Bitwage s ponosom prikazuje frazu Poslovi i plaće za međunarodne outsourcing tvrtke na vrhu svoje početne stranice. Tvrtka nije samo posrednik prekograničnih plaćanja za klijente, njihove zaposlenike i ugovaratelje. To je i napredno mjesto za traženje posla, posebno usredotočeno na potrebe udaljenih radnika. Evo detaljnijeg pregleda prednosti koje vam mogu koristiti Bitwage poslovi i plaće.

Bitwage poslovi i plaće

Bitwageovo poslovanje ima tri posebna područja stručnosti:

  1. Pomaganje udaljenim radnicima u pronalaženju poželjnih radnih mjesta širom svijeta
  2. Omogućavanje poslodavcima da brzo plaćaju radnike na daljinu, uz niske transakcijske troškove
  3. Opremanje udaljenih radnika za primanje plaća u bilo kojoj od dvadeset i pet različitih fiat valuta, četiri kripto valute i četiri plemenita metala

Udaljeni radnici čak ni ne trebaju da se poslodavac prijavi za Bitwage kako bi dobili dio ili cijelu plaću u usluzi kriptovaluta.

Traženje zaposlenja

Od 22. prosinca 2018. godine 19.500 udaljenih radnika pretplaćeno je na algoritam pretraživanja posla Bitwage. Trenutno je na web mjestu navedeno više od 31.000 otvorenih radnih mjesta. Poslodavci mogu brzo stvoriti profil i objaviti nova radna mjesta, jednako lako kao što radnici mogu objaviti svoje osobne podatke i započeti potragu za poslom.

bitwage poslovi i slaries bitwage posao lisitng

Od 22. prosinca 2018. na Bitwage.com navedeno je gotovo 32 000 radnih mjesta. Slika: https://jobs.bitwage.com/feed

Prema kopiji na Bitwageu web stranica,

Algoritmi strojnog učenja šalju svaki posao objavljen na društvenim mrežama (na temelju vaših vještina) ravno u vašu pristiglu poštu. Pronađite posao sami na našoj radnoj ploči koja donosi udaljene poslove objavljene na Twitteru, Redditu i drugim platformama.

Otkako je Bitwage počeo živjeti prije nekoliko godina, izvršeno je više od 34 milijuna dolara plaćanja.

Komadić akcije

Lutajući oko Bitwagea Poslovi stranica, pronašao sam njihov ugovor o zapošljavanju. Kaže da ako nađete posao koristeći njihovu uslugu, morate se složiti s plaćanjem putem Bitwagea. Nadalje, navodi se da Bit će isplaćeno 10 posto plaće za prvu godinu Inwage i regrut koji vam je pomogao da nađete posao.

bitwage poslovi i plaće bitwage regrutiranje ugovora

Kad vas angažiraju za posao putem usluge Bitwage Get Jobs, naplatit će vam se 10% naknade za traženje posla.

Službe za zapošljavanje desetljećima koriste isti model zasnovan na naknadama, pa to nije nužno šokantno. Međutim, traženje sličnog posla na web mjestu za traženje posla bez provizije moglo bi biti bolja alternativa, ovisno o vašim okolnostima. I dalje možete koristiti Bitwage za primanje plaće, čak i ako niste koristili pretragu zaposlenja za pronalazak posla.

Ožičenje novac na međunarodnoj razini može biti vrlo skup i, ironično, vrlo spor. Ovaj Vremenska vrijednost novca pitanje negativno utječe na tvrtke, pojedince, poslodavce i zaposlenike. Međutim, prema Bitwageu, njihova upotreba blockchain tehnologije pomaže u usmjeravanju prekograničnih transakcija plaća i plaća. U nekim se slučajevima prijenos koji bi trajao do petnaest dana može izvršiti istog ili sljedećeg dana pomoću usluge obračuna plaća Bitwage.

Uz Bitwage, vaše fizičko mjesto jednostavno nije važno. Možete raditi bilo gdje, fakturirati svog udaljenog poslodavca putem Bitwagea i dobiti isti ili sljedeći dan. Morate odabrati u kojoj fiat valuti, plemenitim metalima ili kripto računima želite biti plaćeni.

