Dobrodošli u KuCoin, Binanceov najžešći konkurent

KuCoin je međunarodna burza kriptovaluta sa sjedištem u Hong Kongu koja trenutno podržava trgovanje s 210 digitalnih sredstava. Jedinstveno u vezi s KuCoin jest da oni dijele 50% ukupnog prihoda od naknada za trgovanje s korisnicima koji drže njihov token temeljen na razmjeni. Na sličan način kao Binance, KuCoin nudi relativno niske naknade za trgovanje i poticaje za držanje (ili trgovanje) vlastite kriptovalute.

Još 2011. osnivači su započeli s istraživanjem blockchain tehnologije i krenuli dalje u izgradnju tehničke arhitekture za KuCoin u 2013. godini. 4 godine kasnije, razmjena je pokrenuta s krajnjim ciljem da “postane jedna od 10 najboljih svjetskih najtoplijih platformi za razmjenu” do 2019.

Čak i s relativno nedavnim lansiranjem krajem 2017. godine, KuCoin se već uspio popeti od nejasne razmjene do 19. najveći po obimu trgovanja. Mnogi u kripto zajednici optimistični su glede rasta KuCoina, poput aktivnog člana zajednice “Crowd Conscious” koji je 5. siječnja napisao, “Samo 3 mjeseca nakon njihove ekspedicije, KuCoin je postigao nevjerojatnih 300 000+ registracija korisnika – podatak o rastu koji ćemo čuti samo od Binance Exchange-a koji je u 6 mjeseci dosegao preko 3 000 000.”

Što su KuCoin dionice (KCS)?

KuCoin dionice (KCS) su matična valuta platforme za razmjenu KuCoin koja imateljima omogućuje zaradu od uspjeha razmjene. KuCoin uzima u obzir količinu KCS koju korisnici drže prilikom distribucije različitih kovanica. Što više KCS držite, dobit ćete više dividende.

Što ako vam je držanjem 1 novčića svaki dan donijelo 200+ različitih novčića?

Ovaj sustav isplate omogućuje korisnicima pasivni prihod samo držanjem. Međutim, iako tvrtka trenutno dijeli 50% prihoda od naknada za trgovanje s korisnicima, važno je napomenuti da će se postotak koji se vlasnicima KCS-a plaća od tih naknada za trgovanje smanjiti u budućnosti.

Isplata unosi salda korisnika u 0:00 (UTC + 8) svaki dan, i to nakon što računovodstveni tim procijeni naknade za trgovanje iz svakog trgovinskog para na platformi. Stoga je moguće da kad se ujutro probudite i pogledate svoje ukupno stanje na KuCoin burzi, možete primijetiti da držite malo više Bitcoina, Nano-a, Dragonchain-a i još nekoliko stotina tokena nisu imali prije.

Ključne značajke KuCoin / KuCoin dionica

 • Bonus za poticaje: Vlasnici KCS-a primaju dnevne dividende u kriptovalutama
 • Jednostavni format za razmjenu
 • Niska struktura naknade: Ista niska naknada za trgovanje od 0,1% kao i Binance (Bittrex naplaćuje 0,25%), popust pri trgovanju za vlasnike KCS-a i niske naknade za povlačenje
 • 24/7 korisnička usluga: Sadrži web stranicu, telefonsku liniju, e-poštu i još mnogo toga
 • Ekskluzivna prava nositelja KCS-a: KCS-ovi višeg ranga dobit će individualne savjetodavne usluge za strategije ulaganja i brzu korisničku uslugu
 • KCS je ERC20 token
 • Brojni trgovački parovi: BTC, ETH, NEO, USDT, KCS, BCH
 • Sigurnost razmjene: Sustav zaštite privatnosti, imovine i operativne razine na visokoj razini zasnovan na bankarskim standardima. Tim čak uzima u obzir katastrofe tako što ima tri centra i dva mjesta
 • Buduća decentralizirana razmjena
 • Motor visokih performansi za skalabilnost: tehnologija omogućuje stotine do tisuće puta superiornost u pogledu učinkovitosti u usporedbi s uobičajenim industrijskim standardima, što rezultira bez kašnjenja ili zaostajanja

Kako funkcioniraju KuCoin dionice?

