Kevin Maloney osnivač je i izvršni direktor Xeede, hardverskog novčanika za kriptovalute posebno dizajniranog za pametne telefone.

Maloney se posuđuje iz svojih iskustava kao serijski poduzetnik, investitor u ranoj fazi i direktor odbora koji je sudjelovao u jedanaest tvrtki u ranoj fazi. Prema priopćenju za medije, uspješno je prikupio više od 60 milijuna dolara kapitala za privatne kapitalne tvrtke u industrijama kao što su biotehnologija, kemikalije, baterije, softver, mediji, mobiteli, potrošači, zdrava hrana, fintech i nekretnine.

Označava Xeeda MaloneyUlaz u blockchain industriju. Iako je trenutno u prednarudžbi, Xeeda izgleda poput prilično zgodnog uređaja.

Trenutno tržište hardverskih novčanika za kriptovalute predvode proizvodi poput Ledger Nano S i Trezor, koji su se pokazali izuzetno sigurnim i pouzdanim proizvodima. Međutim, mnogi početnici smatraju da je postavljanje s knjigom ili Trezorom prilično zastrašujući postupak. Xeeda ima za cilj rješavanje korisničkog iskustva dopuštajući korisnicima da koriste svoje hardverske novčanike koristeći svoje pametne telefone, uređaj koji već vjerojatno imaju u džepu.

* Napomena urednika: Budući da osobno nismo koristili ovaj novčanik, ne možemo potvrditi njegovu kvalitetu, sučelje ili sigurnost. Kad to učinimo, ovdje ćete vidjeti vezu do naše recenzije.

Kako je XEEDA dobila ime?

Željeli smo ime koje se pamti i koje će nam omogućiti širenje izvan naših početnih proizvoda. Isprobali smo nekoliko opcija kroz neformalna testiranja s prijateljima i obitelji i nakon malo vremena počeli smo voljeti zvuk i moderan dojam X-E-E-D-A. I, mi mislimo xeeda.io je stvarno super URL.

Kako se poduzetništvo u prostoru kriptovaluta suprotstavlja vašim prijašnjim iskustvima pokretanja??

Svaki startup u kojem sam sudjelovao zahtijeva nevjerojatnu sposobnost održavanja fokusa, dok sam suočen s neprekidnim nizom prepreka, kao i smetnjama koje se maskiraju kao atraktivne mogućnosti. Jednostavno rečeno, prostor kriptovaluta je toliko puta 100. Za one koji se kreću put do uspjeha, vjerujem da će nagrade biti i redovi veličine veći od onoga što smo vidjeli u ranijim industrijskim granama..

Što mislite, kako će XEEDA ubrzati usvajanje kriptovaluta?

Kada danas pogledate trgovinu, jasno je da korištenje Interneta i globalno gospodarstvo sve više potiču komunikacije i transakcije putem pametnih telefona.

Naša je ambicija ubrzati usvajanje digitalne valute stvaranjem prikladne i sigurne platforme za kripto zajednice kojima je potreban izravan pristup mobilnom telefonu s izvrsnim korisničkim iskustvom i širokim rasponom korisnih funkcionalnosti.

Xeeda

Koja su ograničenja kod drugih hardverskih novčanika kojima se želite obratiti?

Xeeda je usredotočena na pružanje sigurnog pristupa tržištima digitalnih valuta kroz jednostavnost upotrebe i mobilnost pomoću našeg hardverskog novčanika i integrirane aplikacije. Korisnici postojećih hladnih novčanika rekli su nam da složeni postupci postavljanja i transakcija ograničavaju ili čak uklanjaju njihovu upotrebu. To želimo promijeniti.

Uz to, usredotočujući se na jednostavnost upotrebe, možemo minimizirati nenamjerne radnje korisnika koje mogu otvoriti potencijal za narušavanje sigurnosti ili pogrešne transakcije koje dovode do gubitka digitalnih valuta.

Još ste u fazi narudžbe. Kako možete uvjeriti rane korisnike aplikacije da su vaši novčanici sigurni?

Rani korisnici su naši najvažniji kupci. Uvjeravanje u sigurnost i sigurnost svih Xeedinih proizvoda rezultat je okupljanja našeg tima briljantnih umova s ​​fokusiranim ciljem dizajniranja arhitekture XEEDA-e, primjene hardvera, firmvera i softvera, uspostavljanja proizvodnih procesa i standarda te isporuke obrazovnih sadržaja i korisnička podrška.

Svi naši proizvodi i poslovni procesi moraju se zajedno optimizirati, a zatim potvrditi neumornim testiranjem. Pružit ćemo stalna ažuriranja našoj korisničkoj zajednici kako bismo osigurali transparentnost naših razvojnih napora i osnovnih tehnologija.

Kako ste, momci, ispred hakera u svemiru?

Prvo i najvažnije, sigurnosni stručnjaci u XEEDA-i koriste se najboljom industrijskom praksom i uređajima koji odgovaraju zajedničkim kriterijima EAL5 ili višim. Proučavali smo sigurnosne propuste na drugim uređajima i uslugama kako bismo utvrdili koji su vektori napada korišteni i dizajnirali smo XEEDA novčanik kako bi bio imun na te napade.