Podijelite svoju plaću

Nakon što se prijavite za Bitwage, možete koristiti raspodjele značajka za raspodjelu koliko vaših plaća ide tamo:

  1. Banka u banku: Ovo je najjednostavniji prijenos Bitwagea.
  2. Račun za uštedu u oblaku (Bitwage Cloud): Omogućuje uštedu vaše plaće u bilo kojoj od 25 valuta, četiri kriptografije (XBT, ETH, LTC i VOX) ili četiri metala (zlato, srebro, platina i paladij). Novčana sredstva možete podizati putem debitne kartice, koristeći Visa mrežu. Također možete kupovati Bitcoinom koristeći istu debitnu karticu.
  3. Opcija Bitcoin mreže (Bitcoin Blockchain): Primajte plaće u Bitcoinu.

Razmislite o fleksibilnosti dostupnoj s gore navedenim opcijama. Možda biste željeli primati 80 posto svoje plaće u fiat, polaganjem na vaš bankovni račun. Možda biste više voljeli primati 10 posto u bitcoinu i 10 posto u srebru. Vaš račun štednje u oblaku primit će vaše fiat, Bitcoin i srebrne depozite (ne morate otvoriti novi račun za štednju da biste koristili značajku računa za štednju u oblaku). Možda biste željeli primiti svi vaše plaće u Bitcoinu. Bitwage će vas sigurno primiti, a transakcija će biti izvršena najkasnije do sljedećeg dana.

Čini se da je ovaj aspekt usluga tvrtke zlata vrijedan (Bitcoin?). Možete naložiti Bitwageu da istovremeno obrađuje tri (ili više) transakcija, čime štedite vrijeme i gnjavažu.

Strukture naknada

Po web mjestu Bitwage:

Za naše osnovne proizvode nema naknade.

Ipak, i dalje ćete plaćati valutu, kripto ili plemenite metale kada primite uplatu. Na primjer, ako vam poslodavac plati 1.000 USD i odlučite primati uplatu u bitcoinu (XBP), naplatit će vam se provizija u iznosu od 2,50% iznad srednja tržišna stopa (MMR) za novčić (ovaj doplaćeni postotak temeljen na MMR-u mijenjat će se u skladu s veličinom vaše uplate).

bitwage poslovi i plaće srednja tržišna stopa

Bitwage-ov dodatak za pretvorbu fiat-u-bitcoin superiorniji je od nekoliko njegovih konkurenata. Bitwage također može izvršiti transakciju isti dan ili najkasnije sljedeći dan. Slika: https://www.bitwage.com/rates

Ako primite istih 1.000 USD u bitcoinu putem Coinbase ili Lokalni bitkoini, vaša će nadoplata iznositi 4,00 posto, odnosno 4,50 posto. Ne premijski Bitwage klijenti primit će svoju Bitcoin uplatu sljedeći dan. Suprotno tome, Coinbaseu može trebati do 7 dana za plaćanje, a lokalnim Bitcoinima do 15 dana.

Osnovna (ne premijska) verzija Bitwage omogućuje vam primanje plaća na jednom valutnom računu. Primateljima plaća također se naplaćuje 1 posto za svaki depozit u bilo kojoj od dvadeset i pet lokalnih valuta.

Movin ’on Up

Bitwage nudi a premija servis. Ovaj dodatak omogućuje vam dodatnu fleksibilnost, uključujući isporuku sredstava istog dana. Premium vam također omogućuje primanje plaće na bilo koji od 25 različitih računa valuta, kripto i metale. Za premiju se uključuju razne naknade, ovisno o uslugama koje želite. Na primjer, recimo da ste poslodavac koji želi financirati vašu plaću (za više radnika). Ovdje su naknade za prolazak ACH-om i kreditnom karticom:

Financiranje platnih spiskova ACH zaduženjem: 0,50% +, 50 USD po platnom spisku koji se naplaćuje poslodavcu

Financiranje platnih spiskova kreditnom karticom: 3,50% +. 30 USD po platnom spisku koji se naplaćuje poslodavcu

Jasno je da je financiranje obračuna plaća putem ACH isplativa opcija. Ipak, uvijek je dobra ideja imati sigurnosne kopije poput kreditne kartice, samo u slučaju potrebe.

Na kraju

Sve u svemu, Bitwage je izgleda vrlo održiv sustav plaćanja za poslodavce i njihove udaljene radnike. Naknade za transakcije su razumne, a plaćanja se odvijaju brzo. Radnici i poslodavci također uživaju fleksibilnost izbora valute i raspodjele plaćanja. U usporedbi sa svojim ključnim konkurentima, čini se da je Bitwage lider u isplativoj tehnologiji prekograničnog plaćanja.

Svi podaci temeljeni na web mjestu Bitwage od 22. prosinca 2018.