Što je znak za kruh?

Token za kruh (BRD) pruža popuste i dodatne usluge prilikom korištenja popularne aplikacije Novčanik za kruh. Kruh je prvi novčanik s kriptovalutama koji pruža program vjernosti i nagrađivanja kupaca. Na konkurentnom tržištu novčanika kriptovaluta, Bread je stekao više od 650 000 kupaca u više od 150 zemalja. Sljedeći je korak poticanje ljudi da ostanu unutar ekosustava Kruh.

BRD logotip

Novčanik za kruh

Novčanik Bread besplatan je za iOS ili Android preuzimanje i jednostavan za postavljanje. Ne postoje registracija niti osobni podaci prikupljeni tijekom postupka postavljanja. Nakon preuzimanja aplikacije možete uvesti Bitcoin novčanik ili stvoriti novi. Ako izradite novi novčanik, dobit ćete papirnati ključ “popis od 12 riječi koji se može koristiti za vraćanje pristupa novčaniku ako ikad izgubite ili nadogradite telefon. ” Ako se kasnije odlučite za drugačiji novčanik, 12 riječi možete upotrijebiti za generiranje vašeg privatnog ključa i dalje ćete moći oporaviti svoje bitcoine. Tipkama je dostupan samo s vašeg uređaja, tako da nećete morati brinuti hoće li se kruh hakirati.

Jednostavno korisničko sučelje ima mogućnosti slanja i primanja Bitcoina. U opciji izbornika, za određene zemlje postoji mogućnost kupnje Bitcoina izravno iz aplikacije Bread.

BRD novčanik

Prilikom slanja možete birati između plaćanja “redovite” ili “ekonomične” mrežne naknade. Redovne naknade trebale bi potvrditi vašu transakciju u roku od jednog sata, dok ekonomična naknada treba potvrditi vašu transakciju u roku od 24 sata, ovisno o razini prometa na Bitcoin mreži.

Naknade za transakcije kruha

Novčanik za kruh smatramo vrućim novčanikom jer je povezan s internetom i koristan je ako planirate često premještati Bitcoin. Za dugoročno, sigurnije pohranjivanje svojih bitcoina, trebali biste razmisliti o hladnom prostoru kao što je Ledger Nano S.

Pristupačnost

Krajnji cilj kruha je izgraditi decentralizirana banka. Kao što Airbnb ne posjeduje nijedan hotel, a Uber ne posjeduje automobile, ni Bread zapravo ne drži nijedan vaš novac. Oni jednostavno olakšavaju slanje i primanje vašeg novca. Sjedište tvrtke je u Zürichu, ali pruža usluge korisnicima širom svijeta.

Kruh će se udružiti s raznim institucijama financijskih usluga kako bi se omogućilo „kupnja i prodaja Bitcoina, izravno polaganje plaća u Bitcoin, plaćanje računa, kupnja i prodaja tokena, praćenje ROI-ja kripto imovine itd.. Kruh želi smanjiti ovisnost kupaca o tradicionalnim fiat bankama i premjestiti ih u svijet decentraliziranog bankarstva.

Umjesto da pokuša uspostaviti rad u svakoj zemlji i postati zakonski usklađen, kruh se jednostavno udružuje s njim osnovane treće strane u različitim zemljama. „Ako svoj kruh otvorite u Japanu, dobit ćete pristup lokalnim mjenjačnicama i uslugama koje su zakonski usklađene i služe kupcima u Japanu. Ako putujete u Njemačku i tamo otvorite svoj kruh, vidjet ćete usluge koje su dostupne za upotrebu u toj regiji. ”

U određenim zemljama, kruh je u stanju isporučiti do 20.000 USD Bitcoina dnevno i 50.000 USD mjesečno. Vrijedno je napomenuti da, iako se osnovne značajke BRD novčanika koriste anonimno, kupnja od tih trećih strana zahtijevat će neke osobne podatke.

Kako djeluje žeton za kruh?

Token za kruh, BRD, pokrenut je u prosincu 2017. Donekle je sličan novčiću Binance koji omogućava jeftinije naknade za transakcije na burzi Binance. BRD token omogućit će popuste i dodatne usluge u aplikaciji Bread. Na primjer, ako je za kupnju Bitcoina putem aplikacije nastala naknada od 5 dolara, korisnici bi mogli dobiti mogućnost plaćanja samo 3 dolara kada koriste BRD tokene. Jednostavno držanje BRD-a također će donijeti koristi u budućnosti.

Postoji 88.862.718 BRD tokena s otprilike ⅔ distribuiranim kroz pretprodaju i crowdsale. Ovom prodajom prikupljeno je 32 milijuna dolara po cijeni od 900 BRD po 1 ETH.

