Što je LUXCoin (LUX)? | Vodič za početnike

LUXCoin (LUX) novčić je koji implementira paralelne masternode, PHI1612 hibridni PoW-PoS algoritam i “Statički” model za ulaganje. Raznolikost inovativnih značajki koje nude LUXCoin i Luxcore stavile su LUXCoin na radar mnogih ljudi u svijetu kripto valuta.

Luxcore, ekosustav rješenja i usluga za blockchain koji stoji iza LUXCoina (LUX), usredotočen je na izgradnju mosta između visokokvalitetnih sigurnosnih i privatnih blockchain proizvoda, masivnog tržišta na razini poduzeća i prosječnih potrošača. Luxcore se sastoji od LUXCoin-a, koji bi trebao biti žeton vrijednosti temeljen na blockchain-u otvorenog koda, i zatvorenih izvora više proizvoda usmjerenih na potrošače poput Parallel Masternodes i LuxGate.

U osnovi, Luxcore nudi platformu koja će omogućiti korisnicima da kreiraju proizvode oko različitih slučajeva upotrebe na razne dinamične načine, za koje je sposoban malo koji drugi token (ako postoji).

Luxcore također planira izdati buduća ažuriranja kao što su Segwit, pametni ugovori i LuxGate putem sustava Parallel Masternode (PMN).

lux info

putem jednog od prvih postova na forumu koji predstavlja razvoj LUXCoina. (https://bitcointalk.org/index.php?topic=2254046.0)

Napomena urednika: Budući da tim LUXCoin i Luxcore brzo objavljuje nove događaje i ažuriranja, ovaj će se članak nekoliko puta ažurirati u sljedećim tjednima kako bi odražavao nove promjene. Trenutno stanje članka odražava trenutnu funkcionalnost i planove platforme Luxcore.

Što je PHI1612 hibridni PoW / PoS algoritam?

Platforma Luxcore pozdravlja svoj PHI1612 algoritam kao “najučinkovitiji algoritam za rukovanje GPU-om”. To je GPU prijateljski i puca na veće brzine raspršivanja bez povećanja potrošnje energije. Algoritam u konačnici nastoji učiniti rudarski postupak učinkovitijim, što će pomoći rudarstvu učiniti profitabilnijim smanjenjem računa za električnu energiju.

Algoritam sprečava velike rudarske tvrtke da dominiraju i centraliziraju kontrolu nad tokenom. Budući da je LUXCoin prilagođen GPU-u, puno je demokratiziraniji i decentraliziraniji. Lux je također otporan na ASIC.

Luxcore također kombinira svojstva iz algoritama Proof-of-Work i Proof-of-Stake. Ovaj protokol, koji se naziva “Proof-of-Stake 2”, omogućuje distribuciju uloženih nagrada bez obzira na to koliko korisnik ulaže.

Što su paralelne masternode (PMN)?

Paralelne masternode (PMN) mogu biti prilično komplicirane, ali tehnologija se usredotočuje na rješavanje potreba pouzdanosti i sigurnosti poduzeća i institucija.

Značajka Parallel Masternodes izgrađena je na tehnologiji i2pd i SAM protokolu, što Luxovoj sigurnosti daje značajan poticaj.

Ova privatna mreža u osnovi omogućuje korisnicima da kreiraju programe trećih strana na vrhu blockchaina na način na koji je malo koji drugi token sposoban. Paralelne masternode bit će dostupne samo provjerenim i provjerenim vladinim institucijama i poduzećima kako bi se smanjio potencijal za bilo koje zlonamjerne igrače. Svi novčanici i transakcije na paralelnim masternodama su šifrirani.

Što je LuxGate?

LuxCore LuxGate smatra „tehnološkim čudom u blockchain prostoru“.

Ova tehnologija omogućit će provjerenim blockchainima međusobnu komunikaciju, stvarajući konstruktivan most za različite blockchains (poput Bitcoina i Ethereuma) da međusobno komuniciraju na razne načine.

LuxGate omogućuje interakciju s centraliziranim organizacijama, poput bankarskih institucija, s privatnom mrežom Parallel Masternodes. Budući da LuxGate i PMN mogu raditi preko različitih algoritama i da su agnostični u sustavu, Luxcore ima velike šanse da uzdrma tradicionalne sustave bankarskih transakcija.

Primjer upotrebe ovog projekta je sljedeći (sa stranice informacija o proizvodu Luxcore):

“Ako institucija ima dva sloja zaštite vatrozida A & B, sa svakim slojem različite sigurnosne snage, s A na 300 bodova i B na 200 bodova (ukupno 500), s omogućenim LuxGateom, svaka će razina imati kombiniranu snagu od 500, dovodeći ukupnu poteškoću do 1000 bodova. “

Luxcore planira surađivati ​​s privatnim institucijama kako bi im pomogao u uspostavljanju paralelnih Masternoda i razvoju mreže uz održavanje visokih sigurnosnih standarda.

Luks putokaz

Bacivši pogled na LUXCoin Github i Discord, vidjet ćete brzi napredak u razvoju i ažuriranjima. Tim planira lansirati svoje paralelne masternode (PMN) u prvom kvartalu ove godine, a započet će s integracijom poduzeća na razini poduzeća u drugom kvartalu.

LUX putokaz

Informacije o trgovanju LUXCoin

Umjesto ICO-a, LUXCoin je izvršio “miniranje” gdje su iskopali 5% ukupne ponude.

Luxcoin

Trenutno se LUXCoin može trgovati samo na Cryptopia.

Završne misli

Čini se da je LUXCoin vrlo ambiciozan projekt koji bi mogao značajno uzdrmati svijet tradicionalnih bankarskih usluga. Njegove paralelne masternode (PMN), algoritam PHI1612,

Da biste saznali više informacija, pogledajte njihove bijeli papir, ili ih pronaći na mnoštvu kanala kao što su Telegram, Reddit, i Nesloga.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me