voorhees kaže da svijet ne možete promijeniti u glatkoj, predvidljivoj krivulji: Crypto all-star Voorhees razgovarao je s nama o propisima i budućnosti razmjene ShapeShift.

Obelisk Miner SC1: Imaju li ASIC-ovi s otvorenim kodom budućnost: ASIC-ovi s otvorenim kodom – dobro na papiru. Zapravo, ostaje za vidjeti.

Kako je USI Tech izvukao jednu od najvećih kripto prevara: Mogli biste pomisliti da bi ulagači naučili lekciju iz Bitconnecta.

Izvršni direktor Elixxira David Chaum: “Blockchainima nedostaje sposobnost privatnosti na veliko”: korijeni kriptovaluta? Ček. Višestrani izumitelj? Ček. Badass brada? Provjeri i provjeri.

11 Bitcoin meme-a koji će vas razveseliti na Dan lošeg medvjeda: Tržište je u padu, ali ovi meme će vas razveseliti.

Budućnost računalstva u oblaku | Blockchain će imati svoj dan: Blockchain omotava svoje korisne pipke oko svake industrije, a računarstvo u oblaku nije iznimka.

Kako kupiti Bitcoin gotovinom: Ponekad jednostavno želite biti jednostavni i potrošiti Benjaminove.

0chain Team Talks AWS partnerstvo i decentralizirani Enterprise Blockchains: Sjeli smo s 0chain-om kako bismo saznali više o poslovnom blockchain protokolu.

Hoće li Zaklada za operativnost internog novčanika (FIO) pomoći u skaliranju kriptografije?: Dakle, ShapeShift, KeepKey i Edge Wallet ulaze u bar …

Kako iskopati Ethereum na Macu | Što trebate znati: Možda nećete zaraditi puno novca, ali barem ćete naučiti stvar ili dvije.

BitInstant razmjena: Lekcije naučene nakon isključivanja: BitInstant je jednom bio the idite na razmjenu za kripto. Doznajte o njegovom padu iz milosti.

Bitcoin i vaš 401k: dva različita puta: Počnite štedjeti sada i nadat ćemo se da ćete kasnije u životu sjediti na lijepom gnijezdu.

Pastir na najhlapljem tržištu desetljećima: Iskorištavanje mentaliteta stada više nije samo za uzgajivače ovaca.

Vijesti o kriptovalutama iz cijelog svijeta

UAE započinje planove za DLT: U srijedu je Abu Dhabi bio domaćin Drugog godišnjeg sastanka vlade UAE. I, pogađate, blockchain je bio na dnevnom redu. Zajednička radna skupina za AI i Blockchain raspravljala je o načinima kako dobiti više stranih ulaganja, poticati poduzetništvo i stvoriti odgovarajuću infrastrukturu za dvije industrije.

Ostale značajne najave uključivale su pokretanje inicijative AI i Blockchain Guide i stvaranje Nacionalnog programa za AI i Blockchain kapacitet. Međutim, najistaknutiji je prijenos cilj imati 50 posto državnih transakcija na blockchain platformi do 2021. godine.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me