Vodič za burzu kriptovaluta Indacoin sa sjedištem u Velikoj Britaniji

Indacoin želi postati vodeća britanska burza kriptovaluta. U našem Indacoin pregledu razmatramo misiju razmjene, njezine strukture naknada kao i značajke poput Indacoin novčanika. Što je najvažnije, objašnjavamo neka ograničenja i potencijalne prepreke za usvajanje korisnika. Bez daljnjega, evo naše Indacoin recenzije.

Korištenje Indacoina

Prema Odjeljak s čestim pitanjima navedeni na Web stranica Indacoin, tvrtka na polju kriptovaluta radi od 2013. Trenutno je sjedište tvrtke smješteno u Londonu. Čini se da je jedan od glavnih ciljeva ove razmjene povećati pristup korisnika mogućnostima trgovanja fiat-to-crypto. Iako neke razmjene zahtijevaju da korisnici prođu provjere u prošlosti i duge postupke registracije, ova razmjena smanjuje ili čak uklanja mnoge od ovih prepreka.

Korisnici mogu odabrati kupnju raznih kripto valuta putem Visa ili Mastercard. USD, EUR, RUB, AUD i GBP su sve prihvaćene fiat valute. BTC je jedina prihvaćena kripto valuta. Tada korisnici mogu unijeti osnovne podatke (e-mail, broj mobitela, podatke o bankovnoj kartici i adresu bitcoin novčanika) prije pretvorbe u zadanu kriptovalutu.

Što se tiče podrške za kriptovalute, razmjena prihvaća i popularne kriptovalute i brojne altcoine. Preko 100 kriptovaluta može se kupiti bez ikakvog postupka registracije. Ukupno je preko 700 kriptovaluta dostupno za kupnju na web mjestu. Od kolovoza 2018. ova je razmjena dostupna u svim zemljama, osim u Sjedinjenim Državama.

fotografija početne stranice web stranice Indacoin

Korisnici sada mogu kupiti preko 700 različitih kripto valuta na Indacoin.

Održavanje likvidnosti

Jedno od najvećih problema s kojima se danas suočavaju mnoge burze kriptovaluta je nedostatak likvidnosti. Bez likvidnosti, razmjene korisnicima otežavaju trgovinu fiat-to-crypto i crypto-to-crypto. Prema Indacoin-u Stranica Crunchbase, burza koristi botove markera kako bi održala likvidnost. Primjenjujući ovu vrstu tehnologije, Indacoin je u stanju stvoriti tečajeve koji su bliži tržišnim tečajevima. Uz to, burza je u mogućnosti obrađivati ​​velike narudžbe u kratkom vremenu bez značajnog utjecaja na cijene.

Indacoin novčanik: Recenzije i korisnička podrška

Indacoin novčanik dostupan je na svim glavnim platformama. To uključuje mobitel (iOS i Android) i stolne novčanike. Indacoin novčanik ne samo da korisnicima omogućuje pohranu raznih kripto valuta već i lako šalje P2P transfere. Prema web mjestu za razmjenu, korištenje novčanika Indacoin jednostavno je poput slanja poruke prijatelju.

Recenzije ove aplikacije vrlo su pozitivne. Od 17. rujna 2018., aplikacija novčanika Indacoin za Android može se pohvaliti s 10 000 instaliranja i prosječnom ocjenom 4,8 zvjezdica s 2980 recenzija. IOS aplikacija također ima prosječnu ocjenu od 4,8 zvjezdica s 27 recenzija. Za one koji traže redovito ažuriranu aplikaciju, razvojni tim to pruža. Na primjer, gledajući povijest verzija aplikacije za iOS, projekt je predan objavljivanju čestih ažuriranja. To uključuje ispravke programskih pogrešaka, poboljšanja performansi i još mnogo toga.

Unatoč ovim zvjezdanim recenzijama, važno je napomenuti da su neki recenzenti tvrdili da transakcije nisu dovršene. Neki su ljudi otkrili da korisnička podrška ili ne reagira ili ne pomaže u rješavanju njihovih problema. Kao što smo vidjeli u drugim pregledima razmjene kriptovaluta, korisnička podrška je nažalost često glavni problem razmjena.

