Mnogi smatraju Perianne Boring važnim zagovornikom blockchaina i kriptovaluta. S preko 23,6k Cvrkut sljedbenika (od studenog 2018.) i dugotrajnog nastavka rada na politici, Boring je postao glavni influencer u svemiru. U ovom ćemo članku objasniti sve što trebate znati o pozadini i trenutnom radu tvrtke Boring.

Perianne Boring Bio

Prema LinkedInu, Perianne Boring stručnjakinja je za komunikacije i javna govornica. Tijekom svoje karijere Boring se usredotočila na ulogu vlade u oblikovanju financijskih propisa. 2010. godine Boring je diplomirao na Sveučilištu Florida s diplomom prvostupnika poslovne administracije i upravljanja, ekonomije.

Perianne-dosadno-YouTube

Od 2011. do 2013. godine bila je zakonodavna analitičarka u Zastupničkom domu Sjedinjenih Država. Od 2013. do 2014., Boring je bio televizijski voditelj i voditelj međunarodnog financijskog televizijskog programa RT America pod nazivom Prime Interest. Emisija je imala 650 milijuna gledatelja i emitirana je u više od 100 zemalja.

2014. godine Boring je postao osnivač i predsjednik Komore za digitalnu trgovinu. Počevši od siječnja 2018. godine, Boring je počeo predavati kao pomoćni profesor na FinTechu i Blockchainu na poslovnoj školi McDonough Sveučilišta Georgetown.

Perianne Boring profil na Twitteru slika

Perianne Boring osnivačica je i predsjednica Komore za digitalnu trgovinu koja je osnovana 2014. godine.

Osnivanje Komore za digitalnu trgovinu

Posljednjih nekoliko godina Boring se uglavnom usredotočila na svoj rad u Komori za digitalnu trgovinu. U listopadu 2014. ova je organizacija dobila 501 (c) (6) neprofitni status od američke Uprave za poreze (IRS). Cilj Komore za digitalnu trgovinu je promicati usvajanje blockchain tehnologije, bitcoina, digitalne valute i digitalne imovine.

Komora za digitalnu trgovinu ima niz inicijativa i radnih skupina. To uključuje Token Alliance, Smart Contracts Alliance, Blockchain Council of Intellectual Property, Digital Assets Accounting Consortium, Global Blockchain Forum, Državnu radnu skupinu, DC Blockchain Center i Blockchain Alliance. Specifična uloga svake skupine varira. Međutim, svi su ti napori namijenjeni „odražavanju prioriteta relevantnih za blockchain ekosustav“. Prvenstveno je cilj ove organizacije utjecati na javnu politiku povezanu s blockchainom i kriptovalutom.

Logotip za DC Blockchain Summit 2019

Komora za digitalnu trgovinu svake je godine domaćin DC Blockchain Summita i nekoliko drugih događaja.

Tvrtke članice, događaji i međunarodni napori

Tvrtke članice Komore za digitalnu trgovinu obuhvaćaju razne industrije. To uključuje vodeća novoosnovana poduzeća, softverske tvrtke, globalne IT konzultantske kuće, financijske institucije, osiguravajuća društva, odvjetničke tvrtke i investicijske tvrtke. Neke značajne tvrtke članice uključuju Accenture, Bittrex, BNP Paribas, Cisco i Microsoft. Organizacija je domaćin nekoliko događaja svake godine. Na primjer, neki događaji u 2018. godini uključuju Code-a-thon, DC Blockchain Summit i DC FinTech Week.

Organizacija također želi voditi razvoj politike na globalnoj razini. Primjerice, u listopadu 2017. godine, Komora za digitalnu trgovinu udružila se s Ministarstvom trgovine Sjedinjenih Država. Zajedno su vodili prva trgovinska misija certificirana za Blockchain u Ujedinjene Arapske Emirate. U rujnu 2018. komora za digitalnu trgovinu objavila je dokument u kojem komentira kanadsku politiku. To je bio odgovor na predložene političke propise iz “Zakona o prihodima od kriminala (pranje novca) i financiranja terorizma, 2018.”

