Sad malo više

Sad malo više. I sada malo više. Kripto tržište je i ovog tjedna nastavilo bilježiti dosljedan rast, postigavši ​​preko 2,5 milijarde USD ukupne tržišne kapitalizacije. Pod vodstvom Litecoina (18,63%), Binance Coina (27,50%) i BAT-a (18,03%), tržište je tijekom tjedna raslo zdravih dva posto. Što se tiče prva tri novčića:

Statistika tržišta kriptovaluta (8.3.19.)

Statistika tržišta kriptovaluta (8.3.19.)

Bitcoin pobijedio u tjednu s porastom cijene za 1,43%. I dalje se približava granici od 4.000 dolara.

Ethereum teško pomaknut, narastajući samo 0,36%. Cijena ostaje sramežljiva od 140 dolara.

XRP doživjela je blagi pad od 2,57% u odnosu na 0,30 dolara.

Domaće vijesti o kriptovalutama

Zbogom, Visa. Pozdrav, Bitcoin: Prošli tjedan, Kroger, istaknuti američki lanac prehrambenih proizvoda najavio je zabranu plaćanja Visa u cijeloj trgovini počevši od travnja. Potez dolazi kao odgovor na pretjerane naknade za obradu Vise, koje lancu otežavaju održavanje niskih cijena za kupce.

Zagovornici bitcoina brzo su navalili. Anthony “Virus se širi” Pompliano je na Twitteru zatražio da ga svi sljedbenici dovedu u kontakt s izvršnim timom Krogera. I, proklet bio Satoshi, to je zapravo uspjelo. Pompliano se nadovezao ovaj tjedan, obavijestivši mnoštvo Twittera da je razgovarao s digitalnim timom Kroger, i čini se da stvari napreduju. Isplate Bitcoin Lightning Network mogu dolaziti u trgovinu blizu vas.

Dućan @kroger zaustavlja prihvaćanje @Visa u preko 250 trgovina zbog mrežnih naknada.

Tko poznaje nekoga iz tamošnjeg voditeljskog tima?

Morgan Creek Digital tim doletjet će im u susret i povezati ih s Lightning Network-om širom zemlje. &# 128293;&# 128591;&# 127997;

– Pomp &# 127786; (@APompliano) 02. ožujka 2019

Denver da isproba glasanje temeljeno na blockchainu: Općina duga kilometar planira pokrenuti mobilnu aplikaciju za glasanje za svoj izbor u svibnju. Aplikaciju koja se temelji na blockchainu stavljaju na raspolaganje aktivnoj vojsci i njihovim uzdržavanim članovima, kao i svim inozemnim glasačima. Premještanje postupka glasovanja u odsustvu na mobilnu aplikaciju poboljšava naporan postupak ispisivanja i skeniranja sve potrebne dokumentacije. I sveukupno, to bi trebalo pomoći povećanju odaziva birača.

Progresivni napori u glasanju u partnerstvu su s Tusk Philanthropies, organizacijom koja ima misiju “unapređivati ​​mobilne programe glasanja i programe protiv gladi širom zemlje”.

Ljudi koji govore stvari

Dorsey, sličnija Hoardseyu: Bitcoin fanboy i izvršni direktor Twittera / Square Jack Dorsey osigurava da je na pravoj strani povijesti kad Bitcoin postane mainstream. Ovaj tjedan, u podcastu Tales from the Crypt, Dorsey je otkrio da je nedavno svaki tjedan progutao kripto vrijednu 10.000 američkih dolara, što je maksimalan iznos putem Cash App.

što je novo u coincentralu

Osnivač IoTeX-a Raullen Chai na Internetu stvari (IoT) i privatnosti: Razgovarali smo s timom pobrinuvši se da vas pametni hladnjak jednog dana ne iznudi za bitcoin.

Argentinsko kripto tržište prkosi kripto zimi: uzrok možete postaviti na hemisfere ili sumnjiv bankarski sektor, ali argentinska kripto zima je vruća.

Facebook i Telegram društvenih giganta pokreću vlastite digitalne valute: jer biste očito trebali financijski egzistenciju povjeriti tvrtki koja je soo etički s osobnim podacima.

Preko 150 000 bitcoina koje su akumulirali bitcoin kitovi u 60 dana: Nom, nom, nom. Izgleda da kitovi napokon počinju jesti ručak.

Bitcoin ne umire, već samo hibernira: “Bitcoin je mrtav!” Čuli smo milijun puta. Evo zašto to očito nije slučaj.

Što je pastelna mreža (PSL)? | Vodič za Digital Art Blockchain: Analiziramo kako ova blockchain platforma čini digitalnu umjetnost dokazivo rijetkom i apsolutno zamjenjivom.

Vijesti o kriptovalutama iz cijelog svijeta

I, iza vrata Quadriga broj tri …: Očigledno ništa. Bloomberg izvještava da je pet od šest adresa hladnih novčanika za koje kanadska burza QuadrigaCX tvrdi da drži većinu sredstava korisnika prazno od travnja prošle godine. Ukratko, CEO Quadrige, Gerald Cotton, naglo je umro ove godine, navodno uzevši sa sobom lozinke za većinu hladnih novčanika te burze.

Sada Ernst i Young revidiraju razmjenu pokušavajući pronaći stotine milijuna dolara korisničkih sredstava. Do sada nisu imali sreće. Sljedeća linija napada je putem Amazon Web Services (AWS). Traže sudsku potporu kako bi naložili Amazonu da pruži detalje podataka platforme. Budući da je račun na ime Cotton, Amazon ga ne može (ili ne želi) predati bez naloga suda.

Ako je rudarstvo kripto krivo, razmislite o meni Myles Davis: Presuda je gotova. Prema nedavnoj Ciscovoj studiji, fakulteti su službeno drugo najhladnije mjesto za vađenje kriptovaluta. Rodno mjesto štandova s ​​pivskim pongom i bačvama bilo je na drugom mjestu nakon energetskih / komunalnih postrojenja. Dvadeset i dva posto svih aktivnosti rudarstva kriptovaluta događa se na sveučilišnim terenima, vjerojatno zbog besplatne električne energije koju pruža škola.

Vrhunske orijentacije za kripto rudarstvo

Glavne vertikale kripto rudarstva (Izvor: Cisco)

Međutim, osim studenata, istraživač prijetnji Cisco Austin McBribe vjeruje da su hakeri također zarazili računala u kampusu rudarskim malwareom, AKA cryptojackingom. Primjećuje: “Ako ne morate platiti te troškove, onda ste na jako dobrom mjestu za zarađivanje novca na sveučilišnom novcu.”