Sada postoje i kriptovalute za umirovljenike

Prvo smo se morali naviknuti na to da baka ima mobitel. I, svi znamo da je jedino gore od toga što nitko ne voli vašu objavu na Facebooku to što digne palac od Gramsa. Ipak, nemojte biti prebrzi da odbacite stariju generaciju kada je tehnologija u pitanju. Zapravo, sada postoje kriptovalute i za umirovljenike.

Možda je teško zamisliti umirovljenike u staračkom domu koji raspravljaju hoće li HODL ili unovčiti dok igraju domine. Ali, prema a izvješće WorldPay, generacija baby boomera preoblikuje globalnu industriju internetskih plaćanja. Kupuju više stvari putem interneta, a kriptovaluta za umirovljenike mogla bi biti sljedeći logičan korak.

Dobavljači često previđaju ovu demografsku kategoriju, očajnički želeći pridobiti milenijalce. Ipak, ovi “srebrni surferi” imaju bolje zdravlje nego generacije prije njih – i značajnu potrošnu moć. Zapravo se očekuje da će globalna internetska potrošnja potrošača starijih od 60 godina doseći 15 bilijuna USD do 2020. (dvostruko više nego 2010.).

Sve su bolji u upravljanju svojim iPhoneima. Počinju kupovati Alexa. I, polako se otvaraju konceptu Bitcoina. Neće proći dugo prije nego što i stariji umirovljenje financiraju kriptovalutom.

Pogledajte neke od najnovijih ideja za blockchain i kriptovalute za umirovljenike.

Ekosistem izgrađen za starije osobe

Stanovništvo stari. Prema a izvješće od strane Ujedinjenih naroda, 2015. godine, jedna od osam osoba na svijetu imala je 60 godina ili više. Do 2030. taj se omjer povećava na svakog šestog, a do 2050. barem će svaki peti čovjek imati 60 ili više godina.

Sjajno je što se možemo veseliti dužem životu. Više vremena za igranje golfa, zalazak na Floridu, možda čak i igranje Binga. Čuo sam da se bingo igre sada mogu igrati na mreži na bingobuddha. Ovo je prvo što bih među ostalim trebao učiniti. No, s smanjenim natalitetom i manje mladih ljudi koji će snositi teret, to predstavlja veliko opterećenje na resursima. Jasno je da postoji potreba za učinkovitim sustavom podrške za rastuću stariju populaciju.

GladAge je ekosustav izgrađen za starije osobe kako bi pružio personaliziranu njegu i potpuno provjerio domove za starije osobe. Izvršni direktor Sunny Kapoor kaže: “Na platformi GladAge kontrola se predaje starijim osobama dok odabiru potrebnu vrstu skrbi, kupuju opremu ili usluge, pa čak i pregledavaju skrbnike koje mogu unajmiti na zahtjev.”

GladAge nastoji riješiti najveće probleme u sektoru koje tradicionalni sustavi nisu uspjeli riješiti. “Nedostatak domova za starije osobe, ozbiljan nedostatak obučenih radnika, neuređena struktura tržišta i kaotični procesi su neki od kojih treba navesti”, kaže Kapoor.

GladAge Infographic

Trenutni problemi sa starijom zdravstvenom industrijom.

“Ogroman je jaz između dostupnih domova za skrb i broja potrebnih domova za njegu”, objašnjava Kapoor. “Čak i oni koji su na raspolaganju nisu prikladni za tu svrhu i često im nedostaje željeni standard za pružanje domaće atmosfere.”

Ako ste ikad zakoračili u državnu ustanovu za njegu starijih osoba, znat ćete o čemu govori.

Nacionalni resursi većine zemalja su rastegnuti, a nevladine institucije rade s ograničenim resursima. U mnogim slučajevima jednostavno ne postoji mehanizam za procjenu kvalitete njihovih usluga. “To prelazi u mentalne i fizičke nevolje za naše starije građane”, kaže on.

Da bi uvreda bila ozlijeđena, većina njegovatelja nije pravilno provjerena. Letimična provjera može otkriti bivšeg seksualnog prijestupnika ili lopova. Ali, što je s njihovom reputacijom i primjerenošću njegovatelja? Napokon, tko želi da njime upravlja kiselo lice ili frustrirani vodnik?