Bijela knjiga projekta daje sjajno objašnjenje kako se distribuiraju dionice KuCoin. Kao što je prethodno rečeno, metode distribucije uzimaju u obzir količinu KCS-a u korisničkim novčanicima. Ispod je primjer korišten u tehničkim tablicama pomoću trgovinskog para ETH-BTC ako korisnik drži iznos od 10.000 KCS.

primjer kucoin dividende

Iznad ćete primijetiti projekcije zarade za vlasnika od 10.000 KCS (približno 80.000 USD po trenutnoj vrijednosti od oko 8 USD). Zarada je sljedeća:

 • Dnevno: 0,00015 BTC & 0,0238 ETH
 • Tjedno: 0,0105 BTC & 0,16666 ETH
 • Mjesečno: 0,045 BTC & 0,714 ETH
 • Godišnje: 0,5475 BTC i 8,687 ETH

Imajte na umu da je ovo samo jedan trgovački par od više od 200 trgovinskih parova na burzi, koji svi ubiru naknade za trgovanje koje će se raspodijeliti na korisničke račune na temelju formule prikazane na prikazanoj slici. Stoga će korisnik koji drži KCS primati dvostruke kriptovalute od drugih naknada za trgovanje (npr. LTC / NEO).

Za svakih 1000 KCS koje držite dobit ćete popust na naknadu za trgovanje od 1% s maksimalnom količinom ograničenom na 30%. Na primjer, ako držite 20000 KCS, dobit ćete 20% popusta, ali držanje 50000 KCS maksimalizirat ćete s 30% popusta.

grafikon trgovanja parovima kucoin

KuCoin korisničko iskustvo & Sučelje

KuCoin je sjajno odradio posao na izgradnji user-friendly sučelja, a da pritom nije žrtvovao grafikone, grafikone i ostale podatke koje biste mogli donijeti na temelju informiranih investicijskih odluka.

kucoin sučelje

Razmjena se može prevesti na 11 popularnih jezika, uključujući engleski, portugalski, nizozemski, mandarinski, japanski, njemački i španjolski. Trgovanje je također jednostavno i zahtijeva samo nekoliko klikova nakon što se pomaknete ispod kartice Market koja se nalazi na vrhu zaslona.

U slučaju da vam je potrebna dodatna pomoć u navigaciji na razmjeni, u donjem desnom dijelu zaslona prikazat će se oblačić s podrškom. Napokon, klikom na određeni par (npr. KCS / ETH), KuCoin će vas preusmjeriti na detaljniji prikaz tog para kao što je prikazano u nastavku.

kucoin tamno sučelje

O timu

Kao što je navedeno na njihovom službena stranica koja navodi 12 osnovnih članova, „Kucoin ima za cilj pružiti korisnicima usluge digitalne transakcije i razmjene imovine koje su još sigurnije i prikladnije, integrirajući premium imovinu u cijelom svijetu i konstruirajući najmoderniju transakcijsku platformu“.

Izvršni direktor i osnivač, Michael Gam, bivši je tehnički stručnjak u Ant Financialu, pridruženom poduzeću kineske Alibaba Grupe. Također je bio stariji partner u Internet divovima poput MikeCRM i KF5.COM.

Operativni direktor, Eric Don, naziva se “višim istraživačem interneta, arhitektom sustava i zvijezdom internetske industrije”. Također se navodi da je glavni tehnički direktor i stariji partner IT tvrtki, uključujući YOULIN.COM, KITEME i REINOT. Međutim, nejasno je postoje li te web stranice zapravo jer se nisu prikazale u Google pretraživanju ili prilikom ulaska u domene web mjesta. Prema njegov LinkedIn, trenutno je tehnički direktor u tvrtki Youlin Network Technologies, ali nema spominjanja KITEME ili REINOT.