Prodaja BRD-a

Preostalih ⅓ BRD-a zaradit će se na nekoliko različitih načina. Objavljivanje BRD-a na društvenim mrežama, odgovaranje na ankete ili jednostavno držanje određene količine BTC-a u novčaniku Bread moglo bi rezultirati besplatnim BRD-om u budućnosti.

Distribucija BRD-a

U tipičnom sustavu nagrađivanja kupaca zaradite više bodova i tako zaradite više nagrada. Međutim, s fiksnom opskrbom BRD tokena, povremeno će pogodnosti najviše razine postati neostvarive. Kruh se nada da će to riješiti kroz “Nagradni slap”.

Nagrade Vodopad

S vremenom će postojati novi nivoi nagrađivanja jer novčiće postaje sve teže i teže dobiti. Jedna od predloženih nagrada za nositelje BRD-a je pristup personaliziranoj korisničkoj službi. Rijetkost u prostoru kriptovaluta, korisnici bi mogli nazvati stvarnu osobu za korisničku podršku.

Tim za kruh i napredak

Kruh, prije poznat kao Breadwallet, 2015. godine osnovali su Aaron Voisine i Adam Traidman. Bilo je toprvi samostalni iOS Bitcoin novčanik ”i narastao je na 15 zaposlenih.

Tim za kruh

Krećući se naprijed, tim BRD-a želi omogućiti kupnju i prodaju Bitcoina putem aplikacije u različitim zemljama. Uskoro će biti i podrška za Ethereum i ERC20 tokene. Moguće da bi najuzbudljivija značajka bila sposobnost da kupite nove ICO-ove putem aplikacije Bread s BRD tokenima. Ispod je njihov agresivni putokaz koji se kreće prema završnoj igri postajanja svjetskom decentraliziranom bankom.

Mapa puta za kruh

Povijest trgovanja Žeton kruha

Ne bi trebalo iznenaditi da je cijena BRD-a u visokoj korelaciji s cijenom BTC-a. Ne samo da većina kovanica dijeli ovu korelaciju, već je BRD token izravno vezan uz aplikaciju koja koristi Bitcoin. Međutim, dugoročna vrijednost BRD-a ovisit će o korisnosti. Ako je tim za kruh u mogućnosti pružiti pogodnosti i popuste za nositelje BRD-a, očekivali biste porast cijene s obzirom na fiksnu ponudu BRD-a.

Gdje možete kupiti Žeton kruha?

“Razne promocije, natjecanja i dijeljenja u fazi su planiranja” za distribuciju BRD tokena. Međutim, ako danas želite trgovati za neke, velika većina trgovanja odvija se na Binanceu.

Gdje možete čuvati Žeton kruha?

Budući da je BRD token ERC20, možete ga pohraniti na MyEtherWallet. Trenutno postoji i prijava za kruh Beta ovdje koji vam omogućuje da pohranite Ethereum i BRD izravno u svoj novčanik Bread.

Novčanik pogača

Jedan od savjetnika za kruh je osnivač Litecoina, Charlie Lee. Budući da je novčanik Bread otvorenog koda, tim Litecoin odlučio je račvati kod i stvoriti LoafWallet za Litecoin. Zaklada Litecoin trenutno održava kôd popularnog LoafWallet-a. Na žalost, još nema oznake Loaf. Međutim, s velikim brojem transakcija Litecoina i nedavnim napretkom u postajanju novčić za plaćanje, ideja žetona za pogače mogla bi biti najveći izum otkad je narezana … pa, kruh.

Novčanik za pogače

Zaključak

Breadova ideja o decentraliziranoj banci ambiciozna je, ali privlačna. Iz BRD-a bijeli papir:

„Tradicionalne financijske platforme imaju brojne slabosti i pojedinačne točke neuspjeha. Banke i investicijske tvrtke podložne su malverzacijama, lošem upravljanju sredstvima i povremeno potpunoj nesolventnosti što dovodi do katastrofalnih rezultata. Tvrtke s kreditnim karticama imaju skupe režijske troškove i odlučuju se distribuirati gubitak zbog prijevare svim kupcima jednako, što znači da marljivi i pažljivi kupci plaćaju greške onih neopreznijih.

Ako već planirate koristiti aplikaciju Bread, možda ćete htjeti potražiti BRD token kako biste uštedjeli novac i poboljšali svoje korisničko iskustvo. Kao što smo već vidjeli s uspjehom razmjene specifičnih kovanica, BRD token mogao bi utrti put mnoštvu žetona specifičnih za novčanik.

Dodatna sredstva

Reddit

Cvrkut

Facebook

Telegram

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me