“Neprofiliranje skrbnika dovodi do tržišnog fenomena” sve je u redu “, kaže Kapoor. „Sustav bodovanja donosi zdravu konkurenciju među dionicima – da bi održali svoj prosperitet i egzistenciju, moraju dobro obavljati svoje poslove. „Svrha u kojoj GladAge napreduje je dizajnirati decentralizirani sektor za njegu starijih osoba opremljen za dinamički razvoj. To čini uvođenjem najviše futurističke tehnologije u tradicionalnu industriju staru više od jednog stoljeća. “

Platforma za umirovljenje zasnovana na pametnim ugovorima

Kad je Bitcoin ušao u javnu savjest, bilo je prilično teško zamisliti da će za nekoliko kratkih godina kriptovaluta rješavati glavne probleme s riječima. Ili da bi postojale kriptovalute za umirovljenike.

Ali samo američka industrija umirovljenja vrijedi 27 bilijuna dolara. Stoga ima smisla da će blockchain tvrtke više gledati prema ovom prostoru.

Svi znamo da moramo uštedjeti za mirovinu, ali mnogi milenijalci još uvijek se bore sa studentskim dugom – a mnogi se bumeri bore i sa studentskim dugom svoje djece. Većina Amerikanaca ne štedite dovoljno za umirovljenje, što ih postavlja za manje privlačnu budućnost.

Uz to, trenutni mirovinski planovi u vlasništvu su središnjeg tijela, nedostaju im transparentnost i nejasno je u vezi s isplatama i kada možete očekivati ​​da ih primite.

Actus radi na rješavanju ovih problema i olakšavanju štednje za mirovinu pomoću pametnih ugovora za rezanje posrednika i stvaranje transparentnosti. Štediše mogu držati portfelj ulaganja namijenjenih njihovoj mirovini, od reguliranih 401k / IRA planova do ulaganja u kriptovalute.

Actus platforma

Cilj je vratiti postupak donošenja odluka u ruke štediše, umjesto nekog bezličnog upravitelja fondovima u velikoj korporaciji. Također će potaknuti mlađe ljude da štede za svoju budućnost.

Kupite Bitcoin sa svojih 401k ili IRA-om

Za kripto ulagače koji tvrdoglavo vjeruju u vrijednost njegove budućnosti, Bitcoin IRA omogućuje im korištenje sredstava iz njihovih 401k ili IRA planira kupiti Bitcoin i druge kriptovalute.

Tvrdeći da osigurava siguran prijenos vaših mirovinskih sredstava na račun za Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash i brojne druge glavne kriptovalute, to novim digitalnim investitorima omogućuje aktivniju ulogu u štednji za mirovinu.

Također štedi za starost čini privlačnijim, jer, priznajmo, perspektiva doma za umirovljenike, slušnog aparata i lažnih zuba nije baš seksi.

Kao i kod bilo kojeg drugog ulaganja, možda nije pametno iskoristiti svu svoju ušteđevinu za to. Stavljanje sudbine svojih zlatnih godina na milost i nemilost bikovskog ili medvjeđeg tržišta moglo bi biti malo stresno kad kliznete u mirovinu.

Kriptovalute za umirovljenike

GladAge je australska blockchain tvrtka koja želi riješiti problem starenja stanovništva u tom kutku svijeta. Ipak, ako se pokaže uspješnim, to je model koji se može predstaviti širom svijeta.

„Također je korisno izgraditi mikroekonomije u kojima se sve transakcije mogu učinkovitije pratiti. To pomaže u preciznijem praćenju utjecaja i usmjeravanju ulaganja prema aktivnostima s najvećim mogućim učinkom ”, navodi Kapoor.

Nitko ne želi završiti u domu za njegu, ali mi ne kontroliramo uvijek tijek svog života. Utješno je znati da ćemo možda moći imati barem riječ – i udio – u kvaliteti naše skrbi s kriptovalutama za umirovljenike, raznolikim investicijskim portfeljem i šansom da napravimo više sa svojih 401 tisuća.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me