Bitcoin necenzurirani podcast

2016. godine Boring je bio gost na epizoda podcasta Bitcoin Uncensored. Ova pojava stvorila je puno kontroverzi na raznim platformama društvenih medija. Domaćini podcasta postavljali su dosadna jednostavna pitanja o blockchainu. Prema riječima domaćina, ili im nije mogla odgovoriti ili je dala netočan odgovor. Neki su se stali na stranu domaćina rekavši da Boring ne zna dovoljno o blockchainu ili kripto, te da se Boring previše oslanja na modne riječi i stroge točke razgovora. Domaćini podcasta također su optužili Boringa za promicanje projekata prijevare.

Drugi su ljudi malo više podržavali Boringa nakon što su čuli podcast. Izjavili su da nikada nije tvrdila da je tehnički stručnjak (tj. Programer blockchaina) i da su domaćini nepristojni. Jedna objektivna osoba sažela je to kao “Bitcoin Uncensored’s MO je za roštiljanje. Ući u njihov podcast i očekivati ​​drugačije, mnogo je nalik na to da pustite The Daily Show da napiše nešto o vama i da očekujete da ćete se maziti. “

Boringova reakcija na izdanje podcasta

Reakcija Boringa na ovaj intervju također je izazvala dodatnu, negativnu pozornost. Prijetila je da će tužiti voditelje podcasta zbog uznemiravanja i klevete ako se epizoda objavi. Zapravo, podcast je objavljen i još uvijek postoji dostupno na Soundcloud-u. Prema jedan članak o reakciji, ovaj intervju nije bio ni približno sličan optužbama koje je Boring iznio. U članku se dalje kaže da voditeljima nije bilo potrebno odobrenje Boringa za objavljivanje epizode podcasta.

Nažalost, ovo je natjeralo neke ljude da postanu pitanje treba li Boring biti osoba koja treba voditi blockchain i organizaciju zagovaranja kriptovaluta. U međuvremenu, drugi tvrde da je potrebno više zagovornika koji imaju iskustva s vladinom politikom poput dosadne. Unatoč ovoj kontroverzi, Boring je i dalje glavni zagovornik blockchaina i kriptografije.

Bitcoin necenzurirani podcast s naslovnicom (pronađen na Soundcloud)

Dosadno prijeti tužbom nakon što je ovaj intervju za podcast krenuo po zlu.

Govori, zagovaranje i postignuća

Perianne Boring služila je kao govornik na brojnim blockchain događajima visokog profila. Također je česta suradnica raznih televizijskih i internetskih medijskih programa. Na primjer, dosadno se pojavilo na Nasdaq’s TradeTalks program za raspravu o stanju propisa o kriptovalutama i ulozi uslužnih tokena. U rujnu 2018. godine govorila je na OECD Blockchain Policy Forumu u Parizu. U listopadu 2018. Boring je sudjelovao u Financijama poremećenim, događaju koji je u New Yorku organizirao The Economist.

Igrana fotografija za Financije poremećene (2017.)

Boring je javni govornik na brojnim konferencijama vezanim uz blockchain i kripto.

Sažetak

Tehničke će inovacije i dalje činiti blockchain / crypto održivijim. Ipak, također ne možemo zanemariti važnost neprofitnih organizacija poput Komore za digitalnu trgovinu ili pojedinaca poput Boringa. Potrebno je puno napora kako bi se uspostavila i razjasnila javna politika prema blockchain tehnologiji i kriptovalutama.

Kao što smo prečesto vidjeli u medijima, stvari poput volatilnosti cijena ili prijevara s kriptovalutom stvorile su kod mnogih negativan dojam o prostoru. S obzirom na trenutnu klimu vladinih propisa i zabrane kriptovaluta, neophodno je imati zagovornike koji mogu pomoći u izgradnji pozitivnije budućnosti za industriju.