Što je BitClave: rješavanje industrije digitalnog oglašavanja

BitClave: Novi žeton digitalnih medija na bloku

BitClave nudi decentraliziranu tražilicu koja uklanja bilo koje posrednike u oglašavanju trećih strana s ciljem uspostavljanja snažnog, učinkovitijeg odnosa između poduzeća i potrošača.

BitClave zagovara uzrok “vraćanja Interneta” od trenutne tehnološke oligarhije i donošenja istog ljudima na jednoj kohezivnoj platformi.

bitklava

Ova decentralizirana tražilica pomoći će korisnicima da zaštite svoje podatke i bolje pronađu ono što traže, dok će tvrtke moći oglašavati po isplativijim i učinkovitijim cijenama.

Što je BitClave?

BitClave želi stvoriti otvoreno tržište pretraživanja kako bi cijene oglašavanja bile transparentne i poštene. Sustav koji BitClave predlaže isključio bi posrednike treće strane, poput Google AdWordsa, koji razdvajaju potrošače i trgovce.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ZQlQv4zi6YI]

U svijetu pretraživanja BitClave, tvrtke bi mogle doseći svoju ciljnu publiku s izuzetno visokim stupnjem specifičnosti. Ovo hiper fokusirano ciljanje omogućilo bi tvrtkama da dobiju više novca za svoje reklamne novce, kao i da potrošačima počnu prikazivati ​​vrlo relevantne oglase. Na primjer, ako ste joga studio, u osnovi biste mogli pronaći svakoga tko se bavi jogom i poslati mu svoje oglase.

Iako se ova funkcionalnost može donekle primijeniti tradicionalnim PPC (pay-per-click) metodama, to i dalje dovodi do puno rasipanja. Tvrtke na kraju pucaju gomilu oglasa širokoj publici i nadaju se najboljem. BitClave sustav bio bi puno precizniji.

bitklava

Sustav BitClave koristio bi oblik stimuliranog pretraživanja, gdje bi ljudi vidjeli oglase samo ako imaju izraženi interes da ih vide. Na ovaj način, ciljna publika tvrtke nije samo lakše doći, već je i zagrijana i puno bliža kupnji.

Na primjer, recimo da tražite novu kuću. Započeli biste s pretraživanjem na platformi BitClave, a zatim biste počeli prikazivati ​​oglase nekretnina koji odgovaraju vašim kriterijima. Ne samo da biste imali kurirane i specifične oglase, već biste zarađivali i CAT, token BitClave, kada stupite u interakciju s tim oglasima.

Budući da su troškovi prodaje u osnovi puno niži u sustavu BitClave, tvrtke bi mogle donijeti veću vrijednost u obliku probnih ponuda, uzoraka i popusta. Ti bi poticaji također dobili veću stopu odgovora, što bi dodatno ojačalo odnos između poslovanja i potrošača.

bitclave aktivni ekosustav pretraživanja

Sve bi se to dogodilo bez da posrednik treće strane ubire ogromnu dobit u postocima troškova oglašavanja ili korisničkih podataka. Ekosustav BitClave pomoći će potrošačima da zadrže kontrolu nad svojim podacima i pružit će im mogućnost otkrivanja osobnih podataka tvrtkama.

Natjecanje

BitClave se pridružuje nekolicini drugih tokena temeljenih na digitalnim medijima u pokušaju rješavanja digitalnog svijeta.

Vrijedna je samo reklamna industrija 550 milijardi dolara, s tim da Facebook i Google preuzimaju lavovski dio. Moglo bi se činiti izuzetno ambicioznim pokušati se boriti protiv tvrtki poput Googlea, Facebooka, Microsofta i Baidua, ali to je uobičajena nota u kriptorevoluciji.

Kada na trenutak smanjite fokusiranje samo na BitClave i osvijestite druge projekte u prostoru, mogli biste početi viđati iskre.

Steemit: Ova platforma želi poremetiti prostor za stvaranje sadržaja, gdje se korisnici stimuliraju kompenzacijom za pisanje i interakciju sa sadržajem na Steemit.com.

ŠIŠMIŠ: Osnovni žeton pažnje također se želi pozabaviti svijetom oglašavanja i nudi platformu na kojoj se korisnicima plaća pažnja kada gledaju oglase, a izdavači većinu prihoda od oglasa dobivaju izravno.

AdEx: Ova razmjena oglasa temeljena na blockchainu ima za cilj narušiti krajolik internetskog oglašavanja u borbi protiv prijevara s oglašavanjem, privatnosti i pristanku za primanje određenih sponzoriranih poruka.

Iako bi se gore navedeni projekti tehnički mogli smatrati konkurencijom, svi oni imaju misiju iskorijeniti trenutni krajolik oglašavanja. Budući da Facebook i Google dobivaju 73% svih internetskih dolara za oglašavanje, ciljevi su jasni.

Bitclave tim

BitClave je osnovan 2016. godine, a sjedište mu je u Mountain Viewu u Kaliforniji. Da stvar bude još zanimljivija, djeluje izvan Googleovog glavnog kampusa. To BitClaveu daje priliku da regrutuje talente visoke razine iz okolnih područja.

tim za ugriz

Izvršni direktor je Alex Bessonov. Bessonov ima iskustva u radu s pokretačkim pokretačima, kao i softverski inženjer u Microsoftu, eBayu i Informatici.

BitClaveov CTO je Patrick Tague. Tague ima iskustva u mobilnoj, ugrađenoj i bežičnoj sigurnosti.

Povijest trgovanja BitClave (CAT)

Pisanje ovog članka pronalazi BitClave na prilično zanimljivom mjestu. Projekt je nedavno prikupio 25 547 000 USD na uspješnom ICO-u koji je trajao od studenog do prosinca. Trenutno je uvršten na nekoliko malih burzi i zabilježio je značajan rast.

bitklava CMC

Tečaj u vrijeme ICO-a iznosio je oko 0,07 USD / žeton i značajno je skočio u prvih nekoliko dana na tržištu.

Iako BitClave još nije stigao na neke veće burze, čini se da još uvijek ima dovoljno prostora za rast.

Završne misli

BitClave trenutno ulazi u fazu nakon ICO-a, a ako je njegov ICO bilo kakav pokazatelj, čini se da će i dalje sniježiti pažnju u kriptovaluti.

bitclave sučelje

Pogledajte njihove bijeli papir kako biste saznali više o projektu i njegovom mjestu u cjelokupnom svijetu digitalnih medija.

Uspjeh BitClavea u bliskoj budućnosti bit će vezan za njegovu sposobnost da poveća svoju korisničku bazu i pokaže daljnju korisnost za svoj token.

Podcast: Reproduciraj u novom prozoru | preuzimanje datoteka

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map