Što je to? Burza?

Još jedan relativno neuobičajen tjedan za tržište kriptovaluta. Čak i uz pozitivne vijesti o Geminijevom digitalnom osiguranju imovine, Coinbaseovoj procjeni milijarde dolara i daljnjem prihvaćanju u svijetu, tržište je ipak uspjelo pasti sa 219,7 na 217,9 milijardi dolara..

Međutim, ta promjena tržišne kapitalizacije izračunava se na pad manji od 1%. U industriji u kojoj se 20% -50% tjednih njihanja smatra normalnim, izvanredno je koliko smo stabilni bili. Provjerimo prva tri novčića.

Bitcoin izgubio je mršavih 1,64% vrijednosti tijekom tjedna.

Ethereum pao je samo 1,42% u posljednjih sedam dana.

I, Ripple’s Swell Conference sigurno je bio sve samo ne kao XRP najviše pao s 3,21% ispuštanja.

Statistika tržišta kriptovaluta (10/5/18)

Statistika tržišta kriptovaluta (10/5/18)

Domaće vijesti o kriptovalutama

Shapeshift suočavanje s Wall Street Journalom: Prošli petak, dobri ol ’WSJ objavio je kako prljavi novac nestaje u crnoj rupi kriptovaluta, naizgled svesrdna gadna aktivnost koja se događala na burzi Shapeshift. Novinari iza članka tvrdili su da je Shapeshift leglo kriminalaca koji žele oprati svoja neovlaštena sredstva..

Pa, osnivač i izvršni direktor Shapeshifta Erik Voorhees nije htio prihvatiti te optužbe koje iznose. Odgovorio je vlastitim postom, Shining Light on WSJ’s Attack on ShapeShift i Crypto, u kojem u osnovi navodi da je članak o WSJ-u teret B.S. Tvrdi da je to bio loš pokušaj da Shapeshift i kriptovaluta u cjelini izgledaju siromašno i proizlazi iz nerazumijevanja o blockchain tehnologiji.

Zakonodavci zagovaraju službenu definiciju “Blockchain”: U daljnjem pokušaju da se stekne određena jasnoća o statusu blockchaina i srodnih kriptovaluta, kongresnica Doris Matsui i kongresmen Brett Guthrie predstavili su zakon “za uspostavljanje zajedničke definicije blockchaina”. Zakon o promociji blokchaina iz 2018. također bi stvorio odbor vladinih dionika i čelnika privatne industrije koji će pomoći u daljnjem istraživanju potencijala blockchain tehnologije.

Iako je zabrinjavajuće što vladini službenici nisu ni donijeli odluku o definiciji blockchaina, čini se da je ovaj zakon korak u dobrom smjeru, sve dok prolazi.

Coinbase doseže Mjesec: Mošusni tata nije jedina osoba koja će ovog mjeseca doći na Mjesec. Coinbase navodno pregovara s tvrtkom Tiger Global kako bi prikupio oskudnih 500 milijuna dolara. Ovim povišenjem Coinbase bi se procijenio na 8 milijardi dolara – više od četiri puta više od 1,5 milijarde dolara prošlog ljeta.

Ovom procjenom Coinbase ne zadire u Uber (68 milijardi USD), Airbnb (29 milijardi USD) i SpaceX (12 milijardi USD). Procjena bi ga smjestila iznad Instacarta (4,35 milijardi USD), Magic Leapa (4,98 milijardi USD) i konkurenta Circle (3 milijarde USD).

Ljudi koji govore stvari

Propovijed Giancarlo: Predsjednik CFTC-a i svima omiljeni CryptoDad u intervjuu za CNBC ustvrdio je da, htjeli ili ne, “kriptovaluta je tu da ostane”. Tvrdio je da Bitcoin i druge kriptovalute mogu riješiti neke probleme širom svijeta u kojima “vjerojatno dvije trećine [valute] nisu vrijedne polimera ili papira na kojem su napisane”.

