Je li ovo decentralizirano tržište sljedeći Amazon? Pogledajmo Syscoin, blockchain odgovor na platforme e-trgovine.

https://files.coinmarketcap.com/static/widget/currency.js

Što je Syscoin (SYS)?

Syscoin je „globalna mreža, distribuirana knjiga, decentralizirana baza podataka i blockchain. Također je kriptovaluta, altcoin, a digitalna valuta, i trgovački token. “

Izvorno pokrenut krajem 2014. godine i stvoren putem Bitcoin vilice, trenutna verzija dovodi nas do Syscoina 2.1 i ima algoritam koji omogućuje spajanje s Bitcoinom. Spajanje rudarstva je jednostavno sposobnost rudara da istovremeno kopaju dvije različite kriptovalute na temelju istog algoritma.

Projekt pokušava ukloniti posrednika i novac vratiti izravno natrag u ruke trgovaca / potrošača, eliminirajući pozamašne naknade koje trenutno naplaćuju velike korporacije poput Amazona i eBaya. Da biste olakšali transakcije s gotovo nultom naknadom, možete koristiti njegovu izvornu kriptovalutu Syscoin (SYS) za plaćanje robe na tržištu. Međutim, možete platiti i pomoću zamjenskih kripto valuta kao što su Bitcoin ili Zcash.

sučelje blokmarketasyscrsyscryp

Blockmarket, izgrađen na Syscoin blockchain tehnologiji i trenutno potpuno funkcionalan, globalna je trgovinska platforma koja vam daje mogućnost kupnje ili prodaje bilo čega, od namještaja do računala, za malo ili nimalo naknada. Osim toga, tvrtke mogu stvoriti čitave virtualne trgovine na Blockmarketu, a možete prodati nečije proizvode uz proviziju.

Blockmarket Desktop novčanik objavljen je u rujnu 2017. godine, a od sada ga morate preuzeti da biste imali pristup tržištu Blockmarket. Blockmarket Web pokreće se u ovom tromjesečju, a zatim će vam omogućiti pristup svojoj decentraliziranoj trgovačkoj platformi putem weba.

Ključne značajke Syscoina

 1. Decentralizirano tržište s neograničenim inventarom
 2. Transakcije gotovo nulte cijene
 3. Pseudonimi: Pošaljite kovanice na imena koja ne razlikuju velika i mala slova, bez potrebe za uključivanjem dugih adresa novčanika (npr. “TheFlowerShop”).
 4. Sposobnost preprodaje tuđih proizvoda u vašoj trgovini ili omogućavanje preprodaje vaših proizvoda drugima uz proviziju
 5. Šifrirane poruke s ulaznom / izlaznom poštom nalik e-pošti za komunikaciju s ljudima na Syscoin mreži
 6. Escrow usluga: drži žetone kupca u escrowu “sve dok se ne ispune uvjeti prodaje i kupac ne pusti plaćanje prodavaču”.
 7. Digitalni certifikati: izdajte, autorizirajte, potvrdite autentičnost i razmijenite digitalnu imovinu koja sadrži privatne podatke poput kodova darovnih kartica ili ključeva za registraciju.
 8. Nema zastoja: Za razliku od tržišta kao što je OpenBazzar na kojem korisnici trebaju ostaviti svoja računala otvorenima da bi oglasi bili dostupni, Blockmarket jamči 100% neprekidnog rada.
 9. Integrirana razmjena: user-friendly razmjena 32 kripto valute s razmjenama u novčaniku Changelly i Flypme.

Ključne tehničke značajke

Prema svom bijeli papir, Syscoin je “kriptovaluta zasnovana na blockchain-u sa skupom pametnih ugovora … izgrađena na Bitcoin skriptnom sustavu pomoću OP-a do OP16 standardnih op-kodova skripti”.

syscoin bijela knjiga

Syscoin uključuje:

 • Ojačani pametni ugovori (koji se razlikuju od pametnih ugovora s cjelovitim Ethereums Turingom) zadržavaju povratnu kompatibilnost s Bitcoin protokolom.
 • Poticaji za rudare: „Blokirajte subvencije putem nagrada i naknada za transakcije“, s metrikom inflacije za blok nagrade.
 • Probni rad SHA-256 koji se može stopiti. Kad je dodana, ova je sposobnost Syscoin mrežu povećala 100 puta za manje od 12 sati.
 • Glavni čvorovi bit će aktivni u prvom tromjesečju 2018. i omogućit će 300.000 TPS i omogućiti 0 potvrda
 • Testirana i funkcionalna mreža za osvjetljenje na glavnoj mreži Syscoin u sljedećem ažuriranom izdanju, ustupajući mjesto za mikro plaćanja
 • Rezidba: dijeljenje transakcija usluge Syscoin “na dva izlaza, pri čemu prvi izlaz ne podliježe, a drugi se obrezuje nakon isteka”
 • Kriptografski sigurni potpisi za vlasnike zamjenskih imena, osiguravajući sigurnost na mreži

transakcije u sekundi valovite vize i syscoina

Syscoin tim i partnerstva

Syscoin vodi tim programera, a stvorio ga je trenutni jezgreni programer Sebastian Schepis. Prema Dokaz programera, web stranica koja provjerava, ocjenjuje i rangira timove programera, Syscoin je 2014. dobio 5 zvjezdica.

