Pod lupom industrije kriptovaluta: Tko je NEO-ov Da Hongfei?

Tko je Da Hongfei?

hongfeiDa Hongfei osnivač je NEO-a, blockchain platforme za distribuirane aplikacije. Također je osnivač i izvršni direktor tvrtke Onchain, tvrtke za razvoj blockchaina za poduzeća i institucije. Oba projekta imaju sjedište u Kini i bili su prvi projekti razvoja blockchaina sa sjedištem u Kini.

Hongfei je stekao status pionira blockchaina i kriptovaluta u Aziji. Sada je jedan od najcjenjenijih stručnjaka za kripto, posebno kada je riječ o usvajanju kineskih korisnika, poduzetničkim aplikacijama i državnim propisima.

U ovom svjetlu reflektora, pogledat ćemo Hongfeijevu karijeru u kripto i zaroniti dublje kako bismo razumjeli njegovu ulogu u širem kripto valutnom krajoliku.

Da Hongfei i Blockchain World

Priča o kriptovalutama Da Hongfeija započinje 2014. godine osnivanjem Antsharesa (danas poznatog kao NEO) i Onchaina.

Osnivanje NEO-a (Antshares)

Antshares je započeo u veljači 2014. Dizajniran je da bude platforma za izgradnju decentraliziranih aplikacija. Prvi takve vrste u Kini, Antshares otvorio je put budućim kineskim blockchain projektima.

NEO

NEO-ova tehnologija omogućuje pametne ugovore (poput Ethereuma). Međutim, NEO pokreće virtualni stroj koji omogućuje programerima da kodiraju te ugovore na C #, Java, Python ili drugim popularnim kodnim jezicima. Za kodiranje pametnih ugovora više ne morate znati novi jezik.

U travnju 2016. tim je objavio tehničku knjigu o novoj vrsti konsenzusnog protokola (dBFT – delegirana bizantska tolerancija na greške), prvu iz Kine. Ovo je protokol koji NEO čvorovi koriste za postizanje konsenzusa i finaliziranje transakcija. dBFT omogućuje NEO-u da održi brzinu transakcije od 1.000 TPS, s optimizacijom to može ići na mnogo višu razinu. Usporedite to s Ethereum-ovih 15 transakcija u sekundi i dobit ćete osjećaj da je NEO napravljen za velike, visokofrekventne potrebe.

Osnivanje Onchaina

Tehnički direktor Hongfei i Antshares Erik Zhang također je osnovao Onchain otprilike u isto vrijeme. Ova tvrtka pristupa upotrebi blockchaina u poduzeću iz drugog smjera. Oni pružaju usluge savjetovanja i razvoja mnogim privatnim tvrtkama zainteresiranim za blockchain.

Hongfei

Da Hongfei i tehnički direktor Erik Zhang

Onchain je počeo viđati neke brzina velike brzine u 2016, daljnji razvoj Antsharesa i postajanje prvom kineskom blockchain kompanijom koja se pridružila Hyperledgeru, što je pomoglo daljnjem razvoju Onchainovog proizvoda nazvanog DNA. DNA ili Arhitektura distribuiranih mreža omogućuje integraciju poslovnih sustava i podršku međusobne interoperabilnosti.

DNK-ov dizajn omogućuje primjenu blockchaina na razne slučajeve korištenja dok surađuje s državnim propisima, odlučuje o konsenzusnom protokolu, nije u mogućnosti povezati se s drugim blockchain aplikacijama ili čak pronalazi programere koji će izraditi vaš vlastiti blockchain ili programe.

OnchainU lipnju 2016. Onchain se udružio s tvrtkom Microsoft China. Onchain se također udružio s FaDaDom kako bi osnovao Legal Chain kako bi otklonio nekoliko nedostataka legalnih digitalnih aplikacija. Onchain je također proglašen KPMG-ovih 50 najboljih Fintech tvrtki u Kini i najavio partnerstvo s Alibabom za spremište dokaza putem e-pošte za poduzeća koja pokreće blockchain.

U osnovi, DNA je platforma koja omogućuje drugim postojećim platformama da koriste blockchain tehnologiju bez potrebe za ponovnim otkrivanjem kotača. DNK OnChain-a želi olakšati uobičajeno usvajanje i međusobnu komunikaciju.

Sinergija između NEO-a i Onchaina: Master plan Da Hongfeija

Za kontekst, odnos između NEO-a i Onchaina je to Ethereum i Enterprise Ethereum. Onchain radi na blockchain projektima s velikim poduzećima, a u prošlosti je surađivao s kineskom vladom, što u konačnici pomaže NEO ekosustavu. NEO ekosustav razvija platforme za budući rast blockchaina u Kini. U budućnosti, kao što ćete vidjeti kasnije u ovom članku, NEO će premostiti jaz između privatnih institucionalnih i javnih blokova, stvarajući jedinstvenu blockchain ekonomiju.

Da biste saznali više o Onchainu i NEO-u, preporučujem naš vodič o NEO-u.