Rješenje je ne vjerovati drugima (ili drugim uređajima, npr. Pametnom telefonu) da će zaštititi vaše podatke već sami preuzeti kontrolu nad sigurnošću podataka. Kod kriptovaluta najvažniji su podaci vaši privatni ključevi. XEEDA hardverski novčanik jednostavan je za upotrebu uređaj dizajniran da zaštiti vaše privatne pristupne ključeve od svih koji niste ovlašteni za pristup njemu osobno. Zadržavate potpunu kontrolu nad svim svojim privatnim ključevima na Xeeda hardverskom novčaniku.

Vaši privatni ključevi nikada ne ostavljaju sigurno spremište u XEEDA novčaniku. Kada hakeri probiju vašu obranu, poput iPhonea ili Android aplikacije, vaši privatni ključevi ostaju na sigurnom. Nikad ne napuštaju XEEDA novčanik, a sam novčanik ima ugrađenu dvofaktorsku autentifikaciju, uključujući biometrijsku autentifikaciju.

Što se događa ako kupčev pametni telefon bude ukraden? Iako lopovi možda neće moći pristupiti svojim sredstvima, izgubi li kupac novčanik i kriptovalutu?

Ako se kupcu ukrade pametni telefon, sva njegova sredstva kojima pristupa Xeeda hardverski novčanik u potpunosti su osigurana i zaštićena. Nisu izgubljeni, niti ih se može ukrasti. Hardverski novčanik Xeeda zahtijeva biometrijsku provjeru autentičnosti samog novčanika i dodatni PIN kod samo za novčanik. Imati fizički pristup korisnikovom telefonu ili Xeeda novčaniku ne dopušta pristup korisnikovim ključevima ili sredstvima.

Ako se klijentov XEEDA hardverski novčanik izgubi, ukrade ili uništi, možete vratiti cijelu ravnotežu na drugom XEEDA novčaniku pomoću svoje fraze za oporavak od 24 riječi.

Xeeda

Osobno, što je pobudilo vaše zanimanje za prostor kriptovaluta?

Prostor kriptovaluta stvara jedinstvene mogućnosti u novijoj povijesti za poslovanje i potrošače. Doista je nevjerojatno vrijeme za svakoga tko želi biti vođa i doprinijeti ponovnom izmišljanju poslovnih procesa koji će dramatično poboljšati individualni život na globalnoj razini – posebno onih u zajednicama koje su trenutni ekonomski sustavi isključeni iz ili nedovoljno posluženi..

Koji su vaši ciljevi za drugu polovicu 2018?

Fokusirani smo na tri glavne kategorije: (1) Nastaviti uspostavljati partnerstva s vodećim burzama, kovanicama i tokenima i drugim tvrtkama koje razvijaju inovativne Blockchain tehnologije. (2) Isporučite potpuno testirani i dokazani XEEDA hardverski novčanik i aplikaciju. (3) Pružite izvanrednu korisničku podršku zajednici Xeeda.

Što mislite, što se sprema za kretanje kriptovaluta naprijed?

Jasno je da će i dalje biti velikih promjena kako sazrijeva prostor kriptovaluta. Očekujemo da će vlade povećati svoje sudjelovanje u različitim aspektima digitalne imovine, a to će zahtijevati da pružatelji usluga i korisnici postupaju u skladu s tim. Naše je mišljenje da će tvrtke poput naše biti kritične u uravnoteženju prava korisnika sa zahtjevima koji mogu biti nametnuti državnim propisima.

Očekujemo da će se kriptovaluta i dalje više kretati u mainstream. To će zahtijevati poboljšanje jednostavnosti upotrebe putem uređaja kao što je XEEDA Hardware Wallet, kao i značajno poboljšanje brzine obrade transakcija Blockchains-a.

Da se možete vratiti na početak, postoji li nešto što biste učinili drugačije? Koji biste savjet dali svom 20-godišnjaku?

Volim proučavati put do uspjeha velikih poduzetnika tijekom proteklih desetljeća. Kad pogledate prvih 5 ili tako nešto, ono što se ističe je njihovo sposobnost privlačenja tima koji posjeduje vještine i odlučnost da sagleda viziju i pruži je zajednici ranih usvojitelja i strastvenih kupaca.

Moj savjet sebi sa 20 godina je kada vidite nešto što ima potencijal promijeniti svijet na bolje, a to vas zanima, zaronite u punoj snazi ​​i postanite vođa izgradnjom sjajnog tima i privlačenjem ranih kupaca i vjerodostojnih partnera za inovacije za i testirati sa.

Da biste to postigli, kupcima i partnerima morate pružiti vrijednost koju nitko osim vas i vašeg tima ne može pružiti; jer niti jedna osoba ili organizacija nisu toliko usredotočeni, odlučni i sposobni kao vi i vaš tim.

Također bih rekao, neuspješno brzo i često, nikad ne odustajte, ponavljajte dok ne postignete potez i svaki uspjeh podijelite sa svojim timom.

Sve ostalo što biste željeli da znaju naši čitatelji?

Pa, vaši čitatelji su sjajni ljudi, najbolji u prostoru kriptovaluta, pa bih želio pozvati sve da se pridruže zajednici XEEDA, prate naš napredak i postanu rani kupci. Možete započeti posjetom našem web mjesto.

Hvala vam!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me