Muškat podučava: Premijer Malte Joseph Muscat govorio je ovog tjedna ispred Ujedinjenih naroda o tome zašto Maltu pozicionira kao blockchain središte. Prosvijetlio je mnoštvo svih blagodati koje blockchain donosi, uključujući transparentno poslovanje, dostupne medicinske kartone i sveukupno poboljšane sustave provjere.

(Uhvatili ste nas. Ovo su zapravo međunarodne vijesti, ali jednostavno nismo mogli odoljeti dobroj prilici za rimovanje.)

Clintonovi govori: Svjetski poznati saksofonist Bill Clinton bio je glavni govornik na ovogodišnjoj Swell konferenciji koju je vodio Ripple. Bivši predsjednik Clinton usporedio je ove dane blockchain mladosti s prvim internetskim danima svog predsjedništva, upozoravajući da “ne možemo primijeniti stari regulatorni režim na novu tehnologiju”. Nadam se da Capitol Hill prima bilješku.

što je novo u coincentralu

Zašto glavne američke financijske tvrtke izbjegavaju kripto tržište: čini se da američke financijske tvrtke stoje iza lopte kada je kripto u pitanju. Evo zašto.

Je li siguran trgovački novac zaista siguran? Što trebate znati o XSTC: Trebali biste biti sumnjičavi prema bilo kojem novčiću koji mora staviti “sigurno” u njihovo ime. Oprostite Maidsafe. No, je li kovanica sigurne trgovine iznimka?

Evo tko ulaže u Bitcoin: Bikovi, medvjedi i puristi: Oklade i oklade protiv. Navodimo neke od najistaknutijih navijača i protivnika Bitcoina.

DARPA Blockchain programi: Američko Ministarstvo obrane brzo pronalazi načine za korištenje blockchaina u svoju korist.

Što je Tendermint? | Sve što trebate znati: Što je okruglo, ukusno i što se topi u vašoj ruci, kao i u ustima? Nježne kovnice. U redu, obećavamo da je to toliko loše koliko će i šale dobiti.

Sjeverna Koreja može koristiti vruće virtualne novčanike kako bi zaobišla američke sankcije: čini se da bi Kim Jung-un mogao imati u rukama prilično kriptovaluta. Možemo se samo nadati da je to samo neki BCC.

Prenapuhani uspjeh: Otkrivene tajne trgovanja razmjenom kriptovaluta: Kripto razmjene lažu o količini trgovine? Ne kažete.

Što je DENT? | Vodič za početnike: Jeste li čuli šalu o virtualnoj telekom kompaniji? Ni mi.

Sve veća upotreba Blockchain strategija za provođenje zakona: Loši dečki. Loši dečki. Što ćeš učiniti? Što ćete učiniti kad blockchain dođe po vas?

Pregled Crypto Laba: Osnove osnova: Pogledajte kratki pogled našeg Crypto Laba. Vrijednost od 99 USD mjesečno – vaša besplatna.

Zašto ovi veliki igrači podupiru Atlasov protokol?: Dvoje bivših Googleovih zaposlenika uz podršku nekih velikih kineskih dolara u odnosu na Google. Konačni obračun.

Crypto Market Tumbler usluge i razmjene koriste se za pranje više od 80 milijuna dolara: slučaj je rekao da je rekla između Wall Street Journal-a i Shapeshift-ovog Erika Voorheesa.

Rudarstvo Ethereuma naspram Bitcoin rudarstva: Što je isplativije?: Pomažemo vam odabrati koja od velike dvije valute zaslužuje vašu slatku, slatku hash snagu.

Vijesti o kriptovalutama iz cijelog svijeta

Venezuela se širi kripto: Predsjednik Venezuele Nicolas Maduro objavio je ovog tjedna videozapis kojim najavljuje potpuni pomak zemlje prema novostvorenoj kriptovaluti, Petro. Od 5. studenog građani Venezuele moći će kupovati Petro tokene s Bitcoinom, Ethereumom, američkim dolarima i eurima. Osobno odsutan s popisa – vlastita valuta Venezuele, Bolivar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me