Savjetovanje s kineskom vladom

Jedna od najistaknutijih i često podcjenjivanih uloga koju je Hongfei imao je uspostavljanje konstruktivne linije komunikacije s kineskim vladinim dužnosnicima.

Kina je suzbila kriptovalute nakon ICO-manije, gdje su sumnjivi ICO projekti izletjeli iz drvene građe na štetu naivnih ulagača. Kao jedan od svjetskih lidera u tehnološkim inovacijama i dom ogromne populacije poduzetnika i programera, zatvaranje zavjesa na kripto bilo bi krajnje nesretna propuštena prilika.

Hongfei je igrao instrumentalnu ulogu u radu s kineskom vladom prije i nakon zabrane stvaranja zdrave atmosfere za blockchain inovacije u Kini bez prevarantskih projekata.

Hongfeijeva reakcija na kineski ICO balon

Hongfei je usporedio ICO situaciju sa situacijom iz dot-com balona iz ranih 2000-ih, „Kad ste pokrenuli posao koji je završio u„ dot com “, lako biste mogli privući kapital. Isto je ono što vidite s ICO-ovim zvukom. ” On nastavio je reći da će nove tehnologije uvijek generirati mjehuriće, jer se investitori uzbuđuju brže nego što se tehnologija može razvijati kako bi to i održala. Međutim, nakon mjehurića tehnologija uvijek sustigne i tržište se oporavlja.

Iako je situacija s kriptovalutom u Kini daleko složenija od samo nekoliko dosadnih prevarantskih ICO-a, vrijedi istaknuti utjecaj Hongfeija. Kao osnivač Onchaina i NEO-a, pametnog ekosustava za ugovore koji podržava razvoj dapps-a, Hongfei je uspio preuzeti vlasništvo nad čišćenjem prostora.

The bitka za kripto u Kini još nije kraj, ali budući da u prostoru ima više pozitivnih brojki poput Hongfeija, razgovor se može nastaviti prema inovacijama, a ne prema uništavanju.

Kineski plan

Kina nedavno objavili svoj 13. petogodišnji plan, koja se dotaknula prioritizacije razvoja blockchaina u sljedećih pet godina.

2017. godine kineska središnja banka također je objavila sličan plan o razvoju Fintecha s ciljem „Jačati temelje, povećati sigurnost, promovirati inovacije, razviti standardizaciju i poboljšati regulativu“

Uz to, Ministarstvo industrije i informacijske tehnologije Narodne Republike Kine objavilo je “Nacionalni blokchain standard”, koji je Onchain bio jedan od prvih koji je usvojio ovaj novi standard.

Budućnost

Hongfei ima velike planove za budućnost Onchaina i NEO-a. 2016. i 2017. generirali su najveću vijest za NEO do sada, a zamah se nastavlja za oba pothvata. Hongfei je optimističan i za budućnost Onchaina:

“Naša je vizija učiniti Onchain uistinu univerzalnim Blockchain okvirom. Koristeći različite plug-in module, naš bi se okvir mogao primijeniti na javni lanac, lanac konzorcija ili čak privatni lanac. Naš adapter za višestruke lance, koji je trenutno u fazi izrade, stvara interoperabilnost među ovim različitim lancima.

-Da Hongfei, 5. listopada 2016.

NeoX + Onchain

Glavni plan u konačnici uključuje sinergiju između NEO-a i Onchaina. Iako to neće doći u kratkom roku, očekujte da će se usluge NEO i Onchain povezati u narednim godinama. NEO već ima planove za NeoX, njihovu platformu za cross-blockchain transakcije. Ako uspije, NeoX bi mogao povezati privatne blockchaine s većim javnim tržištem. Alat za križanje blockchaina poput toga mogao bi biti koristan koliko i API-ji u web razvoju, omogućujući da neki privatni kod bude interoperabilan s javnim ekosustavom. To bi omogućilo interoperabilnost između blockchaina, bilo javnih ili privatnih.

Jednom kad se povežu, NEO i Onchain držat će cjelovit ekosustav tehnologije. Mogli bi usredsrediti potpuno novu ekonomiju vođenu blockchainom. Ovo je glavni plan Da Hongfeija. Sjajno je, i zasad izvrsno izvršava.

Zaključak

Da Hongfei trenutno je jedno od vodećih svjetiljki u kripto. Njegove veze unutar kineske vlade, status pionira u kineskoj kripto kriptografiji i položaj na čelu dviju velikih kineskih blockchain kompanija znače da će biti ključni igrač u razvoju kriptovaluta.

Ako biste voljeli vidjeti Da Hongfeija kako govori, možete ga uhvatiti na Blockchain Connectu u San Franciscu 26. siječnja 2018. Ugrabite 30% popusta na karte s kodom “coincentral”. [PRODANO]

blockchain povezivanje

Uz to, Da Hongfei govorit će i dotaknuti se „Nove vizije“ za NEO na prvoj NEO Developers Conference u San Franciscu 30. i 31. siječnja 2018..

NEO DevCon

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map