kucoin tim

KuCoin dijeli opskrbu i održivost kovanica

https://files.coinmarketcap.com/static/widget/currency.js

Prema CoinMarketCap, ukupna je opskrba nešto više od 180 000 000 KCS s cirkulacijskom opskrbom od nešto više od 90 000 000 KCS. Iako je ukupan iznos izdavanja KCS-a prvotno iznosio 200 milijuna, tim KuCoin-a odlučio je proći program “otkupa” koji koristi najmanje 10% neto dobiti svakog tromjesečja za otkup KCS-a i njihovo uništavanje do tamo preostalo je samo 100 milijuna KCS.

grafikon tokena kucoin

Tri faze su podijelile 35% KCS-a osnivačima, 15% industrijskim zvijezdama i anđeoskim investitorima, a 50% svim korisnicima. Prema bijeloj knjizi, 70 milijuna KCS-a izdano osnivačima „podliježe četverogodišnjem razdoblju zaključavanja od 2. rujna 2017. do 2. rujna 2021. Osnivačima je zabranjeno dodijeliti ili prodati svoje posjede KCS-a na bilo koji način prije 2. rujna 2018. ” 30 milijuna KCS za vlasnike industrije i anđeoske investitore slijedi sličan smjer, ali podliježe samo dvogodišnjem razdoblju zaključavanja. KCS kupljeni tijekom ICO-a krenuli su na razmjenu 2. rujna 2017. jer nisu bili predmet zaključavanja.

KuCoin dijeli povijest trgovanja

KCS-ov dokument kaže da je počeo trgovati krajem 2017. godine za otprilike 70 centi i da je relativno stagnirao do početka siječnja. Postigavši ​​ATH od preko 20 dolara, kriptovaluta je pala više od 50% na trenutnu razinu trgovanja od oko 8 dolara. Ovaj grafikon odražava ukupnu nestabilnost tržišta kriptovaluta i naglašava medvjeđe tržište koje je uslijedilo sredinom siječnja.

baseUrl = “https://widgets.cryptocompare.com/”;

var skripte = document.getElementsByTagName (“skripta”);

var embedder = skripte [scripts.length – 1];

(funkcija () {

var appName = encodeURIComponent (window.location.hostname);

if (appName == ””) {appName = ”local”;}

var s = document.createElement (“skripta”);

s.type = “tekst / javascript”;

s.async = točno;

var theUrl = baseUrl + ’serve / v3 / coin / chart? fsym = KCS&csyms = USD, EUR, CNY, GBP ’;

s.src = theUrl + (theUrl.indexOf (“?”) >= 0? “&”:“? ”) +“ App = ”+ appName;

embedder.parentNode.appendChild (s);

}) ();

Gdje možete kupiti dionice KuCoin?

KCS se može kupiti samo u tvrtkama službeno mjesto za razmjenu. Registracija je prilično jednostavna, ali početne kriptovalute morat ćete uplatiti u svoj novčanik za razmjenu KuCoin kao što su BTC, ETH, NEO i / ili BCH da biste trgovali za KCS.

Gdje možete čuvati KuCoin dionice?

KCS je ERC20 token, što znači da ga možete pohraniti na hardverske novčanike koji podržavaju Ethereum blockchain kao što su Ledger Nano S i Trezor. Možete ga pohraniti i na MyEtherWallet (MEW). Da biste provjerili više novčanika, pogledajte naš vodič, Najbolji Ethereum novčanici.

Zaključak

Prema CoinMarketCap-u, OKEx je trenutno najveća svjetska burza s 24-satnim opsegom trgovine od preko 2 milijarde USD. Iako KuCoin blijedi u usporedbi s OKEx-om s opsegom trgovine od oko 128 milijuna USD, možda će nastaviti s masovnim izvlačenjem novih korisnika i ući na prvih 10 mjesta. To bi ga stavilo blizu trećeg Binancea (1,7 milijardi USD) nadmašivši trenutni HitBTC s 10 mjesta (475 milijuna USD).

Uzimajući u obzir dramatičan porast interesa za kriptovalute širom svijeta i činjenicu da burze zatvaraju vrata za nove korisničke račune zbog nedostatka skalabilnosti, ne bi bilo nerazumno svjedočiti uspjehu ove razmjene i njezine matične kriptovalute, KCS.

Za više informacija i ažuriranja o projektu, kliknite na donje poveznice.