syscoin pregled

Blockchain Foundry održava Syscoin kao svoj vodeći proizvod, s misijom da „poremeti tržišta iskorištavanjem potencijala blockchain tehnologije“. U ožujku 2017. godine, Blockchain Foundry udružio se s ekosustavom Microsoft Azure i jedan je od osnivača Zaklade za digitalni identitet (DIF). Ostali osnivači DIF-a uključuju korporativne divove kao što su Microsoft, Accenture, ConsenSys i drugi.

SYS opskrba i rudarstvo kovanica

Syscoin ima maksimalnu opskrbu od 888 000 000 SYS, a trenutna cirkulirajuća opskrba iznosi 531 095 020 SYS. Možete ga minirati, ali tim preporučuje da se ne rudari s CPU-a jer je hash previsok. Međutim, ako ste zainteresirani za rudarenje novčića, slijedite upute na službenim stranicama Stranica s čestim pitanjima.

SYS povijest trgovanja

Kao i mnogi drugi rani blockchain projekti, i Syscoin do nedavno nije zabilježio značajan rast. U vrijeme pisanja ovog članka, Syscoin se kretao oko 0,70 američkih dolara, više nego trostruko u posljednja tri mjeseca.

baseUrl = “https://widgets.cryptocompare.com/”;

var skripte = document.getElementsByTagName (“skripta”);

var embedder = skripte [scripts.length – 1];

(funkcija () {

var appName = encodeURIComponent (window.location.hostname);

if (appName == ””) {appName = ”local”;}

var s = document.createElement (“skripta”);

s.type = “tekst / javascript”;

s.async = točno;

var theUrl = baseUrl + ’serve / v3 / coin / chart? fsym = SYS&csyms = USD, EUR, CNY, GBP ’;

s.src = theUrl + (theUrl.indexOf (“?”) >= 0? “&”:“? ”) +“ App = ”+ appName;

embedder.parentNode.appendChild (s);

}) ();

S predstojećim izdanjem decentraliziranog web tržišta i kako Syscoin proizvodi rastu svoju bazu korisnika, upotreba SYS-a trebala bi porasti što bi moglo dovesti do povećanja cijene. Kao i kod svih kriptovaluta, i drugi bi čimbenici, poput FUD-a i ukupnog trenda tržišta, mogli spriječiti ovaj rast.

Gdje možete kupiti SYS?

Syscoin je dostupan na popularnim razmjenama poput Poloniex i Bittrex. Novi korisnici mogu kupiti BTC ili ETH kovanice na Bitstamp ili Coinbase, a zatim ih položiti u svoje novčanike na Poloniexu ili Bittrexu. Jednom položeni, te kovanice možete mijenjati za Syscoin.

Gdje možete pohraniti SYS?

Novčanike za Mac ili Windows možete preuzeti s Syscoina web stranica ili pomoću telefona preuzmite Coinomi mobilni novčanik. Ostavljanje kriptovaluta na burzama se ne preporučuje zbog rizika od hakiranja, ali imate mogućnost ostaviti svoje kovanice na burzama ako to žele.

Zaključak

Syscoinov blockchain donosi brže brzine uz niže naknade za transakcije od svog prethodnika, Bitcoina. Može podržavati 750 tps, a s nadolazećim izdanjem masternode podržat će više od 300 000 tps. Za sada je to jedna od najjeftinijih kriptovaluta u pogledu naknada za transakcije (iza transakcijskih kripto valuta NEO i NANO bez naknade), čak i jeftinija od Ripplea.

Kao što je navedeno u njihovoj Srednji blog, “Naši razvojni planovi za 2018. godinu uključuju dodavanje decentraliziranih baza podataka i pohranu datoteka, povećanje brzine transakcija u mogućnosti POS / Visa / Mastercard, dodavanje istinskih Turing-kompletnih mogućnosti pametnih ugovora za neograničenu poslovnu logiku, bočne lance, slojeve aplikacija i naš identitetni sloj.” Iako tim rijetko objavljuje na društvenim mrežama, čini se da uvijek isporuče ono što kažu da hoće.

To je rečeno, projekt Syscoin podržava snažan tim i oni kontinuirano poboljšavaju svoj protokol. Također, u industriji je od 2014. godine, relativno dugo za blockchain tvrtke i ima potpuno funkcionalan proizvod. Izlaskom internetske verzije ovo bi mogao biti još jedan korak prema usvajanju kripto mase.