Naknade za polog i povlačenje novca Indacoin

Kako bi kupili kriptovalute, korisnici imaju dvije glavne mogućnosti. Prva metoda je uporaba debitne / kreditne kartice (tj. Visa ili Mastercard), koja uključuje naknadu od 4%. Druga metoda je korištenje Payze, koja uključuje naknadu od 2,9% + 0,30 USD. Za kupce i prodavače naplaćuje se 3% transakcijske naknade za svaku transakciju izvršenu na Indacoin. Iako ne postoji naknada za polog za Bitcoin, postoji naknada za povlačenje od 0,0001 BTC.

fotografija iOS-a, Android-a i stolnih verzija Indacoin novčanika

Indacoin novčanik dostupan je putem mobilnih i stolnih aplikacija.

Masovne naknade za povlačenje automobila iz Fiata

Gledajući gotovo svaku recenziju Indacoin dostupnu na mreži, vidimo jednu uobičajenu žalbu: korisnici ne mogu izravno povući fiat na prikladan način. Naknade za povlačenje za pretvorbu kriptovaluta u fiat iznosi 12% izravnom upotrebom razmjene. To je posebno visoko kada se uzmu u obzir druge dostupne opcije na tržištu poput GDAX ili Changelly koje nude puno niže naknade.

Srećom, razmjena nudi alternativu. Korisnici mogu koristiti internetsku platformu za plaćanje pod nazivom Payza kako bi značajno smanjili naknade za povlačenje. Na primjer, podizanje sredstava putem bankovnog transfera putem Payze košta samo 0,50 USD. Povlačenje sredstava na kreditnu karticu košta uobičajenu naknadu od 8 USD za bilo koji iznos manji od 5000 USD. Oslanjanje na zasebni procesor treće strane nije optimalno. Međutim, u nekim okolnostima pruža prikladnije rješenje.

Loša vijest je da Payzi treba oko 20 radnih dana da pošalje povlačenja iz fiat-a. Kad se uzme u obzir da postoje brojne Fintech platforme sposobne za brži prijenos, to bi moglo odvratiti neke korisnike. U osnovi, korisnici moraju birati između bržih vremena završetka povlačenja s puno višim naknadama (Indacoin) ili sporijih vremena završetka povlačenja s nižim naknadama (Payza).

Ograničenja kupovine / prodaje

Za korisnike Indacoina ograničenja kupnje i prodaje ograničavaju. Na primjer, za prvu kupnju / prodaju minimalni iznos je 15 USD. Maksimalni iznos je 50 USD. Druga transakcija može iznositi do 200 USD, ali ne može se obaviti najmanje četiri dana nakon prve kupnje. Treća transakcija ograničena je na 500 USD i može se obaviti samo sedam dana nakon prve kupnje. Tu je i ograničenje kupovine u prvom mjesecu od 5000 USD. Nakon ovoga, nema nikakvih ograničenja. Iako je sposobnost da se lako kupuju razne kriptovalute izravno s fiatom primamljiva, ova neobjašnjiva ograničenja kupnje / prodaje čine glavnu prepreku usvajanju novih korisnika.

Važne prekretnice i partnerstva

U ožujku 2018. tim je najavio da bi korisnici mogli izravno prodavati kriptovalute za fiat u okviru mobilne aplikacije Android. Naknade za ove transakcije utvrđene su na 7%. U kolovozu 2018. Indacoin je objavio novu aplikaciju za Android, kao i dodatak funkcije zamjene novčića. Uz to, Indacoin se udružio s projektima poput ZenCash-a, Alt.Estate, i Coinranking.

Indacoin također nudi mogućnosti partnerstva tvrtkama putem integracije API-ja. Lagane i standardne integracije mogu se koristiti kako bi bilo koja usluga tvrtke mogla pokretati značajke razmjene kriptovaluta (tj. Obrada plaćanja kreditnim / debitnim karticama).

Fotografija ažurirane aplikacije Indacoin za Android koja je objavljena u kolovozu 2018

Razvojni tim pokrenuo je ažuriranu aplikaciju za Android u kolovozu 2018.

Zaključak

U našem pregledu Indacoin-a pronašli smo nekoliko značajnih prepreka za usvajanje korisnika. Iako ova razmjena nudi inovativne značajke poput Indacoin novčanika, potencijalni korisnici također trebaju uzeti u obzir visoke naknade Indacoina i ograničenja kupovine / prodaje.

Poboljšanja struktura naknada, procesa povlačenja i ograničenja kupovine / prodaje mogli bi potaknuti Indacoin da postane vrhunska burza. Bit će zanimljivo vidjeti kako Indacoin nastavlja inovirati na tim područjima i kakvu će ulogu tvrtka imati na sve konkurentnijem tržištu razmjene kriptovaluta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map