Što je CoinDash?

CoinDash sebe opisuje kao „platformu za socijalno trgovanje temeljenu na kripto tehnologiji osmišljenu kako bi vam pomogla stvoriti i održavati pobjednički portfelj kriptovaluta“. Omogućuje vam upravljanje kripto portfeljem u jednostavnom formatu, a istovremeno ima mogućnost kopiranja aktivnosti drugih trgovaca.

Platforma je trenutno u fazi beta verzije, testira je oko 1.000 sudionika koji će dati povratne informacije o mogućim poboljšanjima / prilagodbama. Prema njihovoj službenoj web stranici, glavno pitanje s kojim se susreće industrija kriptovaluta je prepreka ulasku koja sprečava masovno usvajanje.

Prepreke uključuju “upravljanje, ulaganje i interakciju” s trgovinskim platformama, što često obeshrabruje neiskusne trgovce da uđu u arenu ulaganja. Ovdje dolazi CoinDash.

Korištenjem CoinDash tokena (CDT) korisnici će moći gledati uspješne trgovce. Upućeni korisnici mogu potom kopirati portfelje iskusnih trgovaca “u jednostavnom, interaktivnom, suradničkom okruženju”.

coindash coin

Slično tome, korisnici će moći zaraditi CDT davanjem javnog prikaza svog osobnog portfelja i trgovačkih aktivnosti. To kupcima daje priliku da istovremeno budu i „tvorci i potrošači“. Nastavljajući koncept razmjene znanja, CoinDash će ponuditi uvid u osobne odluke o portfelju / trgovanju, omogućene praćenjem transakcija korisnika na blockchainu.

Ključne značajke CoinDash

Kao što je prethodno rečeno, CoinDash trgovcima pruža sredstva za pametnije odabire kada je riječ o ulaganjima u kriptovalute. Da bi to učinila, platforma uključuje sljedeće značajke:

 • Upravljanje portfeljem: Pruža analitiku i nudi automatizirane uvide o portfelju korisnika i izborima ulaganja.
 • Mreža trgovaca: Društvena mreža koja omogućava korisnicima da prate portfeljne aktivnosti drugih trgovaca u stvarnom vremenu i kopiraju njihove strategije. Oponašanje njihovih strategija jednostavno je poput odlaska u portfelj najboljih trgovaca i klika na “copy trade”.
 • Tržište: Istražite nove mogućnosti kriptovaluta, „primate podatke o tržištu u stvarnom vremenu i pristupite instrumentima ulaganja treće strane“. Tržište uključuje teme poput kriptovaluta u trendu i ažurirane ICO informacije.

platforma coindash

Kako CoinDash Raditi?

Kao ERC20 token, CDT je ​​kompatibilan s Ethereum blockchainom. Trenutno implementacije Coindash podržavaju Ethereum i RSK ali nadaju se da će podržati sve pametne ugovorene blockchaine u djelokrugu društvene trgovine.

CoinDash je dostupan u mobilnim aplikacijama i na mreži. Proizvod se smatra tržišnom mrežom koja uključuje tržište, društvenu mrežu i komponentu SaaS (Softver kao usluga). Tržišna mreža nudi integraciju više razmjena kao što su Poloniex i HitBTC kako bi korisnici bili informirani o ukupnoj analitici. Također podržava „ako-tada automatizaciju ICO investicija. Primjer: uložite u ICO X ako se 75% gornje granice podigne u prva 24 sata. ” Osim toga, trgovanje se može obavljati pod uvjetima “ako-tada”.

platforma coindash

 • Tržište: podaci koje proizvode SaaS i mrežni slojevi omogućuju lakše otkrivanje mogućnosti ulaganja.
 • Signali trgovanja u stvarnom vremenu s CoinDash-a
 • Obavještavajte korisnike o ukupnom tržištu, zajedno s trendovskim kriptovalutama
 • Komplet za razvoj softvera za programere koji im omogućuje spajanje investicijskih instrumenata treće strane.
 • ICO nadzorna ploča: Grafička nadzorna ploča prošlih, sadašnjih i budućih ICO-a i pomoć u ulaganju u njih putem platforme.
 • Mreža (društvena): omogućuje interakciju između investicijske zajednice CoinDash putem dijeljenja sadržaja.
 • Trgovanje signalima: redovni korisnici primat će signale trgovanja u stvarnom vremenu od najboljih investitora. Korisnici moraju platiti naknade CDT-om da bi primali ponavljajuće se signale.
 • Trgovanje kopijama: korisnici mogu dodijeliti dio svog posjeda kovanica za kopiranje najboljih trgovaca pomoću tehnologije pametnih ugovora

trgovac coindashom

Oko CoinDash

CoinDash je izraelski blockchain startup sa sjedištem u Tel Avivu. Tvrtku, koju je 2016. godine osnovao Alon Muroch, zapošljava između 11-50 ljudi. Nazvan jednim od “Top 25 izraelskih utjecaja u blockchain tehnologijama i kriptovalutama” The Jerusalem Post, Muroch nije amater u industriji.

