Što je Minergate? | Ponovno omogućavanje rudarenja s vašeg prijenosnog računala

Prošle su tri godine otkako su umovi koji stoje iza platforme Minergate uvidjeli potrebu za izjednačavanjem uvjeta za rudarstvo pružajući korisnicima računala mogućnost kombiniranja snage CPU-a za kopanje kriptovaluta. Ovi kooperativni rudarski bazeni omogućuju pojedincima da profitabilno kopaju kriptovalute u vremenu kada veliki višemilijunski centri za rudarenje podataka nastaju širom svijeta. Da bismo bolje razumjeli značaj projekta Minergate, uzmimo kratki trenutak da pregledamo trenutni rudarski krajolik.

Ne tako decentralizirani kriptomarket

Danas je rudarstvo velik posao i ako niste spremni izdvojiti nešto ozbiljnog novca za neki novi hardver, možda će vam biti teško profitabilno minirati kripto u vašem području. Rudari koriste posebno dizajnirane rudarske platforme koji su daleko učinkovitiji u rudarstvu od vašeg uobičajenog računala. Povrh ove nove tehnološke barijere, širom svijeta pojavljuju se ogromni rudarski pogoni. Ovi gigantski objekti uključuju do 15.000 rudarskih platformi na jednom mjestu, a mnogi troše toliko energije koliko i mali grad.

Sva ova zbivanja u rudarskoj areni učinila su da je pojedincima gotovo nemoguće iskopati kripto sa svog kućnog računala ili prijenosnog računala.

Minergate je rođen

Bilo je to u ožujku 2014. kada je Minergate svijetu prvi put predstavio koncept javnih rudarskih bazena. Grupe za rudarstvo djeluju kombinirajući procesorsku snagu svih računala u mreži, a zatim dijeleći dobit. To omogućava osobi da kopa koristeći svoj kućni CPU ili GPU, čime eliminira potrebu za velikim ulaganjem u postavljanje rudarske platforme.

početna stranica minergate

Minergate olakšava kripto rudarstvo

Što je Minergate?

Minergate je osnovan kao prvi javni rudarski bazen za kriptovalute koji koristi protokol CrytoNote. Danas to uključuje široku paletu kovanica. Jednostavno možete iskopati brojne najpopularnije kriptovalute na tržištu, uključujući:

  • Bitcoin
  • Zcash
  • Ethereum
  • Bytecoin
  • Litecoin
  • DigitalNote
  • Monero

Postupak registracije za Minergate je pojednostavljen i ne zahtijeva nikakve unaprijed naknade. U stvari, naknade plaćate samo na kovanicama koje ste iskopali.

Minergate statistika

Minergate je pojačao neke impresivne statistike od svog osnutka s preko 500 000 rudara koji su profitirali od upotrebe platforme do danas. Minergate također prima oko 2000 novih registracija dnevno. Jednostavnost upotrebe i otvorena priroda platforme čine je idealnom za one koji su zainteresirani za rudarenje kriptovaluta s ograničenim proračunom.

Minergate-poolmining

Iskopajte BTC s kućnog računala ili prijenosnog računala

Minergate nije usamljen u rudarskom prostoru kripto-bazena, a postoji mnogo mogućnosti koje bi potencijalni rudar trebao razmotriti. Uz to, Minergate ima neke jedinstvene značajke zbog kojih se u velikoj mjeri ističe među konkurencijom.

Automatizirano spojeno rudarstvo – pametno rudarstvo

Ne bi trebalo biti veliko iznenađenje kada se sazna da su momci koji su prvi iznijeli koncept javnog rudarskog bazena na tržište sada poboljšali svoj dizajn. Platforma Minergate sadrži značajku Smart Mining koja izračunava trenutne brzine mrežne raspršenosti i razinu snage vašeg računala kako bi odredila najisplativiji novac za kopanje.

Kad se pokrene, ovaj će protokol automatski odabrati najisplativiji novčić u tom trenutku i prebaciti se na drugi ako odabrani više nije najbolja opcija. To omogućuje potencijalnom rudaru da iskopa više kovanica ne koristeći ništa više od svog kućnog računala. Također korisnicima Minergate pruža veću fleksibilnost na platformi.

Dvofaktorsko odobrenje

Sigurnost u kripto prostoru je najvažnija, a Minergate uključuje Googleovu autorizaciju od dva faktora kako bi vam pružio dodatni nivo zaštite. Ova sigurnosna značajka zahtijeva pristup vremenski osjetljivom kodu na vašem mobilnom uređaju kako biste zajamčili da pokušavate unijeti račun.

2-faktor-btc

Odobrenje s dva faktora dodaje sloj sigurnosti

Čisti novčići

Svi novčići nagrađeni na platformi Minergate čisti su novčići jer svi dolaze izravno iz otključanih blokovskih nagrada. Na taj način Minergate svojim korisnicima pruža istinsko rudarsko iskustvo.

Rudarstvo u oblaku

Minergate je vlasnik nekih od najvećih rudarskih postrojenja na svijetu, a korisnici mogu odabrati i iznajmljivanje više Hash snaga kako bi poboljšali svoje rudarske rezultate izravno s sučelja platforme. Minergate jamči stručnost rudarenja 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, a s obzirom na veličinu nekih njihovih rudarskih objekata lako je vidjeti kako bi mogli izvršiti ovaj zadatak. Konkurencija uključuje tvrtke poput Genesis Mininga.

Minergate – Vrata za rudarstvo kriptovaluta u 2018. godini

Želite li se baviti rudarstvom? Minergate je jedan od najlakši i najisplativije načine za to. Ova se platforma pokazala snažnom snagom u kripto zajednici, a kako se rudarski sektor nastavlja razvijati, trebali biste očekivati ​​više tehnoloških napretka na polju rudarenja kućnih računala.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map