Prije CoinDash-a, Muroch je 2014. osnovao Bitcoin Authenticator i bio je voditelj razvoja iOS-a na p2p (peer-to-peer) rješenja za plaćanja tvrtke PayKey. Suosnivač Adam Efrima također drži impresivan nastaviti, jednom je bio operativni direktor u investicijskoj mreži za socijalno trgovanje eToro i direktor ulaganja u Citic Group prije nego što je prešao na osnivanje CoinDash-a.

Tijekom ICO faze CoinDash je hakirao “nepoznati počinitelj” koji je dodijeljenu adresu za ulaganje promijenio u osobnu. Iako je tvrtka još uspjela prikupiti 6,4 milijuna dolara, haker je već ukrao otprilike 7 milijuna dolara u Ethereumu. CoinDash je na kraju zatvorio prodaju tokena 13 minuta nakon početka.

U izjavi je tvrtka rekla: “ovo je bio štetan događaj … ali to zasigurno nije kraj našeg projekta.” Osim početnog zastoja, tvrtka je nastavila ići dalje s projektom i iznijela svoj putokaz kao što se vidi u nastavku.

putokaz coindash

CoinDash Opskrba novčićima

CoinDash ima ukupnu opskrbu od 1.000.000.000 CDT s cirkulacijskom opskrbom od 651.246.670 CDT. Iako je tržište noću držalo trgovce budnima od tjeskobe, CoinDash je otkrio neke dobre vijesti.

coindash marketcap

Kao dio svog programa lojalnosti, sudionici ICO-a dobit će tokene distribucijom za ukupno 15 000 000 CDT-a. Štoviše, tijekom mjeseca veljače CoinDash će “otkupiti” ukupno 2,5 milijuna CDT-a iz optjecaja kako bi ga zadržao u rezervama tvrtke “. Coindash se trenutno nalazi na 195 mjestu među svim kovanicama u smislu tržišne kapitalizacije.

CoinDash Povijest trgovanja

7. kolovoza 2017. CoinDash je gazio oko 0,05 USD. U vrijeme pisanja ovog članka, CDT se trgovao za otprilike 0,11 američkih dolara, dostigavši ​​ATH od 0,27 američkih dolara 7. siječnja 2018. Dramatične promjene cijene ove digitalne imovine odražavaju ukupnu nestabilnu prirodu tržišta kriptovaluta. Posljednjih tjedana i tržište medvjeda muči CDT.

povijest trgovanja coindashom

Gdje možete kupiti CoinDash?

Binance, Vrata.io, HitBTC, EtherDelta, Gatecoin, Mercatox, i Veliki su sve razmjene koje možete kupiti CDT s ETH ili BTC. Međutim, Coincentral visoko predlaže Binance zbog pristupačnog formata i niskih naknada za trgovanje.

Novi korisnici mogu kupiti BTC ili ETH kovanice na Bitstamp, CoinMama, Coinbase ili Gemini i položiti ih na svoje adrese u Binanceu. Te razmjene omogućuju kupnju ETH i BTC kreditnim karticama i / ili bankovnim transferima.

Gdje možete čuvati CoinDash?

Budući da je CoinDash ERC20 token, možete ga pohraniti na hardverske novčanike koji podržavaju Ethereum blockchain kao što su Ledger Nano S i Trezor. Možete ga pohraniti i na MyEtherWallet (MEW). Da biste provjerili više novčanika, pogledajte naš vodič Najbolji Ethereum novčanici.

Zaključak

U svojoj bijeli papir, CoinDash navodi kako će iskusni i početnici ulagači u kriptovalute biti privučeni platformi zahvaljujući analitičkim alatima visokih performansi i alatima za društvene mreže. Trenutno u posljednjoj fazi testiranja, vjerojatno je gotov proizvod spreman za javno predstavljanje u kratkom roku.

Čini se da se projekt poput ovog izdvaja od brojnih blockchain projekata “prijevara”. Uz CoinDash, projekt nudi jasan slučaj upotrebe CDT-a. Prema timu, “što više ljudi koristi platformu, više će se pristojbi platiti, više će se tokena kupiti – na kraju će se povećati cijena tokena.”

Kako mnogi trgovci svakodnevno gube novac, ne iznenađuje proizvod koji je pokrenut kako bi trgovcima pružio ruku pomoći. Stoga ne bi bilo nerazumno predvidjeti uspjeh ovog relativno novog altcoina.

Da biste saznali više o CoinDashu, pogledajte projekte službena stranica na Twitteru, ili gledajte ovo Youtube video objašnjavajući kako funkcionira futuristička platforma za trgovanje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me